Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos Uutiset

Isis-tanskalaiselle tuomio maanpetoksesta

Terroristijärjestö Isiksen joukoissa taistellut tanskalainen on tuomittu kotimaassaan 14 vuoden vankeuteen maanpetoksesta. 33-vuotias mies taisteli Islamilaisen Valtion joukoissa Syyrian ja Irakin alueilla 2013-2017.

Syyte miestä vastaan nostettiin maaliskuussa, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun islamilaiseen terrorismiin osallistunut Tanskan kansalainen tuomitaan maanpetoksesta. Tuomittu tunnusti oikeudenkäynnissä olevansa syyllinen terrorismiin ja poseeranneensa irti leikattujen päiden kanssa. Hän sanoi myös sotineensa ”täysin väärällä puolella”.

Miestä vastaan nostettiin syyte maanpetoksesta, koska Tanska oli osapuoli IS-järjestöä vastaan käydyssä sodassa. Miehen pelasti elinkautiselta vankeudelta, se että hän ei osallistunut sotatoimiin tanskalaisia vastaan.

Lähde SVT

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Maakohtaisia eroja funtsin

Suomessa vastaava p..seily olisi luultavammin oikeuttanut kutsuun linnanjuhliin tuomion sijaan ja asiaa netissä ihmettelevä kommentoija tuomittaisiin luultavasti sakkoihin kiii-iiihotuksesta.

juha II

Tanska eroaa Suomesta ja Ruotsista siinä, että se osoittaa edes jotain selkärankaa ja periaatteellisutta matujen suhteen myös siinä ettei tanskalaiset poliitikot valtaosaltaan eivät kohtele kanta-asukkaita kuin kengän pohjaan jäänyttä koiran p..kaa.

John Quiman

Olikos tuo nyt tällä kertaa tanskalainen vai ”tanskalainen”?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tule Suomaliaan. Jos sinua epäillään(kuva todisteet löytyvät) tehdyistä rikoksista, ja sinut pidätetään , saat 800€ / päivä . Kun olet tarpeeksi kauan istumassa (esim. 1,5v ) saat yli 200 000€. Ei huono. Tahdon minäkin.

ike

No, meillä lakia tulkitsevat tuomarit, paitsi että eivät tulkitse. Meillä lekeja laatii eduskunta, paitsi ei tee oikeudenmukaisia lakeja. Jos EU ja Suomi jatkuvasti rikkoo jopa olemassaolevia lakeja pitäisiköhän vihervasemmiston pitää vähän pienempää meteliä oikeusvaltioperiaatteesta, ei selvästikkään ole tuon ajatussuunnan suosiossa.

Ilkka Forsten

Hän ei ampunut Tanskalaisia, vain tanskalaisiksi luulemiaan joita sitten riittikin pilvin pimein. Perustan ajatukseni siihen että kaikki tanskan muslimithan katsotaan tanskalaiseksi siitä riippumatta, ovatko he Syyriassa tai Kiribatin saarella.

matkasellisti

Suomessa tuollaiset asyylidesantit ja migrikirurgit ovat demlahyeenojen lauman tiukassa suojeluksessa.

otto suni

Olet maanpetturi jos olet eri mieltä Ohisalon kanssa! Demlat ovat syöpä.

Suoltavaa Asiaa

Kaikki muslimit ovat ainakin suonessa maansa heti pettäviä kunhan islamille saadaan tarpeeksi vahva asema. Sitä odotellessa he kouluttavat väkeään rakkauden uskonnon saloihin moskeijoissaan mitkä ääliömäiset ja rasistiset valkoiset sortajat rahoittavat.