Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Saksa: Irakilaispariskuntaa syytetään 5 ja 12-vuotiaiden tyttöjen orjuuttamisesta ja raiskaamisesta

Kuva: Wikimedia Commons / Public Domain / Zana Omar (VOA).

Pariskunta poltti lapsia kuumalla vedellä, hakkasi heitä luudanvarsien avulla ja raiskasi heitä vuosien ajan. Epäillyt tulivat Saksaan ”pakolaisina”.

Saksassa asuvan irakilaispariskunnan epäillään orjuuttaneen, kiduttaneen ja raiskanneen kahta jesidityttöä vuosien ajan. Kaksi epäiltyä pidätettiin Etelä-Saksassa keskiviikkona 10. huhtikuuta, ilmoitti terrorismitapauksia käsittelevä Karlsruhen liittovaltion syyttäjänvirasto.

Twana H. S. ja hänen vaimonsa Asia R. A. olivat ISIS:n jäseniä lokakuun 2015 ja joulukuun 2017 välisenä aikana Irakissa ja Syyriassa, syyttäjänvirasto ilmoitti lausunnossaan.

Pariskunta oli orjuuttanut ”viimeistään vuoden 2015 lopussa” tuolloin 5-vuotiaan tytön ja sitten ”lokakuusta 2017 alkaen” toisen 12-vuotiaan tytön, syyttäjien mukaan.

”Twana H. S. raiskasi molemmat lapset useita kertoja. Asia R. A. valmisteli huoneen ja meikkasi toisen pikkutytöistä”, syyttäjät lisäsivät.

Pariskunta joutuu nyt Saksassa syytteeseen rikoksista, jotka he tekivät ollessaan Irakissa ja Syyriassa.

Pariskunta myös pakotti molemmat tytöt tekemään ”jatkuvia” kotitöitä ja lastenhoitotehtäviä. Tyttöjä kiellettiin harjoittamasta omaa uskontoaan, ja pariskunta määräsi heidät noudattamaan islamilaisia rukouksia ja sääntöjä.

Kova fyysinen väkivalta

Jesidit, kurdinkielinen vähemmistö, joka noudattaa esi-islamilaista uskontoa, joka on osittain peräisin zarathustralaisuudesta, ovat olleet jihadistien vainoamia jo useiden vuosien ajan.

Twana H. S. löi kahdesta tytöstä vanhempaa luudanvarrella, kun taas Asia R. H. poltti nuoremman tytön kättä kiehuvalla vedellä. Hän myös pakotti molemmat lapset seisomaan yhdellä jalalla puolen tunnin ajan. Tämän kohtelun tarkoituksena oli tuhota jesidien usko ISIS:n toiveiden mukaisesti.

Pariskunta tuli Saksaan ”pakolaisina”, ja viranomaiset antoivat heille luvan jäädä maahan.

”Ennen kuin pariskunta lähti Syyriasta (Saksaan) marraskuussa 2017, he jättivät kaksi pientä tyttöä muiden Islamilaisen valtion jäsenten luokse”, syyttäjänvirasto lisäsi.

Tiistaina Regensburgissa ja Rothissa Etelä-Saksassa pidätetyt syytetyt tuotiin 9. ja 10. huhtikuuta tuomarin eteen, joka määräsi heidät tutkintavankeuteen.
Massamaahanmuutto ja monikulttuurisuus ovat johtaneet Saksassa kiistanalaisten kulttuurikäytäntöjen, kuten pakkoavioliittojen ja naisten sukuelinten silpomisen, räjähdysmäiseen lisääntymiseen, ja niitä harjoittavat yksinomaan ulkomaalaiset. Myös radikaalit islamistit, mukaan lukien ISIS-järjestön jäsenet, ovat päässeet Saksaan, mikä on lisännyt maan terroriuhkaa ja aiheuttanut valtavan taakan lainvalvontaviranomaisille.

Kyseessä ei myöskään ole edes ensimmäinen tapaus, jossa ISIS:n entisiä jäseniä, jotka aiemmin orjuuttivat jesidiväestöä, on tuomittu Saksassa. Vuonna 2021 tunisialais-saksalainen Islamilaisen valtion leski tuomittiin Saksassa vain neljäksi vuodeksi vankeuteen vähemmistöyhteisön jäsenten orjuuttamisesta.

Vuonna 2015 jihadistimorsian seurasi kolmen pienen lapsensa kanssa miestään Islamilaisen valtion hallitsemalle alueelle Syyriassa. Miehensä kuoltua keväällä 2015 hän meni naimisiin poikaystävänsä Denis Cuspertin kanssa, joka tunnetaan myös nimellä ”Deso Dogg”, aiemmin Berliinistä käsin toimivan gangsteriräppärin ja terroristin.

Asuessaan Raqqan kaupungissa – joka oli tuolloin terroristijärjestön tukikohta – Omaima ja Cuspert orjuuttivat kaksi jesidinaista, jotka Islamilaisen valtion jäsenet olivat aiemmin siepanneet.

Lähde: Remix

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Tämäkö on sitä yrittäjyyttä mitä vihervasemmisto eurooppaan, samoin suomeen, haluaa.

John Quiman

Näin täytyy olla, koska mainostavat suureen ääneen vieraidensa tuomaa ihanuutta.

Marko Kristian

Meitä syytetään syyttä nykyään orjien pitämisestä, suomalaisilla ei ole ikinä ollut orjia.
Somaleilla on orjia tänäkin päivänä, he edelleen orjuuttavat bantuja.

John Quiman

Orjuus Somaliassa lopetettiin italialaisten toimesta joskus 30- 40-luvulla. Sitä ennen Somalialaiset olivat orjuuttaneet bantuja ikiajat. En tiedä pitävätkö bantuja edelleen orjina, mutta bantut ovat sorrettuja toisen luokan ihmisiä edelleen. Saattavat tietysti orjuuttaa bantuja sortamalla niitä rajusti, vaikka eivät virallisesti orjia enää olisikaan.