Muu maailma Politiikka

Muslimit ja juutalaiset yhteistyöhön

Kuva: Pixabay

Erimaalaiset juutalaisjärjestöt ovat ryhtyneet yhdessä kampanjoimaan Kiinaa vastaan. Kiinan hallinto on vanginnut islaminuskoiseen vähemmistöön kuuluvia uiguureja leireille uudelleenkoulutettaviksi.

Juuri alkaneet Pekingin olympialaiset ovat saaneet erityisesti Saksan juutalaiset järjestöt aktivoitumaan. Myös brittiläiset ja amerikkalaiset juutalaisjärjestöt ovat aktiivisesti mukana toiminnassa.

Netissä toimivan Never Again Right Now- liikkeen edustajan mukaan juutalaiset ovat median silmissä ”kansanmurhien asiantuntijoita” ja juutalaisten holokaustiselviytyjien mukanaolo tuo kampanjalle huomiota.

Muslimi- ja juutalaisjärjestöjen mukaan länsimaitten on ryhdyttävä toimiin Kiinan järjestelmällistä uiguurien sortoa vastaan. Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia ja Australia boikotoivat käynnissä olevia olympialaisia diplomaattisella tasolla.

Lähde: Never Again Right Now

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Kuva näpätty KÄRKKÄISEN sikapäiviltä.. Tuo kuvassa toisena vasemmalta lukien oleva abbedissa näyttää puristavan kauppiaan kasseja. Korjatkaa jos olen väärässä, tai sitten kauppias itse kopeloi kassejaan. Eihän sekään olisi tavatonta tuossa tohinassa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
yepyep

J-sanat saavuttavat päämääränsä, niin muslimien hävitys voi alkaa.

Kata

Katunäkymämme noin 30 vuoden kuluessa….ihqua.

John Quiman

Muuten kyllä, mutta sitten ei enää ole noin paljon tavaraa, kun talous on ajettu pohjille viheriäismielisten, siis melkein kaikkien puolueiden toimesta.

Make

Ei ole tuollainen katunäkymä tulevaisuudessa. Näkyy poltettuja autoja, savua ja nälkäisiä ryysyläisiä kivittämässä melakkapoliisia ja huutamassa allahia.

eetee

Liittoutuvat vihollistensakin kanssa saadakseen lopulta maailmanherruuden

Jones

Juutalaiset ovat jo yhteistyössä muslimien kanssa, sillä ovathan monet muslimit samaa rotua kuin juutalaiset.
Muslimit ovat juutalaisten luonnollisia liittolaisia Euroopassa – Rabbi Pinchas Goldschmidt
https://youtu.be/F2JQYPY7ueU

Ilkka Forsten

Seemiläistä kansaa molemmat, ei ihme että yhteinen sävel löytyi.

Jones

Pitää muuten paikkansa.

Tuumailija

Miksi ei olisi, saman geenistön jakavat ja uskontokin on valitun kansan avittama.
Originaaleja juudealaisia ts. juudalaisia ei ole kuin n.2% israelin kansasta ja nämä taas eivät kuulu genetiikaltaan samaan kuin kasaarit ja askenasit. Heitä pidetään omassa maassan samassa arvossa kuin ”palestiinalaisia”.

Vuosikymmeniä sitten israel paukutteli henkseleitään, että on kenittänyt geneettisen bioaseen jolla pääsee islaminuskoisista eroon, mutta vaikeni nopeasti kun huomasivat pienehkön ongelman (Islam ja j-sanaisuus kun ovat uskontoja eivät rotuja).