Eurooppa Kulttuuri Maahanmuutto Rikos

Ruotsalaisopettaja kertoo maahanmuuttajaoppilaiden uhkailevan väkivallalla, koska hän on ”valkoinen ja kristitty”

Kuvituskuva (ei liity kyseiseen tapaukseen). Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0).

Eräs opettaja kertoi ruotsalaiselle sanomalehdelle, että oppilaat ovat seuranneet häntä kotiin ja uhkailleet väkivallalla. Hän on harkinnut suojaliivin käyttöä töissä.

Ruotsalainen opettaja, joka työskentelee koulussa Tukholman esikaupunkialueella on paljastanut, että oppilaat seuraavat häntä säännöllisesti kotiin, uhkaavat väkivallalla ja kutsuvat häntä ”likaiseksi”, koska hän on ”valkoinen ja kristitty”. Alueella on paljon maahanmuuttajaväestöä.

Opettaja kertoi ruotsalaisen Expressen-sanomalehden haastattelussa, kuinka paljon väkivaltaa hän joutuu kokemaan säännöllisesti oppilaiden taholta työpaikallaan Järvassa, jossa on paljon maahanmuuttajia. Järvasta on tullut maahanmuuttajien pahamaineinen aseväkivallasta ja jengirikollisuudesta tunnettu alue.

Yli 60-vuotias opettaja kertoi, että hän on tottunut työskentelemään väkivaltaisessa ympäristössä ja että oppilaat solvaavat usein kutsumalla häntä ”huoraksi” ja sanomalla: ”Käyn nussimassa äitiäsi”.

Uhkauksista on tullut niin arkipäiväisiä, että opettaja, jota kutsutaan vain tässä nimellä ”Gunvor”, paljasti harkinneensa suojaliivien käyttämistä varotoimenpiteenä töissä.

”Koulussa oppilaat sanovat, että olen ’likainen’. Likaisella he tarkoittavat sitä, että olen valkoinen ja kristitty”, hän kertoi ruotsalaiselle sanomalehdelle. ”Älä koske minuun, olet likainen, he huutavat.”

Naisopettaja ei kuitenkaan joudu kohtaamaan vain solvauksia. Hän kertoo oppilaiden harjoittamasta häirinnästä ja pelottelusta. Eräs oppilas esimerkiksi seurasi häntä kotiin sen jälkeen, kun hän oli nuhdellut tätä oppitunnilla.

”Hän alkoi väijyä minua muutaman kerran illalla töiden jälkeen. En oikeastaan välittänyt siitä sen kummemmin, mutta sitten hän sanoi: ’Ole varovainen’ ja muita vastaavia ilmaisuja”, hän paljastaa.

Gunvor kertoi Expressenille myös, kuinka eräs oppilas seurasi häntä kotiin. Tämä oppilas seisoi kaveriporukan kanssa hänen kotiovensa ulkopuolella ja sen jälkeen he yrittivät tunkeutua opettajan asuntoon.

”Kuulin, kun he yrittivät päästä ovesta sisään. Sitten sain noin 53 tekstiviestiä, joissa luki, että minun ’pitäisi olla varovainen’ ja ’minusta oli myös kuvia’. He lähettivät sanoituksia räppibiiseistä.”

Hän kertoi, ettei hän kykene kulkemaan töihin julkisilla kulkuneuvoilla turvallisuushuolien vuoksi.

”Se tuntuu liian turvattomalta”, hän sanoi ja lisäsi, että hän vuokraa parkkipaikan koulun läheltä ja maksaa jollekulle, joka vartioi hänen ajoneuvoaan kouluaikana varmistaakseen, ettei sitä vahingoiteta.

Gunvor pysyi lujana, kun häneltä kysyttiin hänen tulevaisuudestaan koulussa. Hän vakuutti, ettei anna kiusaajien ja ahdistelijoiden voittaa.

”En pelkää töissä, mutta se on kuitenkin epämiellyttävää. Palkka on erittäin korkea, ja se auttaa. Minua ei pakoteta lähtemään muualle; nautin silti työstäni.”

Hän kuitenkin myönsi, että useat samanlaisia ongelmia kokeneet työntekijät ovat todenneet tilanteen liian vaikeaksi ja jättäneet työpaikkansa.

”Henkilökunnasta on irtisanoutunut työntekijöitä”, hän sanoi. Hän lisäsi, että muut opettajat ovat edelleen valppaina sen suhteen, mitä oppilaita pitää varoa. Tällaisia ovat esimerkiksi oppilaat, joilla on vaarallisia perheenjäseniä, jotka saattavat jo olla mukana järjestäytyneissä maahanmuuttajajengeissä.

Ruotsissa useat koulut, erityisesti pääkaupungissa Tukholmassa, sijaitsevat alueilla, joilla jengiväkivalta on yleistä. Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n hiljattain tekemä kartoitus paljasti, että 16 prosenttia koululaisista käy koulua, jonka 500 metrin säteellä on tapahtunut yksi tai useampi ampumavälikohtaus kolmen viime vuoden aikana.

Pelkästään kolmen viime vuoden aikana Ruotsissa on tapahtunut yli 700 ampumavälikohtausta koulujen lähellä, joista suurin osa on liittynyt maahanmuuttajajengeihin.

Lähde: Remix

42 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

Svedut haikailevat Suomesta työntekijöitä akkutehtaalleen Northvoltiin. Ruotsilla on omasta takaa loikoilijoita yllin kyllin. Panis ne töihin! Toivoisin, että meidän työtätekevät eivät vastaisi kutsuhuutoon. Tarvitsemme itsekin, mutta lorvijamatuja meilläkin riittää. He voisivat mennä sinne akkutehtaalle töihin. Nyt minua naurattaa, tuo loppu!

Anomaster

Haluavat porukkaa, joka osaa jotain.

Jare Timantti

Voisiko avoimeen pohjoismaiseen yhteiskuntaan vielä huonommin sopivia ihmisryhmiä ylipäänsä löytää koko maapallolta ?

(reservaattien tuliliemi-intiaanit, Borneon ihmissyöjät, jne.)

Anomaster

Ei voi löytää huonommin sopivia kuin oikeauskoiset. Niillä on kaikkialla maailmassa tapana olla ongelmallisia, jos niitä on merkittävä määrä jossain. Ne eivät elä rauhassa, vaikka koko maa olisi oikeauskoinen. Silti pommit paukkuu ja käyvät sisäistä uskonsotaa. Jos maassa on jonkin verran kristittyjä tai muita vääräuskoisia, niitä vainotaan. Tosin Syyriassa on onnistuttu pitämään syrjintä aisoissa, mutta se onkin kovalla kädellä pidettyä rauhaa, eikä se ole kuin yksi tapaus.

ruotsi-suomi on väärässä

Ei ole Syyria ainoa, Irakissa Saddam Hussein piti klaanit kurissa, Libyassa Gaddafi teki saman. Myös Jordaniassa ja Saudi-Arabiassa hallitsija pitää yllä järjestystä kovalla kädellä, se on ainoa tapa pitää edes jonkinlaista järjestystä yllä tässä kulttuurissa.

Anomaster

Suvakit eivät ole valmiit auttamaan kyseistä opettajaa, koska heidän mielestään ko. opettaja on tosiaankin valkoinen ja kristitty, siis todella likainen. Valkoinen suvakki piehtaroi itsekin tuhkassa ja ruoskii itseään juuri valkoisuutensa vuoksi, ainakin, jos hän on oikeaoppinen ideologiassaan, eikä kerettiläinen.

Jaska

Suvakkifeministit ei näe tuossa mitään ongelmaa, no, korkeintaan kotoutusta pitää lisätä.

Ilkka Forsten

Haulikko, mieluiten puoliautomaatti pitkällä tuubilla, ja sisällöksi 00 buck niin loppuu uhkailut ja perässä kuljeskelut. Sanokaa mitä haluatte, mutta siihen joudutaan joka tapauksessa turvautumaan myöskin meillä. Nuo ikuiset ” ongelmalapset ” pelkäävät kuolemaa siinä kuin kuka tahansa, ja niiden omien kotimaiden viranomaiset tietävät tämän, joten siellä he eivät uskalla per****lä minkään vertaa. Se joka väittää ettei asiaa voida ratkaista, ei tiedä mistä puhuu. Se voidaan ratkaista hyvin helposti.

Anomaster

Tuota kohti ollaan menossa. Onneksi sen kehityksen voisi vielä pysäyttää, mutta valitettavasti sen kehityksen pysäyttämistä ei kovin vahvasti haluta.

Jukka

Tottakai asiat kehittyvät suuntaan, joka nyt on Ruotsissa ja menemme kovaa vauhtia samaan, koska suvakkitollot poliitikot ja viranomaiset antavat asioiden näin mennä. Suuntakin muuttuisi, mutta tarvitaan reippaampia otteita. Paha löytää kyllä tiensä pehmoilupesään! Ja kun vielä oikein kutsutaan ja näytetään tietä, opastetaan perille pöljöyden per…see..seen!

netti muistaa

Nostalgista mokupuppua muutaman vuoden takaa:

Mikä on Suomen kyky vastaanottaa turvapaikanhakijoita? (valtioneuvosto.fi)
”Jotta yleinen turvallisuuden tunne ei heikkenisi, nähtiin kriisitiedottamisen roolin olevan ensiarvoisen tärkeä yhteiskuntarauhan säilyttämisessä. Yhteiskunnan eriarvoistumista tulisi pystyä vähentämään ja torjumaan sosioekonomista epätasa-arvoa ja segregaatiota. Asenteiden koventumista koetaan voivan estää ennalta ehkäisevällä viestinnällä. Asiallinen viestintä myös turvapaikanhakijoiden lähtömaiden tilanteesta ja pakolaisuuden syistä sekä rasismin kitkeminen on huomioitava ja näihin panostettava. Osa asiantuntijoista pitää tärkeänä nopeaa reagointia esim. vihapuheisiin ja -tekoihin”

Siitä puuttuvat kokonaan pohdinnat alistuskulttuuriväen asenteellisesta ja älyllisestä sopeutumattomuudesta suvaitsevaiseen ja avoimeen yhteiskuntaan.

Anomaster

Koska tavoite on, että sinä sopeudut kehitysmaalaisten tapoihin, ei se, että kehitysmaalainen sopeutuisi suomalaiseen elämäntapaan.

Ruotsissahan joku poliitikko, ellei useampikin, sanoi, että ruotsalaisten tulee sopeutua uuteen Ruotsiin.

Yki

Kun minä en ikäpäivänä sopeudu näiden tapoihin ja nämä eivät halua sopeutuvan meidän tapoihin niin mitähän siitä seuraa?No rasismia ja vihaa tietysti, vai tietääkö joku vihreä feministi paremmin?

Anomaster

Eivät nekään sopeudu ja ovat nekin rasistisia, sillä ne halveksivat vääruskoisia, eivät edes pidä ihmisinä, vaan vapaasti hävitettävinä otuksina.

ike

Mikä on se maahantulon määrä, jolloin mennään kantokyvyn yli ja tilannekarkaa hallinnasta, mainitaan raportissa. Vastaus on. Meillä valitaan poliitikot siksi että tilanne ei karkaa hallinnasta. Tuon ei pitäisi edes olla mahdollista. Täytyisi alkaa heti muuttamaan lakeja tai irtisanoutumaan sellaisista sopimuksista jotka edes antavat ajatuksen että asioita ei voitaisi hallita. Olemme jo myöhässä, tiedän, mutta kiittäkää viheriäisiä ja Sanna-kulttia.

Anomaster

Pääministerin työhön kuuluvat asiat eivät ole olleet keskiössä suosion luomisessa. Se on rakennettu kuin pop-tähtien tai missisojen voittajien hypetyksillä, siis pelkkää mielikuvamarkkinointia. Puuttuu enää Sanna-tuotteet, joita saisi joka kaupasta. Vai joko niitä saa?

Thor Ukonpoika

Ruotsissa pitäisi olla uskollinen Thor-jumalalle. Se on jämpti näin! Kristityt j*’talaisjätkän fanit ja muslimit ovat kaikki vääräuskoisia. Itse siivoaisin kummatkin haitalliset tuontiuskonnot pois. Opettaminen on nykyään haastavaa ihan jo kantaväestönkin vuoksi, koska milleniaalilapsia ei saa komentaa ja pitää saada kaikki periksi nyt ja heti. Tulokset on hyvin nähtävissä parikymppisissä minä-minä-aikuisissa. Kaikista pahimpia on oppilaiden vanhemmat, jotka uhkailevat opettajia jos vaikka tyhmä milleniaalilapsi ei saa kokeista kymppejä. Kaiken sen lisäksi meidänkin opettajille on tulossa taakaksi nämä väkivaltaiset mamut. Tulevaisuudessa kukaan ei enää halua opettajaksi tai sitten pitäisi olla aseistettuna luotiliivit päällä. Ei meidän realiteeteista vieraantuneet helsinkiläispäättäjämme tätäkään osanneet ennakoida. Onneksi Pori on vapaa mamukatujengeistä eikä ne yksittäisetkään mamut täällä kauaa viihdy, koska me ei haluta tänne edes teitä helsinkiläisiä silkkihuivimiehiä puhumaan ylimielisen kuuloista slangiaan.
Helsinki on menetetty ilmastoihmisille ja mamujengeille. Seuraavana on vuorossa Tampere. Vielä pari vuotta sitten Tampereella oli turvallista liikkua öisinkin ihan kunnon promilleissa. Nyt sekin oli muuttunut. Kiiluvasilmäisiä wannaberäppäreitä notkui joka paikassa..just niitä muualta tulleita. Me täällä pidetään Pori porilaisena. Älkää tekään tulko tänne asumaan ja raiskaamaan kulttuuriamme. No jazzeille ja tapahtumiin, mutta sitten pois. Örrör!

siistitty teksti, uusi yritys

”Maahanmuuttajien lapsilla on moninkertainen riski autismiin – Kaupunki | HS.fi”

Syyksi epäillään D-vitamiinin puutosta, mikä johtunee siitä että pussitetut mammat eivät saa odotusaikana edes aurinkoa.

Kaapusatraappien valvova silmä pitää siitä huolen.

Marakatti

”Helsingin Vuosaaresta kadonnut poika löytyi Korkeasaaresta.”

Eli kotoa ja ihan oikeasta osoitteesta lopulta löytyikin. 👌🏼

Ilkka Forsten

En tiennytkään että kaupungin ja korkeasaaren väliä ajaa jäänmurtaja talvi-aikaan.

Jaska

Ei tietysti ajakkaan, Korkeasaari on koko Talven eristyksissä, syövät toinen toisiaan. Keväällä kun ensimmäiset pääsee saareen näky on kaamea. Ensin menee fasaanit ja riikinkukot, lopputalvesta syödään jo virtahepojakin.

Juha

Punakaupungit ovat menetettyjä kaupunkeja. Kommunismin kehdossa, pääkaupunkiseudulla, on jo yli 20 %a maahanmuuttajia ja lisää tulee elätettäviä. Espoolainen keskiluokka maksaa 500 000 euroa rivariasunnostaan ja saa naapurinsa maskotteja.. ja paljon kulttuuria. Ja kevään vaaleissa äänestävät taas kommunistista kokoomusta. Heh, ei ne koskaan viisastu.

N imi

R öyhkeät v ääräuskoiset m arakatit l oisivat t äällä k uin y limieliset k uninkaat, C arl-K ustaakin j ää t oiseksi..
N ämä p itäs p akata s amalla t avalla k uin t änne t unkeutuneetkin ja p ikaisesti p alauttaa t akaisin e si-i siensä m aihin, k iitos!

Mokutus Kemulainen

”Pohjoismaissa suunta kulkee nyt kohti yleisen järjestyksen ja yksilöiden turvallisuuden vahvistamista” (S. Niinistö)
Suomi selviäisi 100 000 turvapaikanhakijasta, miljoona olisi jo liikaa – Raportti selvitti kolme skenaariota (yle.fi)
Kumpiko noista väittämistä pitää paikkansa ?

Rehellinen mielipide

Kuka noita elukoita viitsii opettaa?Antaa ammuskella toisensa päiviltä, ei siinä koulusivistystä tarvita.

Kantaa Ottavainen

Saavat ammuskella toisensa päiviltä, joo, mutta mieluiten omissa maissaan.

Joke

Elukat kotimaahan tai eläintarhaan, koulu on kokonaan väärä paikka.

Peter Kreisler

Jari Taponen Polposta twiittasi, että koulu on oikea paikka terroristillekin. Tämä osoittaa sen, että J. Taposen kaltaiset ”ajattelijat” pitäisi lähettää näiden maahantulijoiden seurana heidän kotimaihinsa.

Jukka

Ruotsin tapahtumissa ei ole mitään yllättävää. Opena tiedän, että Suomenkin kouluissa raikaa muslimioppilaan (varsinkin pojan) suusta naisopettajille ja henkilökunnalle huorat ja heidän mielestään vääräuskoisuutemme näkyy ylimielisenä inhona.

Meitä kohtaa sama, mikä nyt on Ruotsissa, jos emme tee täydellistä muutosta ja käännöstä ns. pakolois-, humanitaarismaahantunkeutumisessa. Tulijamäärät nollaan ja karkotukset käyttöön täällä olevillekin sopeutumattomille! Luulen, että olemme auttamatt myöhässä.

Peter Kreisler

Juuri näin, nollatoleranssi käyttöön, kun tilanne pahenee tietyn rajan yli ei paluuta normaaliin enää ole. Ruotsissa ja Suomessa on jostain kumman syystä totuttu ja alettu hyväksyä rikollista ja epäsosiaalista käytöstä maahanmuuttajaväestön osalta. Omituisin piirre tässä tilanteessa on se, että aivan normaalisti käyttäytyvät maahantulijat pelkäävät näitä radikaaleja rikollisia ja siten vaikenevat. Myös viranomaisten ja poliitikkojen asettuminen näiden radikaalien rikollisten puolelle on käsittämätöntä, aivan kuin olisi tarkoitus aiheuttaa Suomeen sisäinen sekaannus ja anarkia.

Kantaa Ottavainen

Ei vain sopeutumattomille vaan aivan jokaiselle muukalaiselle.

ike

Luuletteko että poliitikot oppivat jotakin tuosta artikkelista, eivät ole tähänkään asti oppineet mistään tiedoista että ollaan ruotsin tiellä. Ainoa oikea tapa on välitön karkotus koko perheelle pienestäkin väkivaltaan viittaavasta rikkomuksesta tai uhkailusta. Pitää ottaa käyttöön nollatoleranssi, muunkin kuin suomalaisten ja koulukiusaamisen kohdalla, vaikka taitaa aika huonosti menneet nuokin toleranssit.

Anonyym

Kunhan on mihin karkottaa.

ike

Ruotsi on aika hyvä paikka. Voisi laittaa takaisin ja sanoa että kiitos käynnistä, tässä vähän korkoja. Aika kauhea tilanne jos Petteristä tulee pääministeri. Ei taida suomessa olla paljoa muita puolueita kuin punavihreitä. Hyvää yötä. Muistakaa minua kun heräätte yöllä painajaiseen ja yltä päältä hiessä.

Anomaster

Suomalaiset puolueet ovat mystisellä tavalla mm. tuon hyvin haitallisen maahanmarssimisen tukijoita. Ei tunnu oikein luonnolliselta, että liki kaikki ovat sen myötäilijöitä, kuten myös myötäilevät muita suvakki-ilmiöitä, joissa ei ole järjen hiventä.

Sen mystisyyden takana voi olla jokin kansainvälinen voima, joka heitä pelottaa tai lahjoo tai jotenkin muuten saa heidät kontalleen.

Anomaster

Poliitikot eivät halua myöntää, että ollaan Ruotsin tiellä, koska sitten kansa alkaisi vastustaa nykyistä politiikkaan, emmekä pääsisi sinne missä Ruotsi on.

Sari Saarela

TW211222:
Veronika Honkasalo
@veronikahonka
Olen huojentunut, että järkevä, rakentava ja asiantuntijatietoon pohjaava keskustelu nuorisorikollisuudesta ottaa nyt enemmän sijaa.
”Viisas kriminaalipolitiikka perustuu aina hyvään tilannekuvaan ja erilaisten toimien tasapainoiseen yhteensovittamiseen.”
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009271841.html?share=8a10e57177041cdab37d0643b18d93a0
Eikä mitään tekemistä minkään kanssa, ettäs sen tiedätte!

ike

Olipa monitulkintainen kommentti. No sanotaanko että olisi aika hyvä jos kummankin ”asiantuntijan” tehtävät lopetettaisiin. Saataisiin ainakin pari miestä lisää töihin jotka saattaisivat tuoda jopa jonkinlaista lisäarvoa suomen taantuvalle taloudelle.

Peter Kreisler

Niin se on aina mennyt, Ruotsi edellä ja Suomi perässä, paitsi tietenkin jos Suomeen pitäisi kopioida Ruotsista jotain kansalaisten etujen mukaista, kuten esimerkiksi kävi autoveron poiston suhteen.

Artikkelin luettuani mieleeni tuli kysymys, mitä ihmettä Ruotsin poliisi tekee tälle ongelmalle, tai mitä poliisi tekee noin yleensäkin. Valvovatko he Suomen mallin mukaan ”Vihapuheongelmaa” vai kenties maahanmuuttajien oikeuksien toteutumista samalla kun maahanmuuttajat organisoivat omia rikollisjärjestöjään.

Jukka

Ruotsin poliisilla on enää vähän konsteja maahanmuuttajaongelman kanssa. Lait pitäisi muuttaa rankalla kädellä ja siihen Ruotsin lainsäätätäjästä ei ole. Vihervasemmistolaiset suvakkiviranomaiset kyttäävät meilläkin vain sananvapauden ja totuuden sanojia. Herkästi napsahtaa syyte vihapuheesta. Sen sijaan rikolliset saavat loikoilla rauhassa! Maahanmuuttajajengiläisetkin saavat olla kommentoimatta, kun poliisi kyselee.

ike

Unohdit tuosta nuo euroopan tukipaketit, olisi niistäkin voitu sanoa että ei käy. mutta oikeassa olet.

Ilkka Forsten

Autovero + perintövero, njet Sverige, meillä DA DA DA!!!

Uusimmat uutiset