Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos Uutiset

ISIS-propagandaa ruotsalaiskirjastoissa

Useat Göteborgin kirjastot ovat vuosia pitäneet hyllyissään ääri-islamistisen ISIS- järjestön propagandaa. Arabiankielisessä kirjassa kuvataan muun muassa, miten demokratiaa haluavat ihmiset tulisi polttaa elävältä, kuinka väkivalloin otetaan haltuun maa-alue kalifaattia varten sekä kannustetaan oma-aloitteisesti tukemaan kalifaattia terroriteoilla.

Kirjan löysi Göteborgin kirjastojen arabiankielistä aineistoa tutkinut Ruotsin Radion kanava P4.

Kirja on nyt poistettu Göteborgin kirjaston aineistosta vaarallisena.

ISIS-järjestö, joka muutamien vuosien ajan muodosti Syyrian ja Irakin alueilla oman Islamilaisen Valtion, on jo vuosia käynyt sotaa länsimaita vastaan, mukaan lukien Suomi ja Ruotsi, enimmäkseen terrori-iskuilla.

Turussa tapahtui 2017 kaksi ihmishenkeä vaatinut terrori-isku, jonka innoittajana toimi Islamilainen Valtio.

Lähde SVT

26 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kolmossivun tyttö

Iiik, koraani, joka käskee tappamaan, orjuuttamaan ja verottamaan vääräuskoisia, on ollut niin kauan kuin muistan. ISIS-propagandakin nojaa koraaniin, on vain sen jyrkempi tulkinta. Kaikki islamilainen, niin muslimit kuin heidän tekstinsä pitäisi poistaa niin poistaisimme käärmeen poveltamme.

Kolmossivun tyttö

Mietin myös tuota, kuinka paljon ”nuorisojoukkojen” tekemät nöyryytysryöstöt nojaavat koraanin vääräuskoisten verotusoikeuteen.

John Quiman

Nojaavat ainakin islamin käsitykseen, että vääräuskoisia saa kohdella kuinka huvittaa, vaikka ottaa hengiltä, jos siltä tuntuu. Vääräuskoinen on vain halveksittava epäihminen.

Eka Kettunen

Ranssusatutuokioita ja teloitusoppaita, sellaista on nykypäivän kirjastotoiminta.

juu

Ja vielä sen verran kirjastoista, että olen tehnyt kirjasossa vajaan 20-vuoden uran.
Se oli hyvä työpaikka sillon kun sinne menin 90-luvulla, mutta muuttui jatkuvasti.
Ja ”muutoksesta” vastasi somalit ja sillon vielä vähemmässä määrin lähi-idän asukitt.
Ne tuli jopa töistä kotiin matkalla hyökkäämään päälle, ja kun puolustin itseä niin sain ”ensimmäisen varotuksen”, eli siis joukolla hyökätään päälle työmatkalla enkä olisi saanut puolustaa itseäni.

ike

Olit kai aika nuori, alle kuusikymppinen, kun et vielä tiennyt että suomessa itsepuolustus on kiellettyä. Jos päällesi käydään niin poliisilaitos viimeistelee asian.

juu

Sillon olin parikymppinen, nykyään kun nää ählyt päälle käy niin vedän suoriltaan turpaan enkä odottele mitään poliittista poliisia paikalle.

ike

👍 . On se vaan tosi että voimaa kunnioitetaan aina. Näin suomalaisten tulisi aina toimia, myös toistensa puolesta jos on selvää että joku kantapeikko on samassa tilanteessa ja ehkä ei pysty täysin puolustautumaan. Noin on toimittu myös sotatilanteessa eikä tämä kaukaa liippaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Suoltavaa Asiaa

isis ja muslimi on yksi ja samaa uskontoa palvova henkilö… vai pitäisiköhän minun alhaisen saastaisen vääröuskoisen syödä p–kaa ja kuolla pois?

tulkki

Vihapuhejahtaajilta tahtoo usein jäädä koukerokirjaimilla ilmaistu vihapuhe huomaamatta, koska kyseessä on ”parempaa vihapuhetta” syystä että se on vähemmistön kirjoittamaa ja kohdistuu ”valtaapitäviin”.

Angel am Erkel

Globalisaatio pyrkii muuttamaan yhteiskunnat maailman maiden keskiarvon mukaisiksi.

Persaukinen äbäläväbälä on siten 2030-luvun kulttuuripandemia.

John Quiman

Keskiarvoinen maa maailmassa on aika kyvytön ja köyhä. Kukin kansa on vaurautensa rakentanut työllä ja osaamisella. Ei se ole tullut tyhjästä taivaan lahjana, se on ihan itse kehitetty. Neuvostoliitossa haluttiin tasapäisyyttä ja tasaköyhyyttä. Neuvostoliitto ei ollut paratiisi edes eliitille, joka eli kuzi sukassa peläten puolueen ja johtajan vihaa.

Ilkka Forsten

Sen on varmaa saanut lainata ilman selityksiä, mutta jos olisi halunnut Mein Kampf:n niin ensin olisi poliisi kuulustellut ja vasemmisto tuominnut yhteiskuntarahaa vaarantavana ” äärisuunnan ” kirjallisuutena. Yhdestäkään EU:n kirjastosta ei ole taidettu poistaa esimerkiksi Karl Marxin teosta, vaikka se kommunismin oppikirja.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
juu

Voin kertoa että sitä ”isis” propagandaa on ollut ihan helsingin kirjastoissakin, jo 20-vuotta sitten. siitä vain ei saanut puhua mitään, se oli sitä rikkautta ja ihanaa..

ike

Se että tuollaista ihmisvihamielistä tekstiä löytyy yleisestä kirjastosta on kai sitten monikulttuurisuutta parhaimmillaan, vai mitä Hutisalo, ja eduskunnan pylväisiin saa kiipeillä. Mitä seuraavaksi.

John Quiman

Maahan marssineilla eläteillä on oikeuksia varsin runsaasti, mutta velvollisuuksia hyvin minimaalisesti, jos lainkaan. Heillä on oikeus ajatella mitä haluavat ja julistaa sitä julkisestikin.

Kanta-asukkaiden oikeudet ovat kokolailla vähentyneet, mutta velvollisuus maksaa maahan marssineiden elämä on kasvanut. Ei passaa ajatella mitä haluaa, eikä etenkään kertoa ajatuksiaan julkisesti. Vain ns. suvaitsevaisten ideologista potaskaa saa julkisesti esitellä.

Se on sitä monikulttuurisuutta, mitä ns. suvaitsevaiset ovat luoneet. Ja yhä pahenee.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Defund vale-YLE

John hyvä,
Etkö vieläkään ole sisäistänyt;
Suomi on OIKEUSvaltio. Tarkoittaa sitä, ettäon oikeuksia ilman ainuttakaan velvollisuutta!

John Quiman

Suomessa on kyllä jaettu kaikille oikeudet ja velvollisuudet tasapuolisesti. Suomalaisille velvollisuudet ja maahanmarssineille oikeudet.

Pulteri

Kirja voi löytyä myös suomalaisista kirjastoista.

Kata

Oomissa ehkä…on niin ”myönteinen” mutta ei saa siellä puhua konservatiivisesti kotimaasta…

otto suni

Löytyy varmasti Espoon kirjastosta!

Ilkka Forsten

Tuhotaan Espoon kirjasto, BANZAI !!!

Ilkka Forsten

Täytyykin käydä kokeilemassa. Jos se sieltä löytyy, revin sen kirjaston huussissa ja laitan menemään huuhteluveden mukana.

ernesti_loosonen

Mitäpä jos repisit sen haittakemumatujen silmien edessä? Olisi näyttävämpää.

Ilkka Forsten

Kyllä sekin sopii, minä en niitä vit****n räkäklönttejä pelkää. Suomi on MINUN MAANI ja täällä eletään sillä ajatuksella, jos tämä ei sovi jollekin suksikoon helv****in.

Eetee

Mutta kukaan ei hae ja jos löytää, löytäjää ei uskota ja The MunatonNillittäjäkomisario käy tämän päälle kuin muuan risupartamaantierosvopedofiili.