Kotimaa Rikos

”Rap-artistille” tuomio muun muassa laittomista uhkauksista

Kuva: Ioni MC Facebook

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut ”Rap-artisti” Toni Matias Seckan vainoamisesta, kahdesta laittomasta uhkauksesta ja lähestymiskiellon rikkomisesta yhdeksäksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen ja 60 tunnin yhdyskuntapalveluun. Rikokset ovat tapahtuneet vuosina 2019-2021. Rangaistusta alentavana on otettu huomioon aikaisempi rangaistus.

Secka on puolentoista vuoden ajan aktiivisesti vainonnut entistä avopuolisoaan ja lastensa äitiä, joka on asunut Espoossa ja myöhemmin Helsingissä. Hän on useissa puheluissa uhannut tappaa entisen avopuolisonsa, tämän kolme alaikäistä lasta, uuden miesystävän ja mahdolliset uudet miesystävät. Lisäksi Secka on uhannut tappaa sisarensa viiltämällä tämän kurkun auki.

Puhelussa 20.2.2020 Secka sanoo ”Mä revin sen vitun kurkun auki. Mun oma sisko. Tää menee kunnia, vitun murha. Sun kans, ihan omat suunnitelmat sulle vitun huora. Mitä enemmän te ärsytätte, mitä enemmän te teette paskaa,sitä vihaisemmaks mä tuun, eikä mikään poliisi tai lähestymiskielto tai mikään stoppaa mua. Joku vitun sakko tai ehdonalainen ei haittaa. Ja sitten, kun mä oon tehnyt sen, mitä mä oon tehnyt, mua ei haittaa, vaikka siitä tulis pieni tuomio, sitä ei edes joudu istumaan heti.” Vastaavia puheluita ja viestejä on puolentoista vuoden ajalta lukuisia, muuan muassa 27.1.2021 Secka sanoo nauhotetussa puhelussa ”Mä voin olla viis vuotta poissa, sä oot koko loppu elämän” … ”…sä oot varmasti lukenut uutisia. Oot varmasti lukenut uutisia, sä tiedät just, miten nää hommat menee, niinku sit, kun ne menee pistee-, … Play with me.”

Secka on 9.7.2021 tuomittu Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden päätöksellä kahdeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen törkeästä huumausainerikoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Helsingin hovioikeus alensi tuomiota muutamalla kuukaudella.

Secka käyttää artistinimeä Ioni MC.

25 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Sari Saarela

Riimittelyn perusteella on taas älykkyysosamäärä aivan huikealla tasolla…

Nothing To See Here

Sairaalloisen mustasukkainen, kova naistenhakkaaja, KELA-artisti siinä lajilleen tyypillisesti kilahtelee. Ei tämä ole mikään uutinen, normaalia apinakäyttäytymistä.

Raksaäijä

Eikös tuollaisen paikka olisi jossain mielisairaalassa?
Eihän kukaan täyspäinen tollaisia puhele…

Joku tolkku

Mainio juttu nämä alennukset tuomioihin. Raastuvan mainos voisi kuulua, että joka kymmenes päin punaisia ajo ilman tuomiota

Kuokka

Niin tai hovioikeuden mainos: Erikoistarjous vain tällä viikolla, murhat ilman rangaistusta. Tai käräjäoikeuden mainos: Loppuunmyyntitarjous, rikoksia naurettavan alhaisilla tuomioilla. Toisaalta, eipä noita tarvitse mainostaa, kaikki tietää, että kallista on,(henki) mutta halvalla menee. Suomessa on mätäpaiseoikeuslaitos joka suosii tiettyjä nimeltä mainitsemattomia ihmisryhmiä.

juu

Kukaan varmaan arvaa mitä yhteistä on tällä uutisella tähän juttuun nähden?
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/45a88f0e-4714-4fc6-9c63-c45e2890922a
Hyvin nopeasti hiljenee uutisointi tästä asiasta.

J.O.

Secka sekopää, onko tuo eläin vai ihminen? Intersektionaalisten feministien(matupatjojen) mielestä varmaan mallikansalainen ja kaikien lasten idoli.

juu

nii ja jos joku sekaantuu ***keriin niin syytäköön ihan vaan itseään.

ike

Kyllä yhteiskunnan täytyy suojella vähän heikommillakin älynlahjoilla varustettuja kansalaisiaan. Saattaahan vaimo olla vaikka Oulusta ja luokasta joissa näitä …kereitä kierrätetiin näytillä ja kannustettiin tutustumaan.

Ilkka Forsten

Luuleeko ”artisti ” että hän saa vankilassa naisen ja lasten telomisesta hienon kohtelun. Sielläkin on sentään oikeudenmukaisempaa porukkaa kuin Arkadianmäellä. Hän olisi alinta kastia, ja siinä voi käydä myöskin niin ettei ole paluuta siviiliin, täälläkin joku maksattaa potut pottuina.

Kiinnitin huomiota hänen rikkaaseen artikulaatioonsa, siitä paistaa sivistyneisyys läpi ja voinemme olla onnellisia että noin kaunopuheinen BLM aktiivi on pääsyt keskuuteemme. Hän on todellinen aarre, rikkautta ja värinää jo puhelimessa.. 🐵

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Jukka

Ei hänellä ole hädänpäivää vankilassa. Hänet suojellaan verorahoilla enkeliksi!

EnemyIsHere

Onkohan näin?

juu

Se nyt vaan on niin että kun terve järki ja oikeudenmukaisuus on hävinnyt koko yhteiskunnasta, niin ei sitä sillon ole myöskään vankilassa.

ike

Vähän kuulopuheita. Taitaa vankiloissa toimia oikeus paremmin.

Jukka

Puhelu 20.2.2020 kertoo taas upeasti, kuinka tulijamme ovatkin niin monihuippukoulutettuja. Kuten tämäkin Ioni MC. Hän on:

  1. Huippumuusikko RÄP,
  2. Kirurgi, erikoistumisalana kaulakirurgia
  3. Lakimies, erikoistunut sharia-lakiin varsinkin kunniamur…hiin, myös erikoistunut Suomen lakiin, erilaisiin tuomioihin ja tuomioiden pituten
  4. Kauppatieteen doctor erikoisalanaan huumekauppa

Tarvitsemme näitä lisääääääääää…….. huuutaaaa suvakiiiiit!!!!

j.j.

Tyypillistä NEEKERÖINTIÄ.

Ja Tukholmaa piinannut väkivallan aalto jatkuu. Viikonlopun alkaessa ammuskeltiin ja räjäyteltiin useassa kohteessa ympäri pääkaupunkia. Yksi henkilö kuoli luoteihin. Tukholman poliisi on julistanut Tukholmaan poikkeustilan.

Vajakki-suvakki-matupatjat ovat lääpällään näihin marakatteihin. Sairasta ja yksinkertaista porukkaa!

Eka Kettunen

Vai että ihan ehdollista ja entinen rangaistus alensi tuomiota, Suomen oikeuslaitos on nykyisin enää pelkkä huono vitsi.

jalkapanta

Eräs vankeinhoidosta eläköitynyt tuttu kertoi arabien miehittäneen Suomen vankipaikkoja oikein urakalla viime vuosina.
Koska poliittista tahtoa uusien vankiloiden rakentamiseen ja vartijoiden palkkaamiseen ei ole, jouduttaneen kotoiset konnat pitämään vapaalla jalalla lätkimällä niille (Kelan) ehdollista tuomio toisensa jälkeen.

Horace Smith

Oikeuslaitos ei ole pelkkä vitsi, vaan loukkaus suomalaisten oikeustajua vastaan. Suomalaiset ovat niin lainkuuliaista kansaa, ettei täällä lähdetä käyttämään oman käden oikeutta. Vaarana on, että sekin päivä vielä nähdään, kun joltain menee kunnolla kuppi nurin, ja oikeus haetaan muuta kautta kuin oikeussalista.

Ilmari

Pidän ilman muuta selvänä, että ex-avopuoliso on suomalainen.

joujoujajoupasenjou

Secoboltsin mutsikin mitä ilmeisimmin matupatja.

ihan oikein tälle

niitä matupatjoja..

juu

Rap ei ole mitää musiikkia.
Mullakin on kaveri joka osaa puhua vähän liikaakin, ei se silti mitään musiikkia ole.

Piikkilampaat

Ei ole ei, eikä musiikiksi muutu vaikka kuinka jotkut vatipäät sitä musiikiksi väittää.
Minullakin on anoppi joka ei lakkaa puhumasta kun alkuun pääsee, ilmeisesti on huippu musikaali.

Ilkka Forsten

Tiedäthän ettei esitys ole ohi ennen kuin lihava leidi on laulanut ? 😉