Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Saksalaiset poliitikot pyrkivät kieltämään konservatiivisen AfD-puolueen Reichsbürger-ratsian jälkeen

Kuvituskuva. Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0) / Henning Schlottmann.

Vain perustuslakituomioistuin voi määrätä puoluekiellon.

Reichsbürger-liikkeeseen kohdistunut ratsia, johon osallistui 3 000 poliisia, on nyt siirtymässä poliittiselle kentälle. Saksan vasemmistolainen poliittinen luokka käyttää pidätyksiä tekosyynä kieltää oppositiopuolue Vaihtoehto Saksalle (Alternative for Germany, AfD) -puolue ja väittää paradoksaalisesti, että se on uhka demokratialle.

Thüringenin osavaltion sisäministeri Georg Maier (SPD) johtaa vetoomusta ja sanoo, että niin sanottuun ”Valtakunnan kansalaiset” -ryhmään kohdistunut ratsia on nyt peruste AfD:n kieltämiselle.

Maahanmuuton voimakasta rajoittamista kannattava puolue on kasvattanut suosiotaan viime vuonna, kun Saksaan on saapunut 1,2 miljoonaa maahanmuuttajaa. Kyselyjen mukaan enemmistö saksalaisista on hyvin huolissaan siitä, että maahan saapuu liikaa maahanmuuttajia. Samaan aikaan AfD on ainoa suuri puolue, joka kannattaa Venäjän vastaisten pakotteiden lopettamista ja esittää, että pakotteet vahingoittavat saksalaisia enemmän kuin Venäjää.

Remix News on aiemmin raportoinut, että Saksan vasemmistoliberaalihallitus, joka ehkä aavistaa AfD:n kasvavan suosion, saattaa pyrkiä kieltämään heidän vastustajansa vaaleissa. Nyt Maier sanoo, että AfD ”on selvästi perustuslain vastainen” ja hädin tuskin peittelee haluaan eliminoida ”vapaata demokraattista perusjärjestystä”.

Maier sanoi Thüringer Allgemeine Zeitung -lehdelle, että puolue ”täyttää selvästi joitakin kriteerejä, jotka olisivat peruste puolueen kieltämiselle”.

AfD:tä kannattavat poliitikot muistuttavat, että liittovaltion perustuslakituomioistuin on aiemmin katsonut, että ”äärioikeistolainen” NPD ei ollut oikeutettu kieltoon, koska sillä ei ollut valtaa toteuttaa tavoitettaan. AfD:n suosion kasvaessa Karlsruhen tuomioistuin saattaa kuitenkin nähdä asian toisin.

Toisen maailmansodan päättymisen jälkeen Saksan demokratia rakennettiin siten, että maan ylin tuomioistuin voi kieltää minkä tahansa puolueen, joka ”uhkaa” perustuslaillista järjestystä. Tämä antaa liberaalisti suuntautuneelle tuomioistuimelle suuren liikkumavaran poistaa tehokkaasti kaikki puolueet, jotka haastavat Saksan vallitsevan tilanteen.

Thüringenin perustuslain suojeluvirasto on luokitellut siellä toimivan AfD:n virallisen osaston ”varmaksi äärioikeistolaiseksi yritykseksi”. Heinäkuun jälkeen laillisia aseita omistavilta AfD:n jäseniltä on takavarikoitu aseet.

Lähde: Remix

17 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

Kieltäkää sitten. Ongelmia eivät voi kieltää. Ongelmat vain pahenevat!

juu

No tämähän on vaan jatkumoa siihen mitä USA:ssa tapahtui.
Sen lavastetun ”capitolin valtauksen” jälkeenhän demokraatit leimasivat jokaisen trummpia kannattavan ”kotimaiseksi terroristiksi”
Eli he leimasivat siis pelkästään äänestyskäyttäytymisen perusteella yli 80 miljoonaa amerikkalaista terroristeiksi.
En usko enää mihinkään uutisointiin, joten tätä Saksan tapaustakin pitdän lavastettuna, ei olisi ensimmäinen ”false flag”

Nationalisti

”Demokratiassa on mahdollisuus vaikuttaa”, joo, paitsi jos et omista valtavirtaisia mielipiteitä, sinun puolue lakkautetaan ja sinua uhataan vankeustuomioilla.
Saksa on läpeensä mädätetty ja kontrolloitu maa.

AfD on vain Saksan versio jostain Persuista ja silti niitä vaaditaan kiellettäväksi, tätä voi jokainen miettiä…

Puolueeton

Näinhän politiikka toimii maassa, jossa kaikki vallassa ja oppositiossa olevat puolueet ajavat vain omaa etuaan. Mitään uutta aatetta ei saa tuoda esille, jos sillä on mahdollisuus kaapata edustuspaikkoja nykyisiltä puolueilta.
Suomessa kaappaus onnistui osittain, kun persut saivat ”jytkyn”. Tämäkään ei riittänyt muutokseen, vaan puolue hajotettiin entisten vallanpitäjien voimin. Se tietenkin onnistui persujen sisäisen kilpailun johdosta. Persuissakin vanha osa halusi pysyä vallassa ilman uusia tulokkaita. Se onnistui, puolue hajosi kahtia ja vanhat saivat ministerin virkoja.
Tarvitaan siis puolue, jolle kansalaisten menestyminen on etusijalla ja vasta sitten oman puolueen menestyminen. Vielä sellaista puoluetta ei ole löytynyt. Kansalaiset tekevät vaikean valinnan seuraavissa vaaleissa. Hyvän ratkaisun todennäköisesti kaataa media, joka saa vallassa olevilta puolueilta toimintaansa tarpeellisen tuen ja haluaa sen jatkuvan.

Jäitä hattuun

Tämähän menee aivan vanhan tutun kaavan mukaan. Totalitaristiset diktatuurit on melkein aina perustettu juuri tällä tavoin.

Eli vallanpitäjät rupeavat kieltämään oppositiopuolueiden toimintaa. Tekosyyksi tälle demokratianvastaiselle toimenpiteelle esitetään sitten ”tarve suojella demokratiaa”.

Tarvittaessa järjestetään jonkinlainen provokaatio, jossa näiden kielletyksi määrättävien tahojen sitten väitetään syyllistyneen johonkin laittomaan kumoushankkeeseen tai muuhun kamalaan rikokseen. Yleensä nämä väitteet ovat räikeästi liioiteltuja tai jopa täysin keksittyjä. Tavoitteena onkin vain saada ”hyväksyttävältä kuulostava” tekosyy tälle vallanpitäjien omalle diktatuuritoimenpiteelle.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jäitä hattuun
Aatu H.

Jokohan siellä aletaan kyllästymään ja kaivetaan kaasulaitoksia naftaliinista..

Sisällissotaa pukkaa

Vihervasemmisto matupatjoineen on kyllä suurin uhka.

Peter Kreisler

Tässä ajojahdissa Alternative für Deutschland sai parhaan mainoksensa, kun roskavasemmisto kokee puolueen uhkana on se osoitus oikeasta linjasta.

Juki

Kyllä nyt on taivaan tähdet ja auringonpilkut huonossa asennossa. Siitä johtuu niin ilmastonmuutos kuin tuleva kolmas maailmansota. Saksastako se taas alkanee, ainakin kaasuputket on jo katkaistu ja maa valmiiksi miehitetty matuilla.

patton

Saksa on menetetty ja miehitetty valtio sillä USA:n toimien seurauksena Saksan perustuslaki on alisteinen USA:n suoralle vaikuttamiselle. AFD on ainoa toivo saksalaisille ja kuten on tiedossa niin Saksan poliittinen poliisi on jo takavarikoinut AFD jäsenten aseet. Sama systeemi on saapunut myös Suomeen sillä Polpo on laatinut Aselupakäytäntöjen yhtenäistämisohjeen mikä antaa poliisille suunnattomat valtuudet mistä tahnsa pikkurikkeestä peruuttaa aseluvat. Suomi on tässä suhteessa Saksan tiellä ja ohjeiden nostaminen perustuslain, ampuma-aselain ja asetusten yläpuolelle on suora viesti siitä, että poliisin ei tarvitse noudattaa lakia! Polpo on Suomessa myös täten ottanut lainsäädäntövallan eduskunnalta! Kannattaa muistaa rehellinen sosialisti Kari Rajamäki joka totesi: ”Paateron palatsi on tuhottava” eli emme tarvitse Poliisihallitusta, menköön kenttätöihin paimentamaan näitä ”olemattomia” jengejä!

Ilkka

Ei saksa ainakaan ensimmäisen maailmansodan alkusoittoa soittanut. Kunnia siitä kuuluu serbinationalistille joka Kosovossa ampui muuan Franz Ferdinandin. Balkkanin alue on ollut perinteisesti ruutitynnyri moneen yhteenottoon. Niin siellä kiehuu tälläkin hetkellä Kosovon alueella.

Anomaster

Toinen maailmansota taisi alkaa siitä, kun sopivat Neuvostoliiton kanssa yhdessä Puolan jaosta. Saksa miehitti ensin oman puoliskansa ja Neuvostoliitto viivytteli vähän, jotta voisi luoda kuvaa, että he eivät aloittaneet.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Juha

Saksasta on kuoriutunut vielä p@skempi DDR. Kommunismi on ihmiskunnan syöpä Nr 1.

Ilkka

Lähetin sähköpostia antamallasi osoitteella p@skempi DDR, ja Angela Merkkel vastasi tärisevällä käsialalla olevansa nyt huonossa hapessa.

Yrjö

Melkoinen syöpäkasvain tämä EU-globalistihallinto, joka on levittäytynyt lähes kaikkialle EUssa. Tuo puolueiden vasemmisto-oikeistojako ei enää toimi, globalistit käyttävät sitä mielellään harhauttaakseen ihmisiä.
Puolueet ovat joko WEF-/EU -uskovaisia tai sitten eivät.

Peter Kreisler

EU on sosialistinen liittovaltio, jonka tavoitteena on kommunismi. Asioiden nimet on vain vaihdettu ja totuus piilotettu, vihdoin EU:ssa Angela Merkel pääsi toteuttamaan unelmaansa sosialismista joka lopuksi saavuttaa kommunismin.
Tämän vuoksi EU:n hallintoa vastaan on taisteltava kaikin keinoin.

Ilkka

WEF uskolliset Wifi:n käyttäjät ovat valloittaneet EU:n luodakseen DDR / CCCP protektoraatin jossa proletariaatti saa leikkiä plutokraattia muiden rahoilla.

Uusimmat uutiset