Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Mies pidätettiin kahden yli 90-vuotiaan naisen kaksoisraiskauksesta ranskalaisessa sairaalassa

Kuvituskuva. Kuva: Pxhere / (CC0).

Toinen uhreista valitettavasti kuoli tunteja hyökkäyksen jälkeen epäiltyyn sydänpysähdykseen.

Ranskan poliisi on pidättänyt miehen, jonka epäillään raiskanneen kaksi yli 90-vuotiasta iäkästä naista, jotka makasivat sairaalasängyissään.

Epäilty on 44-vuotias Samir B:ksi kutsuttu mies. Viranomaiset pidättivät hänet lauantaina Pariisin luoteisessa esikaupungissa Argenteuilissa sijaitsevan Victor Dupouyn sairaalan geriatrian osastolla hoidossa olleiden 93- ja 95-vuotiaiden potilaiden kaksoisraiskauksen yhteydessä.

Epäilty asetettiin oikeuslaitoksen valvontaan maanantaina pidetyn ensimmäisen oikeudenkäynnin jälkeen.

Poliisi vastasi sairaalan turvahenkilökunnan puheluihin hieman kello 16.30 jälkeen lauantaina sen jälkeen, kun miehen oli nähty poistuvan 93-vuotiaan naisen huoneesta, ranskalaislehti Le Figaro kertoi.

Poliisitutkinnassa uhrin sängyn lakanoista löytyi siemennestettä, jonka ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu kuuluvan epäillylle. Poliisitutkinta jatkuu.

Toinen potilas ilmoitti vastanneille poliiseille, että hänetkin oli raiskattu aiemmin samana päivänä sairaalasängyssään. 95-vuotias kertoi viranomaisille, että mies oli koskettanut häntä seksuaalisesti ja sitten raiskannut hänet.

Vanhempi uhri kärsii dementiasta, kun taas 93-vuotias uhri sairastui lauantai-iltana ja menetti tajuntansa. Vaikka hoitohenkilökunta yritti elvyttää häntä, hän kuoli epäiltyyn sydänpysähdykseen.

Epäiltyä on aluksi syytetty yhdestä raiskauksesta, mutta häntä voidaan mahdollisesti syyttää myös murhasta tai taposta.

”Toista menettelyä ei ole aloitettu raiskauksen tai seksuaalisen väkivallan perusteella, vaan kuolemansyiden etsimiseksi, ja tutkimukset jatkuvat. Ruumiinavaus tehdään pian”, Pontoisen syyttäjänviraston tiedottaja kertoi Le Figarolle.

Samir B. oli jo aiemmin poliisin tiedossa aiempien syytteiden vuoksi seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Hänen on määrä saapua oikeuteen raiskauksesta 16. marraskuuta.

Lähde: Le FigaroRemix

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
n/a

Tilattu hoitovajeen paikkaus
tulikin hengiltä raiskaus
Luvattiin arvokas vanhuus
tulikin monikulttuurisuus
Suvakit kuorossa korostaa
kaikki mamut eivät hengiltä raiskaa

Ilkka Manttari

Onkohan tämä nyt seurausta erään uskonnollisen kultin ihmisvastaisista asenteista. Onko luonnollista että naiset hunnutetaan yms. Kai se sitten aiheuttaa sekoamisia kun ollaan niin kaukana ihmisten luonnollisesta elämäntavasta. Naisesta ei nähdä edes kasvoja. Täytyy sen jonkinlaisia vääristymiä aiheuttaa, etenkin kun sitten muutetaan länsimaihin ja meno on täällä aika lailla toisenlaista. Kaikki vai siksi että taantumuksellisissa kulttureissa muutama risuparta saisi säilyttää määräävän asemansa. Joku tietysti vetoaa muslimien määrään maailmassa, minä vetoan siihen että suurin osa ihmisistä on typeryksiä.

John Quiman

Asiaa auttaa se, että tuon erään uskonnollisen kultin oppien mukaan vääräuskoisia naisia, miksei miehiäkin, saa raiskailla ja muutekin käsitellä kuten huvittaa.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa