Eurooppa Kulttuuri Muu maailma Rikos

Libs of TikTokin Raichik: ”LGBTQ-yhteisö on ”kultti”, jossa pahat ihmiset haluavat kasvattaa lapsia”

Twitterissä suositun Libs of TikTokin luoja Chaya Raichik sanoi Fox Nationin ”Tucker Carlson Today” -ohjelman tiistaina julkaisemassa videossa, että ”LGBTQ-yhteisö on ”kultti”, jossa pahat ihmiset haluavat kasvattaa lapsia.”

Carlson: ”Mitä tässä on tapahtumassa? Onko sinulla mitään tiettyä teoriaa?”

Raichik: ”Mielestäni tässä on jotain hyvin ainutlaatuista – LGBTQ-yhteisöstä on tullut kultti, ja se on hyvin kiehtovaa. Se vetää ihmisiä puoleensa niin voimakkaasti, toisin kuin mikään muu, mitä olemme koskaan ennen nähneet. He aivopesevät ihmisiä liittymään mukaan ja vakuuttavat heidät kaikista näistä asioista. Kultista on todella vaikea päästä pois. Tästä on tehty tutkimuksia. On raportoitu paljon vanhemmista, jotka miettivät, miksi lapsi yhtäkkiä ilmoittaa olevansa ei-binäärinen tai transsukupuolinen tai jotain muuta, ja miten silloin pitäisi menetellä? Miten se voidaan pysäyttää? Asia on todella vaikea. Ja se on äärimmäisen myrkyllistä.”

Carlson: ”Luuletko, että tässä kaikessa on mukana jokin hengellinen tai uskonnollinen tekijä?”

Raichik: ”En tiedä.”

Carlson: ”Minä tiedän sen, että tässä ei ole mitään järkeä.”

Raichik: ”Mielestäni he ovat pahoja. Pyrimme erittelemään tätä asiaa tarkasti ja keskustelemme siitä, miksi tällaista tapahtuu. Mielestäni vastaus on yksinkertaisesti se, että he ovat vain pahoja ihmisiä. He haluavat värvätä ja muokata lapsia.”

Lähde: Breitbart

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
toriterapeutti

Mikäli haluaa valtaa, kannattaa perustaa äänekäs järjestö jonka jäsenet julistautuvat ”järjestelmän” uhreiksi.

Vallan saaminen hyvityksenä jostakin on paljon helpompaa kuin sen saaminen jollakin muulla tavalla.

An Epidemic of Victimism. Why has victim versus oppressor become… | by Hermes Solenzol | Science and Philosophy | Medium

Anomaster

Suomalainen on tällä hetkellä järjestelmän uhri, mutta sitä ei tunnusteta, vaan väitetään, että suomalaiset ovat syyllisiä kaikkeen ja tämän syyllistämisen varjolla viedään suomalaisten rahat veroina muiden hyväksi.
Ehkä puuttuu se äänekkyys.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
juu

Vasemmisto on sairas kultti muutenkin.
Ja en kyllä täällä Suomessa kannata mitään puoluetta.
Mutta kattelkaa 3-vuotta taaksepäin tätä maailmaa niin on kyllä aikalailla muuttunut. Syynä on kuulemma flunssa..

patton

Tässä näette USA:ssa toimivista median johtavista toimittajista henkilön joka puhuu tosiasioista niiden oikeilla nimillä! Eräillä myös täällä kommentoivilla Mediapoolin edustajilla on syvä vastenmielisyys Tucker Carlsonia kohtaan kun hän totesi Zelenskyn käynnistä USA:n kongressissa ”strippiklubin johtaja vihreässä asussaan kerjäsi rahaa jälleen”! USA:n mediataloista Fox News ja Breitbart edustavat vielä rehellisenä pidettävää uutisointia ja siksi kaikki CNN:n ja BBC:n ihailijat voivat pitää edelleen päänsä pensaassa kuvitellen nauttivansa rehellisestä uutisvälityksestä.

Jussiboy

Nyt minä ymmärrän miksi pattonn mielipiteet ovat sellaisia kuin ovat. T. Carlson on kuin savolainen helppoheikki ja bretbart sen nettiversio, mitään ei kannata uskoa ennen kuin tarkistaa lausutut asiat monesta eri lähteestä. Jos niin ei tee, niin tulee pattonin kaltaiseksi uskovaiseksi.

Sami

Jussiboy, kannattaisiko itsesikin miettiä, mahdatko olla oikealla puolella?

Puolueeton

Jos epäluonnollinen kulttuuri julistetaan luonnolliseksi, siihen kuuluvat yrittävät tietenkin laajentaa omaa asemaansa.
Ainoa tapa muuttaa tilanne paremmaksi on minimissään laissa kieltää huonojen tapojen levittäminen.
Perinnöllisiä vikoja omaavia tulisi auttaa, mutta estää näitä laajentamassa haitallisuutta terveisiin.

Uusimmat uutiset