Alakulttuuri Muu maailma Urheilu ja liikunta

Mikä yllätys: transut dominoivat lentopallon naisten sarjaa Kanadassa

Seneca College ja Toronton Centennial College kohdatessa naisten ottelussa oli kentällä peräti viisi trans-"naista". Kuvakaappaus: YouTube.

Kanadan yliopistolentopallon naisten sarja on saanut uudet tähtensä; kenttää dominoivat miehet, jotka väittävät olevansa naisia. Voittavan joukkueen naiset istuivat vaihtopenkillä pelin yli.

Miesten lyöntien voimakkuus on jopa aiheuttanut vammoja oikeille naisille peleissä. Pitkin kautta moni nainen on päätynyt lääkärin tutkittavaksi otettuaan vastaan miesten iskemiä palloja. Esimerkiksi aivotärähdykset ovat olleet yleisiä.

Seneca College ja Toronton Centennial College kohdatessa naisten ottelussa oli kentällä peräti viisi trans-”naista”. Toisella joukkueella heitä oli kaksi ja toisella kolme. Koko transviisikon kerrotaan pelaavan naisten sarjassa ilman, että he olisivat aloittaneet minkäänlaista hormonihoitoa tai tehneet sukupuolenkorjausleikkausta.

Trans-”oikeudet” eli pakotus on saanut selkeitä muotoja etenkin urheilussa. Miehet ovat menneet transun papereilla esimerkiksi nyrkkeilyotteluihin mukiloimaan naisia ja voittaneet otteluita. Yhdysvalloissa uinnin naisten sarjassa kultamitali päätyi miehelle.

Lähde: Iltalehti

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Feminismi on mennyt hieman överiksi.
Ihmiset ei ymmärrä sitä että p-amerikassa monille se urheilu on ainoa mahdollisuus päästä huippukouluihin stipendeillä.
No jatkossa tytöt voi unohtaa sen, koska transumiehet valtaa tyttöjen lajit.

John Quiman

Aika naisvastaista tuo transuttelu. Eikö mikään naisjärjestö ala mölistä? No, ei ala, koska ne haluavat woketusta ja sukupuolen vaihtamisia, siis kuvittelua vaihtamisesta, sillä ei ole yhtään tapausta, jossa sukupuoli olisi voitu vaihtaa.

Ilkka

Olen kiinnittänyt huomiota samaan asiaan. Jostain syystä naiset jotka yhtenään valittavat miesten liian suuresta vallasta, eivät näe tässä asiassa mitään kummallista. Vain silloin kun ei transvestiitiksi itsensä määrittelevä mies, tai miesjoukko on kyseessä alkaa nalkutus naisten eri arvoistamisesta. Woke kulttuurin ongelma on juuri se ettei kyetä, eikä uskalleta / halutakaan uskaltaa nimetä asiaa pelkäksi turhan jorinaksi kun naisten tasa-arvoa loukataan jonkun vähemmistön taholta. Vain silloin kun mies pitää itseään miehenä, vaikka ei millään tavalla olisi naisvastainen nillitetään kyyneleet silmissä tasa-arvon puutetta.