Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Historiallinen hotelli sai uudet omistajat – muuttui raiskausten ja sieppausten rikospaikaksi

Ruotsissa asuvasta kurdi Khozga Kamilasta tuli hiljattain Skänninge Stadshotellin omistaja. Kuvakollaasin kuvat: Wikimedia Commons / Instagram.

Ruotsissa Khozga Kamilasta tuli hiljattain Skänninge Stadshotellin omistaja. Nyt 26-vuotiasta kurdia syytetään 17-vuotiaan tytön raiskauksesta, miehen sieppauksesta ja huumausainerikoksista – kaikki tapahtui historiallisen hotellin tiloissa.

Khozga Kamilaa juhlittiin Ruotsin paikallisissa tiedotusvälineissä vuosi sitten, kun hän ja hänen irakilaisperheensä ostivat Skänningen kaupungin hotellin.

Otsikoissa, kuten ”Kamila haluaa pelastaa hotellin – osti sen 4,3 miljoonalla kruunulla”, viesti oli, että ”oikea mies” oli nyt paikallaan ravistelemaan 1800-luvun rakennusta.

Sen sijaan tilanne kärjistyi nopeasti täydelliseksi kaaokseksi sieppauksineen ja raiskauksineen.

Viime vuoden syyskuussa poliisi teki ratsian Skänningen kaupunkihotelliin. Seitsemän ihmistä pidätettiin huumausainerikoksista, joista osa vangittiin. Epäilyt on nyt rauennut kaikkien paitsi hotellin omistajan Khozga Kamilan osalta.

Ratsian jälkeen heräsi epäilys, että hotellissa oli tapahtunut 17-vuotiaan tytön raiskaus 4. syyskuuta. Epäiltiin myös, että hotelliin oli lukittu mies syyskuun 5. päivän yönä. Kyseinen mies löydettiin noin kilometrin päästä hotellista seuraavana aamuna. Syytteen mukaan hänet pakotettiin riisumaan vaatteensa ja lukittiin sitten holviin noin tunniksi. Tässä yhteydessä häntä uhkailtiin aseella tai aseenkaltaisella esineellä, joka oli Khozga Kamilan hallussa. Tämän jälkeen mies väitettiin viedyn pois autolla ja pahoinpidellyn potkuilla ja lyönneillä.

Khozga Kamilaa syytetään törkeistä huumausainerikoksista ja tytön raiskauksesta hotellissa. Häntä syytetään myös miehen sieppauksesta.

Toista miestä syytetään myös sieppauksesta. Tärkeä osa todistusaineistoa on valvontakamerakuva, jossa nainen on lukittu hotelliin.

Syyttäjä vaatii, että Khozga Kamila – joka on Irakin kansalainen – karkotetaan Ruotsista ja että hän saa ikuisen maahantulokiellon.

Kansalainen uutisoi eilen siitä, kuinka Ruotsissa klaaneihin perustuvat maahanmuuttajien rikollisverkostot ovat nyt soluttautuneet lähes koko ruotsalaiseen yhteiskuntaan. Tämän on todennut Ruotsin rikoksentorjuntaneuvosto (Brå) tuoreessa raportissaan, jonka Ruotsin hallitus ja SD ovat teettäneet.

Lähde:  Fria Tider

Lue lisää aiheesta:

Ruotsin rikoksentorjuntaneuvosto: Rikollisklaanit ovat soluttautuneet koko yhteiskuntaan

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Teuvo Kauppi

Suojan omaavat tekevät aivan mitä huvittaa näköjään ja sama suomessa

John Quiman

Monikulttuurisuutta ajaneen ideologian hedelmät alkavat kypsyä.