Eurooppa Muu maailma Politiikka

Venäjä aloitti vetäytymisen WTO:sta ja WHO:sta

WHO:n päämaja. Kuva: Flickr.

Huippuvirkamies syyttää kansainvälisiä elimiä siitä, että ne “laiminlyövät kaikki velvollisuudet Venäjää kohtaan”.

 

”Venäjän hallitus aloittaa prosessin, jossa se vetäytyy yksipuolisesti useista kansainvälisistä elimistä, kuten Maailman kauppajärjestöstä (WTO) ja Maailman terveysjärjestöstä (WHO)”, Venäjän duuman varapuhemies Pjotr Tolstoi ilmoitti tiistaina.

”Me olemme tehneet töitä arvioidaksemme kansainvälisiä velvoitteitamme, sopimuksia, jotka eivät nykyään ole tuoneet mitään hyötyä, vaan sen sijaan ovat suoraan vahingollisia maallemme. Ulkoministeriö lähetti luettelon tällaisista sopimuksista valtion duumalle”, Tolstoi sanoi. ”Yhdessä liittoneuvoston kanssa aiomme analysoida niitä ja ehdottaa niiden peruuttamista”, hän lisäsi.

Tolstoi nosti esiin kansainväliset kauppa- ja terveysjärjestöt ja sanoi, että ”seuraava askel on vetäytyä WTO:sta ja WHO:sta, jotka ovat laiminlyöneet kaikki velvoitteet maamme suhteen”.

WHO:n eurooppalaiset jäsenmaat äänestivät 10. toukokuuta päätöslauselman puolesta, joka pakottaa WHO:n päättämään sen Euroopan tartuntatautien vastaisen toimiston mahdollisesta siirtämisestä pois Moskovasta sekä Venäjällä pidettävien alueellisten kokousten väliaikaisesta keskeyttämisestä. Venäjän varaterveysministeri Andrey Plutnitski haukkui päätöslauselman ja kuvaili sitä ”WHO:n perustamissäännön törkeäksi rikkomiseksi”.

Maaliskuussa duuman Kreml-myönteinen vähemmistöpuolue laati lakiehdotuksen, jossa ehdotettiin WTO:sta eroamista sen jälkeen, kun joukko länsimaita päätti keskeyttää Moskovan kauppaetuudet sen hyökättyä Ukrainaan.

Ajatus eroamisesta vaikuttaa hallituksen puolelta täyskäännökseltä. Vielä viime kuussa Moskova vihjasi, että se pysyisi mieluummin kauppajärjestössä. ”Hallitus esittää vasta-argumentteja jäsenyytemme tueksi”, Venäjän WTO-edustusto viestitti viime kuussa Politicolle vastauksena maaliskuun lakiesitystä koskevaan kysymykseen.

 

Lähde: Politico

28 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Luis

Itse olen ostanut musiikin netistä ja kopiosuojaamattomana. Eipä ole tarvinnut törmätä ”tyhjiin hyllyihin”.
Ongelmana on vain vielä suppeahko valikoima https://pullahiiri.com. Tekijänoikeustotalitaristien leirissä olevat artistit ja yhtyeet kun eivät ole vielä saatavilla, vaikka isompikin levyteollisuus alkaa jo tarjota nettikauppoihin toimivampaa DRM-vapaata tuotantoa.

juha II

Hyvä!

Noista epädemokraattisista ylikansallisista p..ka firmoista on syytäkin lähteä ovet paukkuen!!!

Eetu

Putin lienee Pohjois-Korean suuri ihailija, ja myös Entis-Albanian. Ne veikot kun osasivat eristäytyä vahingollisista vaikutteista.

Venäjä ja Putin: Olkoon matkanne takaisin kivikauteen nopea ja mielenkiintoinen.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Eetu
ville vallaton

WHO on todella suurien lääketehtaiden tukija ja jokainen joka muistaa vanhan pandemia-määrittelyn tietää Covid-19 olleen vain tavallinen kausi-influenssa! WHO on myös Suomelle täysin turhake, joten irti heti!

Juha

Bill Gates omistaa ison siivun WHOsta.. ja nythän sieltä kåsin mäårätään globaali virustorjunta. Kuvio on sama kuin Mikrosoftilla. Päivitystä ja virussuojausta tulee tasaisen tappavaa (!) tahtia. Kiitos mutta ei kiitos.. heitin viimeisen Windows version romukoppaan vuonna 1 tai 2

John Quiman

WHO onkin korruptoitunut laitos, jota ohjailevat pitkälti Gates ja suuret lääketehtaat. Gateshän on kehunut, miten hän tekee rokotteilla enemmän rahaa kuin ikinä. Sen herran ainoa tavoite on lykkiä ihmisiin kemikaaleja tienatakseen rahaa, välittämättä pätkääkään seurauksista. Sillä miehellä on ruma historia rokotteissa ja vähän muussakin avustamisessa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
ike

En yleensä kannata venäjän toimia mutta nyt, kumpikin organisaatio kuuluu niihin joista voisi vähän useampikin maa erota. Syöttövät suoraan NWO lapaan.

Ilkka Forsten

Panikointia havaittavissa. Venäjä luisuu koko ajan alaspäin. Putinin valtakausi päättyy ennen tämänvuoden loppua, sekin on varma asia. Jos maa mistä olisi voinut tulla jotain haluaa noin kovalla innolla palata neuvostoliiton sulkeutuneeseen olotilaan, se ei kerro mistään muusta kuin arvovaltatappiosta jota ollaan paikkaavinaan leikkimällä omavaraista suurvaltaa. Kuka tahansa tietää ettei venäjän talous pysy pystyssä pelkällä sisäisella kaupalla. Eikä jotkut rutiköyhät Afrikan maat pysty ostamaan mitään niin suurina määrinä, että se toisi vaurauden takaisin. Vaikka EU ei pelitä joka paikassa ideaalisella tavalla, niin venäjään verrattuna me olemme kuitenkin vielä paratiisissa. Ja sanottakoon jo nyt, ettei tämä ole mikään EU:n ylistys. En pidä tämänkään koaliittion tavasta hoitaa asioita, joskin paremmin meillä menee kuin itänaapurilla katsottaessa vähän pidemmällekin kuin vain vuoden päähän.

Pekka

Kun USA lähti WTO:sta, kyse oli silloinkin panikoinnista?

Puolueeton

WHO, sen pitäisi olla maailman terveysjärjestö. Se on paremminkin lääketehtaiden ja vakuutusyhtöiden tukijärjestö. Aivan oikein erota siitä. Suomessa vastaava järjestö on THL ja toimii samaan tapaan määräten, miten lääkärien tulee tehdä työtänsä ihmisten terveyttä hoitaessa.
Korona epidemia THL-omituisuudet ja valehtelun paljasti. Jos naamamaskeja ei ollut saatavana, niistä ei olisi mitään hyötyäkään. Kun maskeja saatiin kauppoihin, niiden käyttö oli pakollista. Tässä vain yksi esimerkki, joka on kaikkien tiedossa.
Venäjän sijaan panikoi Suomi ja Ruotsi. Venäjä suorittaa operaatiotaan Ukrainassa kaikessa rauhassa rajoittaakseen siviiliuhreja. Lopputuloksena todennäköisesti on, Ukrainasta eroaa kaksi itsenäistä valtiota. Pitää muistaa 1808, jolloin Venäjä valloitti Ruotsia ja antoi suomalaisten myös ruotsia puhuvien itsenäistyä seuraavan sadan vuoden aikana. Ukrainan itäosissa venäjä on enemmistön kieli ja luonnollisesti nekin haluavat itsenäistyä riiston ja kielipoliittisen sisällissodan repimässä maassa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Pekka Viherä
John Quiman

Mitä tulee tuohon Venäjä-osaan kommentistasi, on se todella näyttävällä tavalla putkosnäköisyyden linjoilla eli Putinin ohjeistaman totuuden linjoilla.

ike

No voihan noin käydä kun vaan riittävän ahkerasti ohitetaan kaikki yhteiset sopimukset ja aika hoitaa loput. Taitaa kohta Suomi ainoana itkee jokaisen kansainvälisen sopimuksen perään, vihervasemmisto jopa kuvitellun sopimuksen perään. Minusta sopimusyhteiskunta on kuitenkin pitkällä tähtäyksellä paras, mutta pahalta näyttää. Halla-aho sanoi että Putin täytyy pysäyttää. Olen samaa mieltä. Ei Putinin tavalla saa toimia. Joskus kirjoitin että emme tiedä kaikkea mitä hänen taustallaan on toimia noin. Tuo on kuitenkin sellaista mistä pitäisi joutua oikeuden eteen. Yhden havainno olen tehnyt pari- kolmekymmentä vuotta venäjällä aktiivisesti matkustaneena ja aikaa enemmänkin viettänenä. Joskus kirjoitin myös tänne että venäjällä toinen maailmansota ei ole vieläkään loppunut. Heidän suhtautumisensa veteraaneihin (siinä ei sinänsä mitään pahaa). Ylikorostunut voitonpäivän juhlinta kerran vuodessa jossa koko toisen maailmansodan voitto on venäläisten ansiota. Koko tuo hypetys on mennyt jo kauas ”normaalista”. Kaikki jotka kritisoivat heitä ovat natseja (kuulostaako tutulta). Luulen että se palveleekin vain nykyisen johdon tarpeita. Vuosikymmenien aivopesu on valitettavasti tehnyt tehtävänsä. Jos ajatellaan että ihmiset muuttaisivat ajatteluaan, siihen menee aikaa ainakin yhtä paljon, ja ainakaan nykyinen hallitus ei sitä helpota.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Galina Manttari
Johan Pomppas

Ehkä löytävät kivempia kavereita jostain rinnakkaisuniversumista. Ja friikit vaan mukaan.

Kamala virhe

Pian tulee kunnon inflaatio. Onneksi ei ole kun luottokortti velka.
https://www.hs.fi/talous/art-2000008820577.html

Ilkka Forsten

Ei täällä leipä lopu, ole huoletta.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Ilkka Forsten
ike

Etenkään jos kuivahiivaa ja jauhoja löytyy kaupoista.https://www.youtube.com/watch?v=I0t8ZAhb8lQ

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Galina Manttari
John Quiman

Olipa kiva leipäohje.

ike

Aika monet asiat on jo keksitty. Jos on ikää niin niitä vain on ehkä löytänyt enemmän kun tuota aikaa on ollut, ja olenhan tuon kokeillut joten hyvä oli. Voin suositella.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Galina Manttari
verkkarit Vs PERUKKI MIEHELLÄ

nyky freekien ajattelu kyky mykistää
”Olemme pukeutuneet vain itseämme varten”Lyhyet topit näkyvät nyt sosiaalisessa mediassa ja Helsingin kaduilla.
Viisi 17-vuotiasta nuorta kertoo, mitä napapaidat heille merkitsevät.
”Turistit haluavat kuvata meitä, ja perverssit huutavat perään ja ehdottelevat.
Mutta koska tämä on se, mitä haluamme, niin ääni ei enää värise,
kun niille näyttää henkistä keskisormea”, Wood sanoo.
”Olemme pukeutuneet vain itseämme varten
ja ilmaisemme vaatteilla itseämme”, Harri sanoo.
tämä tyyppi on itse perverssi
Violet Chachki (Paul Jason Dardo) on yhdysvaltalainen drag queen -artisti ja malli.
Hän on yksi Rocksy Harrin ja Lumina Woodin tyyli-idoleista
mutta samalla he haukkuvat perverssiksi
kun joku verkkari jannu katsoo heitä
mutta kun tämä ukko pukeutuu tissiliiveihin korko kenkiin meikkaa
ahdistelee miehiä muka naisena homoilee perukki päässä hameineen
Paul Jason Dardo) on yhdysvaltalainen drag queen
hän onkin näille kahdelle
HS Friikki kiintiön
ja sen tyrkyttämisen mannekiinien
muka ei perverssi idoli

verkkarit Vs PERUKKI MIEHELLÄ

Sori mutta
Jason Dardo , joka tunnetaan paremmin vaiheessa nimi Violet Chachki , on amerikkalainen laulaja , Burleski tanssija , malli ja transvestiitti 
Huom kysessä on mies
Violet Chachkin tyylille on ominaista ”pakkomielte vintage- glamourista ”. Häntä pidetään joskus ” 1950-luvun **naisen** arkkityyppisenä ruumiillistumana ”, ja hän on maininnut inspiraation stylisteinä, kuten Christian Dior , Thierry Mugler ja John Galliano , sekä ”muotikuvakkeina”, kuten Lady Miss Kier , Dovima , Dita Von Teese ja Raquel. Welch .
Vaikutus fetissi muoti on hyvin tärkeä esteettinen Violet Chachki, viittauksilla sadomasochistic kulttuuriin , jotta illuusioiden John Willie , että mielikuvituksen dominatrix ja Bettie Page . Hän sanoi haastattelussa Design Scene vuonna 2016:
eli viheltävä verkkari jannu on naistä kahdesta Lumina Wood ja Rocksy Harrisista keksisormen arvoinen pervo
kun niille näyttää henkistä keskisormea”
mutta
Jason Dardo , joka tunnetaan paremmin vaiheessa nimi Violet Chachki , on amerikkalainen laulaja , Burleski tanssija , malli ja transvestiitti 
Niin Lumina Wood saanko imeä munaasi vaikka 
oletkin meistä Lumina Wood ja Rocksy Harrisista*** Normi*** nainen 

verkkarit Vs PERUKKI MIEHELLÄ

ja tätä p..kaa hieroo naamalle HS
kysymys miksi

kulttuuripseudisti

Tiedostava Media yrittää haudata sitäkin tosiasiaa että ”evoluutioparit” ovat ihmislajin säilymisen kannalta ratkaisevalla tavalla merkittävämpiä kuin ”pipariparit” tai ”suklaaparit”.

Nationalisti

Suomikin voisi lähteä WHO:sta, ehkä saataisiin terveyspolitiikka sen seurauksena takaisin kansallisiin käsiin.

John Quiman

Nythän Gatesin rokotebisnes on aika määräävä.

ike

Joskus minusta tuntuu että on aikamoinen ristiriita jopa sen välillä mitä THL tietää ja mitä WHO suosittelee. (Jotkut lausunnot THL:n taholta vähän tuollaiseen viittaisivat). Olisiko liian toiveikasta olla ensivaltio joka todellakin tekee omat päätöksensä ilma ulkopuolisen rokotteisiin sekaantuneen miljardöörin sekaantumista.

juu

Siitä huolimatta että venäjän tekemisiä Ukrainassa ei voi mitenkään hyväksyä.
Niin miettikää näitä järjestöjä WTO WHO ne ei todellakaan halua yhdenkään ihmisen parasta.

Pekka

Noista O-päätteisistä täysin samaaa mieltä.
Kun laittaa TV:n kiinni ja ajattelee itsenäisesti Ukrainan tilanteen läpi, niitä toimivia vaihtoehtoja jää jäljelle aika vähän.

ike

Laitoin tuonne alkuun jo kommentin ennenkuin luin tämän palstan loppuun, eli oikeassa olet.