Kotimaa Rikos

Mies myi järjestelmällisesti alkoholia alaikäisille Lohjan alueella

Kuva: Tallinna, Wikimedia Commons

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksella on valmistumassa esitutkinta tapauksesta, jossa 19-vuotiaan miehen epäillään myyneen alkoholia alaikäisille vähintään puolen vuoden ajan.

Törkeästä alkoholirikoksesta epäiltävän miehen toiminta tuli ilmi, kun Lohjan poliisiaseman ennalta estävän toiminnan poliisit saivat vihiä asiasta. Ensitietojen perusteella epäilty julkaisi ilmoituksia myynnissä olevasta alkoholista sosiaalisessa mediassa.

− Esitutkinnan aikana olemme voineet näyttää toteen, että mies todella on ilmoitellut myytävästä alkoholista sosiaalisen median kautta. Erään koulun henkilökuntaan kuuluvan henkilön onnistui lisäksi kuvata yksi myyntitapahtuma alusta loppuun, kertoo tutkintaa johtanut rikoskomisario Robin Hulden.

Miehen lisäksi rikoksesta epäillään tämän tyttöystävää. Poliisi on hyvässä yhteistyössä Tullin kanssa selvittänyt, että pariskunta on noin kerran kuukaudessa käynyt ostamassa alkoholia Virosta. Viimeisin matka päättyi kuitenkin viranomaisten syliin. Auto oli tuolloinkin pakattu täyteen erilaisia alkoholituotteita.

− Alkoholia on esitutkinnan perusteella ostanut ainakin 30 alaikäistä. Myynti on tapahtunut koulun pihan lisäksi kotibileissä ja jopa kotiinkuljetuksena. Myyty alkoholi on sisältänyt sekä vahvempaa kirkasta viinaa että etenkin erilaisia lonkeroita ja siidereitä, Hulden kuvaa.

Poliisin arvion mukaan rikoksesta epäilty pariskunta on tienannut alkoholimyynnillä vähintään 7000 euroa.

Törkeän alkoholirikoksen lisäksi poliisi epäilee miestä myös kolmesta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Ikä ei aina korreloi harkintakyvyn kanssa, mutta viitteitä se kyllä antaa. Taisi kyseinen henkilö olla vielä aika lapsekas ”yrittäjä”. Taisi olla punavihreät joka vielä jokin aikaa sitten kannatti äänestysijän laskemista. Kehottaisin harkitsemaan uudestaan.

ilkka

Ei ikä ole kuin numero, sillä olihan Paavo Arhinmäki spreijaamassa tägejä betoniin vaikka puhuu kovasti siitä, ettei Perus-Suomalaisia saisi päästää hallitukseen vastuuttomuuden ja harkintakyvyyn puutteiden takia.

Viimeksi muokattu 3 kuukautta sitten by ilkka
n/a

Liiketoiminta on se laitonkin toiminta. Kokemusta karttuu vähän niin oppii eikä jää enää kiinni omaa hölmöyttään tai ahneuttaan

John Quiman

Aikoinaan viinatrokareista tuli miljonäärejä. No, se oli kieltolain aikaan.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa