Muu maailma Rikos

Yhdysvaltain rajavartioviranomainen tutkinnan alle jäätyään kiinni laittomasti maahan tulleiden palauttamisesta Meksikoon

Kuva: Wikimedia Commons / CC BY 2.0 DEED / Frank Deanrdo.

Virkailija oli vain toiminut niin kuin oikean rajavartioviranomaisen tulisikin toimia.

Yhdysvaltain rajavartio on aloittanut tutkinnan yhdestä viranomaisesta tämän jäätyä kiinni Amerikkaan etelästä jo laittomasti tunkeutuneen perheen palauttamisesta Meksikon puolelle. Viranomaisen toiminta on rikkomus rajavartion käytäntöä vastaan, jonka mukaan laittomasti maahan tulleet täytyy pidättää.

Virkailija oli nähnyt kuuden maahantunkeutuja ylittäneen rajan laittomasti ja hän oli ajanut virka-autollaan heidän luokseen ja käskenyt heitä palamaan takaisin.

”Heidän ei kuulu käännyttää ihmisiä pois, erityisesti jos he [maahantunkeutujat] ovat jo Yhdysvaltain alueella. Näin ei kuulu tapahtua,” pääosin latinoista koostuvan väestönvaihtoa edustavan järjestön, Las Americasin edustaja Crystal Sandoval oli kommentoinut.

Virkailija todennäköisesti saa silti jatkaa työssään ainakin siihen asti, kunnes tutkinta on päättynyt.

Lähde: Daily Mail

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

3-vuodessa Biden ja demokraatit on haalinut maahan yli 10 miljoonaa laittomasti tullutta.
Edellisissä vaaleissa koronan varjolla oikeutettu postiäänestys antoi mahdollisuuden laittomasti maassa olevienkin äänestää, ja äänestipä siellä 1700-luvulla kuolleetkin Bideniä.
New Yorkissa on joka paikka täynnä laittomasti maahan tulleita.
Amerikkalaiset lapset ei pääse kouluun kun koulutkin on täytetty laittomilla maahantulijoilla.
https://nypost.com/2024/01/13/metro/nyc-hs-principal-rips-parents-for-criticizing-migrants-sheltering-at-school/

Ilkka

Voi voi… Ei saa käännyttää pois jos tulijat ovat ” jo ” Yhdysvaltain alueella. Käsittääkseni USA:n viranomaisilla ei ole valtuuksia käännyttää heitä pois Meksikon puoleltakaan. Toisin sanoen, kuka tahansa joka saa tossun rajaviivan yli pitää toivottaa tervetulleeksi, ja samalla ilmoittaa että lisääkin sukua saa tulla, meillä on varaa ylläpitää koko maailmaa.

John Quiman

Tämä on Bidenin vihervassupolitiikkaan, demokraattien vasemman laidan touhuja. Kumma, että demokraatit saavat enää edes ääniä vaaleissa.