Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Turvapaikanhakija potkaisi vaimoaan päähän ”rangaistukseksi” siitä, että tämä halusi oppia ruotsia

Kuvituskuva. Kuva: Pixabay / CC0.

Hagforsin kunnassa turvapaikanhakija pidätettiin vaimonsa pahoinpitelystä. Pahoinpitelyn motiivi? ”Hän halusi opetella ruotsia, poliisi Bjarne Andersson kertoo Fria Tider Plus -lehdelle.

Eilen iltapäivällä noin kello 12.30 Värmlannin poliisi sai puhelun Hagforsin turvapaikkakeskuksessa tapahtuneesta pahoinpitelystä.

37-vuotias turvapaikanhakija oli käynyt 32-vuotiaan vaimonsa kimppuun sekä potkimalla että hakkaamalla. Hän muun muassa potkaisi vaimoaan päähän.

”Syynä oli se, että vaimo luki oppiakseen ruotsia”, Andersson kertoo Fria Tiderille.

Mikä sanoitkaan syyn olleen?
”Hän luki oppiakseen ruotsia.”

Ja mies suuttui, koska vaimo yritti opetella ruotsia?
”Niin hän suuttui.”

Toinen keskuksessa asuva aikuinen turvapaikanhakija näki pahoinpitelyn.

37-vuotias pidätettiin, ja hän on nyt pidätettynä. Poliisilla ei ole tietoa siitä, mistä maasta turvapaikanhakijapariskunta on kotoisin, mutta poliisikuulustelu pidettiin tulkin avustuksella.

”Joka tapauksessa kuulustelu suoritettiin darin kielellä”, Andersson sanoo.

Dari on persian kielen murre, jota puhutaan pääasiassa Afganistanissa.

Pahoinpidellyn naisen kerrotaan välttyneen vakavilta vammoilta.

Lähde: Fria Tider Plus

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kauko Aalto

Kystääänpä tältä muslimiloiselta, että mitä mieltä hän olisi siitä, saisi yhteikuntaa saisi lypsää , huijata ja varastaa ainoataan ruotsinkielellä. En käsitä enkä tule koskaan käsittämään , miksi elätetään ulkomailta maahan tunkeutuneita sivistystä vailla olevia, joista ei ole muuta kunin harmia, he eivåät tule koskaan maksamaan ydestkän leipäpala<sta, jonka syömiseen kataovat olevansa oikeutettuja.

Vappu Simanen

      Se että aikuiset keskenään pahoinpitelevät toinen toisiaan ei ole niin vaaralista yhteiskunnalle kuin millaisia käyttäytymismalleja heidän lapsensa oppivat. Ensin alaluokilla pahoinpidellään toisia lapsia — niinhän isäkin tekee kotona —, sitten nuorukaisena liitytään jengeihin ja taistellaan toinen toistaan vastaan ja lopulta vanhempana hakeudutaan yhteiskunnan päättäviin pöytiin ja ajetaan valtiomallia, jossa vain väkivalta on ohjaavana tekijänä.

Marko Kristian

Juhlaapaikka myönnetty!
Tiristän vielä pari kyyneltä asian varmistamiseksi