Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Urheilu ja liikunta

Saksalainen jalkapallotähti Toni Kroos: ”Saksa ei ole enää se maa, joka se oli 10 vuotta sitten – kiitos maahanmuuton”

Kuva: Kuvakaappaus/Youtube.

Kroos jää Espanjaan turvallisuussyistä, koska Saksassa hän ei enää uskalla päästää tytärtään illalla ulos.

Saksalainen jalkapallotähti Toni Kroos kertoi ZDF:n podcastissa, että Saksa ei ole enää se maa, joka se oli 10 vuotta sitten, koska maahanmuutto on lisääntynyt. Hän jää Espanjaan, koska ei uskalla päästää tytärtään illalla ulos saksalaisissa kaupungeissa.

Kroos, joka voitti 114 maajoukkuekapselia ennen kuin lopetti ammattilaisjalkapallon perjantai-iltana maansa hävittyä Espanjalle Euro 2024 -kisoissa, esitti kommenttinsa Lanz & Precht -podcastissa.

Saksan kaikkien aikojen menestyneimmäksi pelaajaksi tituleerattu mies on asunut Espanjassa viimeisen vuosikymmenen ajan pelatessaan Real Madridissa.

Kroos sanoi jäävänsä Espanjaan perheensä kanssa, vaikka hänen jalkapallouransa siellä päättyykin, koska hänen sanojensa mukaan ”Saksa ei ole enää sama maa, joka se oli kymmenen vuotta sitten, kun lähdimme”.

Espanjaan verrattuna Kroos sanoi ”tuntevansa olonsa levottomammaksi päästääkseen tyttärensä ulos illalla saksalaisessa suurkaupungissa”.

Entinen MM-voittaja sanoi, että ”massamaahanmuuttokysymys on Saksassa jatkuvasti läsnä ja että siitä on tullut täysin hallitsematon”.

Kroos sanoi, että osa maahanmuuttajista on hyviä ihmisiä, mutta ”jos heitä ei pysty erottamaan niistä, jotka eivät ole meille hyväksi, se on lopulta ongelmallista. Silloin saksalaisten asenteesta tulee yhä jakautuneempi.”

Podcastin juontaja Markus Lanz oli Kroosin kanssa samaa mieltä siitä, että ongelmia on kaikkialla. On liikaa ulkomaalaista väkeä, ja että tavallisia ihmisiä ei pitäisi mustamaalata rasisteiksi, jos he puhuvat rehellisesti asiast.

Kuten aiemmin on korostettu, liittovaltion hallituksen julkaisemien uusien lukujen mukaan ulkomaalaiset maahanmuuttajat ovat vastuussa lähes kuudesta kymmenestä väkivaltarikoksesta Saksassa.

Vaikka ulkomaalaiset maahanmuuttajat muodostavat noin 14,6 prosenttia väestöstä, he olivat vastuussa 58,5 prosentista kaikista väkivaltarikoksista.

Saksan viranomaiset ovat asettaneet korkean profiilin henkilöitä, myös poliitikkoja syytteeseen ongelman esiin tuomisesta, ja poliittinen järjestelmä jatkaa pyrkimyksiään kieltää maahanmuuttovastainen oikeistolainen AfD-puolue ”demokratian pelastamisen” nimissä.

Lähde: Modernity News 

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ruoste Iskee

En tiennytkään että Washington on eu:ssa, sillä eu ne ohjeet sanelee mite eu maat joutuu matelemaan.

Toni Lajos

Suuren maailmantähden sanomiset otetaan vakavasti, totuuden tuominen esille tuottaa valtamedialta suuren suuria vaikeuksia, kuten meilläkin, Ylen nikottelevat toimittelijat puhuvat kaikesta ihanuudesta, mutta ikävyydet, rikostilastot, yhteiskunnalle lankeavat miljardi laskut, myös meillä lapsia ei iltaisin päästetä ulos, ei lenkille, ei ostareille, yksin liikkuvien tyttöjen tulla raiskatuksi, pahoinpidellyksi, ryöstetyksi jne on varsin suuri.

Marko Kristian

Kroossikin varmaan muistelee lämmöllä Merkeliä, Eipä se von der leyemi ole kyllä yhtään parempi.
Miten Saksaasta voikin aina tulla tommosia jopa lepsoiksi rumia akkoja jotka vihaa omaa maataan?

Peter Kreisler

Merkel oli Itä-Saksalainen kommunisti, hän toimi kommunistisen nuorisoliiton tiedottajana, lännessä häntä luonnehdittiin tulisieluiseksi kommunistiksi. Varmaankin sen vuoksi uusi Neuvostoliitto eli EU oli hänelle niin mieluisa.

Marko Kristian

DDR:ssä taisi olla ne kuuluisat viiksekkäät kuulantyöntäjänaiset.
Kokeilkaapas laittaa Merkelin kuvaan hitler viikset, ne on aivan varmasti sukua keskenään.

Ruoste Iskee

Ei muuten varmaan ole! Siinä yksi joka näköjään on upottanut kyömynenien historian valheet. Iso H, ei ollu sellainen henkilö miksi hänet oksennuksessa rypevät kyömyt ja noiden raatokärpäset on historiassa kertoneet. Minulla on henkilökohtaisesti todisteet tuosta ajasta sukulaisiltani. Tiesikö että Saksa ei edes polttanut lappia, ei, sen teki usan sotilaat ja ryssät. Minä oksennan nykyajalle jossa lähes kaikki perustuu valheelle. Merkel on ihmisoletettu joka ei ansaitse edes ihmiseksi kutsumista.

Viimeksi muokattu 14 päivää sitten by Ruoste Iskee