Kotimaa Maahanmuutto Rikos

Monikulttuurinen riitely päättyi sovintoon, hintalappu valtiolle tuhansia euroja

Kuva: Pxhere (CC0-lisenssi).

Espoossa vuosina 2018-2020 tapahtunut monikulttuurinen veljesnahistelu päätyi asianomistaja Rama Jamalin ja vastaaja Mahmoud Jamalin sovintoon, jolloin syyttäjä peruutti rangaistusvaatimuksensa.

Tuomiolauselman mukaan syyttäjä oli nostanut 23.3.2021 syytteen Mahmoud Jamalia vastaan pahoinpitelyistä ja laittomasta uhkauksesta, jotka ovat tapahtuneet 2018-2020. Riitapukarit ovat kuitenkin tehneet sovinnon, eikä asiassa ole esitetty yksityisoikeudellisia vaatimuksia.

Jamal Raman oikeusavustajaksi määrätty asianajaja Maria Flygare on vaatinut palkkiokseen esitutkinnassa avustamisesta 12,25 tuntia ja valmistautumisesta 11,50 tuntia. Lisäksi avustaja on vaatinut tulkkaus- ja käännöskuluja korvattaviksi.

Jamal Mahmoudilla on ollut ensin avustajanaan asianajaja Jenni Kentala, jonka valmistautumiseen on kulunut aikaa 12,42 tuntia, lisäksi hän vaatii tulkkaus- ja käännöskuluja korvattaviksi. Mahmoudin asianajajana on myöhemmin jatkanut Minna Rautonen, joka on vaatinut palkkiokseen yhteensä 2,8 tuntia.

Syyttäjä on todennut Flygaren laskutuksesta, että esitutkintapöytäkirjassa ei ole laskun mukaista 7 tunnin kuulustelua 1.7.2020, vaan lyhyt kuulustelu 30.6.2020. Flygare on perustellut laskuaan lounaaseen kuluneella ajalla ja todennut, että ei olisi ensimmäinen kerta, kun merkinnät kuulustelusta olisivat väärät.

Syyte hylättiin, ja valtion varoista päätettiin maksaa Flygarelle 2990,88 euroa, Kentalalle 1796,73 euroa ja Rautoselle 409,20 euroa.

20 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
finish Finlandia

”Alun perin rikoslaissa (39/1889) määrättiin, että jos 7–15-vuotias lapsi oli syyllistynyt rikokseen, vanhempain tahi sen, jonka hoidossa ja valloissa lapsi on, tai toimeenpanevan viranomaisen pitää sitä huoneessa toteensaatavasti kurittaa.[7] Pahoinpitelyä koskevassa luvussa säädettiin, että jos kurittaja on kuritusvaltaansa käyttäessään saattanut kuritetulle ainoastaan vähäisen vamman tai ei vammaa ollenkaan, ei rangaistusta tullut tuomita”

 ”Suomessa vanhempien kuritusoikeus poistettiin rikoslaista 1979, ja vuonna 1984 alussa ruumiillinen kuritus kiellettiin kokonaan toisena maana maailmassa.[2] Ruotsissa kuritus kiellettiin jo vuonna 1979, jota ennen sitä ei ollut kielletty y h d e s s ä k ä ä n maassa.”

Loppu onkin sitten pohjoismaista nykyhistoriaa.

juu

Voi voi kun ollaan jamassa Jaman kanssa.
Tää on tätä tää monikulttuuri.
Senttiäkään ne ei tuota kuin raiskatessa, mutta asianajajat kyllä tienaa monikulttuurilla, koska niillä kyllä riittää töitä ja veronmaksajat maksaa.

Jukka

Eihän se ole paljon, jos asianajajan liksa on 300euroa/tunti ja ruokatunti kestää 10 tuntia!

Sari Saarela

Nämä eivät siis tule toimeen edes toistensa kanssa, ja sitten ihmetellään, kun kotoutumista ei kuulu, ei sitten kirveelläkään…

juu

Koko sana kotoutuminen on järjetön, ja sen ainoa tarkoitus on viedä satoja miljoonia veronmaksajilta.
Jos joku haluaa muuttaa Suomeen, Ruotsiin, Venetsuelaan, Burmaan jne jne.. niin ei siinä mitään satojen miljoonien ”kotoutumisia” tarvita. Ne jotka oikeasti haluaa muuttaa toiseen täysin erilaiseen maahan, kotoutuu kyllä ihan itse.
Mielenkiintoinen pointti myös se, että sillon ei mitään ”rasismia” edes ole.

Kolmossivun tyttö

Flygare ja Kentala voivat nyt sitten ostaa jotain kivaa itselleen, Rautonenkin voi maksaa ainakin sähkölaskunsa. Ja sitten seuraavaa mukavaa klaaniriitaa, kunnianloukkausta tai raiskausta odottelemaan. Hei me tienataan tällä.

murre riepunen

Nämä mahmudit ja ählämit kiireesti lähtömaihinsa tappelemaan. Oma kansa täysin tuuliajolla, lapsista vaariin, ei hoitoja, ei hoivapaikkoja kaikille, jos saa hoitopaikan mahdollisuus tulla siellä raiskatuksi, ryöstetyksi jopa tapetuksi. Kouluissa täysi kaaos ja sotatila, samoin kaduilla, jopa rajoituksia liikkumisiin kehtaavat poliisitkin ehdotella, onneksi meillä ei katujengejä, jos kerran ministerit ja viranomaiset niin inttävät…voi pe le.

Matupatja

KATSOKAA minkä sukupuolisia oikeusavustajia taas matuilla…

otto suni

Kyllähän nämä oikeusavustajat tunnetaan ja mikä on parempi kuin valtion varoilla saada puolustusasianajaja!

Ilkka Forsten

Oletettuja naisia, tai naisoletettuja, tai muuten vaan oletettuja, mutta ei naisia vaan suvakkihuo***ia.

Jesus akbar, A. llah döfää

Saattaa kyllä hyvin kasvaa munaskuukkelit haarojen välisssä, mutta marakatithan tykkää tästä, kun Iranissa niin väitetyt turvallisuusjoukot raiskaa myös miehiä mielenosoituksissa. Allahi taitaakin pitää tällaisesta h. omostelusta, taitaa ollakin niitä ”miehiä”..

Eka Kettunen

Veronmaksajia rankaistiin yli viidellä tonnilla plus toinen mokoma meni julkisen puolen kuluihin. Elämme hyvin kalliissa pellemaailmassa kun rahaa tuhlataan tällaiseen.

J. Jörgensen

Millä helvetin logiikalla asianajajien kulut lyötiin asianomaisten itse sopimassa asiassa valtion piikkiin? Ei jutussa anneta ymmärtää, että kyseessä olisivat varattomat käräjäpukarit. Johtuuko tuo siitä, että asiassa syytteen oli nostanut virallinen syyttäjä, ja se jotenkin tekee veronmaksajista automaattisesti asianajajien laskujen maksajia?

Ilmari

En tiedä tarkkaa syytä mutta ei kukaan asianajaja lähde hommiin jos laskun maksajasta ei ole tietoa.

Ilkka Forsten

Ja kun tiedetään että maksaja on valtio, niin kyllä on avustajia kasapäin.

Ilkka Forsten

Muistithan tänäänkin säästää sähköä, olemme sotaa käyvä maa.

Jukka

En! Pakastimet käyvät täydellä teholla ja säilövät muikkua, haukea, lohta, teertä, metsoa, hirven lihaa, hillaa, mustikkaa, puolukkaa, mansikkaa, vattua! Voi vi…ttua, tätä maata!

ike

Tämä vaan todistaa että maahanmuutosta on tullut asianajajien lypsylehmä enkä tuota lopputulosta ainakaan sanoisi sovuksi, noin veronmaksajien kannalta. Jotakin tarttis tehdä.

Kata

Tämäpä tämä ja nimenomaan niin pitäisi!!Ja pian!!

Nämä jamaliramalit kyllä käsyää loppuikänsä ja lasku kaatuu veronmaksajille…ihqua värikkyyttä!

eetee

Voisi alkaa pois… Karsia, noita kansanvihollislakimiehiä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by eetee