Kotimaa Rikos

Helsingin Kalliossa ammuttiin rappukäytävässä

Kuvituskuva, Pixapay

Poliisi sai torstaina 6.7.2023 kello 11.21 aamupäivällä hätäkeskuksen kautta tiedon, että Helsingin Kalliossa Pengerkadulla oli ammuttu laukauksia asuintalon rappukäytävässä.

Tehtävälle lähti useita partioita. Paikan päältä otettiin aluksi kiinni yhteensä seitsemän henkilöä. Poliisilla on tällä hetkellä kiinniotettuna kaksi henkilöä, jotka ovat epäiltyjä asiassa. Sekä epäilty ampuja että ampumisessa epäillysti käytetty ase ovat poliisin hallussa.

– Alustavien tietojen mukaan rappukäytävästä oli ammuttu yksi tai useampi laukaus rapussa sijaitsevaan asuntoon postiluukun kautta, kertoo yleisjohtaja, komisario Teemu Lappalainen.

Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.

Poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä kuulustelemalla kiinniotettuja ja selvittämällä heidän osallisuuttaan tapahtumiin. Lisäksi poliisi tekee teknistä tutkintaa tapahtumapaikalla.

Poliisi tutkii tapausta alustavasti tapon yrityksenä sekä ampuma-aserikoksena.

Tapauksesta ei toistaiseksi ole lisää tiedotettavaa. Tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta tarvittaessa lisää tutkinnan edetessä.

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kauko Aalto

Tämän voi siis käsittää, että on ”kansanryhmiä”, jotka voivat piiloutua etnisyytensä taakse ja elää sen vuoksi välittämättä muiden ihmisoikeuksia (niistähän nämä aina ruikuttavat, jollei rasismikortti vedä tarpeeksi tehokkaasti).
 
 

John Quiman

Suvakit eivät voi käyttää järkeä, koska heidän uskontonsa eli ideologiansa kieltää sen. Siksi näitä ongelmia ei voida ratkoa, eikä noihin kuvioihin saada tolkkua, vaan järjettömyys suvakismimallilla hallitsee.

Ilkka

Lukekaa uutisen viimeinen lause näin. ” Tutkinnan johtaja ei tiedota mitään asiaan liittyen, koska tekijöiden etninen profilointi on laissa kielletty.” Mutta siinä tapauksessa jos voidaan osoittaa että kohde on valkoinen, ja lisäksi äärioikeiston kannattaja, on olemassa perusteet hänen pidättämiselleen. YK:n blaa blaa blaa, jakamattomat blaa blaa blaa, sekä muuten vaan blaa blaa blaa, riittää perusteeksi ja näytöksi että tekijöillä oli moraalinen velvollisuus yrittää ääriliikkeiden torjuntaa.

John Quiman

Ei saa tiedottaa, koska tieto johtaisi ideologisesti vääriin käsityksiin. Totuus on vaarallinen asia. Siksipä totuus tulee tulkita ensin huolellisesti ideologian avulla ja muokata siitä ideologialle sopiva kertomus.

Muuhan olisi vaarallista, kuten on kuulemma vaarallista ajatella, että ”oma maa ensin”. Silti muissa maissa ajatellaan, että oma maa ensin. Ilmankos Suomi on aina maksajan paikalla.