Kulttuuri Muu maailma Rikos

Yhdysvallat: Kaliforniasta tulee ensimmäinen ”transsukupuolisten lasten suojelualue”

Kalifornian LGBTQ-lippu. Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0) / Burkhard Mücke.

Kaliforniasta tuli viime sunnuntaina ensimmäinen ”suojeltu osavaltio” niin sanotuille ”transsukupuolisille lapsille”, jotka etsivät lääkehoitoja ja leikkauksia muuttaakseen toissijaisten sukupuoliominaisuuksiensa fyysisiä ilmenemismuotoja, joita joissakin Yhdysvaltojen osavaltioissa on rajoitettu.

Breitbart News kertoi syyskuussa, kuvernööri Gavin Newsomin (D) allekirjoittaneen lakiesityksen SB 107:n laiksi. Sen tukijana toimi osavaltion senaattori Scott Wiener (D-San Francisco), joka on usein tukemassa provokatiivista LGBT-lainsäädäntöä. Laki astuu virallisesti voimaan 1. tammikuuta 2023.

Laki ”kieltäisi terveydenhuollon tarjoajaa, terveydenhuollon palvelusuunnitelmaa tai sopimuskumppania luovuttamasta lääketieteellisiä tietoja, jotka liittyvät henkilöön tai yksikköön, joka antaa lapselle mahdollisuuden saada sukupuolta vahvistavaa terveydenhuoltoa tai sukupuolta vahvistavaa mielenterveyshoitoa, vastineena rikos- tai siviilioikeudelliseen kanteeseen, mukaan lukien ulkomainen haaste, joka perustuu toisen osavaltion lakiin, joka antaa henkilölle oikeuden nostaa siviili- tai rikosoikeudellisen kanteen henkilöä tai yksikköä vastaan, joka antaa lapselle mahdollisuuden saada sukupuolta vahvistavaa terveydenhuoltoa tai sukupuolta vahvistavaa mielenterveyshoitoa.”

Se myös ”kieltäisi sellaisen määräyksen täytäntöönpanon, joka perustuu toisen osavaltion lakiin, jolla sallitaan lapsen poistaminen vanhemmaltaan tai huoltajaltaan sen perusteella, että kyseinen vanhempi tai huoltaja sallii lapsensa saada sukupuoltaan vahvistavaa terveydenhuoltoa tai sukupuoltaan vahvistavaa mielenterveyshoitoa”.

Tieteellistä tai eettistä yksimielisyyttä ei ole siitä, voivatko lapset päättää, että heidän sukupuoli-identiteettinsä eroaa heidän biologisesta sukupuolestaan, jonka aktivistit väittivät olevan lääkäreiden ”määräämä” syntymähetkellä, mutta joka määräytyy kromosomien perusteella.

Yksimielisyyttä ei ole myöskään siitä, missä iässä lasten pitäisi voida hakeutua aktivistien ”sukupuolta vahvistaviin” hoitoihin. Aktivistit haluavat, että alaikäiset voivat saada tällaisia hoitoja ilman vanhempien suostumusta.

Bidenin hallinto tukee ajatusta, että ”transsukupuolisia lapsia” on olemassa. Se on arvostellut niitä osavaltioita, joissa republikaanikuvernöörit ovat allekirjoittaneet lakeja, joilla rajoitetaan tai kriminalisoidaan tällaiset hoidot lasten suojelemiseksi hyväksikäytöltä.

LGBT-aktivistit ovat yrittäneet sensuroida konservatiiveja, kuten kirjailija Abigail Shrieriä, jotka ovat huomauttaneet ”sukupuolta vahvistavan hoidon” kielteisistä vaikutuksista alaikäisiin ja ilmiöstä, joka koskee ”transsukupuolen vaihtajia” , jotka yrittävät myöhemmin kumota tällaisen ”hoidon” vaikutukset usein tuloksetta.

Marraskuussa 2022 New York Times myönsi, että sukupuolta muokkaavat lääkkeet voivat aiheuttaa pitkäaikaisia haittoja ”transsukupuolisille nuorille”, ja pani merkille tiedeyhteisön kasvavan huolen tällaisista hoidoista.

Lähde: Breitbart

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lauri

Totta kai j**talainen seksualisoi lapsia. Se kuuluu sen uskontoon.

juha II

Jos saisin EDES sen verran valita. Haluaisin ennemmin lapselleni ”ERITTÄIN ellei TÄYDELLISEN” rotukoiran PÄÄN hartioiden väliin kuin lähtökohtaisesti REPIÄ ja SUOLESTAA kaikki NE elementit, jotka ovat saaneet ”HAUTUA” yhdeksän kuukautta ”vauva-valimossa”!!!

Ilkka Forsten

Jo alunperinkin USA:n kommunistinen osavaltio kyseessä, joten ei ihme.

Anomaster

Aika sydämettömiä nuo äärisuvakit. Sekoittavat lasten päät ja väittävät tekevänsä hyvää sekoiluillaan. Nyt myös hankkivat lain suojaa, jotta edes lapsen vanhemmat eivät voisi yrittää pelastaa lastaan näiden suvakkien aivopesun seurauksilta.

Mahtaa tulla kasapäin onnettomia aikuisia noista sukupuolisekoiluun retkahtaneista lapsista. Eipä noiden transujen joukosta ole löydettävissä tasapainoisia ja henkisesti hyvinvoivia nytkään, mutta niin vaan markkinoivat omaa sekopäisyyttään lapsille. Henkiset raakit haluavat ohjata ihmiskunnan tulevaisuutta ja valitettavasti aika suuri osa kansasta hurraa tai ainakin hyväksyy.

Raaka on peli, mutta hyvin tuntuu onnistuvan, kun vastustajat, joita on suuri enemmistö, ovat ohjailtavissa kuin pehmolampaat.

Kake

Hölmöläsuomi kohtasi voittajansa, koitetaan kiriä.

Nikke

Mitähän suomen feministiakat nyt miettii, varmaan kateudesta vihreänä.

Yrjö

Näin se ison rahan bisnes ajaa järjestä ja ihmisistä ohi. Lisää kulutusta, niin iso raha on tyytyväinen. Valtavat globaalit markkinat.

toriterapeutti

Hajoita ja hallitse.
Identieettihämmennyksen lobbaus on ilmiselvästi tietynlaista ”hajoittamista”

Uusien sukupuolien luomien loisi tietenkin myös uusia markkinasegmenttejä bisneshenkilöoletetuille.

Karvakuono

Saa nähdä milloin näitä ransuja alkaa tulemaan tyttöjen urheilukisoihin ja pukuhuoneisiin.

Anomaster

Kehittelin vuosia sitten vitsin, jossa teinipoika halusi päästä koulussa tyttöjen pukuhuoneeseen ja suihkuun. Niinpä hän ilmoitti olevansa tyttö ja pääsi saman tien ihastelemaan näkymiä tyttöjen pariin heidän pukuhuoneeseensa ja pääsi suihkuunkin. Tytöt alkoivat ihmetellä, että miksi jalkojen välistä sojotti jäykkä patukka. Poika vähän hämmentyi, mutta keksi sitten neuvokkaasti sanoa, että joo olen lesbo.

Ilkka Forsten

Kaksi hinuria käveli käsi kädessä kirkon ohi, jolloin kirkon ovi avautui ja sieltä astui vasta vihitty pari ( mies ja nainen. ) Toinen hinureista kysyi, miten luulet tuon päättyvän ? ja sai vastauksen, Eihän nuo ” seka-avioliitot ” toimi.

mie ite

Eikös noita ole jo