Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Irlanti: Maahanmuuttaja sai kaksi elinkautista tuomiota homomiesten kaksoismurhasta – toiselta uhrilta katkaisi pään

Kuvituskuva. Kuva: Pixabay / CC0 / Carola68.

Yousef Palani huijasi kaksi miestä tapaamaan itseään ennen kuin puukotti heitä kymmeniä kertoja, katkaisi toisen pään ja puukotti kolmatta silmään.

Muslimimaahanmuuttaja on saanut Irlannissa kaksi elinkautista vankeusrangaistusta kahden homomiehen murhasta, toisen mestaamisesta ja kolmannen puukottamisesta silmään heidän seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi.

Irlantilaiset tiedotusvälineet kuvailivat Irlantiin kuusivuotiaana YK:n suojeluohjelman puitteissa saapuneen 23-vuotiaan kurdin Yousef Palanin hyökkäystä ”valtion historian pahimmaksi homofobiseksi hyökkäykseksi”. Tuomion langettanut tuomari piti hyökkäystä ”sanoinkuvaamattomana” aiemmin tällä viikolla järjestetyssä kuulemisessa.

Palani tunnusti syyllisyytensä Aidan Moffittin ja Michael Sneen murhaan viime vuoden huhtikuussa ja myönsi aiheuttaneensa tahallaan vakavia vammoja Anthony Burkelle. Hän huijasi nämä kaikki kolme homomiestä tapaamaan itsensä Sligon kaupungissa homoviestisovellusten avulla.

Oikeus kuuli, kuinka toista uhria puukotettiin 43 kertaa ja häneltä katkaistiin pää, kun taas toinen sai 25 puukoniskua.

Hyökkääjän siemennestettä löytyi kolmannen uhrin asunnosta, jota oli puukotettu silmään mutta joka selvisi hengissä. Palani kiisti pidättäneille poliiseille olevansa homo, kutsui homoseksuaalisuutta ”synniksi” ja lisäsi: ”Ette löydä montaa muslimia, jotka ovat homoja ja uskonnollisia.”

Hän vakuutti, ettei ollut homofobinen ja väitti, että iskujen taustalla oli mielisairaus.

”Haluan kertoa teille, että olin tuolloin mielisairas, kuulin ääniä, jotka käskivät minua tekemään sen”, hän sanoi poliisikuulustelussa. Hän paljasti, että hänen äitinsä oli kehottanut häntä käymään lääkärissä, mutta hän ei ollut tehnyt niin.

Palani selitti myös, että hänellä oli vihanhallintaongelmia ja että hän saattoi ”suuttua hyvin nopeasti”. Hän kuitenkin väitti, ettei hänellä ollut ”mitään erityistä syytä” siihen, miksi hän murhasi uhrinsa.

Palani kertoi viranomaisille, että hän olisi jatkanut tappamista, ellei häntä olisi saatu kiinni. Poliisilähteet kertoivat Irlannin tiedotusvälineille, että miehellä oli ”ainakin puoli tusinaa” uutta uhria.

Lapsena Irlantiin muuttanut kurdi ei suostunut integroitumaan

Irish Examiner -lehden paljastus paljasti Palanin huolestuttavan historian, joka ulottuu hänen lapsuuteensa. Palani oli kasvanut valtion rahoittamassa asunnossa sen jälkeen, kun hänen perheensä oli muuttanut kurdien asuttamalta Pohjois-Irakin alueelta hänen ollessaan kuusivuotias. Paikallisten asukkaiden kertomusten mukaan Palani hyökkäsi naapuruston muiden lasten kimppuun, ja hänen saavuttuaan yläasteelle häntä pidettiin rettelöitsijänä, koska hän oli ensimmäisellä lukukaudellaan repinyt pesualtaat irti kylpyhuoneiden seinistä.

Naapurit kertoivat lehdelle, että Palani oli ollut tekemisissä poliisin kanssa jo nuoresta pitäen, ja hänet oli tiettävästi pidätetty epäiltynä vahingonteosta, mutta häntä ei koskaan virallisesti syytetty.

Murhaaja oli kuulemma hyvin vetäytyväinen murhia edeltävinä kuukausina, ja hän oli selvästi näkymätön paikallisyhteisössä.

Tuomion käsittelyssä keskusrikostuomioistuimessa viime maanantaina tuomari Mary Ellen Ring tuomitsi Palanin tekemät julmuudet.

”Oikeus yksityisyyteen voi päättyä vainajan kuoleman myötä, mutta oikeus kunnioitukseen ei koskaan katoa”, hän sanoi.

”Tiedän, että nämä kolme miestä, joita heidän perheensä ja ystävänsä rakastivat ja vaalivat, olivat ja ovat täydellisiä ihmisiä, joista heidän seksuaalisuutensa oli vain yksi osa sitä, keitä he ovat,” tuomari lausui.

”Häpeä syntyy vain yhdestä ihmisestä tässä oikeussalissa. Nämä kolme miestä olivat ylpeitä, ja niin sen pitääkin olla”, hän lisäsi.

Kukaan Palanin perheestä ei koskaan osallistunut oikeuden istuntoon, eikä heitä ole nähty paikallisessa moskeijassa tai yhteisössä murhien jälkeen.

Lähde: Remix

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Toni Lajos

Vihervasemmiston silmät pysyvät tiukasti kiinni, myös ymmärtäminen tosiasioille kaipaa johdatusta. Näiden murhaajien, raiskaajien paapominen saisi riittää, kaikesta jo tapahtuneesta ei haluta ottaa opiksi, sitä tyhjää pääkoppaa hakataan seinään niin että kumina kaikuu.

ilkka Manttari

Tuo kertookin jo kaiken. Ilmeisesti YK:n suojeluohjelma vetoaa helpimmin sairaisiin ihmisiin, ja en nyt tarkoita flunssaa vaikka minullakin tuossa kolkuttelee. Eipä ole kaukana päätelmä että muslimit ovat kaikki jotenkin sairaita, ainakin eurooppalaisen standardin mukaan. Kuten joskus sanoin. Meillä on omiakin ongelmia, ei niitä tarvitse lisää tuoda.

Jukka Severinkangas

Katsokaa reilu pari viikkoa sitten nauhoitettu Puheenaihe-podcast. Siinä haastatellaan kansanedustajia Sofia Virtaa ja Teemu Keskisarjaa. Lukekaa Saksan valtalehden Bildin uutisesta ja 50 kohtaisesta manifestista, jossa kerrotaan, miten maassa maan tavalla eletään.

Ette enää ihmettele, miksi Irlannin uutisen tapaisia tapahtumia on. Varsinkin Sofia Virran yltiöliberaalit maailmoja syleilevät sanat ovat täysin poissa todellisuudesta.

Marko Kristian

Että ihan mielisairas. No sitä ei varmaan kukaan epäile, mutta ei se mikään puolustus pitäisi olla.
Mietitääs niitä historian pahimpia sarjamurhaajia, varmaan jokaisen mielestä ne on mielisairaita, pitäisikö ne vapauttaa sillä perusteella.
Ja aika homoohan se täytyy olla jos heittäny mällit miehen päälle ennen puukottamista.

Peter Kreisler

Useimmat uskonnot ovat kollektiivisia mielisairauksia.

John Quiman

Ei ihan noinkaan. Kristinuskoisssa maissa on kehitytty reippaasti paremmin kuin muissa. Buddhalaiset maat ovat varsin vakaita. Islamilaiset maat ovat sekopäisiä, eivätkä ne kehity, vaikka joillakin niistä onkin rahaa ostaa luksusta. Ei ne kauniit raamit tee kehittyneeksi.

Voi nähdä niinkin kyllä, että ihmiskunta kokonaisuutena potee jonkinlaista mielen sekopäisyyttä.

Peter Kreisler

Kristinuskoisissa maissa on kehitytty nopeammin koska kristinuskoa ei ole toteutettu kuin kevyesti politiikan osana ja vallanpidon välineenä. Olen nähnyt lähipiirissäni olevien ihmisten sekoamista kristinuskon vuoksi, näin tapahtuu äärikristillisissä piireissä jotka eivät ole valtionkoneiston valvontakoneiston osia kuten Suomen valtion luterilainen kirkko. Valtionkirkon haitat taas ovat luonteeltaan erilaisia, jotain samankaltaista kuin punavihreys tai EU-usko.

John Quiman

Niitä äärikristittyjä, jotka sekoavat perusteellisesti, on hyvin vähän. kristinusko itsessään ei tee kenestäkään sekopäätä, mutta jotkut saarnamiehet voivat kiihkoilullaan tehdäkin. Eivät ne kuitenkaan teurastele ihmisiä pitkin katuja, eivätkä aja autoja väkijoukkoon listiäkseen ihmisiä, eivätkä ryhdy itsemurhapommittajiksi tai tee muita terroritekoja.

Niiden perusteella ei voi sanoa, että kristinusko tekee sekopääksi. Ainoa selvästi sekopäitä tuottava uskonto on islam, jos puhutaan suurista uskonnoista, joka pyrkii totalitarismiin islamin hengessä. Tosiasiassa niissä maissa johtajat tuskin paljon islamista muuten välittävät, mutta käyttävät sitä ihmisten hallitsemiseen.

Valtionkirkko, joka ei juuri enää ole valtionkirkko, on muuttunut kristillisen sanoman julistajasta poliittiseen suuntaan suurin askelin. Vihervassut sitä halitsevat nykypäivänä, siksipä se nöyristelee islamin edessä ja wokettuu.

Peter Kreisler

Kristinuskon levittäminen, eli ristiretket ja lähetyssaarnaajien touhut kehitysmaissa täyttävät kyllä psykopatian ja mielisairauden merkistön. Suomeenkin kristinusko tuotiin väkisin ja ”vääräuskoiset” tapettiin pois ”ilosanoman” tieltä. Toki islamin usko on väkivaltaisempi ja radikaalimpi kuin kristinusko. Kristillisyyden yksi suurimpia haittoja on sen julistama alistumisen ja marttyyriuden pyhyys, tämähän on suorastaan taivaan lahja kaikille huijareille ja toisten hyväksikäyttäjille.

John Quiman

Kristinusko ei tue katolisen kirkon levitystyötä, eikä siinä kristinuskon levittäminen ollut pääasia, vaan vallan kasvattaminen uskontoa välineenä käyttämällä.

Kristinusko on sitä, mitä Uusi testamentti sisältää, eikä se millään tavalla suosi väkivaltaa uskonnon levittämiseen, eikä se pidä muita alempiarvoisina, joita voi riistää, kuten Islam pitää. Islaminuskoon kuuluu väkivalta ja toisten alistaminen tapana levittää uskoa.

Ei kristinuskoa voi syyttää kaikesta, mitä sen nimissä jotkut ovat tehneet.

En suosittele kristinuskoa kellekään, mutta en tuomitse sitä sellaisesta mitä se ei ole.

Enkä tuomitse uskovaisiakaan, joille kristinusko on keskeistä. Uskokoon kukin mitä haluaa, kunhan eivät aiheuta haittaa toisille.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa