Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Saksa: 87-vuotias nainen vangittiin maahanmuuttajavastaisista sosiaalisen median viesteistä

Kuva: Pixabay (CC0).

Saksan viranomaiset ovat ottaneet kiinni 87-vuotiaan naisen, joka oli piileskellyt kuukausia sen jälkeen, kun hänet oli tuomittu vankilaan sosiaalisessa mediassa julkaistuista provosoivista viesteistä maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita vastaan.

Poliisit ottivat eläkeläisen kiinni Rothenburgissa maanantaina ja siirsivät hänet vankilaan suorittamaan alkuperäistä kahdeksan kuukauden vankeusrangaistustaan.

Verdenin tuomioistuin tuomitsi naisen viime vuonna kahdesta Facebook-viestistä, joissa yllytettiin väkivaltaan Saksaan tulleita maahanmuuttajia vastaan, ja toinen Rothenburgin tuomioistuin piti tuomion voimassa valituksen jälkeen. Vanhuksen oli määrä saapua oikeuteen, mutta hän ei tullut paikalle ja katosi useiksi kuukausiksi.

Hänet pidätettiin lopulta tällä viikolla kotonaan ilman vastarintaa.

Poliisin tiedottaja ei paljastanut, missä nainen oli asunut viranomaisia pakoillessaan.

Viranomaisten lausunnossa naista kuvailtiin ”Reichsbürgeriksi”, äärioikeistolaisen ryhmän jäseneksi ja ”rikoksen uusijaksi”.

Reichsbürgerbewegung-liike ei tunnusta Saksaa itsenäiseksi valtioksi, vaan pitää sitä liittoutuneiden toisen maailmansodan jälkeen luomana rakennelmana. Sen kannattajat vaativat asettaa maan johtoon Heinrich XIII:n, Saksan kuninkaallisten jälkeläisen, jota on syytetty antisemitististen salaliittoteorioiden levittämisestä.

Saksan liittovaltion poliisi pidätti Heinrich XIII:n viime vuoden joulukuussa epäiltynä epäonnistuneen vallankaappauksen johtamisesta maassa.

Lähde: Remix

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Toni Lajos

Siihen loppui saksalaisten ” äärioikeiston ” nousu ja tuho, mummeli viruu tarkoin vartioidussa vankilassa, Suomessa voidaan huokaista helpotuksesta, vaara ohi…toistaiseksi, ellei Taponen löydä aihetta intoiluun.

Ilkka Manttari

Useammin kannattaisi muistaa tuo Stanfordin vankilakokeilu. Tavalliset ihmiset voivat menettää kaiken järkevän kontrollin joissakin olosuhteissa. Vankila ja kaiketi poliittinenkin ympäristö taitavat olla otollisia ympäristöjä tuollaisille tuloksille.

John Quiman

Suvakkilaan ei kuulu sananvapaus, ainoastaan sopivan sanan vapaus.

Marko Kristian

Tää on kyllä taas niin pahkasika maailmaa. Todellakin vanha mummo jostain facebook viesteistä vankilaan?

Ilkka Manttari

Vaaleissa valitaan seuraavat pahkasiat. 😊

Marko Kristian

Näin niin kuin konkreettisesti itse olen nähnyt jo pitkään kuinka vanhoja mummoja pakotetaan käyttämään kaiken maailman somea ym, sitte kun tekevätkin siellä jotain väärin ni vankilaan vaan.
No se oli kärjistetysti sanottu, mutta vanhuksia on viimeiset 15-vuotta jo pakotettu käyttämään, nettiä somea jne. Tiedän siitä kun olen itse joutunut heitä opettamaan.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa