Eurooppa Kotimaa Muu maailma

Abortti oli johtavin kuolinsyy vuonna 2021

Kuva: Pixabay

Worldometer -tilastosivuston mukaan abortti oli vuonna 2021 maailmanlaajuisesti johtavin kuolinsyy johtaen lähes 43 miljoonaan kuolemaan.

Viime vuonna sivun mukaan kuoli 8.2 miljoonaa henkilöä syöpään, 5 miljoonaa tupakoinnin aiheuttamiin haittoihin, 1.7 miljoonaa HIV:n/AIDS:n johdosta. Liikenneonnettomuuksissa kuoli 2.3 miljoonaa henkilöä ja 1 miljoona kuoli itsemurhan seurauksena.

Laskiessa yhteen kuolemansyyt, oli aborttien osuus noin 42 prosenttia kaikista kuolinsyistä, mikä oli enemmän kuin syöpään, tupakointiin, HIV:n/AIDS:n, liikenneonnettomuuksien ja itsemurhien osuus yhteensä.

Worldometer-sivusto käyttää lähteenään muun muassa maailmanterveysjärjestö WHO:n tilastoja. WHO:n mukaan viime vuonna koronaviruksen seurauksena kuoli 3.5 miljoonaa henkilöä. Abortit olivat siis ylivoimaisesti yleisin kuolinsyy.

Lähteet:
https://www.statista.com/chart/26449/covid-19-deaths-in-2021/
https://www.breitbart.com/politics/2021/12/31/abortion-leading-global-cause-of-death-in-2021-with-43-million-killed/

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Nykyään ei pelasteta henkiä! Nyt tapetaan. Vieläkö joku jaksaa kauhistella Neuvostoliiton diktaattori Josif Stalinin puhdistuksia, joissa murhattiin viattomia ihmisiäb myökin paljaalla perstuntumalla. Sitä varten oli olemassa punakynä, jolla ”Isä Aurinkoinen” ”korjaili” numeroita ylöspäin esitetyista ”hävikeistä”. ”pahimmat” saivat nimensä vireen reunahuomautuksen: ”Tehtävä erityisellä julmuudella!!!”

Irmeli

Nimen omaan laittomat abortit, johtavat kuolemaan. Siksi pitäisi joka maassa olla laillistetut abortit, se on jokaisen naisen oikeus ja yhteiskunnan velvollisuus, taata turvallinen raskauden keskeytys sitä haluaville naisille. Koska abortit ei lopu, siksi että ne on kielletty ja lopputulos on usein kuolema. Valitettavasti on lukuisia maita joissa naiset on jätetty puoskarien armoille.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Irmeli
juha II

Mutta samalla abortista on tullut ehkäisykeino ja selkeä sadistinen muoti nuorten naisten keskuudessa varsinkin Yhdysvalloissa. Lisäksi lääketeollisuus käyttää abortoituja sikiöitä (lapsia) lääketeollisuudessa teollistamalla aborttiklinikat, joita on varsinkin mustien asuttamilla aluiella kuin paloposteja. Varsinkin kommunistiset woke liikkeen jäsenet sukupuolesta riippumatta vastustavat yhysvaltalaista vapaata oikeutta ampuma-aseen omistamiseen perustellen sitä ihmishenkien menetyksillä, mutta samanaikaise4sti abortti is business as usuall. Yhdysvalloissa ovat demokraatti-kommunistit jo vahvasti kannalla, että jo syntyneen lapsen voi abortoida, jos äipän fiilarir eivät osu kohdilleen. Lopulta ollaankin tilanteessa, että 10-vuotiaskin voidaan posauttaa aivan tuosta vain. Ihmisen hulluudella ei ole sen enempää rajaa kuin avaruudellakaan. Turha kauhistella Maya intiaanien etelä-amerikkalaista kuoleman kulttia ja palvontaa, jossa joka päivä ”uhrattiin” ihmisiä repimällä uhrin rinnasta vielä sykkivä sydän.

Kommunistit ovat perustallaan eli kuole4man päällä tarjoten hallinnossaan innokkaasti eutanasiaa vanhuksille ja aborttia syntymättömälle lapselle, jolla ”filmataan” olevan downin syndrooma. Ne pariskunnat, jotka haluavat lapsensa silti menettävät samalla ystäväpiirinsä. Osa jopa kieltäytyy olemasta tälläisen vajaamielisen isovanhempia, tätejä ja setiä. Lapsi ja ihminen on nykyään vain statussymboli eikä paljoa muuta.

Parhaiten asia ratkeaa siten, että nuoret ja varttuneemmatkin miehet kulkevat vain omia polkujaan!!!

Jupi

Käytä kortsua

Kata

Mielenkiintoisia juttuja tuolla Worldometerissa…hyvä linkki!

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa