Maahanmuutto Muu maailma Politiikka

Kyselyn mukaan puolet newyorkilaisista suunnittelee demokraattijohtoisesta kaupungista poismuuttoa

Kuva: Maahantunkeutujia lojumassa New Yorkin kaduilla. Kuvakaappaus: Youtube.

Suurin osa kaupunkilaisista on kuitenkin demokraattipuolueen äänestäjäkuntaa.

”Turvapaikkakaupungiksi” julistautunut, demokraattijohtoisen New Yorkin asukkaista noin puolet on kyselyn mukaan suunnitellut poismuuttamista yhdysvaltalaiskaupungista.

Ainoastaan 39 prosenttia kaupungin asukkaista on tyytyväinen julkiseen koulutukseen, 37 prosenttia naapurustonsa turvallisuuteen ja 34 prosenttia naapurustonsa siisteyteen. Alle kolmasosa pitää elämänsä laatua erinomaisena tai hyvänä. Vain 49 prosenttia kokee olonsa turvalliseksi päiväsaikaan.

Demokraattien tekemä politiikka ei selvästikään maistu asukkaille, vaikka suurin osa newyorkilaisista on heidän äänestäjäkuntaansa. 76 prosenttia heistä antoi äänensä Joe Bidenille 2020 presidentinvaaleissa ja pormestari Eric Adamsia 66 prosenttia vuonna 2021.

On tyypillistä, että ”edistyksellinen” politiikka ei olekaan enää kivaa sen kannattajienkaan mielestä, kun sen seuraukset alkavat osumaan omalle kohdalle.

Lähde: Breitbart

 

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Kun demokraattien liberaali politiikka näyttää käytännössä karvansa, niin ideologiset kaunopuheet menettävät tenhonsa.

Marko Kristian

Viimeisin trendi siellä on ollut talonvaltaajat.
Ovat vallanneet useita miljoonataloja, ja lain mukaan heitä ei saa sieltä ulos.
Sitten ne valtaajat vuokraa sieltä tilaa muille, nypost lehdessä eräs kertoo vuokranneensa nurkkauksen useamman miljoonan talosta 1500$ kuukaudessa.
Omistaja oli mennyt vaihtamaan lukot niin poliisit tuli pidättämään sen omistajan..

Ruoste Iskee

Oli kyllä käsittämättömämpiä tapauksia mitä eteen uutisena on tullut, katoin vielä videonkin tuosta. Ei ole ihme jos ihmiset haluaa tuollaisesta maanpäällisestä helvetistä pois muuttaa.