Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Ranska: Neljä algerialaista maahanmuuttajaa raiskasivat ja murhasivat raa’asti 12-vuotiaan pariisilaistytön – löydettiin matkalaukkuun tungettuna ja kurkku viillettynä

Nuori koulutyttö raiskattiin, tungettiin matkalaukkuun ja löydettiin auton takakontista.

Ranskan poliisi on pidättänyt neljä algerialaista, joiden epäillään osallistuneen 12-vuotiaan, Lola-nimellä tunnetun koulutytön raakaan murhaan ja raiskaukseen. Epäillyt Dahbia B., Amine K., Friha B. ja Rachid N. ovat kaikki kotoisin samasta algerialaisesta kylästä, ja yksi heistä saattaa olla laittomasti maassa.

Ruumis löytyi matkalaukusta käpertyneenä, kahlittuna, kurkussa syvä viiltohaava ja kryptisiä numeroita. Lauantaina tehdyn ruumiinavauksen mukaan hänen kuolemansa johtui tukehtumisesta. Tapauksen kahdelle epäillylle on nostettu syytteet alle 15-vuotiaan murhasta sekä kiduttamisesta ja raa’asta raiskauksesta ja ruumiin kätkemisestä. Vaikka seksuaalisesta väkivallasta ei ollut mainintaa, kun juttu tuli ensimmäisen kerran julki, BMFTV:n uusimmat tiedot väittävät, että tyttö myös raiskattiin.

Poliisi sanoo myös, että hänen kehoonsa painettiin ”välineellä” numerot ”yksi” ja ”nolla”. Tarkemmat tiedot siitä, mitä nämä numerot tarkoittavat ja miten ne painettiin kehoon, ovat kuitenkin epäselviä.

Lolan isä ilmoitti hänen katoamisestaan perjantaina, koska hän ei ollut palannut tunneilta Georges-Brassens Collegeen, joka sijaitsee aivan sen rakennuksen takana, josta hänet lopulta löydettiin. Lolan äiti Delphine meni poliisiasemalle. Koulutytöllä, jolla oli keskipitkät vaaleat hiukset, oli yllään valkoiset farkut, joissa oli reikiä, valkoinen huppari, hihaton takki ja valkoiset lenkkarit, raportissa kerrottiin.

Äiti laittoi sosiaaliseen mediaan epätoivoisen viestin tyttärensä löytämiseksi tämän kadottua ja kirjoitti: ”Tyttäremme Lola nähtiin viimeksi kello 15.20 tuntemattoman naisen seurassa asunnossamme.”

Kuva: Facebook.

Tutkijat pidättivät myös neljännen epäillyn varhain lauantaiaamuna Bois-Colombesissa Hauts-de-Seinen alueella. Kyseessä on nainen, jonka tuntomerkit voisivat vastata videovalvonnassa rikoksen tapahtumahetkellä nähdyn naisen tuntomerkkejä. Toinen nainen, jonka väitetään perjantaina iltapäivällä pyytäneen paikallisen apua kantamaan ison matkalaukun autoonsa, on Le Parisien -lehden mukaan neljäs tällä hetkellä poliisin huostassa oleva henkilö. Kaksi pidätettyä naista ovat siskoksia, ja mediatietojen mukaan toinen heistä on koditon.

Pariisin syyttäjänviraston mukaan tapauksen pääepäilty on tällä hetkellä 24-vuotias mies, joka BFMTV:n mukaan puhui ”selvästi” tutkijoille ja ilmeisesti paljasti tapauksen kannalta keskeisiä todisteita. Toisen nelikymppisen epäillyn epäillään auttaneen nuorempaa miespuolista tekijää ruumiin kuljettamisessa. On epäselvää, mikä rooli naispuolisilla epäillyillä on mahdollisesti ollut tapauksessa.

Le Journal du Dimanche -lehden mukaan poliisi tutkii myös mahdollisuutta, että tyttö olisi siepattu ja otettu kohteeksi elinten talteenottoa varten.

Tytön kodin edessä oleva sisäänkäynti on täynnä pehmoleluja ja kukkia, joita surevat ovat tuoneet paikalle. Tytön ystävä puhui BFMTV:n kanssa ja sanoi: ”Nauroimme vielä perjantaina, en osannut aavistaa, mitä tulisi tapahtumaan”.

Poliitikot eri puolilla Ranskaa viittaavat siihen, että jälleen kerran maahanmuuttajat ovat vastuussa yhdestä järkyttävästä murhasta ja raiskauksesta.

”Lola, 12, murhattiin raa’asti Pariisin 19. kaupunginosassa. Neljä algerialaista pidätettynä. Nuorisoamme teurastetaan, sillä aikaa kun ammattisurijat jahtaavat kuviteltua islamofobiaa”, kirjoitti Bouches-du-Rhônen senaattori Stéphane Ravier.

Kansallisen liittouman parlamentaarinen johtaja Marine Le Pen kirjoitti Twitterissä: ”Jälleen kerran kauhea salamurha. Pieni tyttö murhattiin keskellä Pariisia. Jonain päivänä on mentävä tutkimusten loppuun asti, jotta löydetään paitsi välittömät syylliset, myös lopetetaan hullu politiikka, joka mahdollistaa nämä rikokset.”

Lähde: Remix

88 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
K. J. Pitkä

Suomen RISE voisi antaa matkasellin käyttökonsultaatiota Ranskan vastaaville viranomaisille.

Tuolle kustannuksia säästävälle suomalaiskeksinnölle on varmaankin haettu jo kansainvälistä patenttia tai mallisuojaa.

Kolmossivun tyttö

Itse tapaus on niin kammottava, ettei minulla ole oikeastaan sille sanoja. Mietin kuitenkin vain Samuel Patyn tapausta 2 v sitten. Tai kaikkia terrori-iskuja, mitä islamilainen kansainvaellus on tuonut. Jokaisen Eurooppaan isketyn avoimen haavan jälkeen ihmiset ovat ensin shokissa, sitten raivoissaan tai ilmaisevat kollektiivista surua kukin ja pehmoleluin. Sitten vasemmisto- ja liberaalipoliitikot vakuuttavat, ettemme anna pelolle valtaa ja lupaavat lisää rahaa kotouttamiseen. Kansallismieliset ehkä tuomitsevat teon, mutta he jäävät vähemmistöön. Ja entä tämän jälkeen? No sitten tapaus unohdetaan. Uutisautomaatti tykittää suorastaan psykedeeliseen tahtiin uusia vastaavia veritekoja niin, että alamme turtua. Samalla mainokset, asiaohjelmat ja viihde suoltavat silmillemme iloisia tummaihoisia 5 G:n, suoratoistopalveluiden, terveyssiteiden tai deodoranttien mainostajia, puoliverisiä asiantuntijoita ja kotoutumisen mannekiineja. Ja varmaa on, että maahanmuuttoa rummutetaan veriteon jälkeen erityisen ponnekkaasti positiivisessa valossa. Samalla yhteiskuntamme muutos kohti kuilun reunaa etenee suurien kaupunkien lähiöissä kiihtyvään tahtiin, vääjäämättömåsti.

Ranskan algerialaisista tietoa netistä etsiessä törmäsin seuraavaan Sarastus-lehden artikkeliin, kannattaa lukea. Tikittävä aikapommi siis. Joskin heitä on jonkin tiedon mukaan 800 000, kun 60 milj ranskalaisesta maahanmuuttajia on 40%, eli noin 24 milj.

https://sarastuslehti.com/2014/07/10/ranskan-algerialaiset-tikittava-aikapommi/

Kata

Asiaa! Kun miettii kuinka kauhea älämölö nousee aina Turunkin muistokulkuetta vastaan ja kuinka hiljaa nuo Turun päättäjät ovat…paitsi ihan vetisinä kun zuppieri oli pelastaja voi sitä ylistystä!Hahaa ei voi kuin tuskissaan nauraa mitä keisarin vaatteet-näytelmää viedään eteenpäin hullulla kiihkolla.

Ja mainokset 😀 boikottijono vaan kasvaa!

Kanta A. Ottavainen

Ranskassa olisi taas giljotiinille käyttöä.

Ei muuta kuin torille vaan giljotiinit ja niiltä neljältä saastalta päät irti suuren ranskalaisjoukon hurratessa ympärillä. Kävisi varoituksena muille samankaltaisille ihmisjätteille ja säästäisi vankilakuluissa.

Tekovälineet valtiolle!

Taas tänään päivälehdissä useita eri seksirikoksia, joissa kaikissa tekijänä marakatti.

Jukka

Paras ratkaisu. Giljotiinilla mulkuilta pää pois. Nyt taas alkaa loputon oikeustaistelu, jonka lopussa oikeus toteutuu. Tyttö aiheutti kauneudellaan ja viehkeydellään syytetyille sellaisen tilan. ettei syytetyt voineet intohimoilleen mitään. Tyttö aiheutti olemassaolollaan syytetyille megamagneettisen kiihkon, jota mikään ei voinut vastustaa.

Juissi

Yksittäistapaus ei voi yleistää. Tässä tuli vaan seksuaalinen hätätilanne.

Olkaa varovaisia

Suomessakin marakattien myötä aidsit, kupat yms taudit ovat uutisten mukaan ennätys lukemissa. Kandee varoa suomalaisia vajakkisuvakkihoroja, matupatjoja, jotka mielellään kutevat näiden marakattien kanssa…

Ilkka Forsten

Mielenterveydellinen häiriö jota on ainoastaan 1.7 miljardilla saman uskoisella, mutta ei anneta lukujen häiritä suvaitsevaisuutta olemmehan jakamattomien ihmisoikeuksien puolella. Semper fi.

Taavi Attenporo

Jos murhamarakatit lisääntyy Suomessa sietämättömälle tasolle, niin:
Valmiuslaki – Wikipedia

”…kieltää oleskelun ja liikkumisen tai rajoittaa niitä tietyllä alueella, jos väestön turvaaminen tai maanpuolustuksen kannalta tärkeiden kohteiden suojaaminen sitä vaatii”

Marakattien oleskelu ”turvaamisleirien” ulkopuolella voitaneen kieltää tuolla perusteella.

David

Mitä D. Attenborougin mukaan piti tehdä vieraslajeille..?

Ilkka Forsten

Tarkkailla kiikari(tähtäimen) läpi.

Jukka

Tarkkailin Kahlesin 3-9×42 linssien läpi teertä, vain hetken. Pieni puristus ja 6,5×55 sylkäisi, teeri tippui nätisti männyn tyvelle.

Ilkka Forsten

Niin se tippuisi rättipääkin. USA:n merijalkaväen tarkka-ampujalta kysyttiin mitä hän tuntee ampuessaan terroristin, johon hän vastasi, kevyen rekyylin olkapäässä. Ei siinä muuta tunne hän puhui totta. Kaiken sen jälkeen mitä nuo saastat tekevät euroopassa lakkaa tuntemasta yhtään mitään imhimillistä niitä kohtaan, sitä alkaa odottamaan hetkeä kun sen rekyylin voisi tuntea. Se miten niitä hyysätään, ei tule enää pitkään onnistumaan. Sanokaa minun sanoneen niin pikapuoliin tapahtuu ensimmäinen muutos ja sitten vauhti kiihtyy.

Se että poliitikot leikkivät jumalaa kertomalla mitä saamme tuntea, sanoa tai tehdä, ei merkitse mitään. He eivät vastaa mistään virheistään ellei heitä laiteta vastaamaan, ja siinä hetkessä tulee menemään muutakin kuin ne hyyssärit. EU on toimimaton kolossi jossa ihmiset nähdään vain poliitikkoja hyödyttävinä marionetteina, subjekteina joille kasataan loputtomasti velvoitteita ja hyvin vähän oikeuksia. Se ei ole oikeusvaltio mitä he rakentavat, joten miksi välitämme koko käsitteestä oikeus, kun voisimme ottaa käyttöön omankäden oikeuden mikä mullistaisi koko paletin.

Yksikään YK:n asiakirja tai artikla ei velvoita olemaan uhrina omassa maassaan, eikä se velvoita salllimaan murhaajien tuloa keskuuteemme nimikeellä jakamattomat ihmisoikeudet. Se kaikki on poliittista pas****aa ja täysin mielivaltaan perustuvaa lässytystä. Maan valloitus voidaan toteuttaa muullakin tavalla kuin suoralla asevoimien hyökkäyksellä, sitä muslimit ja heitä hyysäävät juuri tekee. Koko ajan lisää oikeuksia mutta ei vastuuta, koko ajan lisää suvaitsevaisuutta sinnepäin mutta ei velvoitetta suvaita kantaväestöä. Tämä idioottimainen pask****n jauhaminen on loputtava, ja jos se ei lopu äänestämällä, se lopetetaan muulla tavalla. Varautukaa ajoissa, kun rytinä alkaa sitä ei pysäytä mikään. Jos annamme koko ajan lisää pelivaraa vastapuolelle, he eivät lopeta valloitustaan, mutta kun alkaa tapahtumaan selvää ja kuuluvaa asenteellista muutosta, mihin tarvittaessa on lisättävä tekoja tapahtuu käänne. Jos Saudi-Arabia voi ilman mitään kansainvälisiä sanktioita pitää orjia, tai kieltää vaikkapa somaleilta pääsyn maahan, mikä meitä estää toimimasta samalla tavalla ? Vetoaminen kansainvälisiin lakeihin menettää kaiken uskottavuutensa, jos sitä voidaan tarkoitushakuisesti muokata valkoisten haitaksi kuten nyt tapahtuu. Ihmisoikeudet kuuluu vain sille ryhmälle joka on ne luonutkin, muslimit ei ole olleet niitä luomassa joten heillä ei ole sitä oikeuttakaan. He eivät ole koskaan ratifioineet YK:n artikloita, mutta huutavat kaiken aikaa niiden artikloiden perään. Miettikää näitä asioita kun luette seuraavan tapauksen, tai olette sellaista todistamassa omassa elämässänne. Jos te ette puolusta itseänne, suvakit ei sitä tee.

Kata

Asiaa taas,näin on näreet!

Sari Saarela

Jotenkin arvelinkin, että eivät olleet paljasjalkaisia fransmanneja.

Mara 🐒

Marakatteja

Minervan Pöllö

Tämä ongelma ei tule laantumaan, ellei remmikeinu ala heilua Euroopassa, ja islam tulla siirtämään uskonnonvapauden ulkopuolelle, selkokielellä tämä tarkoittaa, että muslimien haaliminen Eurooppaan on lopetettava, ja jo täällä olevien lisääntymiseen on puututtava.

Pesunkestävä

Moni vajakki-suvakki k. yrpä h. oro on lääpällään näihin matuihin, valitettavasti.

Otto Korzteeni

Myös afrikkalainen ja lähi-itäläinen ei-muslimiväestö aiheuttaa ihan samoja ongelmia. Kuten myös Usan afroväestö.

John Quiman

USA:n afroväestö siltä osin kuin asuu Euroopassa, ei aiheuta ongelmia, koska se heikompi materiaali asuu omissa lähiöissään omassa maassaan. Eurooppaan tulee asumaan opiskelleita ja yhteiskuntaan sopeutuneita henkilöitä.

Eraticator

Eurooppa ei tarvitse yhtään ainutta n–keriä. Jos haluat asua n–kereiden seassa, muuta Afrikkaan ja vie Euroopassa loisivat mukanasi.

Juha

Yksittäistapaus.

Algeriassa on kenties joku humanitäärinen kriisi.. voitaisiin ottaa sieltä 100 000 maahanmuuttajaa Helsinkiin ja muihin menetettyihin punakaupunkeihin. 99.9 %a Suomen kansasta kannattaa EUta ja haluaa maahamme lisää etnistä värinää.

otto suni

Todellakin humanitäärinen kriisi, mutta kriisi on siirretty Ranskaan. Näiden kurkunleikkaajien rikoksista ei suomalainen media kerro sanallakaan eli Hybridikeskus salaa kaiken kriittisen tiedon!

Eka Kettunen

Ranskassa ja monissa muissa normaaleissa maissa sentään uutisoidaan avoimesti näistä tapauksista ja jopa oikeuden istunnot televisioidaan.

Suomessa ei tällaiseen pystytä, vaan selitellään poliisin tutkimuksien vaarantuvan tai että varjellaan uhrin henkilöllisyyttä ym. schaissea. Lopuksi vedotaan mielenterveysongelmiin ja horistaan monikulttuurisuuden tuomista haasteista.

Kysyntä ja tarjonta

Hetken mietin että miksi numero ihmisessä mutta sitten hoksasin että pitäähän olla valokuva kohteesta josta sisuskalut on viety. Voidaan näyttää että se oli terve ja hyvinvoiva. Ja ettei sairauksia ollut.

israelissa on suuri kysyntä munuaisille. Ja sinne punainen risti myy paljon ”lahjoituksina saatuja”. Aiheesta oli aikoinaan hyvä dokumenttikin, mutta nyt se on sensuroitu joka paikasta.

John Quiman

Suvakkilan uutisista: ”Niin, mutta ei tyttö kärsi enää. Algerialaiset kärsivät rasismista joka päivä.”

Antti

John mene hoitoon helvetin kusipää

Ilkka Forsten

Antti, onko sarkasmi ihan vieras asia sinulle ?

ike

😂

juu

Tästä kun oli pieni uutinen Suomen ”luotettavassa mediassa” niin arvasin että tähän tulee tämä monikulttuuriaspekti mukaan.
Taas kerran poliitikot jotka näytä rikollisia maahan tuo, pitäisi tuomita samaan rangaistukseen kuin se rikoksentekijä.

John Quiman

Koska poliitikot ovat olleet tietoisia riskeistä, ovat he osasyyllisiä, eikä ideologia ole puolustus. Se on korkeintaan syyntakeettomuuden osoittava seikka, joka vie suljetulle osastolle hoitoon.

ike

Olisiko poliitikkojen aika myöntää syyllisyytensä. Kyllä eduskunnan pöytäkirjoista käy selville ketkä näitä suvakkeja ovat. Olisiko jo aika että häkki heilahtaa. Ovat yhtä syyllisiä kuin tekijät, ainakin tuomio avunannosta.

John Quiman

Jos eivät olisi tietoisia aiheutuksistaan, eivät olisi koskaan keksineet, että pitää salata kaikki negatiivinen lemmikeistä ja kieltää niiden arvostelu.

Suoltavaa Asiaa

Nerg tiesi taustat

Jukka

Niin tiesikin, mutta ei kertonut millaiset taustat!

Ilkka Forsten

Mekin tiedämme Nergin taustat, uteremaisteri…

Otto Korzteeni

Varmaan pätevä utaretutkijana, mutta aivan käsi vastaamaan mistään turvallisuusasioista. Räsänen nimitti, koska Nerg oli joskus KD:n listoilla?

Eetee

Kivoja pelihetkiä ja jokapäiväistapaus. Kiitos Taposellekin että meilläkin saamme pian nauttia paremmasta kulttuurista.

Ilkka Forsten

Paljonko pitää vielä tapahtua ennen kuin matujen kuolemat alkavat yllättäen lisääntyä ? Ne on hävitettävä, kaikki, ei mitään erillistä tutkimista sillä teot joita pulpahtelee esiin ei enää ole millään tasolla sitä mitä pitäisi suvaita. Kun joku perustaa partiot hoitamaan nuo pois pelistä, olen mukana.

Tuumailija

Tosi, tilausta olisi tuollaiselle A-gruppelle, joka siivoaisi randomina vieraslajeja pois katukuvasta. Kun ”perheistä” katoaisi muutama kymmenen ahmedia ja abua, niin alkaisivat ehken miettimään kotiin paluuta tai muuhun maahan siirtymistä, vai hoksaisivatko raketti-insinöörit tällaista vinkkiä?

Runtiti-pou

Pliitikot eivät tee mitään. Ainao toivo on kansan nousemisessa kapinaan

otto suni

Täysin samaa mieltä ja operaatio on aloitettava nyt kun sotapsykoosi on sopivasti saanut Euroopan hallintaansa. Puhdistetaan omat tontit, niin hommat hoituvat paremmin!

Otto Korzteeni

Tarvitaan joku ottamaan ns. johtajuuden taakka.

Jussiboy

Onpa verenhimoista. Tehdäänkö ihan suomalaisille raiskaajille samoin,joita on moninkertaisesti enemmän.

Kata

No suhteellisesti suomalaiset ovat siinä asiassa vähemmistö oi jussaboi,se on matematiikkaa.
Ja totuus myös.

Kukaan ei niistä inhokeista tykkää mutta jussaboi haluaa vaan lisää ja lisää on saatu ihan roppakaupalla joten jussaboin mielestä ihan jees.

Kyllä suomalaisetkin…..tuota on raakkuneet suvakit jo vuodesta 2015….eikö olisi jotain uutta?

Jussiboy

Se ei ole jees mutta en myöskään pidä teidän ”kansallismielisten” vonhkaamisesta ja lynkkausmielestä ja vihamielisyydestä. Ette te ole todellisia kansallismielisiä vaan yhden rodun ylivaltaa myötäilevistä hihhuleita.

Ilkka Forsten

Niin olemme, koska me olemme yksi rotu, emme sekoitus arabialaista ja afrikkalaista perimää. Ei ne tulijatkaan koe tarpeelliseksi saavuttaa monikulttuurista lopputulemaa, he haluavat vain oman perimänsä voittoa.

Kata

😀 Emmie jaksa sulle enää selittää koska aivosi ovat jo niin sammaloituneet ettei sinne mene uutta näkökulmaa,olet menetetty tapaus!Sori siitä!

Eraticator

Eiköhän suomalaiset ole raiskaajina vähemmistö absoluuttisestikin mitattuna. Matujen teoista jää suuri osa pimentoon. Suvakkiuhrit eivät ilmoita, osa muista pelkää leimaantuvansa rasistiksi, ja osa pelkää tekijän/tekijöiden klaanilaisten/suvun kostoa. Muistanette mitä esim. Ruotsissa ja Britanniassa on tapahtunut matugroomaajien uhreille, jotka hakeneet viranomaisten apua.

Ilkka Forsten

Tehdään vaan, vaikka sillä ei olekaan mitään merkitystä kuka johtaa tilastoa. Veri haisee pitkälle, totesi muuan Standartenführer Rudolf Lange Wanseen kokouksessa, ja tiesi mistä puhui. Hän laittoi noin 250 000 suorasääristen joukkoon kolmessa päivässä Latvian alueella toimiessaan.

Nationalisti

Kuinka kauan eurooppalaiset katsovat sitä, kun valkoisia lapsia hakataan, ryöstetään, kidutetaan ja murhataan rotumuukalaisten toimesta?
Jos linja olisi alusta saakka ollut ”refugees NOT welcome”, näitä ongelmia ei olisi, mutta kun väestönvaihtoa hullunkiilto silmissä ajavat poliitikot saavat tehdä mitä huvittaa, seuraukset ovat karmeaa katseltavaa.

Saunan taakse

Sairasta vieraslajia!

Eetee

Ikuisesti. Koska äänestäminen ei vaikuta hevon v–tuakaan.

juu

Kyllä eurooppalaiset katsoo loppuun asti, mutta sitä en ymmärrä miten Suomessakin vanhemmat katsoo sivusta kuinka lapsensa raiskaajat saa jotain ehdollisia tuomioita?
Vähintäänkin sen isän pitäisi ottaa oikeus omiin käsiin, koska ei yhteiskuntakaan sitä oikeutta ylläpidä.

Nationalisti

Juurikin tämä.
Keskustelu käännetään pois niistä juurisyistä ja asiat kuitataan sillä, että ”tämä on tietysti väärin, mutta kyllä meillä on hyvä oikeusjärjestelmä, joka aikanaan sitten tuomitsee tekijät”
Toimimalla tuolla tavalla, sitä itse vain pahentaa näitä ongelmia.
Asioista on puhuttava niiden oikeilla nimillä!

juu

Aikanaan siskontyttöä itiksessä ”kiusasi” naapurin semmonen 10 lapsinen perhe, huoritteli 6-vuotiasta tyttöä, tyttö ei uskaltanut enää mennä edes ulos.
Sisko meni sinne sitten puhumaan vanhemmille niin ne sylki päälle.
Minä menin sitte sinne ja raahasin sen äijän siihen hiekkalaatikolle ja …
Loppu se kiusaaminen siihen ei enää paljon somaleita näkynny.

ike

👍

Ilkka Forsten

Hieroitko laatikkosaharaa sieraimiin ?

Nationalisti

Asiallista toimintaa, kun tietää minkälaista heidän käytös on. Jokainen normaali ihminen on huomannut, ettei puhumisesta niiden kanssa ole mitään hyötyä, käytös on niin ylimielistä, ala-arvoista ja kantaväestöä vihaavaa, että keskustelu on vain ajanhukkaa.

Ja KEENERIT !

Ullatuus?

gameover

En usko tuohon juttuun, Ranska on nimittäin NATO maa. Todennäköisesti juttu on venäläistä propagandaa.

ike

Te jokainen jotka äänestätte punavihreitä ja yleensä suvakkeja, katsokaa tarkkaan tuota tytön kuvaa. Olette kaikki osasyyllisisiä tähän kaikkeen (Myös Turun tapaukseen). Ette vieläkään ymmärrä että maailma ei toimi teidän toiveidenne mukaan. Maailma on raaka ja suvaitsevaisuuden hyväksikäyttäjiä on kaikkialla. Suvaitsevaisuus on hyvä jos täytyy suvaita naapurin remontin ääniä jotka kuuluvat vähän myöhään tai jos tilaamasi kyyti ei tule aivan ajoissa. Se ei ole hyvä jos maahan alkaa tulla toiseen kulttuuriperimään kuuluvia ihmisiä joille sen maan lait johon he tulevat eivät merkitse mitään koska niistä ei tule kuolemanrangaistusta, ja joka vielä elättää heidät.

Kata

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7c726853-72c8-445b-8b36-60f77d860945?fbclid=IwAR0E4Du-s_3v7Tlh26p029PQiVn5gadtlhjTraX9KuGTcGOH50X3ZUHoFus

No meän tytöt kyllä kiristää poninhäntää mutta sama laulu aina vaan!Vaikka tosiasiat lyödään eteen niin kottoutusta lissää ja rahhaa niille lissää…Ja niin ollaan turvattomuuden ja katkeruuden tiellä joka johtaa…jossain vaiheessa!Voi noita viherpeikkoja!

ike

On surkeaa että tässä maailmantilanteessa jossa tarvittaisiin kokemusta meillä istuu, varmaan kaikkien aikojen, kokemattomin hallitus.

Jukka

Tyhmin hallitus, kantiksille vihamielisin hallitus. Vielä jaksaa vähän aikaa!

Otto Korzteeni

Täynnä nykyajan efialteksia. Täysin mätiä punikkivihreitä. Mutta lisää kehitysmaalaisia maahamme huutaa myös kokoomus ja elinkeinoelämän järjestöjohtajat. Globalistit, niin punikit kuin kapitalistit, ovat suomalaisten etniselle säilymiselle tuholaisia.

rasistit tästä huudelleet 20 vuotta

Heh ja kuinka ollakkaan. Kommentointi suljettu.

Kata

No iliman muuta!Voishan sitä tulla gauheita kommentteja ja joku pahoittaisi mielensä ja tarvitsisi turva-aluetta alpakoineen.

Ilkka Forsten

HS:n sivuilla oli tänään uutinen jossa kerrottiin kuinka Ruotsidemokraatien joku nainen oli sanonut Sieg heil, ja kuinka hän loukkasi Anne Frankin muistoa. Sitten kerrottiin että frank menehtyi Auschwitsissä yhy hyyy… Paitsi, ettei menehtynyt, se paikka oli Bergen – Belsen.

Tätä ei kuitenkaan saanut kommenttiosiossa korjata, että näin tämä perk*****n kommunistivaltio toimii ja selittää olevansa demokratia.

John Quiman

Kommentointi poistetaan jo ennen artikkelin julkaisemista aroissa asioissa, joihin voisi tulla vääräoppisia kommentteja. Eilen oli kommentointi auki sukupuolisekoiluja koskeneessa artikkelissa. Kommentit olivat liian kamalia suvakkien makuun, joten vähän ajan päästä kommenttiosio sujettiin ja kommentit katosivat näkyvistä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Runtiti-pou

Luuletko suvakeilla olevan jotain moraalia?

John Quiman

Suvakki ei tarvitse moraalia, sillä on ideologia, joka on todellisuuttakin todellisempi.

Jukka

Katsoin 6.10 eduskunnan kyselytuntia. Siinä sisäministeri Mikkosen määintä ja nauunta kertoi kaiken oleellisen ja syyn Suomenkin tilanteeseen, kun katujengit mellastavat. Jaffakn pitää oikeuslaitostamme pilkkanaan ja syyttää poliisia mustamaalaamisesta. Hän kun on omasta mielestään syytön puhdas pulmunen. Olemme nynnyjä, aseettomia, munattomia noitten silmillemme räkivien loisten edessä ja vihervassarit, kokoomus, keskusta, RKP ovat syyllisiä tähän hulluuteen.

Kata

Voi helv**ti tätä touhua…nuo alkukantaiset älykääpiöt osaa tämän kyllä…jos muistatte ne tytöt Tanskasta ja Norjasta vaelluksella morokkien mailla…

Aivan siis niin järkyttävää ettei ole sanoja.Tuollainen lapsen numerointikin..oliko kymmenes tapaus…
Ja siinäpä kai wokkemuijia taas mukana?”Avustajat”????Oksetus mitä raakoja olioita!Sama kohtalo heille!

Mutta mitä sannoopi makaroonit ja meänki vahakasvot?

juu

Jotenkin arvasin että näin tää taas on.
Pitäskä tollaset n—etit laittaa vastuuseen?
Ai mutta hetkinen ny sanoin n—eri sanan se on pahempi kunm raiskausss ja mutrrha

Känkkä

Eurooppa kirkuu Ukrainaa, mutta romahdus tapahtuu selän takana. Poliittinen Maginot-linja pettää.

Realisti

Venäjä on vasta toiseksi suurin uhka. Muslimimaista tuleva maahanmuutto on suurin turvallisuusuhka Euroopalle.

Ilkka Forsten

Hävitetään ne…Ei se ole mikään iso asia, tahtotila riittää.

Suuret luulot

Ja kuka aloittaa? Kuka on tähänkään asti tehnyt mitään asian eteen?

Ilkka Forsten

Sinä(kin) voit aloittaa, ja aloitatkin jos oman perheesi jäsen kokee jotain vastaavaa kuin uutisessa kerrottu tapaus.

gameover

Jos se on suurin uhka euroopalle. Miksi niitä sitten roudataan eurooppaan koko ajan lisää ?

John Quiman

Siksi, että niitä käytetään kansallisvaltioiden rauhan rikkomiseen, niiden tasapainon horjuttamiseen ja identiteetin hävittämiseen. Tuossa on oikea syy. Mitä suvakit selittävät, on pelkkää puutaheinää, jolla kansaa hämätään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
gameover

Jep. Myöhäisheränneet, tai lähinnä osin/valikoivasti heränneet, eivät tajua että sotaa on lännessä käyty kulisseissa jo vuosikymmeniä. Kulttuuri ja informaatiosotaa. Ja sitäkään he eivät tajua että ne sodat hävittiin yksipuolisesti. Ainoa kysymys sen suhteen on, miksi. Miten niin pääsi käymään. Se olisi mielenkiintoinen aihe käsitelttäväksi. Mutta ei sitä kukaan jaksa ja viitsi käsitellä. Ei ehkä kykenekkään.
Tosin uskoisin että jokainen siltikin syvällä sisimmässään tuntee että me ei pystytä esim. äänestämään itseämme ulos tästä tilanteesta ja ”kehityksen” suunnasta. Jo tehtyä ei pysty peruuttamaan. Varsinkin kun on jo tehty ja sovittu järjettömän suuri määrä asioita. Jopa vuosikymmeniksi eteenpäin.
Matuilu tulee jatkumaan, homotus tulee jatkumaan, vallan keskittäminen tulee jatkumaan, vapauksien polkeminen tulee jatkumaan, oikeuksien polkeminen tulee jatkumaan, elintason polkeminen tulee jatkumaan, ”vihreä” siirtymä tulee jatkumaan, varallisuuden kuilun kasvu tulee jatkumaan, totuuden yksinoikeus tulee jatkumaan. Jne. Ja loppuun lainatakseni amerikan imperiumin suurta erehtymätöntä (rikollisperheen)johtajaa ja suurta Usraelin ystävää Joseph Bidenia, jos haluatte käydä valtion valtaa vastaan niin te tarvitsette F-15:sia, ei AR-15:sia. Toisin sanoen, turvat kiinni ja opetelkaa uimaan ja koodaan.

gameover

En tiedä miksi Kansalainen on muokannut kommentiani ja nyt en enään pysty sitä muokkaamaan itse. Mutta alunperin kirjoitin *Israelin ystävää. En Usraelin.

John Quiman

Kertoivat joskus, että odotushuoneeseen joutuvissa kommenteissa eivät poista sanoja, jotka WordPress estää, mutta voivat muokata sanaa siten, että se menee läpi.

John Quiman

Sen sodan nimi on kulttuurimarxismi tai Frankfurtin koulukunta, joita oppeja weffiläiset käyttävät päämääriinsä.

Jo 60-luvun alussa John F. Kennedy puhui pahoista voimista, salaseuroista. Siihen aikaan ei tosin tiedetty Franfurtin koulukunnasta juuri mitään, mutta nykyiselle toimijoille sen opit ovat väline ja suvakit hyödyllisiä itiootteja.

https://www.youtube.com/watch?v=zdMbmdFOvTs

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman