Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos Uutiset

Poliisipäällikön ratkaisu väkivaltaepidemiaan: ”Etiikka ja moraali kouluihin”

Ruotsin NOA:n (National Operations Department) -poliisipäällikkö Carin Götblad. Kuva: Wikimedia Commons / CC BY-SA 2.0 DEED / Poltikerveckan Almedalen

Kun 39-vuotias Mikael murhattiin tällä viikolla 12-vuotiaan poikansa silmien edessä, Ruotsissakin kuullaan tavanomaista latteuksien ja sanahelinän virtaa, jonka tarkoituksena on vain antaa monikulttuurisen yhteiskunnan vahvistua. Jopa ehdotetut toimenpiteet ovat yhtä kliseisiä kuin naiiveja.

Kun NOA:n (National Operations Department) -poliisipäällikkö Carin Götblad oli torstaina vieraana TV4 Nyhetsmorgonissa, hän mainitsi murhatun isän, joka maksoi hengellään siitä, että hän oli kertonut jengistä.

”Se on kauheaa, meillä on tilanne, jossa on paljon aseita liikkeellä. On niin paljon nuoria, jotka kantavat aseita”, hän sanoi.

Yhä väkivaltaisemman trendin torjumiseksi Götblad haluaa yhteiskunnan ottavan enemmän vastuuta ja uskoo, että ”etiikan ja moraalin opettaminen kouluissa” auttaisi.

”Emme ole tottuneet siihen, eikä meidän myöskään pitäisi, mutta se on normalisoitumassa. Me poliisit teemme kaikkemme, mutta se ei riitä, vaan yhteiskunnan on ryhdistäydyttävä. Mielestäni eettisyys ja moraali pitäisi ottaa esille kouluissa.”

Alkujaan Ruotsin poliisi kielsi, ettei mitään rikollisia maahanmuuttajajengejä ole. Tämä narratiivi ei ole enää toivotulla tavalla uponnut ruotsalaisiin, niin nyt kuullaan vain latteuksia  ja annetaan rikollisjengien ampumamurhien ja pommi-iskujen ”normalisoitua”, koska ”kaikki on tehty, ja se ei vaan riitä”.

Lähde: Samnytt

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Kuvassa on esimerkki miksi meitä pidetään täysinä idiootteina.
Mieti kun jossain afrikassa mainostetaan eurooppaa” tee mitä vain rikoksia, jos jäät kiinni niin rangaistus on se että tämä täti antaa piiskaa”

Toni Lajos

Johan helpottaa jengien ammuskelut, tulipalot, henkirikokset raiskaukset loppuvat siihen paikkaan, myös huumekauppiaat tuntevat olonsa uhatuiksi, pakenevat isiensä maille, näi se käy, kas..kas ei huomattu vuosia aiemmin.

Marko Kristian

Moraali on ihan hyvä asia, ei sitä vaan noin vain pystytä siirtämään ihmisille, siis tässä tapauksessa kehitysmaalaisille.
Ilman moraalia minun olisi esimerkiksi hyvin helppoa olla rikollinen, voisin tehdä rikoksia joista en koskaan jäisi kuunni, minulla vaan on se moraali mikä estää.
Ei minulle ole kukaan opettanut mitään moraalia, vaan se on tullut luontaisena kasvatuksen yhteydessä.

Kauko Aalto

”Moraalia on helppo saarnata, mutta vaikea on sitä perustella.” Thomas Hobbes