Maahanmuutto Muu maailma Politiikka Uutiset

Gaza: Suomi laskuttaa evakuointilennoista

Kuva: Pixabay / (CC0).

Israelin ja Gazaa hallitsevan Hamas-järjestön välisen sodan uskotaan pahenevan. Ulkomaat ovat ryhtyneet evakuoimaan kansalaisiaan Israelista.

Suomen hallitus järjestää kaksi evakuointilentoa Israelista eskaloituvaa väkivaltaa pakoon. Maassa on useita satoja Suomen kansalaisia.

Ensimmäinen lento oli perjantaina 13.10. kello 13, ja toinen lauantaina kello 00.30.

Suomi laskuttaa evakuoitavilta lennosta 500 euroa, joka peritään jälkikäteen.

Tätä voi verrata taannoiseen terroristijärjestö Isiksen palveluksessa olleitten Suomen kansalaisten evakuoimiseen Irakista. Tuolloin terrorijärjestöä auttaneet eivät maksaneet matkasta Suomeen penniäkään.

Irakista evakuoidut eivät myöskään joutuneet rikoksistaan oikeuteen, vaikka terroristijärjestö Isis oli sodassa Suomea vastaan.

Suomen viranomaiset eivät ole kertoneet syitä Suomen kansalaisten erilaiseen kohteluun.

Lähde MTV

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Itse asiassa ME maksoimme nekin lennot kun terroristit tuotiin takaisin suomeen. Tämä kannattaa muistaa jos miettii Pekka Haaviston äänestämistä.

John Quiman

Suomen kansalainen sai kuolla Thaimaassa, kun ulkoministeriö ei välittänyt auttaa Suomeen hoitoon, joka olisi pelastanut hengen.

Terroristit lennätettiin yksityislennolla suomalaisten piikkiin, kiitos Haaviston.

Nyt maksatetaan evakuointilennot suomalaisilla.

Mikähän tuossa yhtälössä oikein mättää?

Ilkka

Näissä yhtälöissä mättää se sama järjettömyys kuin YK:n antamassa ” jyrkän tuomitsevassa ” lausunnossa, jossa muistutetaan Is****ia sodan säännöistä kertomalla että tulee välttää vastapuoleen suunnattua epäinhimillistä käytöstä. Kuten aina, Hamas koetaan hyväntekijäksi joka vaan ottaa pois saataviaan, ja vastapuolen pitäisi suvaita kun ” hauras vähemmistö ” tekee mitä huvittaa. Olisi hyvä muistuttaa niitä YK:n idiootteja siitä että Iran sekaantuu konfliktiin täysillä, ja taustalla häärää vielä Venäjä. Väitän että kaaoksen laittoi alulle venäjän pyrkimys viedä huomio pois Ukrainasta. Putin yrittää nyt työllistää Amerikkaa osallistumaan sotaan hamasia vastaan, että hänelle jäisi avoin kenttä mellastaa omalla takapihallaan.

Ilkka Manttari

Joskus ajattelen että kenenkähän puolella tuo Hamas oikein sotii. Tiesi kyllä että tuollaiseen vastataan, ja kovaa.

Ilkka

Muslimien ongelma on ollut läpi historian tarve esittää machoa. Jos riitaa ei saada aikaan ulkopuolisten kanssa, soditaan omia uskonveljiä vastaan. Kun sitten joku menee väliin ja yrittää sanoa ettei jatkuva riekkuminen tuota mitään vastausta asiaan, on tuloksena että ne kaksi keskenään tapellutta saman uskoista aloittaa jihadin ” vääräuskoisia ” vastaan. Kun ne vääräuskoiset sitten antaa pataan 6 – 0 huudetaan itku kurkussa miten haurasta vähemmistöä sorretaan ja uskonvapauksia yritetään rajoittaa. Se että on niin tomppeli, liittyy oppimattomuuteen jota ylläpidetään tarkoituksella islamilaisissa maissa. On helppoa jallittaa kansaa joka opetetaan jo lapsesta lähtien ratkomaan kaikki sanaharkat sotimalla.

Ei ole sattuma että islam on vahvoilla Afrikassa. Jos katsotaan sen alueen oppimiskyriä ja ÄO:n määrää, ne korreloi juuri sen kanssa mihin islam pyrkii. Ole tomppeli, usko kun sinua vedätetään. Älä kritisoi koska käskyt tulevat suoraan profeetalta jne. Olen joskus sanonut ettei Jalallabadin koraanikoulu ole mikään kansainvälinen yliopisto, se on tyhmyyden asuinsija mistä tyhmyyttä jaetaan juuri niille mitkä ovat se vastaanottavaisin ryhmä. Lammaspaimenet, rutiköyhät ja fanaatikot. Kun se ryhmä sitten kootaan yhteen, on tuloksena hyökkäys jonnekin mistä tullaan häntä koipien välissä kotiin ja huudetaan ihmisoikeuksien perään. He EIVÄT ole ratifioineet YK:n ihmisoikeusjulistusta, joten sen ei pitäisi koskea heitä millään tavalla. Eikä koskisikaan ellei suvaitsevaisten pullamössökerho jankuttaisi asiasta täysin omista lähtökohdistaan, eli siitä että saataisiin lutuisia jihadisteja länsimaihin antamaan vaaleissa ääniä punavihreille.

Ilkka Manttari

Itse asiassa tuo tuli heti mieleen kun luin tuon jutun. Ajattelin kommentoida, mutta siinähän se jo oli.

Marko Kristian

No täällähän alettiin isis akoista ja vankileiristä puhumaan yleisesti pakolaisina ja pakolaisleirinä.
Niin sitä ideologian mukaan muuttuu helposti terroristikin pakolaiseksi.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa