Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos

Italia: 13-vuotias joukkoraiskattiin wc-tiloissa, poikaystävä pakotettiin katsomaan tekoa

Kuvakollaasin kuvat: Wikimedia Commons.

13-vuotias uhri oli ulkona poikaystävänsä kanssa Sisiliassa, Italiassa, kun ulkomaalaisista koostunut miesjoukko kidnappasi heidät. Heidät raahattiin läheisiin wc-tiloihin, missä kaksi miestä raiskasi tytön, ja poikaystävää hakattiin ja pakotettiin katsomaan tapahtumaa.

Jossain kohtaa uhri pääsi pakoon poikaystävänsä kanssa ja hälytti apua, kun ohikulkijat löysivät heidät. Pariskunnan todistusaineiston ja alueen valvontakameroiden avulla onnistuttiin jäljittämään seitsemän epäiltyä – mukaan lukien kolme alaikäistä – jotka on sittemmin pidätetty, kertoo la Repubblica.

Pääministeri Giorgia Meloni ilmaisi tukeaan nuorelle uhrille: ”Se koskettaa minua, että samana päivänä, kun juhlitaan kristillisen perinteen nuorta marttyyria, kohtaamme toisen nuoren seksuaalisen väkivallan uhrin. Haluan ilmaista solidaarisuuteni hänelle ja hänen perheelleen. Valtio on mukana, ja oikeus tulee voittamaan.”

Muita Italian johtajia on vaatinut, että raakojen rikosten tekijöitä rangaistaisiin kemiallisella kastraatiolla – seuraamus, jota on aikaisemmin harkittu maassa raiskaajille. Varapääministeri Matteo Salvini sanoi: ”Tyttöä raiskasi seitsemän henkilön jengi poikaystävänsä edessä, jota uhkailtiin, estettiin ja pidettiin erossa. Älkää puhuko minulle ’suvaitsevaisuudesta’ tai ’virheestä’!”

”Tällaisen kauhun edessä ei voi olla armollisuutta, ainoastaan yksi ratkaisu: kemiallinen kastraatio. Toivon, että Legan esittämä ehdotus äänestetään läpi mahdollisimman pian.”

Raiskaajat ovat tällä hetkellä sellissä. Tämäkin tapaus olisi jäänyt tapahtumatta, mikäli Euroopassa noudatettaisiin tiukkaa rajapolitiikkaa.

Lähde: Mirror

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Toteuttavat mielihalujaan suvakkien innostamina: saavat tehdä mitä vaan, eikä siitä oikein mitään seuraa.

Ismo Meinander

Tähän nyt ei oikein taas riitä sanoja kuvaamaan sitä vastenmielisyyden tunnetta, jota tuntee tällaisia ilmiöitä kohtaan. Ehdotan tekijöille välitöntä karkotusta koko sukunsa kanssa. Samalla voisivat viedä heimoveljensä mukanaan takaisin johonkin banaanivaltioon.

Ilkka

” Ulkomaalaiset ” olivat varmaan valkoisia, etuoikeutettuja ja vahvasti äärioikealle suuntautuneita. Muutenhan tämä ei olisi edes mahdollista. Eihän hyvin käyttäytyvät arabit tai Afrikkalaiset tee moisia kepposia, heidät on kasvatettu kunnioittamaan naisia ja tuntemaan syvää inhoa lasten raiskauksia kohtaan. Muistammehan että islam on hyvin lähellä eurooppalaista Vihreiden / SDP:n ajattelua ja ideologiaa. Syrjityksi tuleminen, köyhyys ja ainainen etnisyyteen kajoaminen voi toki laukaista näinkin vakavan teon, mutta hyvin harvinaista se on. Tilastollisesti liki mahdottomuus, kun taas äärioikeiston uhka voidaan todeta joka päivä ihmisten mikroagressioina ja suvaitsemattomuutena. Enemmän myötätuntoa hädän alaisia kohtaan, ja runsaammin harrasterahaa lisäisi turvallisuutta, mutta valitettavasti nyt nouseva oikeistolaisuus torppaa tämän kauniin kehityksen. Kunniavelkamme on yhä maksamatta, näin siitäkin huolimatta että olemme tarjonneet yhteiskuntamme islamille vapaaksi leikkikentäksi, ja sosialistien kannustamana suvainneet mitä tahansa.

Emme saa kohdentaa vihaa jengiytymisen estämiseksi yhteenkään värilliseen, mutta voimme vihata valkoista yhteiskuntaa, joka kapitalismin sumentamana ei halua auttaa yksin tulleita lapsukaisia selviytymään kulttuurillisista eroista.Tämän lisäksi ilmastonmuutos sekä +3 C asteen lämpötilan kohoaminen esiteollisesta ajasta tähän päivään, riittää todistamaan kuinka pahuuden vääristämää valkoisten elämä on. Meillä on tilaa ja meillä on rahaa, joten lämmin ja avoin suhtautuminen erilaisuuteen voisi ratkaista asian, ja niin eläisimme onnellisina kalifaatissa aivan kuten länsinaapurimme. Sallikaamme siis islamin leviäminen, sallikaamme kommunismi joka yrittää levittää islamia, ja sallikaamme kaiken muun lisäksi, että kaikki Al-Holin lapsukaiset siirretään hellään huomaan ja kodin lämpöön jossa heistä kasvaa kunnon demareita.

Marko Kristian

Tuskin on suuria seuraamuksia Italiassakaan.
Sen verran voi seurata että ”rasismin vastaiset” mielenosoitukset alkaa.