Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Kaksi ruotsalaista ammuttiin kuoliaaksi epäillyssä terrori-iskussa: ”Kosto muslimien puolesta”

Brysselin terroristi-iskun epäilty tekijä 16.10.2023. Kuvakaappaus: Telegram.

Maanantai-iltana kaksi Ruotsin kansalaista sai surmansa asemiehen toimesta, joka huusi ”allahu akbar” ja väitti sosiaalisessa mediassa julkaistussa videoleikkeessä olevansa Islamilainen valtio -terroristiryhmän (ISIS) jäsen.

Ampuminen tapahtui aukiolla Molenbeekin kaupunginosassa, joka on tunnettu islamistipiireissä. Sosiaalisessa mediassa julkaistulla videolla tekijä väittää ampuneensa kolme ihmistä.

”Minä kiitän Jumalaa. Olen Abulsalam. Pidit siitä tai et, olen Allahin mujahidi Islamilaisessa valtiossa (ISIS). Elämme uskontomme puolesta. Me kuolemme uskontomme puolesta. Me kiitämme Jumalaa. Veljesi Abulsalam kostaa muslimien puolesta ja nyt olen tappanut kolme ruotsalaista. Kiitän Jumalaa. Tulen tapaamaan Jumalaa ja profeettaa iloisena.”

Kahdella murhatulla ruotsalaisella oli tiettävästi yllään Ruotsin maajoukkuepaita. Muutaman kilometrin päässä tapahtumapaikasta Ruotsi pelasi illalla EM-karsintaottelua Belgiaa vastaan. Ottelu peruttiin noin kello 22:00.

Ruotsin jalkapalloliitto kehotti ruotsalaisia olemaan menemättä Brysselin kaduille.

Välikohtauksen vuoksi Belgia on nostanut terroriuhkatason neljään eli korkeimpaan mahdolliseen.

Lähde: Samnytt

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Mutta mikähän se motiivi nyt sitten oli. Sekö että MUSLIMI poltti Koraaneita ruotsissa, vai onko ISIS huolissaan siitä ettei sosiaaliturva tuota tarpeeksi Syyriaan lähetettävää rahaa ?

John Quiman

Viimekädessä näissä valtapippaloissa on aina kyse rahasta, joten siihen tuokin liittyy, kun katsotaan koneiston ylempiin kerroksiin. On eurooppalainen sossuraha kyllä aika merkittävä tulonlähde. Hullu eurooppalainen kun on halukas maksamaan oman tuhonsa.

Marko Kristian

Niin, irakilainen ex-muslimi polttaa kirjoja Ruotsissa, niin tunisialainen tappaa ruotsalaisia Belgiassa. On tää tosi monikulttuurinen maailma.

John Quiman

Hän ei luota Allahinsa kykyyn rangaista ruotsalaisia.

Ilkka Manttari

Kuka vielä väittää että ihmiset ovat samanarvoisia. Kyseessä ei edes ole mielenhäiriö, sitä voitaisiin hoitaa. Kyseessä on syvä persoonallisuushäiriö johon ei ole muuta lääkettä kuin takaisin maihin jotka tällaista käytöstä suosii.

Ilkka

Neck Shot plus, täsmälääke islamiin.

John Quiman

Onko tuo pahempi kuin Corona Shot, joita meille tyrkytettiin urakalla naama hymyssä valehdellen?

Ilkka

Nopeampi ainakin.

John Quiman

Ilmeisesti sitten kivuttomampikin.