Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Saksan siirtolaiskriisi: Berliiniläinen maauimala täynnä ulosteita ja maahanmuuttajat harjoittavat jatkuvasti seksuaalista väkivaltaa

Columbia Sommerbadin maauimala Berlin-Neuköllnissä Saksassa. Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 2.0) / Onnola.

Saksalaiselle sanomalehdelle lähettämässään kirjeessä berliiniläisen maauimalan henkilökunta valitti arabimaahanmuuttajien ja tšetšeenien aiheuttamasta kurjuudesta.

Berliinissä sijaitsevan maauimala-alueen työntekijät ovat kirjoittaneet kirjeen Der Tagesspiegel -sanomalehdelle, jossa he valittavat ”pääasiassa arabimaahanmuuttajista ja tšetšeeneistä”, jotka ahdistelevat naisia seksuaalisesti, rettelöivät joukkotappeluissa ja jättävät uima-altaat vastenmieliseen kuntoon.

Kirjeen taustalla on se, että Berliinin Neuköllnin kaupunginosassa sijaitsevassa Columbiabadissa puhkesi sunnuntaina jälleen yksi tappelu maahanmuuttajanuorten välillä, jonka seurauksena suosittu julkinen maauimala tyhjennettiin kävijöistä ja suljettiin ennenaikaisesti. Maauimala ilmoitti keskiviikkona, että alue suljetaan loppuviikoksi vedoten henkilöstöpulaan sen jälkeen, kun useat työntekijät olivat ilmoittautuneet sairaaksi stressin vuoksi.

”Välikohtausten määrä ja joidenkin uimareiden käyttäytyminen ovat äärimmäinen rasite erittäin sitoutuneille maauimalan työntekijöille”, kertoi lausunnossaan kunnallinen virasto, joka ylläpitää tätä aluetta monien muiden Saksan pääkaupungin uimahallien ohella. ”Tämä ei ole pitkällä aikavälillä kestävää.”

Paineen alla olevat työntekijät ovat nyt puhuneet asiasta ja kertoneet Der Tagesspiegelille, että he ovat saaneet tarpeekseen kasvavasta ongelmasta. ”Pyysimme apua. Paljon puhetta, mutta mitään ei tapahdu. Emme jaksa enää”, eräs työntekijä kertoi lehdelle.

Työntekijät kertoivat keskustelleensa joidenkin paikalla käyvien maahanmuuttajanuorten kanssa. Heille sanottiin, että he ansaitsevat ”tulla syljetyksi ja hakatuksi”. Eräs työntekijä puolestaan varoitti, että ”täällä vallitsevat uudenvuodenaaton kaltaiset olot”, joka on tullut Saksassa tunnetuksi maahanmuuttajamellakoista ja naisten seksuaalisesta ahdistelusta.

Huolestunut henkilökunta sanoo, että suurin osa levottomuuksista ja uhkauksista tulee ulkomaalaisilta, pääasiassa arabeilta ja tšetšeeneiltä.

Maauimalan alue täynnä ulosteita

Työntekijät selittivät saksalaisille tiedotusvälineille, että tilannetta on mahdotonta hallita.

”Koska nuoret muodostavat laumoja ja ajanpuutteen takia on tuskin mahdollista valvoa ja rekisteröidä porttikieltoja”, he selittivät.

Arkipäiväistyneen sosiaalisen levottomuuden lisäksi maahanmuuttajat jättävät uima-altaan kurjiin olosuhteisiin, ja työntekijät ovat kuvailleet hygieniatasoa katastrofaaliseksi.

”Ulostetaan pensaisiin ja pensaiden eteen, seinät ja saniteettitilat ovat virtsan ja ulosteiden tahraamia”, kirjeessä paljastettiin.

Kriisin ratkaisemiseksi työntekijät vaativat lisätukea ja poliisin jatkuvaa läsnäoloa paikalla. He vaativat myös, että liput maauimalan alueelle rajoitetaan koskemaan vain lapsiperheitä ja että kaikkiin lippuihin merkitään nimet, jotta rikoksentekijät voidaan tunnistaa ja estää heidän uudet rikoksensa.

”Maauimalassa tutkitaan lisätoimenpiteitä vaaran torjumiseksi, mukaan lukien porttikieltojen johdonmukaisempi täytäntöönpano”, ylin johto lupasi vastauksessaan.

Saksalaiset maksavat nyt kalliisti avoimien rajojen politiikastaan

Liittovaltion sisäministeri Nancy Faeser on vastannut kirjeeseen ja ilmoittanut kannattavansa poliisin pysyvää läsnäoloa Saksan ”ongelmallisissa” uimahalleissa. Henning Hoffgaard kuitenkin pilkkaa Faeserin kantaa saksalaisessa Junge Freiheit -sanomalehdessä julkaistussa mielipidekirjoituksessaan: ”Sama sisäministeri, jonka mielestä rajatarkastukset ovat paholaisen työtä, haluaa nyt poliisivalvontaa ulkouima-altaiden tonttien rajoilla. Huomaako hän itse tämän ristiriidan? Todennäköisesti ei.”

Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolue, joka on noussut nopeasti mielipidemittauksissa eri puolilla maata, syytti liittohallitusta, joka on jo pitkään kannattanut avointen rajojen ja massamaahanmuuton politiikkaa. Se totesi, että tavalliset saksalaiset joutuvat nyt maksamaan siitä.

”Teini-ikäisenä 90-luvulla pystyin menemään Berliinissä uimalaan täysin turvallisesti ja rennosti. Nykyään arabimiehet taistelevat siellä ja harjoittavat kolonisaatiota. Ratkaisu ei ole poliisien lisääminen, vaan näiden ihmisten on poistuttava uimaloista ja koko Saksasta! #Columbiabad”, kirjoitti AfD-poliitikko Thorsten Weiß.

Myös Berliinin osavaltion parlamentin AfD-ryhmän johtaja Ronald Glaeser totesi: ”Kaikki, jotka eivät halua suojella rajojansa, joutuvat myöhemmin sulkemaan maauimalat. Tämä on maahamme suuntautuvan laittoman massamaahanmuuton logiikka. Kourallinen uusia uimavahteja olisi vain oireiden korjaamista. Tarvitsemme käännekohdan avoimille rajoille.”

Lähde: Remix

21 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kauko Aalto

Kysymys on sivistyksestä vailla olevista muslimeista, jotka pitävät itseään herrarotuna ja meitä orjinaan, jotka ovat vain välttämätön paha, jotta he voivat elää loisina vääräuskoisten kustannuksella. Nämä kunnioita lakejamme sen enempää kuin arvojammekaan, heihin tehoaa ainoastaan väkivalta. Mutta sitähän ei käytetä, yritetään vain ymmärtää ja kotouttaa. Eurooppalaiset ovat kuin lahtiin vietäviä lampaita, jotka eivät uskalla puolustautua barbaareilta. Hitler kuohi eurooppalaiset, joten täällä ei ymmärretä että kaikki kulttuurit eivät ole samanarvoisia. Sen sijaan, että panisimme nämä ruotuun tai karkottaisimme heidät takaisin koloihinsa joista ovat ilmaantuneet, niin me elätämme ja suvaitsemme heitä, ja lässytämme ihmisoikeuksista, joita nämä halveksivat.

John Quiman

Heille tarjotaan ihmispikeuksia, joita heidän kansansa eivät ole edes allekirjoittaneet, vaan heillä on ihan omat ihmisoikeudet.

Poliitikot ja media sekä suvakki-ideologiaan haksahtaneet ovat tehneet suomalaisista ja tietysti muista eurooppalaisista hyväksikäytettyjä hölmöjä. Sama peli menossa Yhdysvalloissa ja Kanadassa myös.

Viimeksi muokattu 2 kuukautta sitten by John Quiman
Marko Kristian

Shiellä sitä on uima-allah riemua.
Niinkutsutuista sivistysmaista tulee kehitysmaita kun tuodaan tarpeeksi ihmisiä jotka ei osaa käyttäytyä missään asiassa.
Ja koska asioista ei saa puhua niiden oikeilla nimillä, niin sitten vaan suljetaan silmät.

Ilkka

Lola Odusoga kuulemma häpeää suomalaisuutta, ole hyvä ja lähde vaikka somaliaan niin ei tarvitse hävetä, ei me tulla sinua pois hakemaan eikä kaivata. Minä häpeän sitä että joku kaltaisesi vinkuu rasismista tajuamatta ettei sitä ole muualla kuin korvienne välissä. kuka antoi sinulle elämän jossa voit vinkua täysin palkein, sitä ei tehneet somalit eikä arabit, joten vaihtoehdoksi jää suomalainen yhteiskunta jota nyt niin häpeät. Olisit se ” musta säkki ” jos eläisit kotikulmillasi mihin perimäsi sinut liittää. Kokeile sitä, ja puhu vasta sitten missä on vaikeaa ja hankalaa.

Peter Kreisler

Vai Lola Odusoga häpeää suomalaisuutta, tämä on kyllä hyvä vitsi, eihän hän ole suomalainen vaan Suomen kansalainen ja se on kyllä aivan eri asia. Sitä paitsi kuten Ilkka mainitsi, Suomesta pääsee pois, eikä sen jälkeen ulkomailla varmasti kukaan luule enää suomalaiseksi, se on varma.

John Quiman

Äiti on suomalainen, isä on yoruba. Yoruba-kansa on jossain Nigerian seuduilla elävä kansa. Niitä on Nigeriassa ja ympäröivissä valtioissa noin 50 miljoonaa. Lola on syntynyt Turussa 1977.

Ilkka

Kovasti nyt vaan koitetaan suvakkiaatetta punnertaa esiin, sillä nyt ollaan pisteessä että Purrankin pitäisi erota, oikein sitä vaaditaan 60 000 kansalaisen voimin.. Paitsi ettei vaadita, se adressi kun ei ole perusta millekään, ja sitä ei kukaan valvo montako kertaa yksi henkilö kirjoittaa nimiä paperiin. Hietaniemen hautausmaa on hyvä valinta jos tarvitsee nopeasti suuren joukon ” allekirjoittaneita ” nenääntyjiä. Onko suomen historiassa toista tapausta jossa koko oppositio ja yksi hallituspuolue ( RKP ) yrittää päivästä toiseen saada kansan valitsemat edustajat mitätöidyksi. Kun he samaan aikaan puhuvat maalittamisesta, ja uhoavat demokratian nimissä, on homma vieläkin ironisempaa. PS:n joukosta on nyt maalitettu ainakin kolme henkilöä, ja mikä demokratia toimii niin että ei edes yritetä saada muuta aikaan kuin kumota vaalien tulos ?

On suorastaan lapsellista penkoa kymmeniä vuosia vanhoja kirjoituksia, tai penkoa hiki päässä edes jotain millä voisi yrittää vallanvaihtoa jota ei äänestäjät halua. Marin nillitti kaiken aikaa että häntä maalitetaan, mutta koittiko PS tai kukaan muukaan erottaa häntä virastaan. Se mistä kritiikkiä tuli, oli päivän puheenaiheet tai teot, ei ikivanhat sanomiset tai mielipiteet. Jos tällä tavalla saadaan demokraattisesti valitut ministerit erotettua viroistaan, se ei ole lain mukaista koska kyse ei ole virkavirheestä, ja suomessa on käsittääkseni yhä mielipiteen vapaus. Mielipide, voimakaskaan ei ole syy erottaa ketään tai edes vaatia eroa. Se mitä nyt uikutetaan suomen maineen tahraahtumisesta on pelkkää poliittista lässytystä, ei tuolla rajojen ulkopuolella kukaan välitä siitä mitä purra tai joku muu on joskus sanonut.

Marko Kristian

Tommoset adressit on yhtä tyhjän kanssa.
Vasemmistolaisethan spammaa netissä, esimerkiksi jo vuosia joitain firmoja ahdistellut, ja se pieni joukko saanut vaatimuksiaan läpi, koska he esiintyvät ikäänkuin isona joukkona.
Yksi oli tietysti se (musta) pekka pelikortit.

Ilkka Manttari

Koko tämä menneitten sanomien kohu on osa taitavaa vihervasemmistolaista politiikkaa. Ei tuohon asiaan olisi tarvinnut minkään tedotusvälineen kajota. Ymmärrän tietenkin että valtaosa näistä välineistä on suomessa vihervasemmistolaisia. Se osoittaa kuinka häikäilemätöntä tämä punaviherpolitiikka on. Ei euroopassa ketään olisi kiinnostanut Purran vanhat sanomiset ellei niitä olisi syötetty suoraan lapaan. En suoraan sanottuna usko että saksallakaan on kovin paljoa varaa kritisoida kun katsotaan miten se nykyään toimii. Täytyy ymmärtää että monen puolueen nimessä jossa esiintyy sana demokratia, ei sitä muualla esiinnykkään.

Ajattelin julkaista tämän mielipiteen nimimerkillä ”järkiintynyt entinen demari” mutta sitä se ikä teettää. Tulee hiljakseen järkiinsä. Onnittelut teille jotka olette ymmärtäneet asian nuorempana, olette minua fiksumpia.

Viimeksi muokattu 2 kuukautta sitten by Ilkka Manttari
Kauko Aalto

Ruotsalaisen kansanpuolueen on syytä ajatella kaksi kertaa ennen kuin ryhtyvät, puhumaan kansalaisten yhdenvertaisuudesta ja myös rasismista. Ei täällä ole unohdettu, sitä kun he eivät hyväksyneet karjalan evakkoja alueilleen, nyt näyttää sama meno jatkuvan, he ottavat kyllä maahanmuuttajia, mutta ainoastaan niitä joilla kykyä ja halua tehdä työtä, ”epäsopivat” saavat jäädä kantasuomaisten lähiöihin.  En tiedä ruotsinkielisten koulujen oppilasaineksesta, mutta tuskin seillä vallitsee sekasortoinen monikulttuurinen sekamelska. Entäpä Ahvenanmaa? Jos tätä järjettömyyttä on jatkettava, niin käydään keskustelu loppuun kaikkien osalta. Nämä purkaukset johtuvat yksinomaan siitä, että ihmiset ovat huomanneet tulleensa toisenluokan kansalaisiksi, maassamme olevien ja tänne tulleiden positiivisesti syrjittyjen rinnalla. Onko näiltä suvaitsevaisuutta ja ihmisoikeuksia ajavilta jäänyt huomaamatta, että tässä maassa on jo sisäistä pakolaisuutta, kun ihmiset siirtyvät pois lähiöistä, joita suoraan sanoen miehitetään ulkomailta tulleilla ja haetuilla väestöllä. Menköön arvon ministeri asumaan lähiöön, jossa ulkomaalaisten osuus on 80%, tai laittaisiko hän lapsensa monikulttuuriseen kouluun, jossa ei suomen ja ruotsinkieltä kuule. Näin kun menettelisi, niin valkenisi moni asia, ”suomukset putoisivat silmistä”, lainatakseni Waltaria. Kun puhutaan maahanmuuttajista, niin ei tarkoiteta suinkaan kaikkia ja kaikkia ryhmiä, jokainen päätelköön itse.

John Quiman

RKP:n juuret ovat syvällä Freudenthalissa ja hänen ajatusmaailmassaan siitä, että suomalaiset ovat onnettomia ja kehittymättömiä, jotka eivät omin voimin kykene mihinkään, vaan tarvitsevat ruotsalaista hallitsijakansaa johtamaan heitä. RKP kunnioittaa Freudenthalia jakamalla Freudenthal mitaleja, joita on saanut mm. Lipponen hyvästä ruotsinkielisten nuoleksunnasta.

Olisi RKP:llä paljon putsattavaa omassa menneisyydessään, mutta eivät ole koskaan pahoitelleet menneisyyttään, eivätkä sille pohjautuvia ylemmyysajatuksia, joita elättelevät vieläkin. turha RKP:n on vaatia mitään anteeksipyyntöjä ja arvojen tarkistuksia niin kauan kuin eivät ole puhdistaneet omaa pesäänsä. Sen he haluavat salata, koska haluavat edelleen ajattella, että ovat parempia ihmisiä ja hallitsijakansaa.

Näin opettavat tänäkin päivänä lapsilleen kertoessaan heille ruotsinkielisten historiaa suomenruotsalaisen tarinoinnin mukaan. Eivät kyllä kerro, että ruotsinkielisten sukujen juuret ovat useimmissa tapauksissa suomalaisissa suvuissa, jotka vaihtoivat kielen, koska se romuttaisi ruotsinkielisten erinomaisuuden ja keksityn historian, johon haluavat uskoa.

Hupaisaa siinä tarinassa on, miten suomalaiset elivät maakuopissa ja olivat täysin sivistymättömiä, kun ruotsalaiset aateliset tulivat sivistämään. Tosiasiassa suomalaiset opiskelivat jo 1100-luvulla, viimeistään, Saksassa ja Ranskassa ja hakivat sieltä sitä mitä kutsuttiin sivistykseksi. Niihin aikoihin saksalaiset ja ranskalaiset pitivät ruotsalaisten hoviakin sivistymättömänä barbaarilaumana. Ruotsin valta Suomessa alkoi kehittyä suunilleen 1200-luvun puolessa välissä, mutta vähitellen. Kesti parisen sataa vuotta kehittää miehitys niin pitkälle, että heillä oli valta Suomessa.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että suomalaiset eivät Ruotsin vallan aikanakaan koskaan opiskelleet merkittävissä määrin Ruotsissa, vaan opiskelivat Keski-Euroopassa, vaikka ruotsinkielisten puheiden mukaan sivistys tuli Ruotsista.

Viimeksi muokattu 2 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Manttari

Tuossa on yksi katsomisen arvoinen video asiasta: https://www.youtube.com/watch?v=uSOsRRYSV34

John Quiman

Ajankohtainen ja hyvä video. Tuota pitäisi yrittää levittää.

Viimeksi muokattu 2 kuukautta sitten by John Quiman
Toni Lajos

Yle voisi verovaroista kustantaa maamme suvakkilaumalle tutustumis uintireissun kyseiseen paratiisiin. Uutisiin hiukan vaihtelua persujen nälvinnän lomassa.

Ilkka

Kohta joku väittää että purra käväisi pas*****la uimalassa, ja sitä ei voi mitenkään hyvittää.

Peter Kreisler

Tuo Yle:n kustantama reissu olisi varmasti ns. ”p-ska reissu”

John Quiman

Suomalaisen Kari totesi kuvaavasti sanoen, että ”jos hollitupalaiset lasketaan salonkiin, ei heistä tule salonkilaisia, he tekevät salongista hollituvan”.

Suomeen, eikä Eurooppaan ylipäätänsä pidä laskea ihmisiä, joiden kulttuuri ja tavat eivät yksinkertaisesti ole riittävällä tasolla siihen, että voisivat käyttäytyä tavalla, joka on sovelias. Kun on laskettu, nähdään tuota samaa, ei pelkästään uimaloissa, vaan kaikkialla ja kaikessa.

Koko ongelma alkoi siitä typerästä ajatuksesta, että maahan voidaan laskea väkeä ilman mitään tilanteen hallintaa ja yksittäisten henkilöiden edellytysten täyttymistä. Oli täysin mahdollista ennustaa tämä tulos jo ennen kuin yksikään laskettiin maahan. Kun lasketaan maahan mitään Euroopassa tarpeellista osaamista, ei ole edellytyksiä elättää itseään. Kun lasketaan ihmisiä, jotka ovat kyvyttömiä sopeutumaan, ei ole edellytyksiä elää Euroopassa tavalla, joka on edes siedettävä. Lopputulos voi siis olla vain huono.

Itse asiassa lopputulos on maahnmuuttajallekin huono, sillä kukapa haluaa elää maassa, jossa voi vain tuntea oman kyvyttömyytensä. Sosiaaliturvan varassa eläminen ei kaikesta halppoudestaan huolimatta anna tyydytystä myöskään. Ihmien voi siitä kaikesta huonosti. Vosivat paremmin omissa kotimaissaan, missä osaavat asioita, jotka siellä ovat hyödyllisiä.

Parasta kaikille olisi seurata Dalai Laman neuvoa, jonka mukaan siirtolaiset voivat oppia ja opiskella Euroopassa, mutta heidän tulee palata kotimaihinsa kehittämään niitä, eikä jäädä Eurooppaan, joka on eurooppalaisten koti.

Ilkka

Jos sinä menet Saudi-Arabiaan, pitää kaikki toimet ja tavat vaihtaa jo lentokentällä sikäläisiin tapoihin ja kumartaa samoja asioita, mutta kun arabit tulee eurooppaan, ei millään ole väliä. Meniköhän tämä väestönvaihto sittenkään niin hyvin kuin suunniteltiin, vai onko yhä väärin sanoa että sitä tapahtuu kaiken aikaa, eikä tulijat edes yritä salata aikeitaan.

Ja huomauettakoon vielä. Minä en eroa virastani, enkä pyydä anteeksi sitä että faktat hyppii silmille ja pitäisi hymyillä anteeksipyytävä ilme kasvoillaan.

Kauko Aalto

Summa summarum: Eurooppaan ei tulisi päästää oikeauskoisia, sillä maltillisia suvaitsevaisia oikeauskoisia ei ole , koska nämä kategoriat ovat oikeauskoisuuden vastaisia ja suurimpia uhkia, sen kehittymättömyyden jatkuvuudelle.

Ilkka Manttari

Jokin aika sitten kirjoitin sivistymättömyydestä. Jotkut kansat nyt vaan ovat sivistyneempiä kuin toiset. Uimahalli on sieltä pienimmästä päästä mistä joudutaan luopumaan jos näitä veijareita otetaan suurina joukkoina eurooppaan. Ei ole eurooppalaisten tehtävä opettaa heille käytöstapoja. Joku tietysti alkaa sekoittaa tätä ihmisoikeuksiin. Ei ole ihmisoikeus liata yleiset uimalat ulosteilla eikä sen opettamiseen tarvita lisää verorahoja muuten kuin ehkä rajojen valvoltaan.

John Quiman

Ei tosiaan ole ihmisoikeus mennä toisten kotiin ja sotkea paikat, elää heidän kustannuksellaan ja yrittää alistaa heidät oman uskontonsa alamaisiksi.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa