Muu maailma Rikos

Yhdysvallat: Transvestiitti Nashvillen kouluammuskelun tekijänä

Transvestiitti Audrey Hale Nashvillen kouluampuja 28.3.2023. Kuva: Twitter.

28-vuotias transvestiitti Nashvillen kouluammuskelun tekijänä. Ammuskelussa kuoli kolme lasta ja kolme opettajaa.

Traaginen tapahtuma on ravistellut Nashvillea Tennesseen osavaltiossa, kun kouluampuja avasi tulen Covenant Schoolissa tiistaina. Kuusi ihmistä sai surmansa, heidän joukossaan kolme yhdeksänvuotiasta oppilasta ja kolme opettajaa.

Poliisin mukaan tappaja oli 28-vuotias Audrey Hale -niminen nainen, joka kuvaili itseään mieheksi ja vaati, että häntä kutsutaan ”he”{m} eli ”häneksi” (mies). Hale oli ollut aiemmin koulussa oppilaana. Poliisi ampui hänet myöhemmin kuoliaaksi, kun hän yritti vastata poliisin tulitukseen.

Yksi Halen entisistä yläkoulussa koripalloa pelanneista joukkuetovereista sai Halelta huolestuttavan viestin vain muutama minuutti ennen ampumisia. Viestissä Hale kirjoitti: ”Aion kuolla tänään. TÄMÄ EI OLE VITSI!!! Kuulette minusta todennäköisesti uutisissa kuolemani jälkeen”.

Tapaus on järkyttänyt Nashvilleä, ja yhteisön eri tahojen johtohenkilöt ovat ilmaisseet surunvalittelunsa uhrien perheille ja ystäville. Vielä on epäselvää, mikä motivoi Halea toteuttamaan näin hirvittävän teon.

Nashvillen poliisi on ilmoittanut jatkavansa tapauksen tutkimista, jotta saataisiin selville, mikä oli syynä kouluammuskeluun.

Lähde: Nordfront

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jarno Tuominen

MTV Uutiset kutsuu Halea valeuutisessaan kahta kivääriä ja yhtä käsiasetta käyttäneeksi ”teini-ikäiseksi tytöksi”. Tosiasiassa kyse oli naiseksi pukeutuneesta 28-vuotiaasta miehestä, joka oli aiemmin itse opiskellut samassa koulussa.sanoo partisaani joka on lähteenä käyttänyt,the new yourk post,ia.MTV Uutiset jätti kertomatta, että transuaktivisti oli kirjoittanut pitkän manifestin, jossa hän perusteli joukkomurhaa kulttuurimarxistisin argumentein.partisaani.

Ilkka Manttari

Sääli heitä jotka ovat vain ”luotettujen” tiedotusvälineiden varassa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Manttari
ruukinmatruuna

Oli ollut koulun entinen oppilas, eikä ollut transvestiitti vaan transsukupuolinen. Sen enempää koulu kuin hänen vanhempansa ja muutkaan omaisensa eivät olleet hyväksyneet hänen transsukupuolisuuttaan, vaan hänet oli kertakaikkiaan ajettu pimahduksen partaalle ja lopulta siitä yli. Audrey Halen tapaus oli uskonnollisen suvaitsemattomuuden tulos.

Uskonto voi olla paljossa hyvä asia, mutta toisinaan se voi olla todella tuhoisa voima, kuten Audrey Halen tapauksessa. Tällaista ei olisi ikinä tapahtunut yhdessäkään uskonnottomassa koulussa.

Toni Lajos

Ikävä tapaus, mutta näiden sukupuolettomien kanssa tulee vielä ongelmia, median meuhkatessa näiden transujen ihanuudesta ja onnesta jota vuosien leikkaukset ikuinen vahva lääkitys itsetuhoisuuden raju kasvu ovat äimistelyn kohteena, kriittiset puheenvuorot jopa alan ammattilaisilta pyritään estämään, ainakin Ylellä ja muualla valtamediassa.

Ilkka

Meillä uutisoidaan siitä miten mahdollinen PS:n vaalivoitto olisi maalle katastrofi. Olikohan ne nyt Nordean ekonomistit jotka yrittävät selittää että jos PS olisi suurin puolue, ja pääsisi muodostamaan hallitusta, se nostaisi välittömästi valtiovelkamme korkotasoa. Näin siksi että EU vastainen puolue toisi epävarmuutta, ja veisi talous-asiat huonoon hanttiin.

En ihan heti ole samaa mieltä ekonomistien kanssa, koska tilanne olisi, vaikka PS muodostaisi hallituksen, ettei suomi lähde mihinkään EU:sta, eikä retoriikka jolla EU:n ylivaltaa vastustetaan tarkoita sitä että suomi ryntäisi heti eropaperit kourassa julistamaan markan paluuta. Jostain syystä muiden puolueiden mielipiteet ei horjuttaisi maamme velkaan liittyvää korkotasoa, eikä ekonomistit taida olla huolissaan siitä että demarit ovat luoneet sen velan, ja luovat lisää jos saavat tilaisuuden. On mukava seurata miten kovaa kipuilua nyt koetaan, kun suomessa on kerrankin mahdollista saada vähemmän ”ulkomaista työvoimaa ” havitteleva, ja ilmastohätätilaan nojaamaton taho lähelle vallan keskiötä. Ekonomistien mielestä on myöskin huolestuttavaa jos vallan käytäville pääsee vähemmän kunniahimoiseen ilmastopolitiikkaan tyytyväiset edustajat, se vie kulemma uskottavutta maaltamme, ja ulkolaiset sijoittajat eivät tekisi investointeja, Jotenkin tulee mieleen se vuosia sitten kuultu A. Stubb:n sanailu siitä, ettei rasistiset tahot voi olla vallassa, se karkottaa Amerikkalaiset sijoittajat suomesta. Hah hah hahhhhh !!! Ihan varmaan joku etelävaltioissa majapaikkaansa pitävä yritys hyppää kelkasta ja vie rahat muualle, mikäli PS:n kaltainen puolue olisi vastapelurina. Niille on tärkeämpää saada tuottoja, kuin miettiä onko tuottojen takana jotain mitä joka paikassa nimitetään rasismiksi.

Jos Marinin hallituksen menettely ja järjetön velan-otto ei huoleta, on ekonomisteilla syytä miettiä kaksi kertaa mitä puhuvat. Ne velat ei katoa mihinkään, olkoon korkotaso mitä tahansa, ja sitä velkaa ei makseta takaisin tuossa tuokiossa. Sitä maksaa vielä seuraavatkin sukupolvet.

John Quiman

Ekonomistit ovat siis sitä mieltä, että Kreikan tie IMF:n kapaloihin on taloudellisesti suositeltavin ja Suomelle paras ratkaisu?

Ilkka

Viimeisin nillitys on nyt meneillään siitä että PS:n Purra on ” valehdellut ” Kiky sopimuksesta äänestäjille. Marin kauhisteli silmät pyöreinä voidaanko näin räikeä äänestäjien harhaa johtaminen hyväksyä, vai onko syytä järjestää jonkinlainen oikeusmenettely, sillä onhan se ennen kuulumatonta että poliitikon suusta kuultu ei olekaan sopusoinnussa todellisuuden kanssa. Tätä ei ole koskaan ennen tapahtunut, aivan pöyristyttävää..

Jos sitten käydään valtakunnan oikeutta vaalien jälkeen, ja PS todetaan haliituskelvottomaksi eikä puolueelle annetut äänet ratkaise mitään, niin laitetaanpas siinä samoissa löylyissä demaritkin pihalle, koska ANTTI RINNE lupasi vappusatasen neljä vuotta sitten, mutta sitäpä ei koskaan tullut. Voimme laittaa myöskin vihreiden Ohisalon tiilenpäitä lukemaan, sillä hän sanoi ennen vuodenvaihdetta ettei tänä vuonna, ( 2023 ) ole polttoaineiden jakeluvelvoitetta, se poistuu koko vuodeksi, jolloin kuluttaja huomaa sen mittarilla käydessään. Viimeksi tänään kävin. 98 E Renkomäen ABC asemalla on nyt 2.49 €/ litra. Jostain syystä hinta on sama mitä se oli jakeluvelvoitteen kanssa.. Ohisalon ja Marinin ” pyhä lupaus ” näyttää haihtuneen taas sinne jonnekin.

Jos tämän vaalin jälkeen meillä istuu demarit ja vihreät hallituksessa, se tietää sotaa muuallekin kuin ukrainaan. Ja jos nyt taas suhmuroidaan demareille muutama tuhat ääntä jostain piirongin laatikosta minuutti ennen laskennan päättymistä, se ei ole todellinen vaalitulos. Se oli jo viimekerralla valhe ja petos. En ole koko aikana uskonut että demarit voittivat vaalit, ja jos nyt tehdään sama, niin minäkin saatan tulla sanomaan jotain sinne eduskunnan lehterille. Voi olla että sitä ennen twitteriin ilmestyy viesti, ” is goog day to die, this is not joke and rest you can see in news.”

Uusimmat uutiset