Eurooppa Politiikka Rikos

Elokapina saattaa tulevaisuudessa joutua maksamaan korvauksia haitan tekemisestä autoilijoille liikenteen tukkimisellaan Britanniassa

Kuvituskuva. Kuva: Wikimedia Commons.

Elokapina tulisi kieltää lakien ja hyvien tapojen vastaisina.

Aktivistit Elokapinan alahaaroista, Just Stop Oilista ja Insulate Brittainista, saatetaan pakottaa maksamaan korvauksia autoilijoille ja yrityksille näiden elämän haittaamisesta laittomilla mielenosoituksillaan Iso-Britanniassa.

Suunnitelma on osa hallituksen poliittisen väkivallan- ja häirinnän katsausta, jonka hallituksen neuvonantaja hiljattain esitteli. Raportti tulee hahmottelemaan suosituksia käytäntöihin, miten väkivaltaisia ja häiritseviä mielenilmauksia tulee käsitellä.

Tämän seurauksena ilmastohörhöt Elokapinasta ja sen alahaaroista saatetaan pakottaa maksamaan korvauksia yksityishenkilöille ja yrityksille, kun he voivat osoittaa Elokapinan tienvaltausten tuottaneen vahinkoja heidän elämiinsä, kuten töistä myöhästymistä, ambulanssien viivästymistä, tai yritysten tulojen menetyksiä.

Tälläkin hetkellä korvausten vaatiminen Elokapinan toiminnasta aiheutuneiden vahinkojen takia on mahdollista mutta se on toistaiseksi monimutkaista, eikä tiedetä, onko kukaan onnistunut vielä tässä. Tulevaisuudessa tämä on tarkoitus tehdä helpommaksi mahdollisesti vähäisten vaatimusten oikeudenkäynneillä, tai talousasiamies- tyyppisen menettelyn kautta.

Lähde: Daily Mail

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Tekisi mieli kysyä koskahan meillä. Tuskin nkoskaan. Eihän nämä meidän pulttiboishan saa aikaan oikeamielistä lainsäädäntöä. Näkeehän sen tässä verotuksessa josta jaetaan avustuksia sinne sun tänne ihmisiltä kysymättä. Älkää sanoko että vaaleissa kysytää. Kaikki valehtelevat, silloinkin.

John Quiman

Vaalilupaukset vanhenevat vaalipäivän iltana, kun äänestyspaikat suljetaan.

Uusimmat uutiset