Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Saksa: Berliinissä 2777 veitsihyökkäystä vuodessa

Koko Saksassa veitsirikollisuus on lisääntynyt dramaattisesti viime vuosina. Olipa kyse sitten kävelykadusta tai rautatieasemasta, messuista tai tavarataloista – epävarmuus on kasvanut dramaattisesti. Aggressiivisia puukottajia voi nykyään odottaa missä tahansa. Julkinen salaisuus on, että tekijät tulevat erityisen usein maahanmuuttajayhteisöistä.

Berliinin poliisin sisäisten tilastojen mukaan juuri Saksan pääkaupunki on nyt kiistaton veitsipääkaupunki. Pelkästään viikonloppuna poliisi käsitteli kahta tapausta, joissa käytettiin veitsiä.

Marraskuun 25. päivänä kaksi 26-vuotiasta pahoinpiteli ensin 27-vuotiaan miehen Varsova-kadulla Friedrichshainissa, minkä jälkeen hän loukkaantui vakavasti saamalla useita veitseniskuja ylävartaloon ja vatsaan. Poliisi sai toisen tekijöistä kiinni rikospaikan läheisyydestä, ja hänen rikoskumppaninsa joutui myöhemmin erikoisryhmän (SEK) haaviin hänen asunnossaan samassa kaupunginosassa.

Seuraavana yönä poliisit pidättivät kolme 15-, 16- ja 17-vuotiasta nuorta, jotka olivat aiemmin uhkailleet ja ryöstäneet kaksi 15-vuotiasta Pankowissa veitsellä.

Veitsirikokset ovat jo pitkään kuuluneet Berliinin arkeen, vaikka poliisi ei luettelekaan kaikkia rikoksia raporteissaan ja lehdistötiedotteissaan.

Ensimmäistä kertaa poliisin sisäiset raportit ja niiden arviointi ovat kuitenkin päässeet julkisuuteen – ja ne osoittavat todellisen veitsirikollisuuden hälyttävän laajuuden pääkaupungissa. Pelkästään 2. syyskuuta ja 14. lokakuuta välisenä aikana virkamiehet rekisteröivät 84 tapausta. Tämä on tietysti vain osatotuus, sillä monet uhrit eivät ilmoita hyökkäyksestä poliisille. He joko saivat vammoja tai loukkaantuivat vakavasti.

Keskustelu julkisessa tilassa tapahtuvasta väkivallasta on jälleen kiihtynyt ja siitä, miten tätä vitsausta voidaan torjua. Saksan poliisiliiton berliiniläinen johtaja Bodo Pfalzgraf vaati veitsien kieltämistä kaikilla julkisilla paikoilla. ”Kenenkään, joka menee elokuviin tai joulumarkkinoille, ei tarvitse pitää teräasetta taskussaan.”

Hän pitää kuitenkin yleistä kieltoa vaikeana, koska poliisi ei pystyisi valvomaan sitä lainkaan. ”Tätä pitäisi valvoa, mutta poliiseja on siihen liian vähän”, Pfalzgraf myönsi.

Mainittuna ajanjaksona Pankowin ja Mitten kaupunginosat erottuvat edukseen, tiiviisti Neukölln ja Kreuzberg seuraavat perässä. Tekijöiden henkilöllisyys ei ole tiedossa 34 tapauksessa, koska he olivat joko naamioituneet, pääsivät pakenemaan tai heidät pidätettiin. Tekijöitä kuvattiin 19 tapauksessa ”turkkilaisiksi” tai ”arabeiksi”, ja 12 tapauksessa uhrin kuvauksen mukaan he olivat ”etelämaalaisen” näköisiä. Neljässä tapauksessa mainittiin ”tumma ihonväri”.

Uhrit ovat lapsia, nuoria ja aikuisia. Pääasialliset motiivit ovat uhkailu ja saalistava kiristys. Myös poliisit joutuvat toistuvasti veitsihyökkäysten kohteeksi.

CDU:n sisäpoliittinen tiedottaja Frank Balzer teki hälyttävän johtopäätöksen: ”Viime vuonna Berliinissä kuoli 33 ihmistä veitsihyökkäyksissä. Poliisi laski 2 777 vastaavaa tekoa. Laskematta ovat ne, jotka eivät näy tilastoissa, koska tekijä ja uhri vaikenevat.”

Jos tämä jatkuu, tulevaisuus näyttää varsin synkältä. Poliisin pitäisi saada paremmat edellytykset puuttua veitsien kantamiseen ja hallussapitoon. Erityisen hälyttävää on veitsiaseiden kanssa kiinni jääneiden lasten ja nuorten määrä – 236 nuorta, 252 teiniä ja 91 lasta on kirjattu.

Berliner Zeitungille (BZ) uskoutunut kokenut poliisi ei ole kovin optimistinen, koska kukaan ei uskalla puuttua todelliseen syyhyn, joka on maahanmuutto. ”Kaikki ovat julkisesti samaa mieltä, mutta lopulta mikään ei muutu. Tästä aiheesta on keskusteltu ikuisesti.”

Lähde: Free West Media

19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
kukaontuo
luvunlaskija

Tuo mokkak-ppa lienee joku trolli joka vaan parodoi öyhöttäjämusua.

Hätätila tai väärinymmärrys

Suuri määrä puukotteluja johtuu vain ilmoitusherkkyyden lisääntymisestä.

ike

Olet oikeassa. Saadaankohan kohta EU:sta ohjeet oikeaan menettelyyn. Jos puukon kärki tunkeutuu vain yhden cm syvyyteen ei se ole vielä aihe valittaa. Raja kulkee viidessä sentissä. Kaikki tuon alle jäävät ovat turhia ilmoituksia. Riitatapaukset selvitetään sitten ruumishuoneella. Sitten tämä ainainen pelottelu sähkökatkoilla, no voihan niitä tulla, mutta en oikein hyväksy sitä että jossakin naapurissa toimii vaikka valimo täydellä teholla, yleensä sulatus tapahtuu sähköllä, ja sitten ihmisiltä aletaan rajoittaa sähköä. Ei kai työssä käydä sen vuoksi että voidaan maksaa kohonneet sähkölaskut ym. valtion kehittelemät esteet vapaalle elämälle ja elinkeinotoiminnalle. Oikea tapa on karsia sieltä missä se eniten vaikuttaa. eli nyt teollisuudessa. (en oikein usko että kirjoitin noin mutta…) Kyllä tämä Suomi tästä vielä tällä menolla autioituu. Pidetään kuitenkin huoli että tietyt porukat katselee seuraavaa maan nousua (jos sitä tulee) kaltereiden takaa,tuskin, ovat sen verran hyvin oppineet kertomaan muunneltua totuutta. Tarttuu tuo eduskuntaslangi tällaiseen vähän yksinkertaiseenkin mieheen, -kele.

Kata

Niin vähän kuin ne ”lyhytkestoiset raiskuut”…vain ehollista kun ei kestäny pitkään….uskomatonta.

Anomaster

Rikoin sun auton, mutta rikoin sen niin nopeasti, että ei siitä voi minua syyttää.

Kata

😀 Niinpä!

ike

😂

Raid toimii talossa ja puutarhassa

Sisällissotaa näköjään pukkaa, jossa maa puhdistetaan veitseä ja väkivaltaa käyttävistä loisista.

Ilkka Forsten

Isontalon Ahmed ja Rannan Muhamad jutteli kaharen kesken, nai sinä alavuden ruma vallesmani, niin ollaan sitten kolmen kesken.. Isontalon ahmed oli ensimmäinen ja rannan muhamad toinen, ja sittemmin ählyjen määrä on suomessa ollutkin hel****inmoinen. ( Tiedotus väliin, tulijoiden motiivien epäileminen on rasistista, tiedotus päättyy.)

Letunviuhake

Nauttikaa Sakemannit nauttikaa!! 😂

murre riepunen

Siinäpä Ylelle uutisoinnin paikka, toisaalta salailun ja totuuden peittelyn kärkipaikalla keikkuva Yle tuskin sortuu ja tyyliään muuttaa, ainakaan niin kauan kun verorahat kassaan kilisevät.

MikkoM

Saksan nykytilanteen uutisointi ei sovi Ylen agendaan.
Tilalla esitetään uusintana ohjelma natsien väitetyistä hirmuteoista 80 vuotta sitten.

Piikkilampaat

Tuon lisäksi vielä moni suomalinen vajakkinoriso joka ottaa mallia noista 3 maailman rotista. On tullut omin silmin nähtyä miten on apinoitu suomlaisten nuorison toimesta nuo ”opit”. Ihan kun ei riittäsi 3 maaiman terroristien teot.

Mara Katti

Noista katupäivystystä suorittavista ”migrikirurgeista” lienee tuskin pulaa Suomessakaan:

Presidentin kyselytunti – IS seuraa hetki hetkeltä – Politiikka – Ilta-Sanomat
”Presidentti Niinistö kysely­tunnilla jengi­väki­vallasta: ”’Näköjään kuljemme Ruotsin perässä’”

juu

Tätä nyt vähän sivuten, niin eilen oli taas HS pläjäyttänyt ”pääkirjoituksen”.
Siinä sanottiin mm että nuorisojengit on oikeiston vaaliase, ja että jengeissä on myös maahanmuuttajataustaisia.
Sehän on vähän sama kun sanoisi että Suomessa on myös suomalaisia.
Poliisinkin mukaan 95% jengeissä on maahanmuuttajataustaisia, todennäköinen luku on ennemminkin 99%.
Mutta hesari ei näe ongelmana edes kasvavia ryöstelyitä, puukotuksia tai että jengiläiset jo ammuskelee kaupungilla.
Uskomatonta miten nuo mediat voi valehdella vuodesta toiseen ilman että siihen puututaan mitenkään.
Syytetään vaan Unkaria, Venäjää jne että siellä ei ole ”vapaata mediaa”…

matupatjoja täynnä..

HS on LÄPEENSÄ umpi-vasurilehti..

Mara Katti

Perinteisten vasemmistolehtien tarjoamat työpaikat ovat ilmeisesti vähentyneet, koskapa ”tiedostavat” toimittajat tuntuvat pesiytyneen Hesariin.
Ainakin monet tuon lehden pääkirjoitukset ovat erityisesti v. 2015 jälkeen luoneet sellaisen kuvan.

Varokaa muuten matupatjoja, hiv tarttuu..

Saksa on basamaa, kuten Seppokin tiesi jo kauan aikaa sitten. Täytyy vaan toivoa, että nämä uhrit ovat vajakki-suvakki matupatjoja, eikä täysin meitä tähän syyttömiä osapuolia. 🙏

Uusimmat uutiset