Eurooppa Kulttuuri Maahanmuutto Rikos

ISIS uhkaa Ruotsia koraanin polttamisen jälkeen

Kuvituskuva. Kuva: Kansalainen.

Doku-verkkosivusto kertoo, että ISIS uhkaa Ruotsia Rasmus Paludanin koraanin polttamisen jälkeen.

Islamilainen valtio levittää propagandaa mediakanava Al-Adiyatin kautta ja kehottaa väkivaltaan ja verenvuodatukseen ruotsalaisia vastaan, Doku kertoo. Kehotus kohdistuu muslimeihin. Se kehottaa muslimeja hyökkäämään ja kohtelemaan väkivaltaisesti ei-uskovia kostoksi koraanin polttamisesta.

”Nouse ylös veli ja revi heidät, kuten he repivät meidän Koraanimme, polta heidät, kuten he polttivat meidän Koraanimme ja pyhimyksemme.”

Uhkaus sisältää myös vääriä väitteitä Ruotsin entisestä pääministeristä Stefan Löfvenistä ja uhkaa häntä sekä muita ei-uskovia väkivallalla ja teloituksella.

Jihadistiryhmät ovat julkaisseet aiempia vastaavia viestejä, ja hiljattain Saksassa pidätettiin kaksi veljestä epäiltynä terrorismirikoksista, jotka liittyvät koraanin polttamiseen.

Lähde: Nordfront

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Ranskassa nähtiin mihin se kiihotus johtaa, vai vieläkö joku väittää ettei islam kiihota väkivaltaan ?

Vappu Simanen

Ovatko nämä uutisoinnit osa näytelmää, jonka lopputuloksena Ruotsi «ei voi» hakea nato-jäsenyyttä vielä «tällä kertaa».

Ruotsin pitkä historia valtiona, joka on onnistunut pysyttelemään sotien ulkopuolella, ja sen jatkaminen, edellyttää Suomen pitämistä etuvartiossa.

Tavoitteena on maailmansodan jälkeisessä rauhassa ottaa Suomi osaksi Ruotsia, Ruotsin itäiseksi maakunnaksi, lupaamalla demilitarisoida alue. Kauppahintana on kaiken suomalaisen omaisuuden siirtäminen suomessa olevien «luotettavien» sukujen hallintaan tai Ruotsin valtion suoraan omistukseen.

Tästä syystä pakkoruotsi.

John Quiman

Nyt vähän mielikuvitus jyllää. Ruotsi on pulassa puolustuksensa suhteen, jos se ei liity Natoon. Gotlanti on yksi Venäjän eniten haluamia saaria Ahvenanmaan lisäksi. Niiden avulla voi hallita aika pitkälti Itämerta ja Ahvenan maa on lisäksi Suomen rannikoiden hallintaan erinomainen paikka. Taisi olla Napoleon, joka aikoinaan totesi, että Ahvenanmaa on avain Suomen rannikoiden hallintaan.

Suomen kannalta on tärkeää, että Ruotsi liittyy Natoon, koska muutoin Suomen huoltoreitit ovat hyvin hankalat, mikäli tulee sota.

Ilkka Forsten

Arvostan luovaa mielikuvistusta, siitä on hyötyä jos tekee elokuviin käsikirjoituksia, mutta siitä on vähemmän hyötyä jos niputtaa kuvitelmat ja oletukset skenaarioksi jostain mikä ei kuitenkaan toteudu. Jos maailmansota syttyisi, siinä ei ole ruotsilla mitään jakoa sen enempää kuin muillakaan. Nyt he eivät voisi luistaa ulos kaikesta vetoamalla puolueettomuuteen, eikä mitään omaisuusjakoa tehdä heidän päätöksellään.

Marko Kyllönen

Kysykää vaikka poliiseilta niin mikään muu ei ole uhka kuin äärioikeisto( ne jotka ajattelee väärin, että Suomi tai Ruotsi pitäisi olla sellainen kun oli ennenkin)
Joka päivä on pommi-iskuja ja kadulla ampumisia Ruotsissa, eikä niistä enää edes uutisoida Suomessa, eikä paljon Ruotsissakaan.
Verrataanpa sitä vaikka vuosikymmeniä sitten suomalaisten saamaan huonoon maineeseen. Juoppo porukassa joku suomalainen puukotti toista suomalaista, ne vasemmistolaiset edelleen sanoo että suomalaiset on se turvallisuusuhka Ruotsissa.

John Quiman

Ruotsissa ei tule kellään mieleenkään väittää, että suomalaiset olisivat jokin turvallisuusuhka. Eivät ole sen enempää kuin ruotsalaisetkaan. Joskus 70-luvulla en koskaan kuullut kenekään sanovan, että suomalaiset olisivat jonkinlainen haitta tai turvallisuusuhka. Enkä sen jälkeenkään. Päin vastoin sitä myöten kun alkoi tulla kaikenlaisista maista porukkaa, joita ruotsalaiset sanoivat invandrareiksi, eivätkä enää sisällyttäneet suomalaisia, tanskalaisia ja norjalaisia siihen määritelmään.

Ennen ampumiset ja väkivalta oli vähäistä Ruotsissa, nykyisin se on arkipäivää. Ennen ei pommeja juuri poksahdellut, en muista yhtään, mutta nykyään se on hyvin arkista, eivätkä pienemmät ole enää edes uutisia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Marko Kyllönen

En sitä meinnutkaan että olisivat mikään oikea turvallisuusuhka olleet, vaan että siihen vetoaa nykyään ”monikulttuurin kannattajat” täällä, jotka ei ole edes elänyt sillon.
Oman isän veljet muutti kaikki Ruotsiin töihin, tekivät vuosikymmenet Volvolla ym töitä ja tienasivat kivan omaisuuden omakotitaloineen.
Jälkipovi Göteborgissa joutui myymään talot pilkkahinnalla koska koko seutu oli kehitysmaalaisten jengien takia muuttunut tavallisille ihmisille asuinkelvottomaksi.

John Quiman

En tarkoittanutkaan, että sinä olisit pitänyt suomalaisia turvallisuusuhkana. Ymmärsin, että puhuit suvakkien puheista ja älynväläyksistä.

Göteborg on todellakin pilaantunut. Asuin aikoinaan Malmössä, 70-80-lukujen taitteessa. Oli oikein idyllinen pikkukaupunki, siisti ja mukava paikka. Ei ole enää, koska suvakit täyttivät sen oikeauskoisilla. Sieltä tulee katoamaan ruotsalaiset. Joitakin vuosia sitten näin videon, jossa Turkista joskus 60-luvulla sinne muuttanut suutari kertoi, että ei siellä voi enää asua, että on pakko muuttaa pois. Oli kuulemma käynyt niin rauhattomaksi. Ei viihtynyt turkkilainenkaan turvapaikanhakijoiden parissa, vaikka olivat saman uskonnon edustajia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Näin ne oikeauskoisten sotilaat aktivoidaan, kun niitä on saatu ujutetuksi maahan tarpeeksi.

Ilkka Forsten

Omituista käytöstä sivistyneiltä ja paljon lukeneilta älyköiltä, joilla on antaa länsimaille kaikki se mitä emme ole koskaan osanneet omasta takaa… Tarkemmin ajatellen olemme sittenkin, mutta jätimme tavat 1500 luvulle ja päätimme olla vain suvaitsevaisia.

Toni Lajos

Olipa ukaasit totta tai tarua, kansalaisten on havahduttava ja ryhdyttävä toimiin joilla maassa loikoilevat murjaanit siirretään isiensä maille, tarkoittaa siis, suku kokonaisuudessaan palautetaan lampaita kaitsemaan ja kattiloita tinailemaan, kaikki yhteiskunnan tarjoamat etuudet loppuu kerta pamauksella, vankiloissa loikoilevat rahtikoneella siirretään synnyinseuduille, kivikautinen kuri ja järjestys sopii murjaanille paljon paremmin. Kantaväkeen kuuluvat ruotsalaiset voivat hengittää vihdoin vapaana siitä kaikesta pas…a jota ovat joutuneet sietämään vuosikymmeniä. Suomessa samat toimet käyttöön, pullantuoksuiset ajat ovat ohi, ylvästely murjaanien erinomaiselle osaamiselle loppu.