Eurooppa Kulttuuri

Ranska: Disney sponsoroi Pariisin Gay Pride -tapahtumaa, jossa oli transsukupuolinen prostituoitu ja drag-esityksiä

Pariisin Gay Pride. Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 2.0) / Rog01 from France

Walt Disney Co. oli yksi yritysrahoittajista hiljattain Pariisissa, Ranskassa järjestetyssä gay pride -tapahtumassa, jossa kutsuvieraiden joukossa oli myös transsukupuolinen prostituoitu, jonka kerrottiin kuvanneen seksuaalisesti provosoivia videoita Pariisin kaupungintalon vessoissa.

Lauantaina järjestetyssä La Nuit des Fiertés (Pride Night) -tapahtumassa oli myös drag-esityksiä.

Tapahtuman virallisen sivuston mukaan Disney France sponsoroi La Nuit des Fiertés -tapahtumaa yhdessä Sephoran ja L’Orealin omistaman kosmetiikkayhtiö Nyxin kanssa. Vuosittaiset juhlat järjesti MAG Jeunes LGBT+ -ryhmä, joka tarjoaa palveluja 15-30-vuotiaille LGBTQ+-ihmisille.

La Nuit des Fiertés-tapahtuma järjestettiin Pariisin kaupungintalossa – joka tunnetaan nimellä ”l’Hôtel de Ville de Paris”. Kaupungintalon kaksi huonetta oli omistettu drag-esityksille ja tanssille.

Kuten Breitbart News uutisoi, transsukupuolinen prostituoitu ja esiintyjä nimeltä ”Icy Diamond” oli yksi tapahtuman kutsuvieraista. Prostituoidun kerrottiin twiitanneen videon, jossa hän tarjosi seksuaalisia palveluksia kaupungintalon vessassa ennen kuin tili kiellettiin Twitterin käyttöehtojen rikkomisen vuoksi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Icy Diamond (@icy_diamondxx) jakama julkaisu

Viime vuonna Disneyn silloinen toimitusjohtaja Bob Chapek antoi periksi pienelle radikaalivasemmistolaisten työntekijöiden ryhmälle ja sanoi, että hän aikoo tehostaa yhtiön LGBTQ+-aktivismia.

Sen jälkeen Disney on taistellut Floridaa vastaan lapsia ja vanhempia aktivistiopettajilta suojaavasta Parental Rights in Education -laista, luonut useita transsukupuolisia hahmoja lastenohjelmiinsa, asettanut homohahmot suurten elokuviensa keskipisteeksi ja jopa lanseerannut LGBTQ-aiheisen vaatemalliston.

Lähde: Breitbart

 

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kyllönen

Edellinen disneyn johtajahan ajoi yhtiöön ”woke, cancel” ym kulttuuria, ja yhtiö tekikin hirmuiset tappiot. Johtaja sai siis potkut, mutta mitään eivät oppineet.
Yksi hyvä esimerkki on Simpsonit, kun se siirtyi disneylle niin siitä tuli todella tylsä.
Se johtuu tietenkin siitä, että miettivät vain mikä voisi ehkä loukata jotain ”vähemmistöä”?
Sen sijaan kaljuja lihavia valkoisia miehiä saa pilkata minkä kerkiää 😀

John Quiman

Disneyn osake on tippunut parissa vuodessa noin 200 dollarista tuonne 80 dollarin tienoille, mutta yhä wokettaa.

Ilkka

Pitkälle on tultu niistä ajoista kun Disneyn piirretyt elokuvat, ja Aku Ankka riitti olemaan viihdykettä. Jotenkin epäilen ettei Walt itse olisi ollut järin innostunut hänen brändinsä valjastamista tähän genreen, mutta ainahan siinä käy niin että kun pomo on poissa hyppii hiiret pöydälle.

John Quiman

Kauas on vinoutunut Disney-tuotanto juuriltaan. Uskoisin myös, että Walt ei todellakaan ihastuisi nykymenosta, vaan jos vain voisi, palaisi Manalasta ja antaisi nykyjohdolle kenkää.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka

Luin jostain aikoja sitten että Roope Ankan hahmo oli kuvainnollisesti Disney. En tiedä onko tämä totta, voi olla, tai sitten pelkkä tarina muiden joukossa ?

John Quiman

Vaikea sanoa, mutta onhan Roope eräänlainen amerikkalaisen unelman henkilöitymä.

Ilkka

Olen sanaton tuon kauneuden edessä.

Toni Lajos

Sairaloista toimintaa, yhteiskunnan rappiota kuvastaa moinen toiminta, hyi hel….ti