Eurooppa Uutiset

Tähtien sota -larppaajasta sädepyssyn kanssa ilmoitus poliisille ”aseistautuneesta miehestä” Skotlannissa

Kuva: Wikimedia Commons.

Poliisi oli käskenyt lelusädepyssyllä aseistautunutta miestä palaamaan kotiinsa hakemaan kuljetuskassia ”asettaan” varten.

Skotlannin poliisi oli saapunut paikalle viiden miehen voimin jonkun hysteerisen ylireagoijan tehtyä ilmoituksen ”aseistautuneesta” miehestä junassa, joka oli pukeutunut Tähtien sota-elokuvista tutun Storm Trooperin asuun ja kantanut mukanaan lelusädepyssyä.

Scifi-messuille matkalla ollut mies oli ensiksi päätynyt vartijan puhutettavaksi, joka oli käskenyt häntä nousemaan pois junasta. Laiturilla miestä oli vastassa yhteensä viisi poliisia, jotka lopulta olivat puhuttamisen jälkeen käskeneet häntä palaamaan kotiinsa hakemaan kassia ”aseen” kuljettamista varten. Häntä myös pyydettiin olemaan kulkematta junalla asuunsa pukeutuneena.

”Elämme hullussa maailmassa,” mies oli kommentoinut ja kertonut kulkeneensa toisinaan jo 10 vuoden ajan julkisessa liikenteessä asuun pukeutuneena ilman ongelmia. Hän myös korosti leluaseen olleen kokoajan kotelossa, eikä hän osoitellut sillä ketään.

Poliisille ”aseistautuneesta miehestä” ilmoituksen tehnyttä ylireagoijaa ei oletettavasti olla asettamassa syytteeseen väärästä ilmiannosta poliisille, vaikka hän sen ansaitsisikin.

Lähde: Fox News