Eurooppa Kulttuuri

Saksassa nähdään yhä enemmän lasten seksihuoneita päiväkodeissa

Saksan vihreä puolue haluaa perustaa lasten masturbointihuoneita julkisiin päiväkoteihin. (Kuvassa vas. ylhäältä alkaen Gesine Agena, Sandra Hildebrandt, Marion Lüttig, Katja Meier ja Josefine Paul.) Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY 2.0) / BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN.

”Saksan julkisissa palveluissa on tapahtunut uusi seksuaalinen vallankumous”, kertoo Die Welt. Kouluihin on nyt ripustettu lapsille suunnattuja propagandajulisteita sukupuolenvaihdosta varten, ja yhä useammissa päiväkodeissa on otettu käyttöön tiloja, joissa lapset voivat oppia masturboimaan.

”Osavaltioissa on tapahtunut eräänlainen sukupuolten tasa-arvopoliittinen vallankumous”, Die Welt toteaa ja kertoo, että suuntaus on erityisen suosittu Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa.

Uusissa masturbointihuoneissa pikkulapsia rohkaistaan koskettelemaan itseään seksuaalisesti ja osallistumaan seksileikkeihin muiden lasten kanssa.

Osavaltion mukaan huoneet ”antavat lapsille vapauden kokeilla lapsenomaista seksuaalisuutta”.

Rheinbergissä sijaitsevassa päiväkodissa esikoulunopettajat valmistavat lapsia ”leikkimään lääkäriä” ja ”tutkimaan toisten lasten kehoja”, Die Welt kertoo. Lapset voivat valita, mitä muita lapsia he haluavat ”tutkia” ja tehdä sen sitten ”varovasti”. Päiväkoti on myös laatinut säännöt, joiden mukaan lapset eivät saa ”työntää esineitä” mihinkään tutkittavaan ruumiinaukkoon.

Bild-lehden mukaan eräs Hannoverissa sijaitseva päiväkoti on julkaissut oppaan siitä, miten päiväkodin lasten seksihuoneessa edistetään seksuaalista aktiivisuutta.

”Kaikki lapset, erityisesti esikoululaiset, ovat tietoisia laitoksen paikoista, joissa alastomuutta ja kehon tutkimista voidaan harjoittaa”, oppaassa sanotaan.

Nordrhein-Westfalenissa vain Vaihtoehto Saksalle -puolue (AfD) vastustaa uutta painotusta sukupuolen vaihtoon, itsetyydytykseen ja seksin harjoittamiseen esikouluissa.

Osavaltiota hallitsevalla vihreällä puolueella ei ole mitään ongelmia ohjelman kanssa.

”Lasten seksuaalista käyttäytymistä ei voida estää”, sanoi Josefine Paul, osavaltion lapsista, turvapaikka-asioista ja maahanmuuttajien kotouttamisesta vastaava vihreä ministeri Die Weltille.

Lähde: Fria Tider, Die Welt, Bild

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka Severinkangas

Nyt oli pakko kirjoittaa. Olipas sairasta luettevaa. Jos nyt ei saada lapsia sairaiksi, niin millä sitten.

Ilkka

Kukan ei siis osaa mitään ilman vihreää siirtymää kohti MT tilastoja, niinkö ?

Ilkka

Vihreät, kuinkas muuten… Miten ihmeessä kaikki menneet sukupolvet osasivat tumputtaa ilman vihreiden neuvoja, miten ihmeessä kaikista kasvoi täysin järjellisiä toisia kunnioittavia yksilöitä, ja miten ihmeessä mitään tarvetta sukupuolenvaihdoksiin ei ollut ? Seksuaalinen aktiivisuus on jo riittävän korkealla m-sulmaanien toimesta, joten koittakaa keksiä huoneita missä sitä hillittäisiin. Tuota puoluetta ei saisi olla lainkaan olemassa, jos siitä joskus tulee mahdollisuus päästä eroon lopullisesti, niin pyytäkää mukaan talkoisiin, tulen varmasti.

John Quiman

Lapsilla ei ole itsestään syntyvää tarvetta tuollaisiin seksileikkeihin, joten vihervassut haluavat vähän auttaa lapsia siihen suuntaan kehottamalla siihen. Tämä ei ole lapsen etu, eikä lasten luontaiseen tahtoon perustuvaa touhua. Se on vihervassujen pimeän mielen tuote. Se ei ole hyvyyttä, vaan lasten mielten manipulointia ja vahingoksi lapsille.

Kun lapset sitten kasvavat nuoriksi ja ovat vihervassujen mielestä sitä mitä niiden pitääkin olla, ovat ihanteet täyttyneet. Lapsista kasvaa sekopäisiä nuoria ja vihdoin vihervassujen mielestä elämme onnelassa, missä pimeys on normaalia ja normaali on pimeyttä.

Ilkka

Muistaako kukaan teistä, jotka nyt oletan aikuis-ikään ehtineiksi, että olisitte lastentarhassa tunteneet suurta tarvetta päästä ihan erityiseen huoneeseen tutkimaan anatomiaa, tai kopeloimaan nekkua ? Jos olen ainoa miltä jäi tämä vaihe kokematta, koen nyt olevani erilainen nuori ja toiseutettu, mutta jostain syystä uskallan olettaa ettei silloiset penskat sivunneet edes puheissa näitä asioita. Ensimmäiset puheet mitkä muistan sattuivat jonnekin kouluvuosien alkupäähän, ja silloinkin vitseinä. Ei kukaan esittänyt opettajalle että nyt on saatava run****ahuone käyttöön, paineet ylittää tiivisteen keston. Edes puutarhurin poika ei ilmoittanut että multa tuli jo. Siis oikeasti, puhuuko tämän ajan penskat hiekkalaatikolla sukupuolien moninaisuudesta siinä muoviämpäriä käpälöidessään, vai onkohan sittenkin niin että aikuiset ovat sekopäitä ja vailla mitään moraalia ? Tuo on sairasta inttämistä mikä ei liity todellisuuteen, eikä vastaa siihen mitä piltit oikeasti haluaisivat. Mikä kiire on tyrkyttää muutenkin keskenkasvuiselle aikuisten asioita. Kyllä luonto ajaa tikanpojan puuhun, ei siihen tarvita viherpiiperö tätiä apua tarjoamaan. Mitä ” tutkimista ” sellainen ihmisen alku muka hamuilee, jota se ei myöhemmin oppisi ? Miksi näitä runk****koppeja ei koskaan tarjota muille kuin valkoisen kantaväestön penskoille, niillä toisen DNA:n omaavilla olisi suurempi tarve saada tyhjennys kerran päivässä, mutta heidän sallitaankin sitten jo hyppiä naisten silmille kun hätätila on suurin. Tätä ei koeta harmiksi eikä haitaksi, miksi ?

Marko Kristian

Ei nämä vihervasemmistolaiset enää edes yritä peitellä sairauttaan, pedofilia ja pikkulasten seksualisointi yritetään normalisoida.
Ja kun joku sitä vastustaa niin olet äärioikeistolainen fasistirasistinatsi.

Toni Lajos

Hulluuden sietokyky koetuksella….