Muu maailma Politiikka Terveys ja hyvinvointi Uutiset

Koronatilastointi päättyy

Pixabay, Fernando Zhiminaicela

Yhdysvaltalainen Johns-Hopkins-yliopisto lopettaa koronaan liittyvän tilastoinnin, ilmoitti yliopisto kotisivullaan.

”Kolmen vuoden ympärivuorokautisen, maailmanlaajuisen Covid 19-raportoinnin jälkeen, Johns-Hopkins on lopettanut koronakeskuksen toiminnan”, sanotaan kotisivulla.

Tilastointia koronan leviämisestä ja sen torjunnasta tehtiin kolmen vuoden ajan 2020-2023. Ilmoitus tilastoinnin lopettamisesta tehtiin tasan kolme vuotta sen jälkeen, kun Maailman Terveysjärjestö WHO luokitteli koronan pandemiaksi.

Koronatilastoinnin loppunumerot ovat 676 609 905 raportoitua koronatapausta, 6 881 955 kuollutta ja 13 338 883 198 annettua koronapiikkiä.

Lähde SVT

43 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
kauko kiito

Olihan siinä ihmettelemistä kun vaikka minkalaista julkimoa oli valjastettu puhumaan piikin puolesta ja toivottelemaan manalan matkalle ne jotka ei piikiä ota. Nopeasti menee kansalaiset sille linjalle, että alkaa samaa heimoa olevien lynkkauspuheet. Pikkuisen valtaapitävät usuttaa ja silloin aktivoituu hyvät ihmiset määkimään suuhun annettuja lauseita. Semmoisen kansan menestyminen, joka tappelee keskenään käskystä, näyttää hyvältä

Ilkka

Listasta puuttuu jotain. Annettuun koronapiikkiin kuolleet ?

Anomaster

Ehkä eivät pitäneet tärkeänä, koska ne ovat jo kuolleet? Joku sanoi, että annetaan vainajien olla rauhassa?

Kiertäkää matupatjat kaukaa, hiv tarttuu!

Nyt pitäisi alkaa tilastoimaan vajakki-suvakki-patjojen ja marakattien levittämät seksitaudit.

”Pahin aurinkolomani oli Turkissa. Jo Turkki sinänsä oli haasteellinen paikka nuorelle naiselle, kun paikalliset pojat piiritti.

Kohde oli tehty turisteja varten, ja kaikki yritti hyötyä ja huijata. Nainen ei ollut mitään paikallisten silmissä.

Häpesin eurooppalaisia naisia, jotka olivat reissussa seksin ja huvittelun nimissä. Meno oli järkyttävää. Ei mitään kulttuurista tai elämyksellistä nähtävää.”

GLG

”Ei mitään kulttuurista tai elämyksellistä nähtävää.”
Pelkkää selittelyä. Jos kulttuurista tai elämyksellistä nähtävää hakee, retki vaikka jonnekin Suomessa järjestettävään suomalaiseen kansanmusiikkifestivaaliin voisi olla hyvä vaihtoehto. Miksi lentää johonkin Turkkiin ja automaattisesti vaatia ”kulttuuristisia ja elämyksellisiä” nahtäviä? Se on puhdasta rasismia turkkilaisia kohtaan.
Suomalainen läskikasa menee rantakohteeseen vaatimaan kulttuuria (lue: panomiehiä). Sitä ei pitäisi glorifioida, kuten valtamedia tekee, vaan tehdä siitä kansallisen häpeän aiheen. Miksi suomalainen mies sallii heimonsa naisjäsenten huorailla kaukomailla?
Kaustisille, Ikaalisille,… menkää hienoihin kansallisiin tapahtumiin ja tavatkaa mukavia ihmisiä! Välttäkää Kuhmon tuuba-viikkoa, sillä siellä on valtamedia lavalla.

1000 ja yksi yötä

Kun on tullut elämän matkan varrella ystäviä/tuttuja, jotka ovat esim espanja/italia, niin täytyy todeta, että se maine on ansaittu. Puhumattakaan välimeren eteläpuolisista maista. Sitten kun kaikki meneekin ns päin sitä itseään, lasku lankeaa suomalaisille veronmaksajille. Kaiken muun lisäksi.

Pulteri

Liekö sattumaa, jonkun huumoria, vai numerosymboliikkaa, mutta koronaan näyttäisi kuolleen rapiat kuusi miljoonaa ihmistä. Legendaarinen luku.

Ilkka

Pfizer kehittikin siis oman Zyklon B:n.

Starseed

Nyt pitäisi tilastoida k-piikeihin kuolleita ja vammautuneita.

ike

Jos tekevät, tekevät sen yhtä ”hyvin” kuin matujen vaikutuksen kansantalouteen, eli kai tuo tauti on jo herättänyt ihmisiä luolleista. 😂

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Ilkka Manttari
Anonyym

Kesyyntyihän se korona nyt aika nopeastikin melko tavalliseksi kulkutaudiksi. Tuskin olisi ilman tuota yhteistä yritystä ja ilman rokotuksia onnistunut.

Losanteri

”Tuskin olisi ilman tuota yhteistä yritystä ja ilman rokotuksia onnistunut.” Tämän täytyy olla sarkasmia?

Anonyym

Totta se on. Toisinaanajattelijoiden kommentit ääriliikkeiden yleisönosastoissa viimeistäänkin vakuuttavat siitä, miksi kumminkin täytyy äänestää jotain vakiintunutta puoluetta.

Ilkka

PS on vakiintunut puolue, vink vink..

Peter Kreisler

Tämän ainakin pitää olla sarkasmia.

Ilkka

Mutta ajattele miten nopeasti se kesyyntyi Ukrainan sodan alettua. 24.2-2022 jälkeen ei ollut enää minkäänlaista vaaraa. Sai tulla ja mennä ilman rättiä. Sanoisin että rokotteiden ajoitus osui ihmeen hyvin kohdalleen, eikö sinustakin ?

Anomaster

Toimii kuin meillä aikoinaan oppikoulun lukujärjestys. Ainoa ero on, että meille ei kerrota mitä tulee seuraavaksi.

Anonyym

No oli siinä tehty paljon muutakin Ukrainassa sota aloitettu.
Paikoitellenhan koronaan aluksi kuoli ihmisiä kuin kärpäsiä, niinkuin Pohjois-Italiassa.
Tiheässä ja epähygienisessä asutuksessa korona ja muut taudit voivat kehittää kerrassaan tappavia muotoja ihan niin suursikaloissa ja broileritehtaissa yms. Nyt ne vältettiin rajoitusten ansiosta.

Jäitä hattuun

Tarinat siitä kuinka ”koronaan kuolee väkeä kuin kärpäsiä” olivat tyypillisiä valeuutisia, joiden tarkoituksena oli lietsoa ihmisissä paniikkia.

Todellisuudessa kuolleisuusluvut pysyivät aivan normaalilla tasolla.

Vasta koronarokotteiden käyttöönoton jälkeen kuolleisuus rupesi nousemaan, eli tämä rokote osoittautui paljon vaarallisemmaksi kuin itse tauti.

Suomessa tämä ylikuolleisuusilmiö alkoi näkyä tilastoissa kesästä 2021 alkaen. Eli melko pian sen jälkeen kun k-piikkejä oli meillä ruvettu antamaan.

Ilkka

Kun se koronavouhotus alkoi 2020 oikein kunnolla, oli aluksi olevinaan joku kauko – idässä tavattu tartunta, sitä vaihetta kesti hyvin lyhyen aikaa kun jo puhuttiin ongelman olevan etelä – euroopassa, sitten se oli yhtä nopeasti pohjoismaissa. Mikään pandemia ennen tätä ei ole saavuttanut vastaavaa ” leviämisnopeutta ” globaalisti. Tulee väistämättä mieleen ettei mitään todellista koskaan ollutkaan olemassakaan, tai sitten se levitettiin tarkoituksella niin masssivisella vauhdilla, sillä muuan lääkefirman halusi tahkota rahaa ja poliitikot myötävaikuttivat lopputulokseen.

Ilkka

Eräs henkilö minkä nimeä en tässä paljasta, mutta joka kuluu tuttavapiirini, on ollut koko koronahysterian ajan kirjaimellisesti hysteerinen. Erässä vaiheessa hän väitti THL:n kertoneen, että uusin variantti on niin vaarallinen, että jo sekunnin altistuminen samassa huonessa olevan sairastuneen kanssa voi johtaa kuolemaan. Sama henkilö polttaa kuitenkin kaksi askia tupakkaa päivässä, syö äärimmäisen kehnosti, sillä hän kuittaa ateriat juomalla puolitoista litraa Coca Colaa, joka kuulemma riittää päivän energiatarpeisiin, ja ottaa illalla vähintään yhden mäyräkoirallisen verran keppanaa ” unilääkkeeksi .” Mikään niistä ei huoleta häntä, mutta sekunnin altistuminen voi olla kuolemaksi, on siis syytä käyttää koko ajan kasvomaskeja, vältellä ihmisiä ja toivoa parasta. Jos tällainen henkilö ei ole hysteerinen, niin kuka sitten on ? Lääkäri ei saanut häntä lopettamaan tupakointia, ei juomista, eikä auttanut vaikka asiansa osaava henkilö kertoi että koita syödäkin jotain, pelkän sokeriveden lotraaminen ei korvaa aterioita, mutta yksi THL:n koronahysteriaa lietsova spesialisti vakuutti saman persoonan koronan vaarallisuudesta niin hyvin, ettei hänen sosiaalinen elämänsä ole muuta kuin alituisen pelon täyttämää. Kukahan nyt kantaisi vastuun siitä että jonkun mielenterveys tuhottiin tyhjällä vouhkaamisella. Ei kukaan, sillä lääkefirmat ovat nettonsa tehneet ja poliitikot saaneet arvatenkin hyvän siivun rojaltteja jokaisesta sanasta millä tuettiin hysterian levittämistä.

Jäitä hattuun

Korona oli jo alun alkaen ”melko tavallinen kulkutauti”. Mitkään tosiseikat eivät viittaa siihen, että kyse olisi ollut jostain poikkeuksellisen vaarallisesta epidemiasta.

Sekä kuolleisuus- että sairastuvuusluvut olivat ihan normaalilla tasolla, eivät poikenneet tavallisen influenssaepidemian luvuista mitenkään.

Kaikki koronaan liittyvä paniikki oli täysin tietoisesti luotua, virallisen propagandakoneiston aikaansaannosta.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Jäitä hattuun
Peter Kreisler

Hämmästyttävän läpinäkyviin huijauksiin ihmiset saadaan uskomaan, jopa silloin kun huijausta tekevä taho ilmoittaa tietoja joista pitäisi normaalilla ymmärryksellä tajuta, että kysymyksessä on huijaus. Kyseessä on liiketoiminta, jolla pakkorahastetaan hyväuskoisia ihmisiä, rokotuksista ja lääketieteellisistä ”totuuksista” päättävät henkilöt ovat edunsaajia tässä huijauksessa.
Onhan meillä Suomessa laajuudeltaan pienempi esimerkki liiketoiminnasta rokotteille, silloin ministeri Risikko osallistui liiketoimeen rokotuksissa tuloksella, että rokotettuja vammautui pysyvästi ja osa kuoli. Vastuuta hän ei koskaan ottanut millään konkreettisella tavalla. Sama tulee toistumaan koronahuijauksessa, vain suuremmassa mittakaavassa. Rahanahneus tekee ihmisestä sairaan ja pedon.

On varsin todennäköistä, että ns. ”foliohattuteoriat” rokotuksista ovat rokotemyyjien levittämiä, tarkoituksessa saada kriitikot vaikuttamaan hörhöiltä.

otto suni

Totuus koronasta kun paljastuu niin tulee vihdoin tieto siitä, että kuolemat liittyvät suoraan rokotettuihin ihmisiin ei rokottamattomiin!

Ilmari

Yhtään rokotettua Suomessa ei ole kuollut.

Andree

Rokotetun määritelmä kannattaa kerrata. Ja kuolemathan johtuivat koronasta. Tehosteen antaisesta 8 viikon päästä kohonnut ylikuolleisuus ei myöskään todista vielä syy yhteyttä.

Patu

Jos unohtaa ottaa tehosteen 8 viikon päästä kuolee melko varmasti.

otto suni

Ylikuolleisuus Suomessa vuonna 2022 osoittaa kiistatta että 91 % oli rokotettuja. USA:ssa ovat ruumiinavaukset osoittaneet rokotteiden aiheuttaneet huomattavia muutoksia vainajan sisäelimiin kuten pernaan, maksaan, sydämeen, verisuonistoon ja maksaan.

Rape

Minä tunnen kyllä montakin, viikon päästä rokotuksesta kuolivat. Sattumaako?

Anomaster

Kokemasi on samalla mahdollisuudella sattumaa kuin että voittaisit lotossa joka viikko. Meillehän on kerrottu, että rokotteet olivat turvallisia ja suorastaan painostettu ottamaan niitä nippukaupalla.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Anomaster
Ilkka

Jo se että samaan vaivaan pitää rokottaa ihmiset muutaman kuukauden välein, nimikkeellä ” tehosterokotus ” pitäisi soittaa kelloja. Koska aiemmin tässä maailmassa on ollut tilanne mikä vaatii toistuvasti juoksemaan piikitettävänä, ja silti viranomaiset jankuttaa että vieläkään emme saavuttaneet tarvittavaa suojaa. Joku latva B2 tyyppi selitti silloin vouhotuksen parhaina päivinä, ettei pidä ihmetellä monen rokotuksen tarvetta. Hän perusteli sanomaansa julistamalla ” rokotetaanhan lapsetkin moneen kertaan lapsuusvuosiensa aikana.” Kyllä, niin tehdään, mutta ei viittä kertaa saman vaivan takia. Niinkin tavanomainen rokotus kuin kausi-influensaa vastaan tarkoitettu annetaan vain yhden kerran vuodessa. Sen vaikutus kattaa suunilleen 12 kuukautta.

Sitten selitettiin että virus muuntuu, joka vaatii toistuvaa rokottamista. Niin muuntuu kausi-influessakin, ei se ole joka vuosi yksi ja sama versio. THL:n äänitorvet vouhkasivat että jokaisen pitää rokotuttaa itsensä, näin saavutamme laumasuojan. Suurinpiirtein samaan aikaan kun sota ukrainassa alkoi, olikin tilanne se että laumasuoja on saavutettu, rokotukset ei sitä kuulemma tehneet, ihmisen oma immunitettijärjestelmä hoitikin asian. Samalla loppui maskien käyttöpakko. kokoontumisia ei rajoitettu ja mihin vaan sai matkustaa. Tuttavani poika lähti Kiinaan, hän sai sieltä töitä.

Kausi-influenssaan kuolee joka vuosi ihmisiä, etenkin vanhusväestöä. Kun koronahuuma oli päällä, ei kukaan puhunut mitään kausi- influenssasta tai siihen kuolleista, kaikki kirjattiin koronan aiheuttamaksi. Jos henkilöä ei ollut rokotettu THL:n määrittelemän aikajanan sisällä, ja kuolema seurasi auton alle jäämisestä, se meni kirjoihin koronakuolemana. Jostain syystä sairaaloissa maanneet ikäihmiset päätyivät samaan tilastoon. Naapurini äiti kuoli edellistalvena. Hän joutui sairaalaan kaatumisen seurauksena, ja oli ennen sitä terve ihminen. Kun hän kuoli, ei vainajaa saanut käydä omaisetkaan katsomassa, koska viralliseksi kuolinsyyksi kirjattiin KORONA.. Siis haloo ! Itsensä kaatumalla loukannut henkilö muuttui sairaalassa koronaviruksen uhriksi.

Anomaster

Kun koronaa tilastoitiin, katosi normaali kausi-influenssa tilastoista. Olisi aika outoa, jos normaali lunssa katosi koronan tähden. Veikkaan, että koronatilastot olivat kausi-influenssan tilastoja suurelta osin, ellei kokonaan.

Siinä on niin paljon epäselvää ja omituista, että kestänee vuosikausia, ennen kuin siitä saadaan koko totuus esille, jos saadaan koskaan. Media ja poliitikot tehnevät parhaansa sen eteen, että totuus ei koskaan selviäisi, koska se tietäisi ongelmia heille. Heitä ei liiemmälti kiinnosta ihmisten kohtalot. Se näyttää olevan heille yhdentekevää ja merkitystä on vain omalla uraputkella, niin politiikassa kuin mediassakin.

Jarno Lehmussalo

Mainitsit tuon kausi-influenssan.
Mietintämyssy päähän…
Influenssa (terveyskirjasto.fi)
”Vuosittaiset influenssarokotusten määrät ovat Suomessa hitaasti lisääntyneet pitkin 2010-lukua. Kautena 2018–2019 influenssarokotuksen sai 50 % yli 65-vuotiaista, 43 % alle 3-vuotiaista ja 29 % 3–6-vuotiaista.”
No, sitten kuolleisuustilastoa..
Kuinka monen kuoleman syy on influenssa – kertovatko luvut kaiken? | Tieto&trendit (stat.fi)

Jarno Lehmussalo

Näitä koronoita on ollut ennekin ja on tulevaisuudessakin.
En muista kumpi, oliko IL tai Is. Kirjoitin tämän tiedon. En saanut sen jälkeen kirjoittaa.
Ehkä tulkitsivat huutamiseksi, kun kirjoitin THL isolla…
 Influenssakausi Suomessa,
viikot 40/2018–20/2019
Näistä ”pöpöistä” oli 15% koronaa. Sivu 10.
Influenssakausi Suomessa, viikot 40/2018–20/2019 (julkari.fi)

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Jarno Lehmussalo
j.t

itse en piikkejä ottanut.kaksi kertaa oli,niin sanottu korona.lievempi kuin influenssa.aivan liikaa mainostettu tauti.lapset joutui ottamaan rokotteen,kun opiskelevat sote alaa.ei estänyt piikki mitään ja oireet pahempia kuin mulla.voisin sanoa piikin sisältävän täyttä paskaa.

Anomaster

Ainakin Yle tiesi kertoa jo 2021, että myös rokotettuja on kuollut koronaan, joten väitteesi ei taida olla tosi, kuten eivät muutkaan uskomuksesi koronasta ja rokotuksista.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Anomaster
Peter Kreisler

Mihin ihmeeseen tämä Ilmarin väite perustuu, voi olla että ymmärsin sarkasmin väärin, mutta jopa ns. ”Mainstream” media kertoo asian olevan toisin.

Patu

Kun tottelee esivaltaa ja ottaa kiltisti kaikki rokotukset tästä päivästä maailman loppuun asti niin ei kuole koskaan.

Alkoholiongelma!

ALKOHOLITILAUKSET erään kepuli-ministerin tarkemmin erittelemättömään käyttöön ovat jatkuneet ainakin viime vuoteen saakka.

Kepuli oli aikaisemmin kertonut, että alkoholitilaukset hänen omaan varastoonsa olisi ”vihelletty poikki” muka vuonna 2018.

Ministeriön eli veronmaksajien varoilla on kuitenkin hankittu vuoden 2019 lopulta vuoden 2022 loppuun 31 viinapulloa, joista käytännössä lähes kaikki ovat olleet parhainta konjakkia veronmaksajien piikkiin. Lisäksi on hankittu 44 muuta laatupulloa.

Asia käy ilmi kuiteista. Valtaosassa laskuista on merkitty selitteeksi tarkemmin määrittelemätön käyttö. Alkoholiostoja on tehty myös ministerin esikunnalle. Rai rai, känni päälle!

HYVIN NÄYTTÄÄ ERILAISET PÄIHTEET MAISTUVAN TÄLLE VIHERVASEMMISTOHALLITUKSELLE.

JA DEMARIPIKAVIPPITYTÖN BIOLOGINEN ISÄHÄN OLI OMAN KERTOMANSA MUKAAN ALKOHOLISTI. JOTEN KAUAS EI OLE OMENA PUUSTA PUDONNUT..

Jusa

Eikö Marinin hallituksen akkojen pitäisi vielä kerran käydä seisomassa rivissä televisiossa ja antamassa loppulausunto koronasta? Eihän tyhmä kansa muuten älyä lopettaa koronan sairastamista ja jatkuvaa piikitystä.

Koska kes kusta päässä...

Kolmannes keskustan ehdokkaista pitää hallituksen talouslinjaa täysin ”holtittomana”. Hoitivat itse valtion rahasalkkua. Siis kuka idiootti näitä äänestää?!?

Ilkka

Se idiootti mitä peräänkuulutit.

tykkimies

Marinin hallituksen akkojen pitäisi vetää kimppaan kunnon känni. Lintilä vanhana tenukeppinä sekottelemaan vähän sinistä enkelii, niin nähtäis mistä nää sotasankarit on kotosin. Oikeesti. Jumalaut olis se näky. Ajatelkaa vaikkapa tyrkyllä olevaa, kännistä Jeppiksen Baja-Majaa.

Kansalaisen verkkokauppa