Muu maailma Politiikka Uutiset

Syyria: Israelin isku tappoi kolme

Pixabay

Israelin ilmavoimat IAF on pommittanut ohjuksilla syyrialaisia sotilaita pääkaupunki Damaskuksen lähellä, kertoo uutistoimisto Sana. Kolme sotilasta on saanut surmansa.

IAF ampui iskussa joukon ohjuksia, joista useimmat Syyrian ilmatorjunta ampui alas.

Sisällissodan puhjettua Syyriassa 2011, israelilaiset ovat iskeneet satoja kertoja maan hallituksen joukkoja, sekä Iranin tukemia militioita vastaan.

Lähde SVT

15 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Asiasta toiseen
https://mkrsuomi.fi/julkinen-kuuleminen-suuren-valamiehiston-edessa-osa-2/
Tässä on video, jossa kerrotaan historiallista taustaa nykyiselle tilanteelle. Raakaa hommaa.

Kata

Lukulistalle tämä…kiitti.

Ilmari

Ksi sinä ymmärrät että on ihan se ja sama, mä tuollaiset ”suuret valamiehistöt” lausuvat?

John Quiman

Asiasta toiseen
https://mkrsuomi.fi/suomalainen-sisapiirin-ilmiantaja-tiesi-jo-5-syyskuuta-2019-maailmalle-levitettavasta-viruksesta-ja-tappajarokotteista/
Tietoa on tuolla henkilöllä ollut jo kauan ennen kuin rokotteita ja ”pandemiaa” oli olemassa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

”Tilanne koko maassa

  • Suomessa on todettu koko koronavirusepidemian aikana kaikkiaan 637 658 tautitapausta.”

Ei THL edes käytä enää mitään pandemia-sanaa.Eli kyllä se jo kesäkuun lopulla 2020 oli selviö mutta sitten alkoi ns rokotteet…

ike

Olipa hyvä juttu. Tällaiselle ”tavikselle” tulee joskus aikoja jolloin epäilee kantoja joita on ottanut noinkin suureen asiaan. Kun tuo asiantuntemus on joissakin asioissa ainakin puutteellinen, sitten mennään intuitiolla, etenkin kun poikani joka opiskelee Jyväskylän yliopistossa vähän laittaa näitä ajatuksiani salaliittoteorioiden piikkiin kun hänen mukaansa viruksen keinotekoisesta muokkaamisesta ei ole kyse, on kuulemma itse tehnyt noita geenianalyyseja. On kuitenkin niin että jos en osaa noita analyysejä tehdä niin ainakin voin lukea paljon ja on monia tutkijoita jotka eivät ole samaa mieltä nykyisen valtavirran kanssa. On vanha totuus että jos moni tutkija on erimieltä asioista niin jokaisen taviksen kanta on yhtä arvokas ja perusteltu. Historia todistaa.

John Quiman

Hän elää piireissä, joissa vallitsee ”oikea tieto”, joten vaikeaa olisi päätyä joidenkin ”salaliittoteorioiden” kannalle, vaikka ne ”salaliittoteorioiksi” haukutut perustuisivat tieteeseen.

Nimetön

Syriaa vihaava Israel teki paljon muutakin. Muunmuassa tarjosi medikaalihoidot ISIS taistelijoille. Kävivät ihan hakemassa haavottuneita.

ike

No odottelen että kommenttini hyväksytään. Tässä kommentissa ei ollut kiellettyjä sanoja.

Orwell

Ehkä ajattelit väärin

Tuumailija

Jospa tuo osui liian napakasti vyön alle, kun ei vieläkään näy.

ike

Yritän uudelleen, karsittua versiota: No mitä löytyy. USA vs. CCCP. Täytyy kai sanoa että olette kaikki ansainneet toisenne kuten moni muukin maapallon kansa. Kai meillä nyt sitten on jonkinalinen sivilisaation peak jonka jälkeen meitä ei enää ole. Muistakaa kuitenkin että jokunen satatuhatta vuotta menee ennenkuin olemme taas samassa tilanteessa. No universumi on aika vanha ja antaa anteeksi aika monta erehdystä, mutta ei loputtomasti.

John Quiman

Planeetalla taistellaan vallasta. Se on hyvin vanha ilmiö, eivätkä isot pelurit puhu koskaan totta, vaan keksivät uskottavia ja sopivan näköisiä selityksiä muille. Ne eivät piittaa mistään muusta kuin vallasta.

Sanovat, että he ajavat omia etujaan, mutta eipä ole kenenkään etu pitää yllä valtataistelua. He näkevät edut vallasta pelaamisen hyötyinä, eivät kansakuntien etuna. Heille vain valta merkitsee, eikä ihmishenget ole heidän mielestään minkään arvoisia.

Olisi kaikkien etu, että ei pelattaisi vallasta, vaan toimittaisiin yhdessä ilman keskinäistä taistelua.

Tämä taistelu ei lakkaa ennen kuin riittävän suuri määrä ihmisiä on riittävän kypsiä lakkauttamaan sen. Vallasta taistelua voi yksipuolisesti lopettaakaan, koska siitä ei seuraisi taistelun lakkaamista, vaan pelkästään muiden taistelijoiden uhriksi. Hyvin on ihmiskunta kiinni taisteluissaan vallasta.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
John Quiman

Täällä odotukseen laitettu kommentti ei tapaa koskaan tulla julkaistuksi. Ikään kuin kukaan ei niistä välittäisi.

ike

Israel, valittu kansa tekee mitä haluaa. Palestiina vs. Israel tappaa ihmisiä. No mitä muita löytyy. USA vs. CCCP. Täytyy kai sanoa että olette kaikki ansainneet toisenne kuten moni muukin maapallon kansa. Kai meillä nyt sitten on jonkinalinen sivilisaation peak jonka jälkeen meitä ei enää ole. Muistakaa kuitenkin että jokunen satatuhatta vuotta menee ennenkuin olemme taas samassa tilanteessa. No universumi on aika vanha ja antaa anteeksi aika monta erehdystä, mutta ei loputtomasti.

Uusimmat uutiset