Maahanmuutto Muu maailma Politiikka

Nyrkit heiluivat yhteenotossa, kun antifa syöksyi maahanmuuttoa vastustavaan mielenosoitukseen New Yorkin pormestarin kartanolla

Vastanmielenosoituksessa olleita antifan jäseniä, 27.8.2023. Kuva: Kuvakaappaus / X.

Poliiseilla oli sunnuntaina kädet täynnä töitä New Yorkin pormestarin kartanolla, kun mustiin pukeutuneet antifa-vastamielenosoittajat ilmestyivät mielenosoitukseen, jossa vastustettiin pormestari Eric Adamsin suhtautumista vuoden 2023 siirtolaiskriisiin.

New Yorkiin on huhtikuun 2022 jälkeen virrannut yli 100 000 siirtolaista, mikä on ylittänyt hallituksen kyvyn majoittaa ja ruokkia heidät. Monet kaupungin ja ympäröivien alueiden asukkaat ovat yhä paheksuvampia Adamsin hyväksymiä toimenpiteitä kohtaan. Näitä ovat muun muassa hääjuhlien poistaminen hotelleista, maahanmuuttajien sijoittaminen esikaupunkialueille ja jopa aikuisten maahanmuuttajamiesten majoittaminen aktiivisesti käytössä oleviin peruskoulujen liikuntasaleihin.

Viimeisen kolmen viikon aikana on nähty useita videoita, joissa sadat siirtolaiset ​​nukkuvat kaduilla New Yorkin Roosevelt-hotellin ulkopuolella. Alla oleva video keräsi miljoonia katselukertoja internetissä, mikä pakotti valtamedian käsittelemään siirtolaiskriisiä uudelleen. Myös newyorkilaiset ovat huolestuneita tällaisista kohtauksista:

Viimeisin leimahduspiste: Randall’s Islandilla, East Riverin varrella Pohjois-Manhattanin ja Queensin välillä sijaitsevalla alueella, jota hallitsevat puistoalueet ja virkistyspalvelut. Veronmaksajat olivat jo tuohtuneita siitä, että nuorten jalkapallokentät ja muut vapaa-ajan kohteet muutettiin siirtolaisten asuinpaikoiksi – ja sitten tulivat uutiset, joiden mukaan kaupunki käyttää 20 miljoonaa dollaria kuukaudessa siirtolaisten ”pienoiskaupunkiin”.

Sunnuntain mielenosoituksen pääesiintyjä oli Guardian Angelsin perustaja Curtis Sliwa, joka puhui kyllästyneelle väkijoukolle mikrofonin ja kaiuttimien kautta:

”Nämä maahanmuuttajat ovat ohittaneet jonon”, hän sanoi. ”Ja jos minä olisin maahanmuuttaja ja antaisitte minulle mahdollisuuden ohittaa jonon ja asua hotellissa, antaa minulle kolme kertaa päivässä aterian… eli periaatteessa antaisitte minulle enemmän kuin Yhdysvalloissa syntyneille kodittomille tai vähävaraisille veteraaneille on tarjolla – olette helvetin oikeassa siinä, että he jatkavat tänne tulemistaan!”

Mielenosoittajat pitelivät kylttejä, joissa oli iskulauseet kuten ” LOPETA PALKITSEMINEN, ALOITA KARKOTTAMINEN” ja ”AMERIKKALAISET ENNEN MAAHANMUUTTAJIA”. New York Post siteerasi Trumpin kannattajaa, joka huusi: ”Ei maahanmuuttajia Long Islandille! Maksamme suuria kiinteistöveroja!”

Vastamielenosoittajat pitelivät kylttejä, joissa luki ”KUKAAN EI VALITSE OLLA PAKOLAINEN” ja ”IHMISYYDELLÄ EI OLE RAJOJA”. Jotkut huusivat: ”New Yorkin poliisin valkoinen ylivalta vittuun!”.

Tappelua edeltäneen toiminnan kohokohta oli, kun avoimia rajoja vastustava väkijoukko pilkkasi vasemmistolaisia huudoilla ”KALPEAT VALKOISET LIBERALIT!”.

Ei kestänyt kauaakaan, kun kahden mielenosoittajaryhmän välinen jännite purkautui väistämättömäksi  tappeluiksi. Maahanmuuttoa vastustavat mielenosoittajat huusivat: ”PIDÄTTÄKÄÄ ANTIFA!”

Tässä mustaan naamioituneen antifa-tyypin piti ilmeisesti läimäyttää maahanmuuttoa vastustavaa mielenosoittajaa, kunnes hänen maailmaansa järkytti apuun rientänyt oikeistolainen:

Tällä videolla näytetään New Yorkin poliisien kohtaamat haasteet, kun yhteenotot aaltoilivat ja kuohuivat:

Kuten hän oli etukäteen luvannut, Sliwa pidätettiin lopulta kansalaistottelemattomuudesta, mutta ei ennen kuin hänen nähtiin puuttuvan tilanteeseen ja hajottaneen joitakin tappeluita:

Sliwa ei ollut ainoa pidätetty. Tässä poliisit ryntäävät paikalle ja panevat käsiraudat antifan jäsenille:

Koska Bidenin hallinto on kirjaimellisesti hitsauttanut etelärajan portit auki, on odotettavissa lisää yhteenottoja seuraavien kuukausien aikana.

Lähde: ZeroHedge, City of New York, New York Post

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Siellä antifantit puolustavat demokraattien haluamaa demokratiaa. Väärät mielipiteet pitää poistaa vaikka väkisin, jotta demokratia turvattaisiin.

Marko Kristian

Niin Bidenin tultua valituksi valepresidentiksi siellä on ihmissalakuljetus ja ihmiskauppa ollut aivan avointa.
Sieltä tuodaan lapsia ilman vanhempia, ja niitä sitten hakevat lapsille tuntemattomat miehet ja vievät heidät jonnekin?
Yhdessä videossa rajalta mies pakkasi maasturin täyteen lapsia takaluukkua myöten, Alex Jones meni kuvaamaan ja kyselemään kuka hän on ja minne vie lapsia, eipä osannut sanoa mitään. Siellä oli jopa 11-12-vuotiaita tyttöjä jotka oli viimeisillään raskaana.
Nyt on sitten ihmissalakuljettajat alkaneet aseistautumaan ja ampumaan rajavartijoita kohti.
New Yorkissa on rikollisuus suorastaan räjähtänyt, ei laittomien siirtolaisten takia vaan demokraattien jotka jotenkin ”hyvittävät orjuusaikaa” eivätkä vangitse mustia rikolliisia.
Musta huumeita käyttävä mies on koko kesän ahdistellut, kourinut ja uhannut raiskata naisia samoilla kulmilla, hänet tuomittiin 3-vuodeksi vankeuteen, mutta vapautettiinkin jo 14 päivän päästä vähemmistökortilla. Nyt hän on samoilla kulmilla entistä agressiivisempana.

Ilkka Manttari

Tämä ennen niin järjestäytyneiden yhteiskuntien vajoaminen noin itsetuhoiseen käytökseen on käsittämätöntä.Kai se on sitten ihmisillä aina jäänteenä jonkinlainen anarkian kaipuu, ainakin jos ollaan niin tyhmiä että ei ymmärretä mitä siitä seuraa.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa