Kotimaa Politiikka

Atte Lammi Perussuomalaisista Sinimustaan Liikkeeseen

Kuva: Atte Lammin facebook

Haminan kaupungin hyvinvointivaliokunnan jäsen ja varavaltuutettu Atte Lammi on eronnut Perussuomalaisista ja liittynyt Sinimustan Liikkeen jäseneksi. Lammi on lisäksi kaupunginvaltuuston varavaltuutettu.

Lammi on Northammer -vaateliikkeen yrittäjä. Northammer myy tuotteita verkkokaupassa osoitteessa northammer.com.

44 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juha

Kun Purra valittiin puheenjohtajaksi ja persut liittyivät ideologiassaan vasemmiston marxistisleninistiseen EU/WEF-rintamaan niin tiesi että se on lopun alkua. Kommunismi ei vaan toimi.

Valeoppositio persut, kokoomuksen apupuolue, ovat täysillä mukana kommunistisissa EU/WEF-kusetusoperaatioissa.
. wuhannuha ja geenipiikkikusetus
– nato kusetus
– ilmasto-kusetus
– lgbt kusetus
– EUmaahamuuttokusetus
– EUvelkaantumiskusetus
– YK2030 kusetus
jne

Älkää ikinä äänestäkö kommunisteja. Kommunismi on kuolema.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Juha
Jegros

Taas se venäläinen täällä tekee työtään, haukku persuja jos joku nyt täällä on uusi lukija niin Juha, Juha II, Nationalisti, Puolueeton, Otto Suni ja muutama muu on täystoimisia venäjän edun ajajia eli propagandisteja pari noista toki voi olla niin tyhmiä, että ovat omat juttunsa uskoneet..

Nationalisti

Hienoa! Valeoppositio (Persut) on nähty jo aikoja sitten, puolue koostuu takinkäännöistä ja eräänlaisesta liberalismista nykyään, niin eiköhän ole aika muidenkin todellisten kansallismielisten jättää se puolue.

Kata

No haukkumalla toisia kansallismielisiä puolueita saatte vain hajaannusta aikaan joka taas on mannaa niille jotka nyt ovat vallassa.
Eli mitään muutosta ei tule tapahtumaan.Ja taustalla hykerrellään karvaisia käsiä….

Vaikka ajattelisitkin noin persuista niin nimittele vaikka nykyisiä johtopuolueita ja niitä marginaaliporukoita joilla on hallussaan aivan liian painavat (viher)salkut.Ja mihin se onkaan johtanut?

Puolueeton

Aivan sama mikä puolue, jos vain puolue valitsee valtiaikseen järkeviä kansalaisia. Miten ihmisen järkevyys tulee esille nykypuolueissa? Ei juuri mitenkään eikä juuri missään puolueessa.
Ensimmäinen merkki järjen köyhyydestä ilmenee valehteluna ja jopa rikollisuutena. Toisena voisi olla omakehu ja muiden irvailu. Kolmantena oman aatteen pitäminen tärkeimpänä tavoitteena, vaikka aate perustuisi valetieteeseen, jota länsimainen kulttuuri tyottaa 85% tutkimuksissaan. Jos nämä näkyvät vähäisessäkin määrin ehdokkaan toimissa, jätä äänestämättä.
Äänestä rehellisen tuntuista rauhallista suomalaista, jolla on näyttöä jostain potiivistä hyvistä suorituksista elämässään. Nuorella ei tällaisia ominaisuuksia yleensä ole, joten äänestä ainakin nelikymppistä, vaikka olisitkin ihastunut jonkun nuoren ajatuksiin tai ulkonäköön. Jo vaalimainoksen hymykuopat antavat riittävää vihjettä.

Kata

Kunpa meillä olisikin Sveitsin henkilöäänestys mutta meillä on puolueet joissa on puoluekuri,useimmissa ja sen takia on vaikea löytää ketään sopivaa esim omalta paikkakunnalta.

”Asiassa on eroa. Edustuksellinen demokratia antaa mahdollisuuden äänestää henkilöitä päättämään asioista. Sveitsin mallissa ihmiset päättävät asioista suoraan, kansanäänestyksen keinoin.”

En katso ikää, en katso sukupuolta,ainuttakaan niistä 37:stä tai montako niitä olikaan vaan katson ihmisen olemusta ja puhetapaa ja mitä hän päästää suustaan mutta kuten kokkareilla on pari kolme asiaa puhuvia mutta ne loput….niin ja otteri päättää.

Mutta katson myös tällaista toisten mollaamista koska maassamme on asioita joista kansallismielisten pitäisi olla yhtä mieltä!

Vaikka puolueiden katsomukset poikkeaisivat toisistaan!

Mutta tässäkin nähdään että ei ole ihan kansasta kyse vaan että puolue haluaa menestystä mutta haukkumalla toisia, suht samanmielisiä.
Tarkoitan siis äänestäjinäkin kuten tässä jutussa.

Ei mitään järkeä,lapsellista.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
Jegros

Joo sveitsin malli, lukee näitä kommentteja täällä niin tietämättömyys on valtaa…

ike

Jotakin rajaa tuolle sarkasmillekin.

Ilkka Forsten

Mutta sanna on itse korostanut perheen merkitystä. Sitähän minä tässä tarkoitin.

ike

En nyt ollut ihan tosissani 😊.

Jukka

Sannukalla on bilekohu. Hän on innnnssspppiiroivimmmmisssttta ihanuuksista koko maapallon pääällä. Häh! Maapallolla on huono maku!

Juha

Joko olet EU kommunisti tai Suomen itsenäisyyden ja suvereeniteetin kannattaja. Tässä ei ole välimuotoa.. ne ovat toisensa pois sulkevia vaihtoehtoja.

Kommunismia on kokeiltu monesti ja se ei toimi. Lue esim
– Kommunismin mustakirja (kommunismin kansamurhat)
– Gulag vankileirien saaristo (neuvostoliiton kansanmurhat)
– The enemy within (kiinan kansanmurhat)
– Eläinten vallankumous (kommunismin menetelmät)

EUn toiminta noudattaa täysin em teoksissa kuvailtua kommunistista käsikirjoitusta ja persut ovat näiden hyödyllisiä idiootteja.

Kata

😀 Niin mielipuolista tekstiä etten viitsi edes vastata!

Luuletko etten ole historiaa lukenut….Voivoi sentään.

Piikkilampaat

Ihan tiedoksi että ryssiä nuolevat on kaukana isänmaallisista.

Juha

Heh. Kiinan kommunistit käyttivät Japanin uhkaa hyväkseen nousussa valtaan 1930 luvulla. Sama kuvio tämänpäivän kommunisteilla.. venäjän uhka.
Putin on Kissingerin ja Schwabin kaveri.. siis toveri. Samat korona toimet ja kommunistiset diktatuurikuviot kuin lännessä. Venäjän uhkalla kusetetaan kaltaisiasi.

Piikkilampaat

Sinun mukaan ryssä ja ruusuja Ukrainassa, ei ole edes sotaa.
On kyllä luettu mitä olet kirjoitellut tuosta. Olet kyllä kuin pieni lapsi.
Minua ei kuseteta missään muodoissa, toisin kun kaikkia putinisteja.
Enkä pidä ryssää uhkana, Suomeen jos tuo nihilisti hyökkäisi, se olisi varma kuolema kaikille ko maan sotilaille.

Juha

Itse koen olevani alkiolainen, tosin myöhemmin Alkiosta kuoriutui paneurooppalainen, mutta hän ei ehkä ymmärtänyt mihin EUn kaltainen totalitarismi johtaa. Natsiksi ja putiniksi voi haukkua, mutta se on kommunistien taktiikka dissata isänmaalliset ihmiset.

Venäjän ja Ukrainan sodasta voi olla montaa mieltä mutta sen varjolla Suomi on vedetty mukaan sotaan, olemme ilman kansanäänestystä liittymässä natoon, maassamme toimii ko miehittäjän voimia, taloutemme on kuralla, inflaatio laukkaa valtoimenaan, pula-aika uhkaa ja vapauksiamme rajoitetaan.

Persuille tämä kaikki näyttäisi olevan ihan yees.

Ilkka Forsten

Miten monessa natomaassa siitä liittymisestä on järjestetty kansanäänestys, siis kysyn nyt ihan ilman mitään viikseilyä. En oikein usko että kaikki jäsenmaat ovat jahkailleet loputtomasti äänestyskopeilla mitä tehdään ?

ike

Luin tuossa näitä kommentteja. Onkohan täällä juututtu asemasotaan. Harvoin edistystä tapahtuu sillä tavoin.Jollakin tavalla kyllä valaisevaa.

Ilkka Forsten

On, siihen asemasotaan on juututtu koska sitä on haluttukin, joillekin on iskostunut kuvitelma siitä että uusi puolue saa ääniä kasapäin ja valta vaihtuu torvien soidessa. Toistan tässä taas itseäni, mutta sanon yhä että sinimustien kuvitelma valtavasta äänivyörystä jää tulematta, ja kun niin tapahtuu, ei ole paikkaa eduskunnassakaan, hallituksesta nyt puhumattakaan. Tiina Wiik, jota suuresti arvostan, sanoi jossain podcastissa oivaltavasti. Nykyinen poliittinen järjestelmä on kykenemätön nopeisiin muutoksiin, jolloin asioiden vaatimat teot on aina alistettava liian monen poliitikon harkintavaltaan, vain diktatuuri toimisi nopeammin. ( Tämä ei ole suora lainaus, mutta asiasisältö on sama.) Diktatuurin luomisen edellytys on armeijan ja poliisin tarjoama vankkumaton kannatus kansansuosion lisäksi. Jos SML olettaa että huhtikuussa jotain sellaista tapahtuu, se on itsensä pettämistä.

Kun pidetään omille jotain puhetilaisuutta, syntyy helposti harha että kannatusluvut tulevat olemaan huimaavia, jopa historiallisia. Se nyt vaan ei mene niin. SDP:n kenttäväki kuuntelee haltioituneena marinin ulostuloja, samoin vihreät ohisalon esityksiä. Jos jopa SDP:n kannatukseen voi odottaa notkahdusta, miten se muutos siitä huolimatta tulisi jonkun uuden puolueen syliin. Hallituksen muodostaa puolueet jotka eivät tee yhteistyötä SML:n kanssa sen nykymuodossa. Mitä enemmän uusi puolue esittää kompromissitonta vaihtoehtoa, sitä enemmän sille tulee vastustusta. Mitä pidemmälle asia etenee siinä kaavassa, sitä vähemmän on mahdollisuuksia päästä vaikuttamaan. Ja vaikka yksi tai kaksikin edustajaa saataisiin läpi, heidän mahdollisuutensa muuttaa mitään on olematonta. Jos nykyinen hallitus ohittaa mennen tullen kokoomuksen ja PS:n ehdotukset, ( jotka on sentään kahden suuren opposition malleja, ) niin kuinka se yhden tai kahden henkilön ryhmittymä runnoisi läpi omat aatteensa.

Tuukka, ( Kuru ) on itse sanonut ettei tavoitteita pidä asettaa vain nykyhetkeen, eikä ylläpitää ajatusta vain tämän päivän politiikasta. Se on totta, joskin silti olisi hyvä miettiä loppuun asti, onko nykyinen ajatus niin kantava edes pitkällä tähtäimellä, että änkyröiminen ja kompromissiton asenne tarjoaa tilaisuuden päästä tekemään muutosta myöhemminkään ? Jos tähän ottaa esimerkin AH:n ajasta, pitää muistaa vähintään kaksi asiaa. Saksa oli ensimmäisen maailmansodan jälkeen täysin nollilla, ne joilla oli jotain työtä, kulkiva melkein rääsyissä ja ilman leipää, tulevaisuus ei siis ollut mikään auvoinen näkymiltään. Inflaatio huiteli tähtitieellisessä sfäärissä, ja läpikäyty sota oli henkisesti raskas kestettävä. Siihen saumaan AH:n ajatukset iskivät kuin nyrkki, mutta entäs tänä päivänä. Me emme ole lähelläkään sitä lamaa mikä tuotti saksassa lopulta muutosvoiman. Liian monella on liian paljon menetettävää, jos ei olisi, se helpottaisi päätöksentekoa huomattavasti. Niin oli silloinkin. Olosuhteet ei ole nyt verrannolliset, ja hyvä poliitikko tietää koska on toimittava. Kun ruotsissakin vasta nyt ollaan muka heräävinään ongelmiin, ja siellä mennään ihan eri tasolla kuin meillä, saattaa olla hieman hätiköityä olettaa kansan hyppäävän minkä tahansa aatteen kelkkaan, olkoonkin että aate voi sisältää myöskin kannatettavia asioita.

Ilkka Forsten

Oliko kiinan kommunistit väärässä japanin uhan suhteen, siitä taisi tulla ihan konkreettinen juttu kun nousevan auringon valtakuntaa laajennettiin kauko-itään.

Juha

Ei ne kiinan kommunistit sotineet tosissaan japania vastaan vaan omaa kansaa vastaan. Käyttivät vain tilanteen hyväksi murskaten opposition.

http://therabbithole.wiki/the-enemy-within-an-eyewitness-account-of-the-communist-conquest-of-china-by-r-j-de-jaegher-i-c-kuhn-1967/

Sama kuvio käynnissä tänäpäivänä. WEF/EU kommunismin kansallismieliset vastustajat leimataan venäjämielisiksi. Likaiset menetelmät poimittu suoraan leninistien kåsikirjoista.

Todelliset viholliset ovat nämä psykopaatit ja politrukit, kommunistit, jotka toimivat itsenäisiä kansallisvaltioita ja ihmisten
vapautta ja perusoikeuksia vastaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Juha
Juha

”Sama kuvio käynnissä tänäpäivänä. WEF/EU kommunismin kansallismieliset vastustajat leimataan venäjämielisiksi. Likaiset menetelmät poimittu suoraan leninistien kåsikirjoista.”

Nämä toisinajattelijat ovat ns ”vieraan vallan agentteja”

.https://yle.fi/a/3-12043017/64-3-125163

Ilkka Forsten

EU ei kuitenkaan näytä haluavan edes näitä hyödyllisiä idiootteja vallan keskiöön, vaikka ovatkin viemässä eurooppaa kohti kommunismia. Osaatko selittää sille syyn ?

Juha

Valeopposition valhe paljastuisi. Parempi olisi kun persut liittyisivät EU exit joukkoon. Meitä on vielä kovin vähän.. n 5000 henkeä eli alle promille väestöstä. Tuskin prosentti ylittyy keväällä. Niin hyvin on kansa aivopesty EU kommunismiin.

Ilkka Forsten

Vuodelta 1918 tuleekin mieleen vitsi. Äijä käveli kaupungilla, ja tunsi miten pistin tökättiin kiinni hartoihin, samalla kuului kysymys. Kumpaa olet, ja mies vastasi, riippuu siitä kumpi kysyy.

Nationalisti

”Haukkumalla toisia kansallismielisiä”, älä edes puhu kansallismielisistä ja Persuista samassa lauseessa.
Jos tuo kontrolloitu oppositio pystyy edelleen kusettamaan äänestäjiä puolelleen, niin siinä tapauksessa tämä äänestäjä on täysi tollo.
Sitä paitsi, mikään tuossa ei ollut haukkumista, vaan puhdasta faktaa, joka on varsin hyvin tullut esille tässä viime vuosina.

Piikkilampaat

Sinun ajatus tulee suoraan vessan pöntöstä. Luuletko että viherajattelua suosivilla sinimustilla on mitään mahdollisuuksia nousta mihinkään, ihan samat kun ryssä ensin vkk puolueella. Se että aloit haukkumaan persujen äänestäjiä, selvitti kyllä miten tietämätön itse olet.

Nationalisti

Eikö luonto ja sen tärkeyden korostaminen kuulu kansallismielisiin arvoihin?

Väität minua tietämättömäksi, vaikka juuri toin esille sen, miksi Persut ovat vain kontrolloitu oppositio, joka vaaleista toisiin kusettaa kansallismielisten äänet.
Se, että elät edelleen jossain kuplassa uskoen Persujen olevan joku pelastus, ei tarkoita että tiedät/ymmärrät asioista jotain.
Jo pelkästään Persujen väestöpolitiikkaa katsomalla näkee sen, ettei tähän muukalaisongelmaan saada koskaan ratkaisua sitä kautta, he tekevät kokoajan kompromisseja yhä liberaalimpaan suuntaan.

Jegros

Ehkä vaan simppeli mutta persut ovat venäjän, sdp:een, vasemmiston yleensäkin vihollinen #1 voit heittää kolikolla minkä ryhmän juttuja tuo toistelee..

Kata

No vastauksesi kertoo ettet ole vihaltasi ymmärtänyt mitään mitä tarkoitin.Sinimustat voivat saada yhden ehdokkaan…ei mitään hyötyä vain samaa paasausta kuin Anolla vaikka napakasti puhuukin.
Mutta ei ole tainnut saada lisää kannatusta?Joissakin asioissa on oltava maltillinen jos aikoo ”johtoon” päästä.
Niin käy sinimustillekin ellette ymmärrä yhteistyön merkitysta suomalaisten parhaaksi.Pelkkää retoriikkaa!
Ja vielä se vihersiirtymäkin….

Nationalisti

Yksi olisi jo hyvä alku. Onko mielestäsi monikin pienpuolue menestynyt heti alussa saamalla massiivisen äänivyöryn? Tästä haluan kuulla lisää.
Vertaat Sinimustia VKK:hon, poliittinen ymmärryksesi ei vaikuta kovin vahvalta.

Kata

Kuten sanoin se onkin hyvä alku mutta ei mitään vaikutusmahdollisuutta missään paitsi puheita voi pitää.Siis toistan…ei mitään vaikutusta valtapuolueiden massaan niin kauan kuin esim äänestyksissä ette kannata persujen tai muiden järkiehdotuksia.Heillä on niitä,usko pois.
Epäilen kuten ennenkin ettet ole nationalisti ollenkaan.Olkoon ”poliittinen ymmäryksesi” kuinka korkealentoista tahansa! 😀
Olette samaa maata kuin vkk,liikaa kiivautta.Malttia pitää olla että joku kuuntelee tosissaan.
Puhukaa asiaa mutta maltillisesti.Nimittely samanmielisiä kohtaan vie äänet muualle se on varma!Niin sinimustiltakin.
Ja toisella laidalla hykerrellään kuten sanoin.

Nationalisti

Tiedätkö, minua ei voisi vähempää kiinnostaa sinun epäilysi.
Jos sinun määritelmäsi mukaan ”nationalisti” on sellainen henkilö, joka kääntää jatkuvasti takkiaan ja tekee kaikenlaisia läpinäkyviä kompromisseja niin ei, en ole.
Siksi en ole koskaan Persuihin kuulunutkaan.

Jegros

Niin VKK ei ole kai vielä ehdottanut nettisensuuria eikä poliisivaltiota tyyliin venäjä..

"MUH SANANVAPAUS!"

Suora lainaus sun vastauksesta ”:No haukkumalla toisia kansallismielisiä puolueita saatte vain hajaannusta aikaan joka taas on mannaa niille jotka nyt ovat vallassa.” Todella vammaista. :DDD Itse haukut ja uliset tällä palstalla koko ajan muista puolueista. Mene nyt boomeripersu-lehmä jo v##tuun lässyttämästä. Sun jutut on jo todella väsynyttä p##kaa. Kirjoittele vaikka johonkin persujen HommaF:lle tai ET-lehteen, jotka on teidän persu-suvakkien omia kaikukammioita. Et voi sietää Sinimustia ja silti vikiset päivät pitkät heidän omistamansa lehden kommenttipalstalla. Degeneraatti. :DDD

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by "MUH SANANVAPAUS!"
Kata

😀 Älä ota enää tänään!Tai ehkä sulla ei ole kiire töihin sie hompsantuuteri höppänä.Sinunlaisia vilisee kommenteissa siellä ja täällä ja se vain kertoo että melkoista kärtyisyyttä on immeisten päissä kun ei voi sietää toisten mielipiteitä.
Kai minä saan vastata kun olen eri mieltä?Ja en vihaa ketään mutta viherkomukoita ja rääkyjiä en voi sietää.
Mikä on homma F…Sun hommia?Feces?

Voi sie sivistyksen kulmakivi 😀

Jos lehti ei voi sietää kommenttejani tai muiden jotka ovat samaa mieltä niin kertokoon.Mode ei ole tullut väliin vain joku tumpelo woke.

Jegros

Lippalakkin marcon juttut oli muuten samaa tasoa kun sulla.. Sitä ihmettelen jos tämä on joku ”kansallismielisten” palsta niin miksi ne tarjoaa ryssille ilmaista tilaa propagandan levittämiseen..

Jegros

Niin ja sen jälkeen jos saavat sen yhden ehdokkaan niin siitä tulee välittömästi valeopposition edustaja noiden kirjoittamien juttujen perusteella.. Vihersiirtymä on tärkeää kunnalispuolella kun lestasuku omistaa maita joille voi laittaa myllyjä ja oma mies kunnanhallituksesa siunaa..

Runtiti-pou

Parmpi yksikin oikea ehdokas kuin miljoona valeopposition persua huijaamassa

ike

Oikein. Se tästä vielä puuttuu että kansallismieliset alkavat toistensa kanssa tappelemaan. Huomio pitäisi kiinnittää epäkohtiin. Esim. suomen epäoikeudenmukainen vaalijärjestelmä joka suosii suuria puolueita. Eipä pljoa tuostakaan puhuta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Tuumailija

Sillä tavoin vallasväki sai tavalliset kansalaiset tappelemaan keskenään -18, provosoitiin kumpaakin puolta propagandalla ja sekaan annettiin sotkeutua kummallekin sopivaa fanatismia, voilá meillä oli kansalaissota.
Mutta kun ihmiset eivät opi eivätkä näe metsää puilta, ne jotka näkevät ja kertovat näkemästään joutuvat loanheiton kohteeksi.
Tietty tänä päivänä poliitikoista on vaikea löytää sitä kohtuu luotettavaa edes, akanoita kun on enemmän kuin jyviä, siihen tämä edustuksellinen näennäisdemokratia on ajettu.

Runtiti-pou

Persut eivät ole kansallismielisiä ja ovat aina olleet kriminalisoimassa itseään radikaalimpia

Jegros

Noi ole mitään kansanmielisiä, ellei sitä venäjän kansanmielisyyttä pidä suomessakin sanoa kansanmielisyydeksi.. Ja edelleen noiden ainut tarkoitus on estää persujen pääsy hallitukseen saivat viimevaaleissa juuri sen puuttuvan äänimäärän jolla persut ois ollut suurin..
Nykyhallitus on noiden suursaavutus ja venäjän voitto. SDP:een puoluetoimistolla ollaan iloisia noiden ”kansallismielisten” toiminnasta.