Kotimaa Uutiset

Sinimusta Liike: Tue Ukrainan asiaa – keräämme lahjoituksia etulinjaan vappuna!

Kuva: Sinimusta Liike

Sinimusta Liike järjestää Tampereella 1.5. vappukulkueen teemalla valkoinen vappu. Kulkue lähtee myöhemmin julkaistavasta paikasta Tampereen keskustan alueella klo 13, sen päätepaikalla pidetään juhlapuheita. Tiedotteensa mukaan SML kerää vappukulkueen lähtöpaikalla avustustarvikkeita Ukrainaan.

Tiedote:

Kuten varmasti tiedätte, on Ukraina käynyt puolustussotaa Venäjää vastaan helmikuusta lähtien Venäjän aloitettua täysimittaisen hyökkäyksen. Maata puolustavat vapaaehtoiset sotilaat eivät ui rikkauksissa ja monien varusteet koostuvatkin lahjoituksena saaduista tavaroista.

Suuret avustusjärjestöt keskittyvät pakolaisapuun unohtaen kokonaan, että Ukrainasta lähtevän pakolaiskriisin ratkaisu olisi riittävän vahvan puolustuksen tukeminen ja sitä kautta sodan lopetus, jolloin myös pakolaiset voivat palata takaisin kotimaahansa rakentamaan sitä takaisin kuntoon sodan jäljiltä.

Olemme päättäneet antaa oman tukemme maan puolustukselle. Keräämme vappuna sotilaskäyttöön kelpaavaa tavaraa, joka toimitetaan kontaktiemme kautta suoraan Ukrainan kansallismielisille sotilaille etulinjaan.

Mikäli sinulla on jotain asiaan kelpaavaa tavaraa lahjoitettavaksi, tuo ne vappumielenosoituksemme myöhemmin ilmoitettavalle kokoontumispaikalle Tampereen keskustaan. Paikalla on auto, johon tavarat voi viedä.

Alla esimerkkilistaa tavaroista, joita voit tuoda. Lista ei ole täydellinen ja tavaraa voi tuoda myös sen ulkopuolelta.

-Kypärät
-Luoti-/taisteluliivit
-Taktiset kuulosuojaimet
-Lämpökamerat
-Kiikaritähtäimet
-Ensipupakkaukset
-Ballistiset lasit
-Radiopuhelimet
-Makuupussit ja ‑alustat
-Kaikki mahdolliset ensiaputuotteet (siteet, laastarit, ompeluvehkeet, puhdistusvälineet, painesiteet, hemostaattiset jauheet jne.)
-Erilaiset lääkinnälliset tuet (murtuneille luille)
-Kiristyssiteet
-Polvi- ja kyynärsuojat
-Sotilaskäyttöön soveltuvat vaatteet (maastopuvut)
-Taisteluvyöt lisätaskuineen
-Lipastaskut
-Tekniset hanskat
-Maihinnousukengät
-Kenttä-/kuivamuona
-Naamiointiverkko
-Muut naamiointia auttavat välineet, kuten naamiointiväri
-Ruoanteko-/ruokailuvälineet (trangia, pakki, luha)
-Tulentekovälineet
-Taskulamput
-Vinyylikäsineet

Nähdään vappuna Tampereella!

Lähde: Sinimusta Liike

27 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Aake

Putinistien peukutuksien ja kommenttien suuresta määrästä päätellen veikkaan että pari trollia kirjoittelee ja peukuttelee useamman nimimerkin takaa.
Valtakunnan päätrollithan saavat oikein palkkaa Venäjältä.

Jurde

Keräys että ukrainalaiset taistelisivat viimeiseen mieheen urhoollisesti.
Ehkä ovat fiksumpia ja lukevat mitä venäjä vaati jo alusta alkaen tai menee koko maa.
Mutta kun zalenzky on pelkkä nukke niin toden näköisesti tapattaa kaikki niin kuin mariuopolissa.

propellipäinen drone

”Venäjän sotatutkimuslaitos rajussa tulipalossa, vihjaukset sabotaasista leviävät Twitterissä”
Todellisuudessa unohtivat vaan sen kultaisen säännön, että uusia aseinnovaatioita ei pidä koskaan demota neuvotteluhuoneessa.

Jäi vähän...

Mihin viittaat? Itse en ole demoista kuullutkaan?

propellipäinen drone

Tuo oli vaan vitsi tyyliin ”mikä on tämä rinkula joka irtosi käsikranaatista ?”

Jäi vähän...

Sori!! Sarkasmi on vaikea laji ja se ei toimi meillä heikkolahjaisilla.

Itse lähinnä mietin että haluttiinko tällä kenties peitellä jotain historiasta ja aloittaa samalla uusi historia? Tieto on kuitenkin valtaa ja sen nähtiin jo toisessa maailmansodassa kun Neuvostoliittolaiset keräsivät mukaansa kaikki paperit ja palauttivat niitä liittoutuneille vasta vuonna -73. Sitä ennen kaikki esim. leireillä olleet ja sielä kuolleet ovat arvailuja. Koska Neuvoltoliitto piti leirine kirjanpidon itsellään eikä antanut mitään tieetoja liittoutuneille. Siksi se 6 miljoonaa ei voi perustustua leirien kirjanpitoon.

Punainen risti Arolsonissa julkisti omien, leirikirjapitoon perustuneen, laskelmansa ja niiden mukaa leireillä kuolleita oli ~232 000. Ja sitten muutama vuosi myöhemmin tuli tarkastuslaskenta ja siinä oli noin +2000 lisä.

Mutta että minä Neuvostoliitto voitti tällä? Ehkä se rekrysi leireillä olleita omiin tarkoitusksiinsa ja/tai kuulusteli lännessa asuneita ka tiedusteli mitä kukasin teisi omasta työpaikastaan, tuotekehityksestä jne.

Rudi

Sodan kauheudet menee tunteisiin ja kyllä sen uhreja tekee mieli auttaa. Mutta että luotiliivejä, kypäriä ja naamiointiverkkoja? Sellaista varustustako sinimustilla riittää ihan lahjoitettavaksi saakka? Eiköhän USA hoida sotilaiden varustuksen kun sopan ja sodan ovat keittäneetkin, jostain kuulin että 3800 miljoonaa ovat jo panostaneet.

Satan-2

Juu ja onhan sielä Bill Gatesin Blackwater sekä USA:lainen Dyncorp sekä suuri joukko Rankan Muukalaislegioonan käyneitä ”eläkeläisiä”. Sekä paljon muita vapaaehtoisia entisiä sotilaita joilla on tasitelukokemusta.

Että ei tuo 40 miljoonainen kansa ihan yksin ole. Parempi olisi kerätä nämä kasaan niiden neljän miljoonan suomalaisen puolustamiseen mitä tässä maassa vielä on jäljellä. Sen jälkeen on noillakin varusteilla käyttöä kun NATO-paperit on allekirjoitettu. Jos kesäkuussa on paperit allekirjoitettu niin heinäkuussa täälä on jo kuumaa.

Tämä uusi ohjus, Satan-2, sai koelaukaisunsa. Kuka ties Suomi voi saada seuraavn koelaukaisun. Mutta silloin ei tarvitse vanhana ja heikkona kaivella maasta jotain syötäväksi kelpaavaa, että voisi elää vielä yhden päivän.

Lucky Luke

Ettei vain kerättäs omiin varastoihin…

Aitokansallismielinen

Eli kansallismieliseksi itsensä asemoiva Sinimusta liike haluaa tukea globalistieliittiä Ukrainan rintamalla. Mielenkiintoista…

Marjaana

Kyllä. Vaikka Tuukka Kuru on äärimmäisen älykäs, ei hänkään uskalla olla ”ukrainavastainen” koska se olisi mukamas venäjämyönteisyyttä. Voi voi sentään.

Aitokansallismielinen

Kannattaisi uskaltaa. Ei tuolla touhulla saa ”hereillä olevien” kansallismielisten kannatusta. Ei todellakaan. Yhtä hyvin voisi näköjään äänestää vaikka persuja.

Mediamafia

Juuri niin. Tämä tullaan nostamaan AINA esille tulevaisuudessa Sinimustan liikkeen kohdalla, elleivät nyt kiireen vilkkaa ala muuttamaan järjetöntä kantaansa. Vielä tavaraakin vaativat CIA:n koirille lähettelemään.
Vai onko Kurua uhattu jotenkin? Että tässä kohtaa ei auta mikään. Mediaa on mukailtava.

äänestää jaloillaaan

Taisivat karkoittaa kolmasosan, ellei puolet, äänestäjistään samalla kertaa.

Pitääpä avata SouthFront ja katsoa mitä on yön aikana tapahtunut.

Aika Paha

Ukraina pommitti donbassilaisia v 2014 asti. Eikö 8 v kansanmurhaa riitä ? Että nyt ukrainalaisille lisää taisteluvälineitä vaikka venäjä on antanut heille helpon tavan päästä ulos tilanteesta pienen.
Jos ihmiset tutustuisivat siihen miten yksi euroopan korruptoituneimmista maista joutui tähän, ymmärtäisivät, ei ole kyse vain lyhyen ajan sisällä syntyneestä sodasta.

Kamala virhe

Olihan paha virhe kannattaa Sinimustaa Lliikettä, vajaa vuosi sitten.
Pari viikkoa kannattamisen jälkeen, Tuukka Kuru ylisti julkisuudessa Yleisradion toimintaa.
Kyllä ketutti.

Tuumailija

Se voi olla myös taktiikkaa tehdä puolue hovikelpoikseksi punavihreän silmissä, sanallisia myönnytyksiä kohtuu radikaalin puolueohjelman vastineeksi.

Toinen on se, että kalastellaan mahdollisia äänestäjiä kuten VKK tekee uskonnon avulla.
Kolme päälausetta politiikassa ja äänestäjiin vaikuttamisessa ovat; Isänmaa, lapset ja uskonto, näihin vetoamalla pyritään saamaan mahdollisimman laaja kannattajakunta, se on täysin eri asia mitä näiden alla luvataan tai annetaan mielikuvaksi.

Aake

Jaaha. Kommenttikentässä putinistien trollihyökkäys.
Mutta kyllä: USA on roisto. Samoin myös siellä pankkien ja median omistusten kautta pitävä jengi.
Mutta vielä suurempi ihmisp..se on nyt kasvonsa paljastanut nyky venäjä. Sille on pakko pistää kampoihin ja saadaan olla todella kiitollisia Ukrainan sotilaille.

Marjaana

Tosiasioiden kertominen ei ole ”trollihyökkäystä”. Ukraina oli se joka hyökkäsi helmikuussa 2021 Venäjälle ja koitti miehittää Krimin itselleen (NATO). Ei se ollut Venäjä. Zelenskyn presidentillinen määräys 127/2021 käynnisti hyökkäyksen.
Miksi tätäkin tosiasiaa on niin vaikea hyväksyä? Valtamedianko takia? Huomaatko miten suuri vaikutus sillä koneistolla on!

Putinisteille pataan

Ihan sama. Kunhan Venäjälle annetaan turpaan niin, että tuntuu kymmeniä vuosia, on kaikki muu yhdentekevää. Maailma ilman Venäjän federaatiota ja sen mongoloidiyhteiskuntaa on vaan paljon parempi paikka.

Miksi ihmeessä?

Miksi?? Kertokaa miksi niitä pitäisi tukea? Minä en todellakaaan ymärrä miksi ukrainalaisia?

Donbasilaiset ja luhanskilaiset ymmärrän. Niillä on hirvittävä jälleenrakennuvelka edessä. Mutta en ukrainalaisia jotka koko sopan keittivät kasaan.

Faktat pöytään

Ööö… Kyllä se oli Ukraina joka hyökkäsi helmikuussa 2021 Venjälle ja koitti miehittää Krimin itselleen. Ei se ollut Venäjä. Zelenskyn presidentillinen määräys 127/2021 käynnisti hyökkäyksen.

Zardex

Kai jokainen tajuaa, että jos Julian Assange olisi vapaana, kenelläkään ei olisi epäilystäkään millaista terrorismia tukevat, lähettäessään rahaa tai muuta tukea korruptoituneelle Ukrainan viralliselle hallinnolle ja muutenkin tukiessaan USA:n sotahaukkoja?
Häpeällistä, että kukaan joka tällaisten tahojen kanssa liittoutuu, syyllisyessään ISIS tason terrorismin tukemiseen, voi vielä kutsua itseään yhtään minkään maan kansallismieliseksi. USA imperialismi ei ole minkään kansallismielisyyden tukija. Mossadin tukeminen, ei ole minkään kansallismielisyyden tukemista. Kannattaisi avat silmät siitä kenen kanssa liittoutuu kun kannustaa venäjä-vihaan ihmisiä.

Lucky Luke

Onpahan sinimustatkin ihan kujalla…

Zardex

Ukrainan joukot ovat mahdollisesti surmanneet, ainakin väittävät, Amerikassa tunnetun kansallismielisen ja konservatiivisen puolueettoman toimittajan, Coach Red Pill nimellä tunnetun Gonzalo Liran.
https://southfront.org/independent-american-journalist-disappeared-in-kharkiv/

finne igen

Conzalo Lira on onnekseen Chilen kansalainen ja saattaa olla vielä elossa! Mahdollisesti lähettänyt viestin!
finne igen

kleptokraattien paratiisi

Eilen, keskipäivän aikoihin G. Lira palasi julkisuuteen The Duranin live striimillä. Häntä oli pidetty jossain pidätettynä pari viikkoa ja nyt hän ei voi sanoa siitä ja monesta mitään, koska häntä uhataan.
Taitaa olla niin että hänen on, kunhan pääsisi pois, muutettava johonkin järkimaahan ennen kuin voi kertoa mitä olisi kerrottavana.
Jos yleisö ei olisi pistänyt painetta, hänet olisi saatettu jo likvidoida.
Vieläpä Amerikan ja Chilen kansalainen.
Ukraina on totaalisti failed state, kuin jokin Sudan, Ruanda tai muu kansanmurhaava p**kavaltio jossa ihmiskauppa ja kaikenlainen sairaalloinen rehottaa.