Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

”Tulevaisuudessa muslimit muodostavat enemmistön monilla elämänaloilla”, sanoo Orbánin pääneuvonantaja

Unkarin pääministeri Viktor Orbánin pääneuvonantaja György Bakondi (2023). Kuvakaappaus: YouTube / M1 - Híradó.

Laajassa haastattelussa saksalaisen Die Welt -lehden kanssa György Bakondi varoitti, että epäonnistunut saksalaisjohtoinen maahanmuuttopolitiikka on johtanut lisääntyneeseen terrorismin riskiin ympäri Eurooppaa, ja sanomalehti myönsi, että Unkarin tiukka lähestymistapa laittomaan maahanmuuttoon on tulossa eurooppalaiseksi valtavirraksi.

Länsi-Euroopan poliittisen islamin leviäminen on ollut mahdollista epäonnistuneen, saksalaisjohtoisen maahanmuuttopolitiikan ansiosta, joka on johtanut lisääntyneeseen terrorismin riskiin mantereella, varoittaa Unkarin pääministeri Viktor Orbánin pääneuvonantaja.

Haastattelussa saksalaisen Die Welt -lehden kanssa György Bakondi arvosteli sitä, miten Länsi-Euroopan hallitukset eivät vain sivuuttaneet, vaan aktiivisesti kannustivat laittomaan maahanmuuttoon vuoden 2015 pakolaiskriisissä, ja väitti, että mantereen tulevaisuus on epävarma ilman radikaalia U-käännöstä maahanmuuttopolitiikassa.

Lehti, jota pidetään yhtenä Saksan johtavista sanomalehdistä, väittää, että Unkarin eristäytynyt lähestymistapa maahanmuuttoon on ”erittäin kiistanalainen”, mutta myöntää, että ”yhä useammat Euroopan maat eivät vain ota Unkarin rajoitteita malliksi, vaan suunnittelevat myös tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa”.

Die Welt -lehden toimittajan Zara Rifflerin kysyessä Unkarin rajatilanteesta äskettäisen Unkarin tiedusteluraportin jälkeen, jossa varoitettiin terrorisoluista, kuten ISIS, al-Qaida ja Talibanin Haqqani-verkosto, jotka hyödyntävät maahanmuuttoreittejä lähettääkseen jihadistit Eurooppaan, Bakondi kertoi aikaisemmista terrori-iskuista, jotka tapahtuivat vuoden 2015 suuren pakolaisten tulvan jälkeen.

”Vastatakseni tähän kysymykseen, sinun on pidettävä mielessä menneisyys. Vuodesta 2015 tähän päivään, Euroopassa on ollut niin monta erilaista terroritekoa, jotka ovat suoraan yhteydessä maahanmuuttoon. Ota esimerkiksi Pariisin Bataclanin iskut vuonna 2015. Terroristit, jotka tappoivat 130 ihmistä, tulivat Eurooppaan laittomasti”, Bakondi sanoi.

”He olivat belgialaisia ja ranskalaisia kansalaisia ja kasvoivat Euroopassa toisena tai neljäntenä sukupolvena. Ensin he menivät Syyriaan taistelemaan ISIS:n puolesta. Sitten he palasivat Eurooppaan toteuttamaan iskun.”

”Kun he olivat rajalla, he eivät käyttäneet belgialaista passiaan, vaan esiintyivät syyrialaisina pakolaisina. He sekoittuivat joukkoon, kun 400 000 maahanmuuttajaa ylitti Unkarin rajan . Tämän vuoksi Unkari teki poliittisen päätöksen sulkea rajansa vuonna 2015, jotta terroristit eivät pääsisi huomaamatta maahan pakolaisiksi naamioituneina toteuttamaan iskuja Euroopassa”, hän lisäsi.

Rajavirkailijat pidättävät jihadisteja Unkarin ulkorajalla

Unkarin pääministerin pääneuvonantaja paljasti, että rajapoliisit ottavat kiinni islamisteja maan ulkorajalla, ”jotka suunnittelivat murhia Euroopassa”, sekä monia afgaanikansalaisia, joilla on ”tiiviit yhteydet Talibanin hallitukseen tai sen salaiseen palveluun”.

Hän varoitti, että salakuljettajat, jotka toimivat yhteistyössä kiellettyjen terroristijärjestöjen kanssa, muuttuvat ”erittäin väkivaltaisiksi” ja salakuljetusliigat ”taistelevat nyt toisiaan vastaan väkivalloin ja asein” hallitakseen maahanmuuttoreittejä. Tämä on johtanut Unkarin rajaviranomaisten lisääntyneeseen aseelliseen reagointiin, Bakondi selitti.

Unkari on edelleen hyökkäyksen kohteena: Yli 5 500 maahanmuuttajaa on jo yrittänyt murtautua rajan yli tänä vuonna. Unkari ei ole nähnyt maahanmuuttotoiminnan hiljenemistä, johon se on tottunut talvella, ja valmistautuu kohtaamaan lisääntyviä rajanylitysyrityksiä viime vuoteen verrattuna, paljasti Orbánin pääneuvonantaja.

”Käytämme aseita rajojen suojelemiseen. Unkarin lain mukaan rajavartijoilla on laillinen oikeus käyttää aseitaan omaan suojeluunsa. Rikolliset salakuljetusliigat käyttävät yhä enemmän pistooleja ja Kalashnikoveja”, hän kertoi sanomalehdelle.

Bakondi kertoi tapauksesta rajakaupungissa, jossa siviili joutui käsikranaatti-iskun kohteeksi omassa kodissaan, koska oli ilmoittanut poliisille lähellä olevista salakuljettajista.

Kun Die Weltin toimittaja kysyi Unkarin viranomaisten aseiden käytöstä, turvallisuusneuvonantaja paljasti, että yhteensä 2 000 aseellista välikohtausta oli tapahtunut Unkarin ja Serbian rajalla vuosina 2022 ja 2023, mutta suurin osa näistä oli ”varoituslaukauksia”.

Kasvavan islamistisen terrori-iskujen uhan osalta Länsi-Euroopassa, mikä on hiljattain todistettu useissa tapauksissa Saksassa, Belgiassa, Ranskassa ja Espanjassa, joissa terroriepäiltyjä on pidätetty merkittävien iskusuunnitelmien yhteydessä joulumarkkinoita, synagogia ja Kölnin tuomiokirkkoa vastaan, Bakondi sanoi odottavansa lisää terrori-iskuja ympäri mannerta lähitulevaisuudessa.

”Kaikki liittyy vuoteen 2015”, hän selitti. ”Siitä lähtien miljoonat maahanmuuttajat ovat tulleet Eurooppaan hallitsemattomasti ja laittomasti. Monet näistä laittomista maahanmuuttajista asuvat nyt suurissa Euroopan kaupungeissa”, hän lisäsi.

”Kohtaamme kasvavia maahanmuuttoliikkeitä ja lisääntyvää terrorismia”, hän varoitti lisäten, että terroristit elävät nyt huomaamattomina suurissa muslimiyhteisöissä suurissa Euroopan kaupungeissa, missä he voivat ”mennä maan alle ja piiloutua”.

Hän puhui ”nukkuvista soluista Euroopan keskellä”, jotka oli määrätty soluttautumaan mantereelle ”erityisesti murhia varten”.

”Nämä nukkuvat solut voivat tehdä terrori-iskuja milloin tahansa. Näin tapahtui viimeksi lokakuussa, kun kaksi ruotsalaista jalkapallofania murhattiin Belgiassa. ISIS-terroristi tuli Tunisista ja haki turvapaikkaa Belgiassa vuonna 2019. Ulkomaiset turvallisuusviranomaiset raportoivat jo vuonna 2016, että miehellä oli radikalisoitunut profiili ja hän halusi mennä konfliktialueelle jihadia varten”, hän sanoi.

Kysyttäessä, toimiiko Unkarin rajamuuri todella pelotteena, Orbánin turvallisuusneuvonantaja vastasi: ”Tietysti se toimii! Vuodesta 2015 lähtien olemme sijoittaneet 650 miljardia forinttia – noin 2 miljardia euroa – rajavalvontaan. Emme tietenkään tee tätä vain Unkarille: suojelemme Schengen-aluetta, Eurooppaa ja Euroopan kansalaisia.”

Toimittaja Zara Riffler huomautti, että Unkarin ”tiukka rajavalvonta on yhtäkkiä tullut eurooppalaiseksi valtavirraksi” ja kysyi, voiko Unkari nyt siirtyä pelätystä paholaisesta – ainakin eurooppalaisen liberaalin eliitin silmissä – esikuvaksi.

”Emme unkarilaiset olleet ensimmäisiä”, Bakondi huomautti. ”Käytimme esimerkkinä Kreikan aitaa Turkin kanssa tai Espanjan aitaa Marokon kanssa. Kuitenkin vahvaa laillista suojaa tarvitaan varmistamaan, että rajan ylittäneet maahanmuuttajat voidaan lähettää takaisin aidan taakse.”

Hän viittasi siihen, että monet Euroopan maat ovat nyt seuraamassa perässä, mukaan lukien Saksa, Slovenia, Slovakia, Itävalta ja viimeisimpänä Suomi, joka sulki rajansa Venäjän kanssa viime vuoden lopulla.

”Jos kysymys on siitä, seuraavatko he kaikki rajapolitiikkaamme: Kyllä, näin he tekevät. Syy tähän on se, että kotimaan politiikka on näille maille yhä herkempi aihe, minkä vuoksi tyytymättömien eurooppalaisten kansalaisten tulisi nyt saada tunne, että hallitsemattoman maahanmuuton uhka on päättynyt”, Bakondi sanoi.

Toisessa ohuessa kritiikissä Unkarin ”tiukkaa lähestymistapaa” kohtaan, jonka Riffler väitti olevan edelleen ”erittäin kiistanalainen” Länsi-Euroopassa laittomien palautusten ja tiukan turvapaikkalain vuoksi, Bakondi muistutti toimittajaa, että Unkari on jatkanut ukrainalaispakolaisten vastaanottamista ja ”auttaa heitä kaikessa”.

”Siitä lähtien kun sota alkoi, yli miljoona pakolaista on tullut Ukrainasta Unkariin. Ukrainalaisille Unkari on turvallisin maa, johon he saapuvat ensimmäisenä. Joten Unkari auttaa todellisia pakolaisia. Mutta maahanmuuttajat, jotka ovat jo ylittäneet useita turvallisia valtioita ennen Unkariin saapumistaan ja sitten ampuvat rajavartijoita konepistooleilla, eivät ole tervetulleita”, hän toisti.

Lähde: Remix 

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Se nyt on ollut jo 10-20-vuotta selvää että kehitysmaalaiset muslimit ja niiden jälkipolvi on enemmistönä länsimaissa hyvinkin pian.
Se on matemaattisesti yhtä selvää kuin se, että Ukraina ei voi sotaansa voittaa.
Jostain syystä nykyään lyödään kaikki ”all in” johonkin täysin toivottomaan.
Eikä persut eroa tässä muista puolueista mitenkään.
Ketä siitä sitten voi syyttää? Tietenkin meidän poliitikkoja.

John Quiman

Kyllä Ukraina voi voittaa Venäjän luoman sodan, ihan matemaattisestikin asiaa tarkastellen. Huomaa, että se ei ole Ukrainan sota, vaan Venäjän ylläpitämä ja luoma sota.

Jos on ehdoitta sitä mieltä, että Ukraina ei voi voittaa, uskoo Venäjän olevan mahtavampi kuin mitä se todellisuudessa on.

Muslimit voivat olla muutamassa vuosikymmenessä jopa enemmistö, ellei Euroopassa tajuta, että muslimit pitää heittää pois, eikä niille pidä lahjoittaa Eurooppaa, kuten suvakit ovat tekemässä.

Kyllä persut eroavat muista puolueista ihan selvästi. Sattuu vaan olemaan niin, että eivät voi yksin päättää mitä tehdään, vaan joutuvat sopimaan toisten kanssa ja siksi saavat läpi vain jotain haluamaansa ja joutuvat nielemään asioita, joita eivät halua.

Marko Kristian

Ukrainassa oli ennen tämän ”kunnon sodan” alkua noin 39 miljoonaa ihmistä, nyt siellä on kuulemma noin 20 miljoonaa.
Ukrainan korruptoitunut johto uskoi USA:n lupauksiin, ja ajoi maansa tuhoon.
Saman tekee nyt Suomen johto.
Venäjää en kannata edelleenkään, mutta toivoisin että politiikkaa tehdään realiteeteillä eikä millään toivotaan toivotaan tyyliin.

John Quiman

Näkemyksesi on pessimismiä, jota tarjoat ”realismina”. Ukrainalaiset puolustavat kotejaan ja kansansa olemassaoloa. Se on puoli voittoa jo itsessään. Venäläiset eivät tiedä miksi ovat vieraalla maalla sotimassa, joten motivaatio on heikko.

Ukraina tulee luultavasti saamaan riittävästi tukea lännestä siihen, että Venäjän Ukrainaan rakentamat puolustuslinjat. Merkittävää on myös ilmavoimille toimitettavat F-16-hävittäjät. Venäjän puolustuksen murtamisen suurimpia ongelmia on ollu ilmatuen puuttuminen. Toki raskaat miinoitukset ovat hitaita läpäistä, mutta niistäkin on menty läpi. Se, että ei ole edetty niin nopeasti kuin on toivottu, ei ole erityisen yllättävää, eikä poikkea normaalista yhtään.

Ilkka

Sanoisin että mies puhuu järkeä.Tuotahan se on ollut ja näyttää yhä olevan. Sallitaan, suvaitaan ja samalla päästetään jihadistit joka paikkaan. Sitten ollaan SHOKISSA kuten Juha Sipilä aikoinaan. Mitä muuta kuin terroria ja rikollisuutta voi tulla maista joissa terrorismi ja rikollisuus on jokapäiväistä, ja siihen kannustetaan uskonnollisten johtajien toimesta ? On äärimmäisen naiivia olettaa tai kuvitella etteikö muslimit toteuta imaamiensa käskyjä. Heidät on penskasta lähtien iskostettu uskomaan sitä sanomaa. Katsokaa miten muslimipenskat leikkivät. Aina on jollakin käsissään ase, joko oikea tai leikkisellainen ja vastapainona länsimaissa opetetaan mukulat lastentarhasta lähtien kumartamaan tulijoita, he kun ovat hätää kärsiviä reppanoita..

Vaikka länsimaiset auttajat olisivat jossakin Lähi-Idän pakolaiskeskuksessa, heitä uhkaillaan. Siitä huolimatta uutisen anti on että katsokaa nyt, tilanne on hirvittävä, henkensä edestä pakenevat ovat niin toivonsa menettäneitä länsimaisten ihmisten tekojen takia, että he purkavat ärtymystään jo lapsesta alkaen… Siinä yhtälössä ei ole mitään muuta totta kuin se että agressioita puretaan tietoisesti länsimaisia ihmisiä kohtaan, koska nämä ovat ” vääräuskoisia ” tai imaamien puheiden perusteella syyllisiä ongelmiin, mitkä juontavat juurensa jostain vuosisatoja sitten tapahtuneista vääryyksistä. Muslimeilla on ollut vuosisatojen ajan mahdollisuus kehittyä aivan samalla tavalla ja saavuttaa hyvinvointia, mutta patalaiska luonne ja kiihkouskovaisuus on olleet esteenä.

Aikoinaan Pakistanissa länsimaiset lääkärit yrittivät saada aikaan poliorokotuskamppanjan. Mihin se tyssäsi ? Siihen että imaamit julistivat rokotteen sisältävän ” Amerikkalaistavaa ” ainetta, allahu akbar, allaaaaaahu akbaaar, niin katala tekoa ei voi sallia, ja polio runteli penskat kun tyhmyys tiivistyi aikuisten kalloissa. Miten näitä voi auttaa ? Ei mitenkään, ja vähiten tuomalla ne allahuineen eurooppaan.

John Quiman

Suvakit pehmoilevat ja oikeauskoiset hymyilevät kiitollisen näköisinä hädänalaisina saadakseen etuja. Samaan aikaan valmistautuvat jihadiin ja Euroopan valloittamiseen, jotta Euroopan maista tehtäisiin kalifaatteja.

Hyväuskoisuus vie Euroopan turmion tielle ja lopulta se lakkaa olemasta eurooppalainen.

John Quiman

Eurooppa kompastuu eräiden kiihkeästi ajamien hyvin tarkoitusten typeryyteen.

Uusimmat uutiset