Kotimaa Rikos

Nainen varasti kissan lapselta Turussa

Kuvituskuva: Pixabay

Tuntematon nainen anasti keskiviikkona lapselta kissan Turun jokirannassa. Poliisi pyytää asiasta havaintoja.

Ilmoituksen mukaan perheen 8-vuotias lapsi oli ulkoiluttamassa valjain varustettua valkoista kissaa Aurajoen rannassa Tuomaansillan luona torstaina kello 14.30 aikaan.

Lapsi kompastui, minkä jälkeen paikalle tuli tuntematon nainen tiedustelemaan lapsen vointia. Nainen esittäytyi eläinlääkäriksi ja kertoi vievänsä kissan poliisilaitokselle. Tämän jälkeen nainen otti kissan syliinsä ja lähti kävelemään sen kanssa pois paikalta.

Rikoskomisario Aleksi Sulkko Lounais-Suomen poliisilaitokselta kertoo, että asiaa tutkitaan tällä hetkellä epäiltynä varkautena. Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja mahdollista tekijää.

– Ilmoitustietojen perusteella kyse on varsin moitittavasta teosta, sillä kissa on anastettu lapsen hallusta. Vaikka lain mukaan eläintä pidetäänkin irtaimena esineenä, on lemmikin menettämisellä usein omistajalle suuri merkitys. Kissa kun on perheenjäsen, Sulkko pohtii.

Havainnot poliisille ja hätänumeroon

Poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan kissan anastanut henkilö on noin 30-vuotias pitkä nainen, jolla on vaaleat, olkapäiden yli ulottuvat hiukset ja luomi kasvoissa oikealla puolella. Tapahtumahetkellä hänellä oli päällään sininen paita ja legginsit.

Kissa on kokovalkoinen 6–7-vuotias kollikissa, jolla on vaaleanruskeat silmät. Kissa on varovainen vieraita ihmisiä ja kovia ääniä kohtaan.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikista asiaan liittyvistä havainnoista sähköpostilla vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Jos havaitsee anastetuksi epäillyn kissan, asiasta voi ilmoittaa poliisille soittamalla hätänumeroon 112.

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Niin mutta kyllähän sitä suomalaisetkin…Tämähän on kuvauksen perustella suomalainen, tai sitten vetyperoksidi blondi by Ghana. Uskon että kissa on jo syöty, eihän sitä pienillä ansioilla ole varaa ostaa lihaa niin suurta määrää. Annan tässä saman tien hyvän valmistusohjeen.

Otetaan yksi kissa, laitetaan se uunipellille ja kaadetaan koskenkorvaa uunipellin laitoihin asti. Käännetään uuni noin 250 C asteiseksi, ja työnnetään kissa uuniiin. Pidetään sitä siellä noin viisi ( 5 ) sekuntia, avataan uuninluukku, vedetään pelti ulos uunista ja heitetään kissa ikkunasta pihalle. Koskenkorva on heti juotavissa. Erityisen hyvää siitä tekee pieni liraus A olutta, ( Noin 6 tölkkiä ) jotka nautitaan valmistumista odotellessa. 🥴🙀©

Peter Kreisler

Tällaiset tapaukset näyttävät miten sekaisin ihmiset tässä maailman onnellisimmassa maassa ovat.

Ilkka

Emme ole enää maailman onnellisin kansa, rasismin synkkä varjo on laskeutunut politiikamme ylle, koko maailma katsoo kauhuissaan kuinka äärioikeisto jyllää, tuhoaa hauraat ihmisoikeudet ja tuottaa joukon ahdistuneita ruskuaisia joista on koitettu tehdä valkuaisia vuosikaudet sanomalla että väritys ei ratkaise mitään, tärkeintä on röyhkeys.

Toni Lajos

Toivottavasti katti on kiukkuinen kaappajalle.

Ilkka

Kiukkuinen katti onkin muuten melkoinen pideltävä. Olen hakenut yhden pois pihakoivusta, ja yhteistyömme ei ollut mitenkään autuasta.