Alakulttuuri Muu maailma

Feministinen tutkija: ”Miehet elävät pitempään kastroituna”

Kuva: Kuvakaappaus/Youtube.

Miesvihan aatteen edustaja kannustaa miehiä poistamaan kiveksensä.

Cat Bohannon, feministinen tutkija ja kirjailija, oli kertonut yleisölleen Hay Festival-kirjallisuus ja taidetapahtumassa, että miehet elävät pitempään jos heidät kastroidaan.

”Mitä tulee minkä tahansa miespuolisen nisäkkään eliniän pidentämiseen, on yksi varma keino mitä voit tehdä: kastraatio,” mielipuolinen feministi oli lausunut.

Bohannon oli sitten kertonut tutkimuksista, joiden mukaan kivestenpoiston myötä miehet elävät pitempään, ja että asia oli huomattu, kun mielisairaita miehiä kastroitiin 50-luvulla. Samoin myös korealaisessa kulttuurissa esiintyneet eunukit elivät ”pallikkaita” vertaisiaan pitempään.

Feministin mukaan asiaa ei selitä vain se, että ”pallikkaat” tekevät ”tyhmiä poikien juttuja” ja kuolevat sen takia nuorempina, vaan jopa väittää kivestenpoiston oletettavasti vahvistavan immuunijärjestelmää ja solujen korjautumista.

”Miksi miehet kantavan mukanaan kahta pientä kuolinpalleroa? En usko, että tulemme koskaan tietämään. Paljon hyvää tieteellistä tutkimusta tehdään tästä aiheesta,” Bohannon oli aiemmin tänä vuonna lausunut juutalaisen Sarah Silvermanin keskusteluohjelmassa televisiossa.

Lähde: The Guardian

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Maskuliinisuuden tutkija: naiset elävät pidempään, jos pitävät suunsa kiinni.

Ruoste Iskee

On kyllä näkyvissä ihan ulkomuodossa että ei tuon pääkopan sisällä kyllä normaalia toimintaa ole.

Marko Kristian

Aikaisemmin kylläkin on sanottu tutkimuksiin perustuen, että säännöllisestä seksin harrastamisesta tai itsetyydytyksestä on elimistölle hyviä terveysvaikutteita.
Lobotomia sen sijaan voisi auttaa noita ”feministejä” elämään pidempään?

Peter Kreisler

Lobotomia, mitä ihmeen vaikutusta sillä voi olla, että metallitankoa käännellään tyhjässä kallossa?

John Quiman

Tuuletus paranee.

Peter Kreisler

Niin, hyvä tuuletus auttaa muumioitumaan, jotenkin Cat Bohannonin kuvasta tuleekin mieleen muumio.

Marko Kristian

Niin en tarkoittanutkaan että niillä mitään rationaalista ajatuksenjuoksua siellä aivoissa olisi. Mutta sen lobotomian jälkeen voisivat vaan höhötellä menemään läpi elämän miettimättä mitä kaikkea pahaa (valkoiset) miehet on tehneet. Stressi vaikuttaa suuresti koko elimistöön ja sitä kautta elinikään.

Peter Kreisler

joo, stressi pois – hyvä mieli.