Kulttuuri Muu maailma Tiede ja tekniikka Uutiset

Tutkijat luovat äidittömiä laboratoriohiiriä ja aikovat mahdollistaa homomiehille keinotekoisen ja luonnottoman tavan hankkia lapsia

Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 2.0) / https://www.flickr.com/photos/infomatique/19204848782/

Tutkijat ovat luoneet hiiriä, joilla ei ole biologista äitiä, muuttamalla uroshiiren ihosoluja munasoluksi. Johtava tutkija ja mediatoimittajat viittaavat siihen, että näin homoparit voisivat saada ”biologisia lapsia”.

Kokeen tuloksista kerrottiin Francis Crick -instituutissa Lontoossa järjestetyssä kolmannessa kansainvälisessä ihmisen geenien muokkausta käsittelevässä huippukokouksessa. Times-lehti uutisoi, että kokeen tulokset voisivat viime kädessä ”tasoittaa tietä homomiehille, jotta he voisivat saada kummankin vanhemman yhteisiä lapsia”.

Japanin Kyushun yliopiston Katsuhiko Hayashin valvoma koe on olennainen lisäys vuonna 2018 tehtyyn vastaavaan tutkimukseen, jossa tuotettiin 12 pelkästään urospuolisista vanhemmista peräisin olevaa hiirtä, joilla oli syntyessään hengitysvaikeuksia ja eivät selvinneet kauan hengissä.

Tällä kertaa tutkijat yrittivät 600 implantointia ja tuottivat vain seitsemän hiirtä – mutta kaikki seitsemän näyttivät kasvavan terveiksi ja saavan omia jälkeläisiä.

”Tämä on ensimmäinen kerta, kun urossoluista on saatu aikaan nisäkkäiden vahvoja munasoluja”, Hayashi sanoi Lontoossa.

”Puhtaasti teknologian kannalta se on mahdollista ihmisillä jopa 10 vuoden kuluessa”, tiedemies sanoi Guardianin siteeraamissa kommenteissa. Hän lisäsi tietävänsä, tulevatko ”miehiltä peräisin olevat munasolut” olemaan käytettävissä lisääntymistä varten. Hän sanoi kuitenkin kannattavansa sitä, että miehet voisivat käyttää tätä menettelyä, jos se on osoittautunut turvalliseksi.

”Tässä ei ole kyse vain tieteellisestä ohjelmasta, vaan myös koko yhteiskunnasta”, hän lisäsi.

Hayashi korosti, että hänen tärkein motivaationsa tutkimuksen tekemiseen oli kuitenkin löytää ratkaisuja, joilla voitaisiin auttaa vakavista lapsettomuusongelmista, kuten Turnerin oireyhtymästä, kärsiviä naisia.

Toistaiseksi tutkijat eivät ole kyenneet poistamaan naisia kokonaan lisääntymisyhtälöstä, ja sijaisäidin on kannettava täysin miespuolista alkiota.

Näin ei kuitenkaan välttämättä ole ikuisesti, sillä monet tiedemiehet kokeilevat keinotekoisia kohtuja. Israelilaiset tutkijat kertoivat, että he olivat vuonna 2021 saattaneet onnistuneesti raskaaksi ”satoja” hiirenpoikasia tällaisissa laboratoriokohduissa.

Lähde: Breitbart

49 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

Hulluksi menee meno maailmassa. Tehkööt homot itse lapsensa. Onhan se homous niin luonnollista. Pitäisi siis onnistua lapsen teko.

Eetu

Saanko arvata? Saan tai en, silti arvaan:

Sakki, joka tykimmin juhlii tätä tieteen edistysaskelta, on juuri se sakki, joka kimeimmin rääkyy geenimanipuloituja hyötykasveja ja -eläimiä vastaan.

Viimeksi muokattu 6 kuukautta sitten by Eetu
Ilkka

He syövät vain ” puhtaasta ” luomuviljasta tehtyä leipää, ( heinäsirkoilla höystettyinä. ) Voi sentään, sitä puhdasta luomuviljaa kun ei enää ole ollut vuosikymmeniin. KAIKKI viljakasvit on geenimanipuloituja. Katsokaa viljapeltoja taas elokuussa. Onko viljan korsi parimetristä vai kaksikymmentä senttistä pituudeltaan. Koska tiedän vastauksen, voimme saman tien siirtyä miettimään miten se alunperin parimetrinen korsi on nykyään niin lyhyt ? Vanhaan aikaan puhuttiin kuinka viljapellot lainehtii, niin ne tekivätkin kun korsi oli parimetristä. Tuuli sai viljan taipumaan, mutta nyt sitä ei tapahdu, tai sitten on oltava aivan tolkuton myrsky ja sade. Miksi luomuporkkanatkin on nykyään liki 25 senttisiä, kun ne oli minun lapsuudessani parhaimmillaankin ehkä vajaan viisitoista senttiä, yleensä alle. Miten luomukasvatettu keräkaali on lentopallon kokoinen, ei ollut ennen. Miten luomumansikat ovat liki mandariinin kokoisia, miten luomuherneissä ei ole yhtään matoja, ja lopuksi. Miten luonnon monimuotoisuus säilyy sillä että kaikki heinäsirkat jauhetaan leivän sekaan ?

Starseed

Jos on epävarma sukupuolestaan niin kannattaa mennä dna-testiin. Siellä ei tule kuin kahdenlaisia vastauksia: mies tai nainen !!!!
Sen jälkeen voikin sitten valtamedian propagandan unohtaa.

Peter Kreisler

Tästä telee mieleen sanonta ”Mikä erottaa lääkärin ja Jumalan?, no se että Jumala ei kuvittele olevansa lääkäri”.
Todennäköisesti osasyynä tällaiseen on se, että vihervasemmistoa äänestäviä ei ole tarpeeksi ja heitä pitää valmistaa lisää. Mutta noin vakavasti asiasta, juureton valmistettu ihminen on valtaapitäville ihanteellinen mielenmanipuloinnin kohde, sillä hän on valmiiksi sidottu ns. ”luonnonoikku” kategoriaan.

Ilkka

Vähän mukaillen tekstisi alkupään sanomaa, kysyn miksi suora puhelinyhteys taivaaseen on Texas:n osavaltiossa muutaman sentin, kun se on muissa osavaltioissa miljoonien arvoinen ? Siksi että texas:sa se on paikallispuhelu.

Anomaster

Juuri nyt Teksasiin muuttaakin suuria määriä ihmisiä Kaliforniasta, kun ovat kyllästyneet demokraattien luomaan kaaokseen.

murre riepunen

Kas siinäpä miehistä kuniaa edustavia henkilöitä, häpenpaaluun joutaisivat ikiajoiksi, ivalaulujen ja pilkkakirveen esille nostamisesta ei rangaistaisi, ns. sana olisi vapaa kerrankin.

Merkit on ilmassa

Ihminen tuhoaa itsensä, ellei jotain yllättävää tapahdu pian. Saattaa olla luonnon tasapainoisen kehityksen kannalta hyväkin jos sekopäälaji ihminen häviää maailmankaikkeudesta.

Repa

Naiset on kaiken tämän pa**an takana, niitä ei olisi pitänyt ikinä päästää hämmentämään. Tässä asiassa nostan hattua muslimeille, talibaneille ja kaikille muillekin jotka rajoittavat naisen oikeuksia. Näiden äärimmäinen vastakohta on Tarja Halonen joka suomessa aloitti ”tyttöjen voimaannuttamisen” jonka tulokset on jo nähtävillä kaikkien mielenvikaisten ilmiöiden lisääntymisenä. Itse tytötkään ei voi hyvin, vaan hankittuaan useita yliopistotutkintoja jäävät eläkkeelle mielenterveyssyistä.

Otto

Naisen paikka on kotona lapsia hoitamassa, naisten yliopistotutkinnot on kankulan kaivoon heitettyä rahaa. Naiset itsekään eivät ole tyytyväisiä nykyosaansa, joka on luonnonvastainen.

Anomaster

Useimmille naisille lasten teko ja koti on ainoa tapa kokea hyvä tunne elämästä. Tutkinnot eivät välttämättä ole pahasta, mutta kodin tekeminen on keskeisen tärkeä.

On tietysti poikkeuksia ja osa jää luonnostaan perheettömäksi ja kokevat sen oikeaksi, mutta niitä on vähän.

Ei luonnon luonne muutu ideologisilla julistuksilla. Vassuideologioita tekevillä onkin tapana kuvitella, että luonto on väärässä ja he ovat oikeassa. Johtunee siitä, että heitä ei kiinnosta ihmisten onnellisuus, vaan ainoastaan heidän poliittinen päämääränsä alistaa kaikki heidän totalitaristiselle diktaturialleen.

ike

Sekin on yksi luonnollinen kehityskulku että ihmiskunta häviää tältä planeetalta koska teemme vääriä valintoja.

Viimeksi muokattu 6 kuukautta sitten by Ilkka Manttari
Virtanen

Mielenkiintoinen kysymys on, että olisiko laboratoriossa luotu ihminen enää ihminen ollenkaan. Eikös se olisi sitten jonkinlainen klooni.

Jukka

Jonkinlainen kloonihan se olisi. Miettikääpä! Putinin ihosoluista tehtäisiin miljoona munasolua, ja jotka Putin naisi tsygooteiksi eli hedelmöittyneiksi munasoluiksi!

Ilkka

Edelleenkään MIES EI SYNNYTÄ, sanokaa mitä haluatte. Luokaa vaikka herneen kuoresta itiö josta kasvaa hintti, niin se ei ole mitään muuta kuin itiöstä manipuloimalla tuotettu alkio, mutta MIES EI SITÄ SYNNYTÄ. Mikä saa*****na tätä nykymaailmaa vaivaa kun tietelläkään ei ole tähdellisempää mietittävää kuin se voidaanko homojen määrää lisätä ?

Hätätila tai väärinymmärrys

Miksei homo voi vaan olla homo ja elää homosuhteessa ihan tavallista elämää ilman jatkuvia vaatimuksia ja itkua miten heitä kohdellaan väärin vaikka sellaista ei edes tapahdu. Jos ei ole ollut ennakkoluuloja heitä kohtaan niin pridet ja vastaavat kyllä niitä aiheuttavat.

Tapsa

Totta, minäkin olen alkanut VIHAMAAN näitä homoja, pervoja ja feministejä, vaikka ennen en noteerannut heitä ollenkaan.

Ilkka

Niin siinä käy väistämättä koska ihminen ei ole mikään ajatukseton olento, jota voidaan ohjelmoida loputtomasti sietämään mitä tahansa. Kun kritiikistä tehdään pahe, ja suvaitsevaisuus nostetaan minkä tahansa asian ytimeksi, pitäisi käsittää ettei se toimi. Ei ihmisen luontaista tarvetta mieltää asioita hyväksyttäviin ja hylättäviin ajatuksiin voida kääntää poliittisella vaatimuksella. Jos sitä yritetään, luodaan samalla diktatuuri joka ei myöskään toimi. Se kiellettyjen termien ja ilmaisujen viidakko on lopulta läpipääsemätön. Se johta AINA agression kasvuun, ja nyt se jo alkaa näkymään arkipäivässä.

Ne jotka ovat aiemmin suhtautuneet asiaan ajatuksella, olkoon mitä ovat, tuntuu kääntyvän muotoon, kohta eivät ole enää mitään. Mitä silloin on tapahtunut ? On saavutettu kyllästymispiste, sitä seuraa agression kasvu, jota seuraa lopulta avoin toiminta. Jos toistuvasti huomaa ettei mihinkään mitä sanot, voi LGBTQ porukan silmissä saada hyväksyntää, tulee mieleen onko pakko hyväksyä sitä porukkaa ollenkaan. Ei voi olla oikein että vähemmistö sanelee joka paikassa enemmistölle rajat minkä puitteissa pitäisi elää. Nyt tietysti sanotaan ettei enemmistökään saa määrittää vähemmistöille rajoja. Mielestäni saa, sillä demokratia toimii niin ja jos katsomme ettei demokratialla ole tämän asian suhteen mitään tekemistä, onko sitä silloin missään ? Miksi demokratiaa pitäisi suosia jos se on koko ajan valikoivaa, enemmistön mielipteistä piittaamatonta ja pelkästään vähemmistöjä suosivaa ?

Rysty

Samaa sarjaa laboratoriolihan kanssa

Anonyym

Luonnonmenetelmä on niin mainio, ettei sen syrjäytymisestä ole mitään pelkoa.

Starseed

ja tosi miellyttävä molemmille osapuolille

Ilkka

Tiedätkö mikä yhdistää vasta seurustelunsa aloittanutta nuorta miestä, ja savikiekkoammuntaa lyhyen aikaa harjoitellutta ? Molemmat laukaisee liian aikaisin.

make

Yllättäen Bill Gatesin äiti oli eugenian vahva kannattaja. Eli ylempi taho saisi päättää kuka saa lisääntyä ja mitkä geenit lisääntyvät.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Eugenics
Kukakohan tuotakin tutkimusta rahoittaa…

Jäitä hattuun

Mielenkiintoista on huomata vihervassareiden ja muiden suvakkien kaksijakoinen suhtautuminen tähän asiaan:

– Kun tätä eugeniikkaa eli ”rodunjalostusta” harjoitettiin Hitlerin Saksassa, kyseessä oli näiden mielestä hirvittävä vääryys ja suoranainen rikos ihmisyyttä vastaan! Sormi ojossa suvakit myös selittävät, ettei tuollaisilla touhuilla ollut edes mitään tieteellistäkään arvoa, koska kyse oli täysin epätieteellisestä humpuukista.

– Nyt kun tätä samaa asiaaa ajetaan Bill Gatesin ja muiden vihervassari-globalistien toimesta, siinä ei olekaan enää mitään ongelmaa! Ei moraalista eikä juridistakaan ongelmaa. Eikä nyt ole enää puhettakaan mistään epätieteellisyydestä tai humpuukista, vaan suurella innolla julistetaan tämän olevan ihan huipputeknologiaa ja loistava esimerkki siitä kuinka tieteen avulla pystytään pelastamaan koko ihmiskunta, joka muuten tulisi pian tuhoutumaan…

stetsonlogi

Ihmiskunnan suuri arvoitus on tähän asti ollut, 1. Keitä me olemme? 2. Mistä me tulemme? 3. Mihin olemme menossa? Minä voin kertoa ratkaisun: 1. Homoja. 2. Homostelemasta. 3.Homostelemaan

Starseed
  1. Olemme muualta tulleiden avaruusystäviemme jälkeläisiä koska elämä ei synny tyhjästä.
  2. Monista lähteistä on tullut tietoa että olemme mahdollisesti jopa 22 eri rodun sekoituksia.
  3. Olemme pikapuoliin saavuttamassa aseman jossa meidät hyväksytään intergalaktiseen seuraan kunhan pääsemme eroon sotaisuudestamme. (lue: eliitistämme)
stetsonlogi

Jos nyt ihan tarkkoja ollaan ja ei tippaakaan lasketa leikkiä, niin maailmankaikkeus sai alkunsa sotkan munasta eli telkkä pisti koko homman laajemmin käyntiin.

Eetu

Jos elämä ei synny tyhjästä, mistä sitten se ensimmäinen (muita elämiä tuottava?) elämä sitten on syntynyt?

juu

No maailma tulee nopeaan tahtiin tuhoamaan itsensä, loppuupahan ainakin homostelu ym transuilut..

Ilkka

Katsotaan miten tieteenne pelittää kun viette tämän ilosanoman islamilaisiin maihin, niissähän ollaan niin innostuneita kaikesta uudesta ja kehityskelpoisesta.

kauko kiito

Maapallon nimen voisi vaihtaa suosiolla homopalloksi. Sekin olisi tientasoitusta. Nyt vaan jokaiselle velvöllisuudeksi tasoittaa tietä. Koska kaikki paitsi homostelu on turhaa

Tapsa

Ihminenhän on jo valmiiksi tieteelliseltä nimeltään Homo Sapiens.

Ilkka

Siis homo jota sapettaa..

Kallu

Ei kun homo sapiens tarkoittaa kuulemma ”viisasta ihmistä.”En kyllä ymmärrä millä kielellä tuosta homo sanasta saa viisaan. Minusta se tarkoittaa kaikilla maailman kielillä mielisairasta.

Late

Katolta alas vaan parittain, yksi homo ja yksi feministi, tai myllynkivi kaulaan ja kumpikin mereen.

Proffa

Omosteluvillitys tullut nykyään tytöille. Harmillista, kun syntyvyys muutenkin alhaalla ja tämä ei auta asiaa yhtään. Muutenkin poikamiehiä liikaa ja joutuu kilpailemaan nyt myös lepakkoja vastaan. Tytöilläkin aivot kehittyvät 25-30 ikävuoteen saakka, sitten helpottaa itsensä kanssa? Ja liekö kännykän säteily vaikuttanut tai juomavedessä jotakin? 🤔

Ilkka

Kiira Korpi keksi vuosikymmenten jälleen ettei hän olekaan hetero, Asiaa auttoi joku muija mikä on olevinaan suuri guru ja valaiseva persoona. Keskustelu hänen kanssaan avasi kiirankin silmät näkemään ettei mies ole mukavaa seuraa, daameista löytyy niin jännittäviä piirteitä.

Mehevä lihaisa nakki

Harmi, kun toimii esikuvana nuorille tytöille tässä asiassa. No jos sitten yli kolmikymppisenä alkaisi munat ja knakit maistunaan piirakan sijaan…

Jukka

Annika Saarikko ilmoitti, ettei nykyhallituspohja vaalien jälkeen käy. Kepu on hyvä kääntämään takkinsa. Vaalien jälkeen Annika voikin tehdä Kiirat ja ilmoittaa, että syttyykin naisista Sannukka, Li, Maria ja Anna-Maja!

Late

Lespoviisikko jatkaa, joku kuudeskin otetaan sen juopottelvan sedän tilalle. Homokin kelpaa jos ei löydetä tarpeeksi sairasta feministiä.

Nationalisti

Tämä on sairasta touhua, todella sairasta.
Jos valta olisi oikeissa käsissä, tällaista ei edes kokeiltaisi.

” Toistaiseksi tutkijat eivät ole kyenneet poistamaan naisia kokonaan lisääntymisyhtälöstä, ja sijaisäidin on kannettava täysin miespuolista alkiota.”

Ja toivottavasti eivät tule koskaan kykenemäänkään!

Huru-ukko

Kyllä minusta se perinteinen luonnonmenelmä on parempi kaikin puolin, Että mies ja nainen on silleen:))

Ilkka

En minäkään niistä penskoita tykkää, mutta tekotapa miellyttää sanoi entinenkin mies.

kauko kiito

Kun taas muuan mies sanoi, että mitäpä sitä vaimolla kun ei ole muutakaan perhettä. Ja sama mies vielä rehvasteli jatkoksi, että huh huh kun tuli eilen pantua, käsi on vieläkin kipeä

Ilkka

Sellainenkin meemi pyöri jonkin aikaa esillä, missä oli koko hallitus, ( siis kaikki naiset ) koolla ja he katsovat Matti Vanhasta. Jokaisen naisen pään yläpuolelle oli laitettu ajatuskupla. Marinin,Ohisalon, Anderssonin, Henrikssonin ja Saarikkon. Neljällä ensinmanitulla oli kuplassa teksti Pan***sin, ja saarikon kuplassa luki Söisin.” 🙄

Jukka

Aina voi harjoitella, vaikkei tosissaan olisikaan!

superfemakko

Luonnonmenetelmän aika on ainaisesti ohi, ei saa vastustaa positiivista muutosta ja myönteistä kehitystä.

Intersektio

Naisia on sorrettu kautta aikojen pakottamalla synnyttämään lapsia, onneksi se aika on nyt lopullisesti ohi.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa