Kotimaa Rikos

Poliisi selvitti asuntomurtojen sarjan Espoossa ja Kauniaisissa

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos sai maaliskuussa 2022 tutkittavakseen rikosilmoituksen, jonka mukaan Espoossa oli murtauduttu omakotitaloon ja anastettu omaisuutta. Maalis-huhtikuussa rikosilmoituksia tehtiin useista samankaltaisella tekotavalla toteutetuista asuntomurroista, jotka olivat tapahtuneet Espoon ja Kauniaisten alueella. Poliisin omalla teknisellä tutkinnalla sekä kansainvälisellä tiedonvaihdolla poliisi sai tiedon yhdestä epäillystä tekijästä, joka johti kahden muunkin epäillyn jäljille.

Rikossarjan päätteeksi epäillyt matkustivat takaisin kotimaahansa huhtikuun puolessa välissä. He palasivat takaisin Suomeen toukokuun alussa, jolloin heidät viranomaisyhteistyön päätteeksi otettiin kiinni ja vangittiin. Poliisi toimitti syyttäjälle syyteharkintaan 12 törkeää varkausrikosta, joihin se epäilee tekijöiden syyllistyneen.

− Asianomistajien ilmoitusten perusteella tämän rikossarjan yhteydessä anastetun omaisuuden kokonaisarvo on lähes 400 000 euroa. Anastettu omaisuus oli lähinnä koruja ja pöytähopeita, kertoo tutkintaa johtanut rikoskomisario Klaus Geiger.

Poliisi

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Timppis

Mikä oli se kotimaa vai onko se hys hys.

Ja KEENERI !

Tekijöiden taustat? Ei ku ansku mä arvaan..

murre riepunen

Vihervasemmiston kunnianhimoinen tavoite on pöytähopeiden ja kultakorujen kerääminen suomalaisilta, siihen hommaan eräät etelämaiden murjaanit ovat soveliaita, mitä hiivattia me pöytähopeilla tehdään? Puulusikoilla pian popsitaan luusoppaa ja pettuläipää, ilmasto sentään pelastuu???

Kata

Onneksi näin pohjoisesta lähtöisin olevana opin lapsena syömään koparakeittoa joten jostain kun sitten saa poron koparia…ja sen puulusikan.
Tähän se resetti tähtää.

https://www.instagram.com/p/ChCb54TqgPG/?utm_source=ig_web_copy_link

Ja maailma pelastuu…tai sitten se pelastuu kun noista styrankeista päästään.

Nationalisti

EU ja vapaa liikkuvuus, meillä ei vastaavia ongelmia ollut muutama vuosikymmen sitten, kun ei ollut tällaista liberaalia yhteiskuntaa, joka on pilannut kaiken.

saniteettileipuri Rysselssön

Pääomien, tavaroiden ja ihmisten vapaa liikkuvuus tuotti aluksi monia hyötyjä demokraattisillekin maille.
Taloudellisen toimeliaisuuden ja syntyneiden riippuvuuksien myötä vahvistuneet, paremmin kriisejä kestävät, autoritaariset maat ovat nyttemmin alkaneet kalistella aseitaan tai suorastaan ampuneet, kuten eräs arktinen roistovaltio.

ike

70-luvulla kiertelin paljon euroopassa ja pohjoisafrikassa, vähemmän sen jälkeen. En oikein ymmärrä mitä uutta tämä EU nyt sitten olisi tuonut. Ei ollut ennenkään ongelmia tuon matkailun kanssa. Ehkä ne helpotukset koskevat enemmän yrityksiä, kansalaisille tuo kuitenkin myytiin aika Helppo-Heikki tyylisellä ajattelulla autojen ja ruoan halpenemisesta ja rajanylitysten helpottumisesta. Ei kai mikään ole toteutunut. Maksaa ollaan kyllä saatu milloin minkäkin maan ylivelkaaantumista. Eräs ystäväni sanoi, kun mainitsin EU erosta että tulisi aika kalliiksi (on ekonomisti). Voihan se olla, saattaa kuitenkin olla että tulee vielä kalliimmaksi jos odotellaan. Voihan siinä tietenkin käydä niin että kun EU kaatuu niin jäsenvaltioiden velat nollataan. Ei kai kukaan todellakaan luule tää esim Italia koskaan niistä selviää.

Kata

Niin, on vaikea ymmärtää miksi se ero on niin kallis…nettomaksajana luulisi että sais vähä mania takaisin!Kuka sitä rahaa on vailla?Vonleyhytys?Mikä taho tarkalleen ottaen saa maksun?
Oliko tästä kerrottu 1994?

Erdgas macht frei !

Joku on lanseerannut sellaisen käsitteen kuin ”Great Reset”, joka tulee kuulemma nollaamaan valtioiden velat ja saatavat.

Ainakin itselle tulee noista sanoista mieleen jonkinlaiset ilmastokriisin huipentamat suuret sodat, jotka yhdessä ruokakriisin ja marakattirokkojen kanssa supistavat ihmiskunnan ehkäpä kolmasosaan nykyisestä.

Ja ihan muutaman vuosikymmenen sisällä.

Uusimmat uutiset