Kotimaa Rikos

Poliisi etsii Terno Antero Lindgreniä

Terno Antero Lindgren. Kuva: Poliisi.

Poliisi haluaa tavoittaa Terno Antero Lindgrenin uusien rikosten ja vahinkojen estämiseksi.

Terno Antero Lindgren on tuomittu useista törkeistä petoksista, niin sanotuista valepoliisijutuista. Lindgren on jättänyt palaamatta vankilaan, ja poliisi epäilee hänen saattavan syyllistyä uusiin petosrikoksiin pakonsa aikana. Uhreina hänen aiemmissa rikoksissaan ovat olleet iäkkäät ihmiset.

Poliisi haluaa tavoittaa Lindgrenin uusien rikosten ja vahinkojen estämiseksi. Siksi poliisi julkaisee hänen kuvansa ja pyytää yleisöltä havaintoja hänen olinpaikastaan. Lindgren on etsintäkuulutettu, ja hän oleskelee mahdollisesti Ruotsissa Tukholman alueella tai Suomessa.

Tiedot Lindgrenin olinpaikasta voi ilmoittaa Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelinnumeroon 0295 416 194 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi. Akuutit havainnot voi ilmoittaa hätäkeskuksen puhelinnumeroon 112.

Poliisi

14 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Pilvenmäen ravit on vielä tarkistamatta, vink vink, voi tärpätä ensi yrittämällä.

Rudi

Ollaan kyllä kaikkein raukkamaisimpien rikosten parissa kun kusetetaan ikäihmisiä jotka ihmisten hyvään uskoen jo höppänyyden rajoilla koittavat elää lopun elämäänsä rauhassa.
Sitten tulee vekkihousu ja vie mummoilta ja papoilta heidän vanhuudenturvaksi säästämänsä rahat. Näitä halveksuu kaikki, varsinkin oma heimo jotka sentään kunnioittavat vanhoja ihmisiä.
Loppuu sanat näiden ihmissaastojen kanssa.

juha II

Voihan tuo ”valepoliisi” viedä kunnon kansalaisen poliisilaitokselle.

Eka Kettunen

Nykyisin ei vankiloista tarvitse edes karata, jättää vain palaamatta lomilta.

Ilkka Forsten

Tiedätkö mitä. Avovankilasta jos lähtee omille teilleen, sitä EI TODELLAKAAN sanota karkaamiseksi tätä nykyä. Se on vaan luvaton poistuminen alueelta. Koska termistö on muutetu tähän malliin, ei kukaan omille teilleen lähtenyt siis karkaa, ja ei siten saa lisää kakkua karkailustaan. Tähän on tultu. Meneekö hyvin vai onko menty liian lällyksi ?

Jouni S.

Vankeihoito lienee nykyisin naisten laji? Ainakin siitä päätellen, että vankilanjohtajia puhutellaan naisten (etu-) nimillä. No nyt taisi lipsahtaa, koska nimestä ei nykyää saisi päätellä mitään, kun voi olla vaikka muunsukupuolinen! Myönnän virheellisen menettelyni.
Mutta, jotenkin tämän nykyhallituksen(kin) touhuja seuratessa tulee väkisin mieleen, että asioita, joita pitäisi hoitaa vain ja ainoastaan kylmällä järjellä, hoidetaankin tunteella. Rikoksen tekijöistä (olkoon maahatulija tai kantis) tehdään aina uhreja ja tekojaan selitetään sen mukaisilla argumenteilla. Rikoksen varsinainen uhri, hänen läheisensä ja kärsimyksensä mainitaan korkeintaan sivulauseessa. Demlan juristit ”viimeistelevät” sitten asian, eli tuomio sakkoa (ref. Kaivohuone) tai ehdollista, lievemmästä päästä.
Aloitukseen palaten, näen tiettyjä yhtäläisyyksiä vankeinhoidon ja Suomen nykyhallituksen logiikkojen ja toimintatapojen välillä. Rahalla ei tunnu olevan mitään arvoa, sitä riittää (velaksi!) ja jos kritisoi, sanotaan, että ”rahan arvo ei merkitse mitään ihmisarvon rinnalla”; tämä ulottuu maamme rajojen ulkopuolella asti! Säästetyllä rahalla voisi kuitenkin kummasti helpottaa monen (sen puutteesta kärsivän) suomalaisen elämää ja työtaakkaa. Järjen käyttöä siis peräänkuulutan.

Ilkka Forsten

Printtasin naamankuvan, onhan taas mihin harjoittelee osumista.

Doppelgänger

Heppu näyttää ihan samalta kuin Jani Mäkelä, kenties kaksoisolento? Luulisi heppua Mäkeläksi jos ei nimeä lukisi tiedotteessa.

Kuin kaksi marjaa

Itse ihmettelin nimeä Lndgren. J–talaiseltahan tuo näyttää eikä mustalaiselta.

Ali

Kun suomalainen on kyseessä,niin kuva laitetaan lehteen, mutta jos kyseessä    on maahanmuutto insinöörejä, niin pysyy tiukasti piilossa vaikka olisi kuinka  vaarallinen rikollinen kyseessä!

Aatu H.

Se kai on poliisista kiinni, mitä ja mistä kuvia julkaisevat, eikä lehden vika.

Patu

Miten niin suomalainen, eikö tuo ole intialainen?

kkk

romani,joiden kulttuurin ”kuuluu” vanhempien henkilöiden kinioitus.
no tässä tapauksessa enemmistövamhisten KUSETUS…

Ilkka Forsten

Lähtökohtaisesti kyllä, sieltä niiden DNA perimä on matkansa aloittanut. Ei siis ole alunperin oltu ravikansaa ja hevosmiehiä.

Uusimmat uutiset