Kotimaa Kulttuuri Maahanmuutto

Raportti: Suomalaisten pitäisi sopeutua ulkomaalaisiin – ei päinvastoin

Kuva: Terhi Kiemunki

Raportissaan Ajatushautomo Agenda nostaa esiin ongelmalliseksi väitetyn asian: suomalaisten on vaikea luottaa ulkomaalaisiin ja avautua heille. Raportin mukaan kotouttamisen perusteluja pitäisi muuttaa niin, että suomalaiset kotoutuisivat omaan maahansa.

Pääministeri Sanna Marinin johtama naisvaltainen Suomen hallitus on suunnitellut tuovansa maahan 50 000 uutta ulkomaalaista työntekijää vuoteen 2030 mennessä maan työvoimapulan korjaamiseksi. Hallituksen mukaan ulkomaalaisten työntekijöiden tuonti ei ole ongelma sinänsä, vaan ongelma on siinä, että suomalaiset eivät ole samaa mieltä ja suhtautuvat ulkomaalaisiin varsin epäluuloisesti.

Ajatushautomo Agenda, joka kuvailee itseään seuraavasti: ”liberaali ajatushautomo, jolla on vahvat pohjoismaiset ja eurooppalaiset juuret.”, on sopivasti julkaissut raportin ”Miksi MEIDÄN odotetaan vain sopeutuvan?”. Raportin tehtävänä oli kehittää strategia, jonka avulla ulkomaalaiset työntekijät voivat menestyä Suomessa ja siten pysyä maan työmarkkinoilla. Raportin opetus – mikä ei yllätä – on jo vanha, tuttu lause: ”Suurin ongelma on rakenteellinen rasismi”.

Ingrid Biese, sosiaali- ja kunta-alan ”korkeakoulututkija”, kirjoitti raportin yhdessä toimittaja Jeanette Björkqvistin kanssa. Sen lisäksi, että naiset tukeutuivat ”tutkimuksiin ja tilastoihin”, he haastattelivat Suomessa työskenteleviä ulkomaalaisia työntekijöitä ja ulkomaalaisia työntekijöitä työllistäviä työnantajia. Haastattelujen, ”tutkimuksen ja tilastojen” perusteella Biese tekee odottamattoman johtopäätöksen:

– Me kaikki olemme rasisteja tietämättämme. Yhteiskuntamme on rakennettu rasistiselle perustalle, ja vaikka tarkoitamme hyvää, emme aina ymmärrä rakenteita.

Suomalaisten pitäisi ”oppia ymmärtämään paremmin” ihmisiä, jotka heidän on pakko ottaa vastaan

Raportin mukaan kotouttamisajattelu pitäisi kääntää täysin päälaelleen: suomalaiset pitäisi kotouttaa ja keskustella vain siitä, miten suomalaisten pitäisi sopeutua, jotta ulkomaalaiset viihtyisivät paremmin.

Suomeen vuonna 2015 tullut afrikkalaisnainen Harriet Okumu-Nisula kertoo ruotsinkieliselle Svenska YLE:lle, että asenneilmapiiri vaikeuttaa maahanmuuttajatyöntekijöiden elämää. Hän uskoo, että ainoa ratkaisu on luottamuksen luominen ihmisten välille. Hän ehdottaa yksinkertaisia asioita, kuten luontoretkiä ja yhdessä tekemistä töiden jälkeen. Toisena, oletettavasti pakollisena ratkaisuna hän ehdottaa ”kulttuurienvälistä koulutusta” työpaikoilla. Ruotsinkieliselle YLE:lle hän sanoo:

– Suomalainen kulttuuri perustuu rehellisyyteen ja luottamukseen, miten saamme suomalaiset avautumaan ja luottamaan ulkomaalaisiin? Mielestäni meidän on aloitettava kulttuurienvälinen koulutus työpaikoilla.

Sattumoisin ei ole minkäänlaista keskustelua siitä, miten maassa suomalaisten syntyvyyttä voitaisiin lisätä. Valtiovalta näyttää kuitenkin olevan tyytyväinen mihin tahansa syyhyn, jonka se voi kaivaa esiin lisätäkseen väestönvaihtoa. Suomen syntyvyys on yksi maailman alhaisimmista, sillä vuonna 2021 naista kohden syntyi vain 1,37 lasta.

Lähde: Nordfront

 

165 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jegros

Joo ei mitään monikulttuuria jo te ryssänpropagandistit olette liikaa

kartsa

Valtaväestö on syrjäytetty jopa tv mainoksissa pakkosyötetään mamuja yötä päivää. Meidän ei tarvi sopeutua kehenkään eikä mihinkään tänne tulijoiden tulee sopeutua Suomen lakiin ja maan tapoihin.

luke

suojavärillisten suhteellinen osuus mediasta on kymmenkertainen heidän väestöosuuteensa nähden oikeusasiamiehen pitäisi puuttua tähän räikeään syrjintään.

Realisti

Mamukiimaiset voisivat itse lähteä pois Suomesta vaikkapa muslimimaihin sopeutumaan.

ike

Noin yleisesti, mummoista ja papoista kai löytyy aika vähän pahaa sanottavaa ihmisillä, toki poikkeuksia on. Mummot ja papat ovat sen verran fiksuja että ymmärtävät, kaikkeen ei voi vaikuttaa, ja vanhemmat yleisen käsityksen mukaan ovat aina väärässä 😊 . Lasten mielestä. Lapset ja lastenlapset ovat ensisijalla, jos voimavaroja on. Hallitus yrittää pitää huolen että ei ole.On sitten näitä poliitikkoja jotka luulevat olevansa ajan rattaan ulkopuolella. Eivät ymmärrä että kukaan ei enää muista jotakin Sannaa tai suomen poliittista suhtaumista esim Natoon, jos puhutaan edes parinsadan vuoden ajanjaksosta, ainoastaan historijoitsiat muistavat, ja aika suuri vaara että hekin muistavat väärin. Kysymys kuuluukin, miksi on niin paljon mummoja ja pappoja jotka toimivat lastensa vastaiseksi vaikka eduskunnassa. Selitykseksi ei riitä jatkuva murrrosikä tai taipumus psykopatiaan. Lapsenne tulevat katsomaan tätä aikakauttasen tulevan ajan mediasta kylmä hiki otsallaan, jos tulevaisuutta pienillä valtioilla on.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Kata

Totta ,just noin.Kyllä sitä ihmettelee ite kukanenkin tuota politiikkojen lastensa elämän tuhoamista tai lastenlasten…
Mutta kuten tuossakin nähtiin niin yhtä maailmanhallitusta se emmanuellekin haluaa…ihan järkyttävää!Megalomaanit vauhdissa!

John Quiman

Kuulemma paljon tulee jäämään maata veden alle. Sitä ovat nuo samaiset ennustelleet jo aiemminkin, mutta ennustukset eivät ole toteutuneet luvatussa ajassa. Ei ole tapahtunut mitään, mitä ovat ennustelleet.

Kata

Jotkut tahot vain haalivat valtaa uhkakuvilla ja moni lankeaa.
Ja että kun maksaa tarpeeksi ilmastopaneeleille tai muille kärkkyjille niin pelastus on näkösällä.
Uskonto monelle tänä päivänä.

Nykypäivän aneet.

John Quiman

Pelko on aseeni. Pelolla alistetaan ja sitten viedään kuin litran mittaa. Ei mitään uutta auringon alla.

Pompottamalla sinne tänne saadaan kansa hämmentyneeksi ja kun se on riittävän sekaisin, on helppo pompottaa kansa mihin huvittaa, vaikka peittelemättömään ansaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Ja sitten kuilu ”uskovaisten” ja ”kerettiläisten” välille ja sitten alkaakin bumtsibum jossain vaiheessa.
Jossain taputetaan pikku kätösia tai karvaisia…jos siis ”uskovaiset” voittaa.

Loput lähetetään Kimin leireille.

Sairasta vallanhimoa monella taholla.

Sisällissotaa pukkaa

Loisijat kyllä sopeutuvat tänne muodostamalla rinnakkaisyhteiskuntia, jossa omat lait jne. Ja ajan myötä väestö vaihtuu kokonaan.

Jukka

Loisijoitten rinnakkaisyhteiskuntia on jo liikaa. Yksikin on jo liikaa! Onkohan sillä ja levottomuuden lisääntymisen välillä mitään yhteyttä? Uutiset täynnä järjetöntä väkivaltaa, huumekauppaa, ala-ikäisten mellastusta, puukotuksia, murhia, tappoja, kunniaväkivaltaa, katujengejä. Sisäministeri se vaan surkuttelee, kun paperittomien oikopolku ei aennut ja sen roskasakin terveyden hoito ei edennyt.

luke

Ei tarvi sopeutua eikä oppia edes kieltä kansalaisuus tulee automaattisesti muutaman vuoden notkumisen jälkeen kuin mamulle illallinen jos olis kuin Tanskanmaalla jossa on tiukat kriteerit ja ainakin kymmenen vuotta ennenkuin voi edes harkitakaan eikä rikoksia.

Ilkka Forsten

Huomasitko uuden narratiivin, ” ilmaston kuumeneminen.” Nyt se ei siis enää lämpiä vaan kuumenee. Veikkaan että seuraava ilmaus on paistuu tai kärventyy ? onneksi viilennystä saadaan kun greta lentää jälkipoltin päällä vihaamassa kapitalismia.. ✈ 🌍 🌡 + 2.5 C / 100 vuotta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Kata

Juu huomasin ja siksi se ”verenpinta” varmaan nouseekin hahahahhahahahaahahaaaa….
Täälläkin kärventyy kun -11C on pakkasta niin onhan se liian kuumaa…kun vielä lähtee joku päivä sähköt ja lämmitys niin ah sitä ohjuksen onnea luxustalossaan jossa ei lämpö karkaa vaan mariiiiiia suorastaan paistuu! 😀
Köyhyystutkijan onnea….

Ja reetta saa aiheen taas vihata kapitalismia, tosiaan…voi kiesuksen pellet.

Dick Ursby

Sanavalinnoilla voi toki yrittää vaikuttaa suuntaan ja toiseen, mutta ei se tätä karilleajoa pysäytä.
https://www.theguardian.com/environment/2022/oct/30/cop27-climate-summit-window-for-avoiding-catastrophe-is-closing-fast

Kata

Juu jäädään hankeen jäätymään….voi tuota pelkokerrointen määrää.Ei ihme että nuoret voi huonosti…koko ajan yhtä uhkaa.

Kesä 2018 oli 63 hellepäivää…sitä ennen 2002 65 hellepäivää…Nyt ei niitä ole näkynyt mutta varmaan taas 2042….Uusi sanakin keksittiin 2018…käristyskupoli 😀

John Quiman

Tuollaiselta se hallinnon kansalaisiin kohdistuva henkinen pahoinpitely näyttää. Sitten ollaan muka ihmettelevinään, miksi monilla on ahdistusta, kellä mistäkin.

Kun sekopäiset johtavat kansakuntaa, johan siinä menee pää pyörälle kellä vaan.

Puuttuu enää pysyvä lääkitys koko kansakunnalle, pakollinen, koska on niin paljon ahdistusta. Ota ahdistuslääkkeet, ajattele toisia, sillä ilman ahdistuslääkkeitä voit tartuttaa toisiin ahdistuksen. Älä huolehdi, sillä valtio maksaa (sinun lompsastasi tietysti).

John Quiman

Mitään ilmastokriisiä ei ole olemassa. Uskoahan saa mitä haluaa, mutta koko ilmastohömppä on poliittinen väline. Valitettavasti monet siihen uskovat, koska se on niin taitavasti myyty. Terävimmät eivät mene siihen retkuun, vaan näkevät hömpän olevan hömppää.

Ilkka Forsten

Mistähän se johtuu ettei vielä minun lapsuudessani kukaan jankuttanut kiireestä muuttaa koko maailmaa muistuttamaan kolhoosia, jossa kaaos on koko ajan tulossa päälle toimintamme yhä enemmän luodessa katastrofia, vaikka jokainen istuisi imemässä peukaloa valottomassa kämpässä ? Mitä sinulla on voitettavana jos maailma kerran on menossa viemäriin. Kuulemme kerta toisensa jälkeen yhä uuden ” kriittisen ajankohdan ” ylittyneen, mikä onkin peruutettavissa kun äänestää vihreitä.

Niin pitkään kun näillä ” katastrofeilla ” rahastetaan valtioilta, yleensä kehittyneet maat, veronmaksajien dinaareita afrikan ylikansoitukseen, näen sen pelkästään kommunismina, ja minä vihaan kommunismia. Oman aatteenne ylipapitar ( Thunberg ) menikin sen jo möläyttämään kaiken perustaksi, mutta ei se mitään, asia oli tiedossa jo ennen sitäkin.

Oletko koskaan huomannut miten ihmiskunnalle on ominaista synnyttää kerta toisensa jälkeen joku globaaliksi nimitetty uhka. Se on ikivanha konsti hallita vähemmän älykkäitä. Ensin se oli uskonto ja siihen kuuluvat opinkappaleet. Vain papisto ja saarnamiehet olivat sen kaiken yläpuolella, he julistivat miten usko heidän viestiinsä toimii pelastuksena. Kun maailma erkani kirkosta ei enää tullutkaan maailmanlopun vedenpaisumusta, taivaat ei revenneet eikä maa halkeillut jalkojen alla. Sitten meni pitkä aika kunnes keksittiin ( itä-saksassa ) aate nimeltään vihreä liike.Jo se että juuret ovat itä-saksassa, todistaa paljon enemmän kuin mikään muu aatteen poliittista tarkoitusta. Alkoi systemaattinen nillitys ilmasto-uhasta. Alkuun se oli metsien suojelua, eläimien ja vesistöjen puolesta puhumista, kunnes huomattiin ettei sillä päästä alkua pidemmälle. Oli keksittävä joku hyvin raflaava ja ihmisiä pelottava käsite. Syntyi huoli ilmaston lämpenemisestä, sitten se muuttui muotoon ilmastoahdistus, ja nyt se ei enää olekaan ilmaston lämpeneminen vaan ilmaston ” kuumeneminen. ” Huomaatko miten systeemi pelaa ? Lisää ahdistusta, lisää ahdistusta, lisää ahdistusta, ja pelastus-sanoma, äänestäkää meitä. Kun Sebastian Tynkkynen kävi ilmastoahdistujilta kysymässä mitä nyt pitäisi tehdä, oli vastaus, ” En mä tiijä, mut suomen pitäs julistaa ilmastohätätila…”

Se on julistettu niin monta kertaa, että hoh hoijaa, haukottaa… 💤🥱 Mietitkö koskaan miksi kaikki ilmastoahdistus suunnataan nykyään alaikäisille penskoille ? Minä voin auttaa mietinnässä. He ovat nyt se nykyajan ilmastopapiston jallittama sukupolvi jolta puuttuu käsitys siitä mitä seuraa jos noudattaa vihreitä arvoja ? Heidän koko elämä on kiinni kaikesta siitä mitä ” saastuttava maailma tarjoaa, ” mutta kun itse ei kustanneta yhtään hyödykettä, ollaan valmiita olettamaan että niiden kautta idealisoiminen onkin ihan ok. Jos ilmasto ja maailma on kaatumassa ihan lähi-aikoina, sen loppuajan voisi käyttää viisaamminkin kuin istumalla per***e jäässä Mannerheimintien tukkeena. Sitä voisi vaikka ajatella ihan omalla järjellä, ja kysyä kysymyksen, kuka tästä oikeasti hyötyy ? Siitä hyötyvät ne joille ilmastoahdistujat ovat hyödyllisiä idiootteja, siis aatteen kulutustavaraa jolle luodaan aina lisää ahdistusta, vaikka lopulta olisit valmis lahjoittamaan kaiken mitä sillä hetkellä olet käsiisi saanut, se ei riittäisi. Miksikö ? siksi että pelkkä olemassaolo kun puhutaan valkoisista, halutaan nähdä maailman uhkana josta voidaan pelastua aina vaan suuremmilla uhrauksilla afrikan hyväksi.

Globaalit ilmastokokoukset ovat hyvävelikerhon kokoontumisajoja. Sinne lennetään ties miten monesta maasta ja kulutetaan polttoainetta enemmän, kuin puoli miljoonaa henkilöautoa vuodessa normiajolla. Mussutetaan pullaa ja kahvia, taputellaan toisia olalle ja annetaan poskisuukkoja, luodaan kanavia kuinka voidaan yhä enemmän kantaa muiden työllään ansaitsemia rahoja täysin turhiin hankkeisiin, ja päätetään että jokainen menee kotiin tuliaisinaan uusi sanoma suuresta uhasta, joka on vaan pahentunut sitten edellisen kahvikierroksen. Menomatkalla ilmasto lämpeni, tulomatkalla se jo kuumeni, nyt on kiire, hottentottien kehityskaari alkaa olemaan rappiolla vaikka se on ollut sitä jo satoja vuosia. Mutta. Anna sinä kaikki omaisuutesi sinne, nauti kuvitellusta maailmanlopusta ja vedä verhotkin alas, niin ei synny hukkalämpöä näin talven kylmillä, anteeksi kuumilla..

John Quiman

Greta vihaa kapitalismia, mutta on osa kapitalistisessa hengessä rakennettua ilmastohömpän pop-tähtitarinaa. On tienannutkin miljoonia ja tähtäilee varmaan tulevan sosialistisen diktaturian eliittiin.

Saunan taakse

Meillä on vuodelta 1917 esimerkkiä sopeutumisesta.

Dick Ursby

”Erityisesti öljyntuottajamaat vastustivat jälleen tiukimmin päästökirjauksia.”
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009213947.html

Edes öljyntuottajamaat eivät kiistä ilmastomuutoksen reaalitodellisuutta.

Ne vaan vähättelee sitä ihan rehdisti, koska menettäisivät biljoonia dollareita

Dick Ursby

Vihreitä tuskin kannattaa uskoa, koska juuri nehän lobbasivat ydinvoiman paitsioon mm. Saksassa.

Nyt sitten tuprutellaan hiiltä ja sen yhdisteitä taivaalle niin kauan että saadaan sotkuiset sademetsät siisteiksi savanneiksi ja kaikki joutavat jäätiköt hyötykäyttöön meren aalloiksi.

Ilkka Forsten

Millä tavalla ne sademetsät muuttuvat savanniksi ? Vaikka leikittäisiin ajatuksella että maailman ilmasto lämpenee, se ei tuhoa sademetsiä, vaikka se joka paikkaan tyrkytetty hiilidioksidi lisääntyisi, se ei hävitä kasvustoa, päin vastoin se lisää sitä. Jäätiköt ei tuota mitään maailmanlaajuista tulvaa vaikka ne sulaisikin, se on puhtaan matemaattisesti osoitettavissa, ja sitä paitsi me elämme viimeisen jääkauden jälkeistä aikaa, eli maan pinta nousee merestä, ei laske. Ilmasto muuttuu koska maapallon luontainen ilmastonmuutos on tehnyt sitä aina. Jääkaudet, trooppiset kaudet, jääkaudet jne. Napa-alueilla magnettisuus on siirtymässä pois totutusta. Magneettinen pohjoisnapa on jo nyt huomattavasti etelämpänä kuin 100 vuotta sitten. Magneettikentät ohjailevat vesimassojen liikkeitä, niitä ei muuta mikään pakokaasu tai siitä syntyvät päästöt. Ihmiskunta aiheuttaa osan kaikesta, mutta ei lähellekään niin suurta määrää kuin vihreä ideologia selittää. Tämän vuotiset metsäpalot, ei olleet mitään todisteita ilmaston lämpenemisestä, sillä onko sinulla hajuakaan siitä paljonko tarvitaan kuumuutta että ruohikko tai metsä saisi aikaan itsesytyksen. Sen sijaan jo edellisvuosina palopaikoilta löytyi jälkiä tahallisesta palojen sytyttelystä, by vihreän aatteen läpitunkemat ilmastoahdistujat.

Siperian ikirouta voi alkaa sulamaan, mutta ei siksi että olemme teollistuneet tai autoilleet noin sata vuotta. Se(kin) on osa sitä kiertokulkua mihin emme pysty vaikuttamaan. Luontokato tai lajien katoaminen on niin ikään ollut maapallolle ominaista, Nyt on meneillään muistaakseni seitsemäs lajien katoamisvaihe. Jos se olisi maailmanloppu, miten maailma selvisi niistä edellisistä ? Ituaateen kannattajat ei koskaan ota huomioon yhtä hyvin tärkeää seikkaa. Me olemme sopeutuva laji, samoin eläinkunta. Maapallon historia on täynnä mullistuksia, ja silti ihminen on selvinnyt tänne asti, jos nyt olisi joku peruuttamaton tuho meneillään, miksi edes vihreät puolueena koittaa haalia valtaa itselleen ? Eihän tuhoutuvassa kaikkeudessa ole heillekään mitään sijaa. He eivät tee edes nooan arkkia, koska puusto ei ole heidän mielestään uusiutuva luonnonvara. He luottavat litiumin voimaan, joka sitten onkin uusiutumaton, voi harmi. Vihreät ei usko ihmisen teknillistyneen, tai teknillistyvän miltään muulta osin kuin ostamalla teslan, johon vihreiden osakesalkuista paistava tuulivoima antaa puhtia. Eikö olekin ihmeellistä että äänestämällä vihreitä, löytyy välittömästi pelastava resepti kaikkeen. Tekisi mieli sanoa että Jumalasta seuraava ei olekaan paavi vaan muuan ministeri, joka vinkui ettei ilmastokokous mennyt taskaan heidän haluamallaan tavalla. Kerrotko minulle millä taikavoimalla he muuttavat kaivostoiminnan niin sisäsiistiksi, ettei maailman litiumkaivokset, nikkelikaivokset, kobolttikaivokset ja grafiittikaivokset tuhoa ympöivää maisemaa ja vesistöjä satojen kilometrien etäisyydeltä lapsityövoimaa suosien.

Nimesin nämä koska niitä mineraaleja tarvitaan jos halutaan se teslalla kulkeva eurooppa ja maailma. Koko maailman tarpeisiin varoja ei edes riitä. Kun kaikki millä voidaan tuottaa energiaa tehokkkasti, kuten ydinvoima, torpataan viimeistään silloin kun sota ukrainassa päättyy, tulemme oikeasti olemaan sähköpulan kourissa. Jos koko infrasta halutaan ulkoilmamuseo, kuten vihreät haluavat, ja ihmisten liikkumista halutaan rajoittaa mielivaltaan perustuvalla agendalla vaikka koko ajan julistetaan että vapaa liikkuvuus on ihmisoikeus, niin joku siinä yhtälössä lyö korville. Se mikä siinä lyö korville on valehtelu. Ilmastoaatteen nimissä levitetään kommunismia, lahkon ylipapitar Thunberg sen onkin jo sanonut, vaikka ei olisi ollut tarvetta sanoa, kyllä me sen olemme jo tienneet ilmankin. Ilmaston tilasta tehdyt kaavat ja käppyrät ovat tietoista propagandaa yhden aatteen nimissä, sirppiä ja vasaraa pukkaa.. 🌩🌪🌧🌡🌊

Kata

Erittäin hyvin sanottu!

ike

Egyptin ilmastokokous kuulemma epäonnistui, hyvä uutinen, minusta. Tosin siellä saatiin aikaan köyhien maiden vaatimus ”ilmastotuhojen” korvaamisesta, joka on minusta paha asia. Taas uusi himmeli kehittyneiden maiden maksaa kuvitteellisia, muka heidän aiheuttamiaan ilmastotuhoja. Eikö näitä maksuhimmeleitä kehittyneille maille ole jo riittävästi.

Kata

Onhan niitä mutta ”maksamme velkaa”…hamaan tappiin.

No ihan pikapuoliin ollaan se ”köyhä maa” mutta apua ei ole tulossa koska pämmyministeri sanoo että ”olemme kokoamme suurempia” eli emme tarvitse avustuksia….ja sitten kaikilla on niin mukavaa oi jospa vielä saisi olla mukana!

John Quiman

Eihän Suomi voi suostua ottamaan avustuksia, koska ne ulkomaat tarvitsevat kukin omansa. Suomi vain on hyvin pahoillaan, että kirstun pohja on tyhjä, eikä velkaakaan enää saa, että voisi lähettää muille rahansa. Ei Suomessa ajatella edes hädän hetkellä, että oma maa ensin. Suomit tukee muiden maiden oma maa ensin -ajattelua, koska ei saa ajatella Suomea ensin.

Ilkka Forsten

Pääministerimme kiukutteli demarien puoluekokouksessa myöskin siitä miten kokoomus ei lainkaan ajattele esitystensä mahdottomuutta. Kokoomus on kuulemma vain otamassa VELKAA, ja niin ei saa koskaan asioita hoitaa.. Hmmm, käsittääkseni tämän hallituksen aikana on velkaannuttu kymmeniksi vuosiksi eteenpäin, mutta ehkä demarien ottama velka ei olekaan niin paha asia ?

ike

Eihän tuo, demareiden ottama velka mene ihmisille perille koska uskovaisten silmät ja korvat on suljettu, en tosin usko että muutkaan aistit toimivat normaalisti, paitsi heidän mielestään. Demarit saattoivat olla joissakin asioissa oikeassa kuusikymmentäluvulla, sen jälkeen sitä on ollut vähän vaikeaa löytää. Täydellinen valta korruptoi täydellisesti. Demarit ovat kirjaesimerkki tästä. Suomen kansan hitaus ymmärtää asioita on esimerkki siitä miten vaikeaa heitä on saada vallasta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Juukeli

Mitä v–tua on tää sairasta että suomalaiset kotoutus painuu ylimääräiset helevettiin täältä ja viherpunikit samaan karjavaunuun

Tyhjän kikattaja

Näin kun Sanna Marin oli vieraana Jonas Nordmanin showssa. Voiko noin tyhmä, teinipissiksen henkisellä tasolla oleva ala-arvoinen aikuinen idiootti olla todella suomen pääministeri? Ilmanko täällä on tällaista kun täällä on.

Kata

Nyt hän,suuri johtajamme,Harakka huttua keittää ja oma kansa ensin ajattelu on vahingollista-ministerit istuvat TTK finaalissa….No tottakai ja Vappu puristelee sormiaan ja kailottaa….
Tuprukainen on niin….. 🙁

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
Kata

Ja hitsi..Tavjankin nenu näkyi siellä demsujen joukossa…

Jukka

En katsonut eilistä TTK:ta. En ole katsonut yhtään jaksoa. Lukasin maikkarin nettiuutisia. Voi sitä finaalin hehkutusta. Minusta se näytti enemmänkin les….bojen ja ho….mojen kokoontumisajolta.

Dick Ursby

Tuostakin löytyy hyvänlaatuista lueskeltavaa ilmastoasioista kiinnostuneille:.
https://www.ku.fi/artikkeli/4777028-ilmastoskeptikot-ottivat-aseekseen-kulttuurisodat

Dick Ursby

”Nyt EU ja joukko muita tahoja ajoi, että uudessa sopimuksessa olisi sitouduttu vähentämään kaikkien fossiilisten polttoaineiden käyttöä. Tästä ei kuitenkaan päästy lopulta yhteisymmärrykseen”
Apokalyptinen Mad Max -maailma odottaa siis meitä..

John Quiman

Odottaa kyllä, jos ilmastohömppäilijät saavat tahtonsa läpi.

John Quiman

Johan oli oikein perustavanlaatuinen puppukirjoitus. Olihan siinä tietysti epätoivoisen yrittämisen komiikkaa, jos sitä tarkoitit luettavan hyvyydellä.

Ilkka Forsten

Kannatan ehdotettuja ” luontoretkiä.” Jussuf kantaa lapion ja minä kiväärin, retkeltä palaa vain kivääriä kantanut henkilö – minä..

John Quiman

Älä sitä lapiota sinne metsään unohda. Lapiot ovat kalliita.

Ilkka Forsten

Jätimme sen odottamaan Muhamadia..

Kata

😀

murre riepunen

Suomalaisten ei pidä missään tapauksessa polvistua rättipäiden edessä, onhan nyt pe…le ettei me saada elää rauhassa, pitäkööt kulttuurinsa ja tapansa, ei me niitä haluta omia, painukoot v….n.
Mikäli murjaani tänne haluaa, on tehtävä selväksi, meillä mennään meidän säännöillä, ei heidän, mikäli meille pientä kunnioitusta murjaani osoittaa, eihän me toki siitä suututa, mutta turha on elvistellä…p…le

Jns. Man

Kyse on siitä että Talmudin tavaajat haluvat tuhota valkoisen ihmisrodun sekoittamalla nämä mustiin ja lähi-itäläisiin. Kaikki valkoisten ihmisten säilymiseen liittyvät toimet ovat tämän mukaan ’rasismia’. Huvittavaa tässä on se että rasistisin etninen ryhmä Suomessa on somalit. Kun kansakunta koostuu eri etnisistä ja uskonnoillisista ryhmistä, on koukkunokkien ja heidän lakeijoidensa helppo hallita tälläistä massaa.

Ilkka Forsten

” Me kaikki olemme rasisteja. ” Ahaa, siis suvakitkin vai joko nyt menee taas toiseuttamisen puolelle. Minä EN ala muuttamaan suhtautumistani ulkomailta tuleviin sosiaalipummeihin.Tämä maa on SUOMI, ei Afganistan. Kulttuurien välinen koulutus tarkoittaa vain sitä että meidän tulisi kumartaa allahia, suvaita joka paikkaan työnnetty uskonto, ja maksaa kaikki kulut hymyssä suin. Minä en halua viihtyä yhtään paremmin basaarikauppiaiden seurassa, enkä haistella somaliaa joka paikassa. En halua kuulla yhtään rokouskutsua, enkä miettiä voinko mennä johonkin kapunginosaan vuorokauden-ajasta riippuen. Ja sama englanniksi. I keep my money, my guns and my freedom, you keep the change. 🤬

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Koska perusteesi noille mielipiteille ei johtunut ihonväristä tai rodusta, vaan ihan muut asiat, et ole rasisti. Jos ei tykkää jonkun tavoista toimia, on tykkäämättömyyden peruste niissä tavoissa.

Suvakit sen sijaan ovat rasisteja. Heidän ajatuksissa ja teoissa ihonvärillä on paljon merkitystä. Joku on hyvä, koska hän on tummempi. Jonkun pitää saada etuja, koska hän on tummempi. Jotakuta ei saa arvostella, koska hän on tummempi.

maksaja valkoihoinen

Jq, voisiko paremmin sanoa.

Ilkka Forsten

Vetyperoksidia ei saa tyrkyttää, koska hän on luonnostaan tummempi. Luonnostaan tummempi saa tyrkyttää perimäänsä luonnostaan valkoisemmalle, koska muuten Impiwaaralainen erittäin surkean perimänsä kanssa ei selviä kestävyysvajeesta. Hmmm.

Asiasta viidenteen, Sanna Marin piti puheen demareiden puoluekokouksessa ja kertoi että emme voi hyväksyä näitä kokoomuksen tekemiä päätöksiä, niillä on eriarvoistava vaikutus yhteiskuntaan. Ensinnäkin sanna hyvä, kokoomus ei ole hallituspuolue, joten kuinka he ovat voineet tehdä mitään päätöksiä sinun hallituksessa. Ja toiseksi, eriarvoistava vaikutus yhteiskuntaamme on lisääntynyt kaiken aikaa TEIDÄN hallituskaudellanne, nythän kantasuomalainen ei ole enää minkään arvoinen. Teidän päätöstenne ansiosta Porvoolais-äiti joutuu odottamaan terveyskeskuksen jonossa vuoronumerolla 302, koska epäilen että kaiken muun edelle menee hottentotti ” akuutin ” hätänsä kanssa.

Bellatrix

Juuri näin.Tää sossujen kokous on diibadaabaa täynnä,tärkeintä siellä on tuoda demarit kokkareiden lähelle ELI vaalipropagandaa kaikki.Perussuomalaiset ovat iskuetäisyydellä,jo tässä vaiheessa,se taidetaan demareissa unohtaa.Lähes pyhimykseksi nostettua Sannaa palvova demarien supereliitti puskee eteenpäin.Yhtä luotettavaa kuin Antti-sedän lupaukset samaan suuntaan meno bussimatkalla.

John Quiman

Voisi asian nähdä niinkin, että tummemman ihon tyrkyttäminen pohjoismaalaisille vaaleaihoisille, on D-vitamiini-puutteen tyrkyttämistä jälkipolville.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Hyvä!Kannattaa katsoa!

ike

Eiköhän tuosta jo riittäisi syytteiden nostamiseen mutta tiedän toki että tuo on jo ylittänyt sen kynnyksen että syytetään vain totta puhuvia ihmisiä salaliittoteorioista.

liian pieni äänestys %

No ei lisättävää. Tämän idioottimaisen raportin lisäksi, julkaistaan vinksahtaneita juttuja, missä ehdotetaan isäinpäivän lakkauttamista. Yms vastaavaa suomalaisen miehen nöyryyttämiseksi ja syyllistämiseksi. Lakialoitteita tämän hallituksen toimesta on tehty, että kantismiehen oikeudet jne kapenevat entisestään. Ehkä kärjistäen. Eräs naispoliitikko ottikin asian esille. Muistatteko? Ettei miehiä pitäisi syrjiä kuten nyt on suunta. Kauhea haloo, ja sitten hiljaisuus. Sanoisinkin, että koska naiset ovat olleet äänestys % osalta ylivoimaisia, niin miehet. Pitäisikö Ryhdistäytyä? Äänestämme vain miehiä joukolla. Ja nimenomaan miehiä, eikä mitään miesoletettuja. Tai miesfeministejä.

Ilkka Forsten

Mutku pekal on nii söötti peppu, kyl hää on resitenttiainest. Ehä mie muuta, ko tasa-arvoist kohteluu ja ymmärryst olis vaatimas. Kylhää sie tiijät, myö ollaa kaik sielt perimäisest nurkasta katottunna hinuleit. Iha täs alkaa jopo keulii ko mie näit aattele..

kansainväliset sopimukset

Se tästä nyt vielä puuttuisi, että ministeristä, joka on tuonut omalla vastuullaan isis terroristeja suomeen, jotka on tuomittu kaikkialla muualla, paitsi suomessa , tulisi presidentti. Ja joka on selvä sisäpoliittinen turvallisuusuhka Suomelle. No en ihmettelisi.

Moonman

Hämmentävintä on, että ”rasismista” puhutaan vielä kuin se olisi joku kongreettinen, mitattavissa oleva substanssi, vaikka kyseessä on trotskin, vai oliko se leninin keksimä kommunistinen manooveri, jolla pyritään hiljentämään toisinajattelijat. Konfliktit syntyvät, kun eri kulttuurit pakotetaan samaan tilaan, suomalaisethan ovat maailman vähiten ”rasistinen” kansa, koska siedämme mitä vaan. Annamme rahamme, elintilamme ja naisemme ilman vastarintaa sellaisille populaatioille jotka eivät esim. koskaan keksineet pyörää.

Ilkka Forsten

Mutta he keksivät ikiliikkujan. Liikutaan paikasta toiseen huutelemassa haiste vity, ja rahaa tulee. Kaikkihan sen jo nykyään käsittää ettei termillä rasismi ole mitään merkitystä reaalimaailmassa. Se on, kuten sanoit, keksitty sana jolla vaimennetaan kritiikkiä. Ihan samaa tuubaa on äärioikeistosta meuhkaaminen. Siinä kun yhdistyy kaksi asiaa ilman että kumassakaan olisi mitään järkeä. Ensin puhutaan suurella äänellä miten äärioikeiston toiminnan mahtava voima on tasa-arvon kannalta hyvin vaarallinen, mutta heti perään todetaan vähättelevään sävyyn ” Ei niistä ole mihinkään, tumpeloita vähän koulutusta saaneita juntteja.” Jos uhka kerran on suuri ja huomion arvoinen, miten siitä voi saman aikaan tulla mitätön ja olankohautuksella eliminoitava asia ? Narratiivi vaihtuu aina kun entisen kohdalla tulee inflaatio. Mitään tasa-arvoista yhteiskuntaa ei ole koskaan ollut eikä tule olemaan.

Me olemme lauma-eläimiä sisimmältämme, ja samaan aikaan noudatamme luonnosta tuttua vahvin selviää periaatetta. Nyt rasismista on tehty tälle voimalle näennäinen ” epäuonnollinen ilmentymä ” vaikka kaikkialla on nähtävissä ihmisten välinen eriarvoisuus. Punavihreässä kuplassa ei koskaan puhuta mitään Intian kastijärjestelmästä, joka on kaikkea muuta kuin humaani tai tasa-arvoon perustuva. Kun sen ottaa puheen aiheeksi, siitä tulee heti ” normaali asia ” mikä kuuluu siihen kulttuuriin, ja arvostelu on rasistista. Jos ilmoittaa että afrikan heimot ovat keskenään jatkuvassa sodassa, löytyy syy valkoisten aikoinaan harjoittamasta kolonialismista. Sillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa, heimosodat ovat olleet arkipäivää siinä maanosassa aina, ei sitä valkoiset synnyttäneet. Kun haluaisi keskustelua islamin kyvyttömyydestä uskontona integroitua mihinkään länsimaiseen kulttuuriin, on taas kyse rasistisesta toiseuttamisesta. Se että muslimit julistavat olevansa kristittyjä parempia, ei sitten enää synnytäkään tarvetta ulista toiseuttamisesta. Jos kerrot että muslimimaisssa kristityt ovat kaikkkein alinta kastia, sanotaan että onko sinulla faktoja väitteesi tueksi. Kun niitä on, muuttuu faktat rasistiseksi ennakkoluuloksi.

Kun välimeren ylittää kymmeniä tuhansia elintasopummeja, heidän kerrotaan olevan meidän elämäntapamme ansiosta epäonnistuneita. Jos sitten sanot että ok, mennään laittamaan niiden asiat kohdalleen, eli annetaan euroopalaisten ylittää välimeri ja aloittaa siellä toisella puolella olevien maiden muokkaaminen elinkelpoiseksi, siitä tulee samassa hetkessä valkoisen ylivallan ihannointia. Jos sanot ettei sikäläiset osaa tehdä itse itselleen mitään, tai eivät edes yritä, olet polarisoinut asiaa pyrkien alistamaan vähempiosaiset. Kun se ” vähempiosainen ” päätyy eurooppaan, hän voi välittömästi käynnistää oman jihadinsa, eikä silloin olekaan kysymys alistamisesta.. Kuten huomaat, ei mikään riitä, eikä mikään mihin me voisimme tuoda muutakin kuin vastikeetonta hyvää, kuten rahaa miljardikaupalla, ole todellista auttamista, se luokitellaan heti pyrkimykseksi osoittaa toisen etnisen ryhmän älykkyys alhaisemmaksi. Jos sanot että se on fakta, ja siihen perustuu myöskin islamin kannatus niissä maissa, rikot uskonvapautta, vaikka olet monen kertaan yrittänyt kertoa että heikkolahjaisiin uppoaa aina uskonnollinen hurmos, päädytään lopputulemaan jossa eriavoistetaan ihmisten oikeus olla mitä ovat.. Tämä poliittinen pas***an lapioiminen valkoisten niskaan tuntuu olevan niin itseis-arvoinen asia, että jopa aikoinaan kansallismielisinä itseään pitäneet kokoomuslaiset sortuvat siihen.

Hillotolpasta hillotolppaan, oikeudesta, ja valkoisten tasa-arvosta välittämättä sitä nyt mennään, mutta kuinkas sitten kun kypsymisaste saavuttaa kiehumispisteen ?

mutta väärä puolue

Selvää sisäministerin puhetta. Tai sanotaan suoraan. Pääministeri. Olisipa näin.

Mikätaho

Törmäsin tällaiseen tapaukseen s24 alustalla. Googlella löytyikin varsinainen sylttytehdas
https://www.suomi24.fi/profiili/Moktar.Gubta
Lieneekö mielenterveyseläkeläinen vai STEA- rahoituksella toimiva ryhmä, 7 vuotta toiminut aktiivisena samalla palstalla eri nimillä, muilla palstoilla 15 vuotta.
Veronmaksajien rahoilla öyhötystä?

Pedari-uskonto...

Idiootit vajakkisuvakit luulevat, että kemut sopeutuvat muiden ja heidän mielestään vääräuskoisten sääntöihin, tapoihin ja kulttuuriin. Koraanissahan opetetaan, että vääräuskoiselle saa valehdella, varastaa tältä ja tämän saa vaikka listiä hengiltä. Kemujen halveksuva asenne on myös naisia, vammaisia ja muita vähemmistöjä kohtaan.

Profeetta Mohammed alkoi seurustelemaan 9-vuotiaan Aisha-pikkutytön kanssa. Tämän oppeja nämä soveltavat sitten täällä meilläkin, kuten saamme lehdistä kokoajan lukea.

Kuka uittu haluaa tällaista kulttuurin ”rikkautta” tänne meille Suomeen?!? SAIRASTA!

Kreikka vakuudet

No esim eräs Afrikka komissaarimme. Eräs verkkosukkahousu mannekiini. On todennut, että geenejä pitää rikastaa. Ja muistamme, miten oli vierailulla muslimi maassa, pukeutuneena peittävästi, eli alistui kaksinaismoraalisesti Allahin tahtoon. Ja kehui, kuinka hieno kulttuuri. Tämä vain yhtenä esimerkkinä. Taisi tämä entinen ministeri, tietää, mitä on tulossa, kun mainitsi, että menneet ajat eivät koskaan palaa . Tarkoittikohan ideologisia ajatuksiaan.

John Quiman

Komissaari matkusti muslimimaahan ja noudatti muslimien tapoja.

Ilmeisesti myös hän edellyttää, että suomalaisten tulee olla ulkomailla maassa maan tavalla ja Suomessa ulkomaalaisen maan tavalla.

hiljaa on ollut viime aikoina

Sitä hän tarkoittaa sisartensa myötä täsmälleen. Vai miksi luulette, että hänet valittiin kyseiseen palkkiovirkaan? Hulppealla palkalla yms eduilla. Ajaa/korostaa täysin muiden kuin suomalaisten etuja. Valtion varainministerinä teki päätöksiä, jotta sai paikkansa, missä nykyään vaikuttaa.

Kata

Olipa se hitokseen hyvä kirjoitus!Uskomatonta ”tieteilyä” ja kansat lankeaa peloissaan loveen….
Tuulimyllyryteiköt tosiaan tuhoaa luonnon….ja laajalti!Voihan rahanmeno EU:ssakin tuohon hömppään.

Jussiboy

No sitten kaikki rajoitukset vain pois, eikä mitään päästöjä tarvitse puhdistaa. Autotkin saa tupruttaa pakokaasuja rajoittamattomasti ilmaan hengitettäväksi. Mitä haittaa, jos samalla ihmisiä kuolee hengityssairauksiin. Sehän on vain heidän oma vika. Mitäs noista päästöistä, eihän niillä ole mitään vaikutusta ilmastoon. Eihän kieltäjien mukaan freonitkaan aiheuttanut otsonikatoa ilmakehässä. Olette te aikamoisia tiedemiehiä ja kaikkien alojen asiantuntijoita ja kaikkitietäviä. Olkaatte ylpeitä siitä. On se kuitenkin vain kumma, että ylivoimainen osa ihmisistä ei ole samaa mieltä kanssanne. Eläkää iloisina kuplassanne siihen asti kunnes…

John Quiman

Tyypillistä fanaatikon ajattelua. Jos joku on jostain asiasta toista mieltä, sitten tyrkytetään toista ääripäätä kiukkuttelevin kääntein.

Hiilidioksidipäästöt eivät ole myrkkyjä ja niistähän tuossa oli kyse.

Vain fanaattinen kiukuttelija heittää asian sille kantille, että ei sitten mitään päästöjä tarvitse rajoittaa. Siitähän ei ollut asiallisten ihmisten silmissä kysymys.

Fanaatikot elävät aina kuplassa.

Piikkilampaat

Tuo ”Jussiboy” on surkea trolli jonka tehtävä ei ole muuta kun saada ärsytystä aikaan, tuolle ei kannata vastailla sillä muuten se sotkee näppäimistönsä limaan….

Jegros

Joo hiilidioksidia lisää niin ihmiset tyhmenee ja äänestävät vihreitä ja ”kansallismielisiä” kun ei enää aivot toimi niin hyvin kaskun emme ole hiilidioksidin hengittäjiä. Kasvit ei säätele huokosiaan hiilidioksidin mukaan, hiilidioksidin lisäys toimii kasvihuoneessa kasvua edistämään luonnossa ei.

ike

Kaikenlaisia epäpuhtauksia kyllä puhdistetaan Toiset maat enemmän, toiset vähemmän. Tuon ilmaston kohdalla kai kyseessä on lähinnä CO2:n osuus jota kehitysmaat käyttävät vain perusteena siihen että kehittyneiden maiden olisi jonkinlainen velvollisuus maksaa näille kehitysmaille korvausta siitä. On se kumma että oli kyseessä mikä tahansa kehittyneet maat ovat aina meksumiehinä, siinäkään ei edes mene tasan jos katsotaan vaikka kiinaa. Kuka haluaa laittaa rahaa tuollaiseen asiaan jolle ei löydy edes tieteellisiä perusteita. Ei siihen oikein vihervasemmmiston maailmanlopun ennustukset riitä. Saattaa ne riittää poliitikoille, ja ihmisille jotka eivät asiasta ymmärrä. Muistakaa nyt että metsään menee aina kun mennään ideologia edellä tekemään suuria muutoksia käytäntöihin jotka ovat kohtuullisen hyvin toimineet ja vuosien saatossa hioutuneet. Maailmalle (ja meille) on vaan aikojen saatossa syntynyt kaikenlaisia kovapalkkaisia virkoja joista vaikka esimerkkinä suomen ilmastopaneeli, ja on se minusta ainakin kumma että jotakin naistutkimusta (kai se jotakin feministituubaa on) voi tehdä jopa yliopistoissa. Se jo todistaa miten alas yliopistot ovat vajonneet, veronmaksajien rahoilla tietenkin. Kun valmistuvat sijoittuvat sitten joihinkin nolla-työpaikkoihin. Ei enää tarvitse ihmetellä suomen veroastetta, liikaa siipeilijöitä. Kehtaavat vielä huutaa työvoimapulaa.

John Quiman

Esimerkiksi virkamieskoneistosta pitäisi heittää välittömästi puolet pois ja sitten vielä tarkentaa tarpeita ja lopulta olisi jäljellä kolmasosa nykyisestä määrästä. Ei ole kansakunnalle kuin haitaksi elättää mitään tuottamattomia virkamiehiä. Kun siirtyvät tuottaviin töihin, alkaa maassa talous toimia ja kun kulut pienenevät. Sitten voi valtio pienentää verotusta. Siihen päälle vielä muutamat miljardit turhia kuluja pois budjetista, niin johan talous ja Suomi rullaisi. Noin helppoa olisi saada Suomi nousuun.

Ilkka Forsten

Mainitsemasi ylivoimainen osa ihmisistä asuu kehäkolmosen sisäpuolella, sielläkö sinäkin luuraat ? Et kai tosissasi usko että suurin osa ihmisistä kumartaa Ohisalolle vielä siinä vaiheessa, kun polttonesteiden jakeluvelvoite nostetaan 28% kohdalle. jolloin bensalitran hinta on 3.50 € tai yli, siinä lähtee kuule vihreä aate kuin kuppa töölöstä, ja lähtee jo ennen sitäkin. Seuraavat vaalit ei ole enää vihreiden juhlaa, tai jos on, se tulos on saatu valehtelemalla.

Piikkilampaat

Se on vaarallista että vihreitä ei tarvitse edes äänestää, ja silti ne on hallituksessa kuin koiran läjä ojassa.

Ilkka Forsten

Vihreistä on jostain syystä tullut samanlainen hallitusten ” pakkopulla ” kuin RKP:n ikuisesta hallituspaikasta. Äänisaalis 6 % mutta vaikuttamisen mahdollisuus 100 %. Eikä siinä vielä kaikki. Ohisalohan esitti vakavalla naamalla että tulevien hallitusten on siitä riippumatta, onko vihreät lainkaan hallituksessa sitouduttava noudattamaan vihreiden agendaa. KAIKKI päätökset siis tulisi hyväksyttää vihreiden puoluetoimistolla. DEMOKRATIAA, ONKO ?

Kata

😀 Voi jussiboi….emmie jaksa sulle selittää kato kuule vautsi dokkari niin ehkä jotain herää….tai ei,se on mahdotonta punavihureilla!

Joo kupla oli joskus nuorena,kiva pikku kärry!Savutti se joskus mutta hyvän lähti käyntiin. 😀

Kata

Hyvä!Jaoin sitä itsekin jo josko simmut aukeis edes muutamalla.

somali ei täällä pokkuile

Katsottu on. Ja jussiboy. Oletko nyt ihan tosissaan? Siis ihan oikeasti? Joka tapauksessa, nyt on niin, että Euroopan mailta yritetään lypsää Jälleen biljoonia. Kankkulan kaivoon. Siis miljardeja, mitkä muuttuvat biljooniksi ajan myötä. Jälleen kerran. Ja mitään ei tapahdu. Ei mitään. Paitsi että otamme tänne Eurooppaan ne tuhoamaan loputtomilla vaatimuksillaan, sekä elintavoillaan, mikä johtaa siihen, että muutumme kehitysmaaksi. Koska ne lisääntyvät ja lisääntyvät. Lopulta ne ovat enemmistö, pitkällä aikavälillä. Näin tulee käymään. Jo nyt on muutama, jotka saavat ääntänsä kuuluviin. Mitäs sitten, kun niitä on 30 jne. Sisällissota. Näin on.

Nikke

Ensin pitää sopeutua suvakkeihin ja heidän haavemaailmaansa, vasta sitten voi yrittää sopeutua niiden elämäntapaan joita ne tänne väkisin rahtaa haitoiksi.

otto suni

Kannattaa todella miettiä Mediapoolin vaikutusta yleisen mielipiteen muokkaajana ja miksi juuri nyt jälleen rallatetaan rasismista kun ongelmat ovat elikustannusten järjetön nousu ja sähkön hinnalla leikittely. Kaikki ne jotka hyvin muistavat Vietnamin venepakolaisten kotoutumisen suomalaiseen yhteiskuntaan joutuivat heräämään todellisuuteen kun somalit tulivat joukolla Neuvostoliitosta. Somalit eivät ole halunneet, eivätkä koskaan halua hyväksyä muuta elämäntapaa kuin valitsemansa eli lapsia tehdään ja miehet istuvat silkkipaidoissaan kahvetta juoden! Hyvin menee Suomi-poika, naiset päättävät tässä maassa kaiken ja siksi kastroitu suomalainen mies joutuu vain nyrkkiä pusertelemaan taskussa!

Jegros

Ihan sama mitä sanot olet venäjän valheiden levittäjä turha sun on suomalaisten miesten nyrkkien puristeluja miettiä, ainut missä voit sen nähdä luultavasti on silmäkulma jos näet sellaisen suomalaisen isänmaallisen joka ei kuulu teidän venäjä kerhoon.

Sari Saarela

Jaahas, sitä olen sitten tietämättäni rasisti. No nyt kun tuon tiedän, niin eipä keikuta minun venettäni puoleen eikä toiseen. Kieltäydyn heittäytymästä rähmälleni ulkomaalaisten edessä. Jos ulkkis ei viihdy, niin ulos pääsee samasta ovesta kuin sisäänkin.

Jukka

Niin pääsee, mutta kun ei mahdu enää samasta ovesta ulos!

klara

Vietnamin pakolalaiset ovat tyollistyneet todella hyvin, maassa on myis valtavasti ahkeria Japanilaisia, kumma kylla he eivat ole kokeneet rasismia vaan suomalaisia asiakkaita riittaa.
Kumma etta nama toiset oman elamansa virtuoosit kokevat huonoa oloa ajaessaan kela maksamilla bemareilla,.onham se rasismia jos ei Bentley tai Ferrati alla tietenkin

Sari Saarela

Pravdassa olleen taannoisen artikkelin mukaan kaikki vietnamilaiset olivat töissä vuoden sisään maahantulosta. Nämä nykyiset eivät kykene 20 vuodessa edes opettelemaan kieltä…

Ai kaikkiko?

Oletko Sari kuullut koskaan kun vietnamilainen ”tomaattitarhuri” puhuu pakkoruotsia? On muuten jännän kuuluista. Melkoista ”salakieltä.”

Ilkka Forsten

Anna maja Henriksson riittää olemaan minun silmissäni tomaattitarhuri aasiasta. nököhampaat ja kaikki, Titta ulle titta, va kostar haukikilo i dag paatinpohjalla på Åbo strande, smör mamma julsex kommer till baka.

Jukka

Meillä on 90-luvun alussa tulleita somalaita, jotka eivät osaa kunnolla suomea. Tulkkiapu on heidän oihmisoikeutensa ja mehän takaamme sen hamaan tappiin”! Voi v….ttu!

Ilkka Forsten

ÄO, se ÄO…. Se ei ole kaikilla sama propagandasta huolimatta.

Jukka

Opetin somalilapsia monet vuodet.Toinen toistaan tyhmempiä. Yksi somalityttö oli keskiverto. Yksi tyttö oli koko pitkän opeuran tyhmin. Mikään ei tarttunut, vaikka kaikkeni yritin. Itkin tai nauroin!

John Quiman

Voisivat paremmin kotimaassaan, jossa voivat kokea osaavansa ja kykenevänsä tekemään asioita sekä ymmärtämään sen maailman tavalla asioita.

Ilkka Forsten

You Tubesta löytyy kasapäin ihmeteltävää mikä ei jätä epäilykselle sijaa siiitä onko mustan ÄO maitojunassa vai ei ? Jos sälli ei osaa kelata edes sähköjohtoa rulalle vaikka se näytetään monta kertaa, niin minulle on turha tulla puhumaan siltainsinööreistä.

Ilkka Forsten

Kotikaupungissani on ravintoloita joissa bisnestä pyörittää Thaimaalaiset, Japanilaiset, Vietnamilaiset, Italialaiset, Bulgarialaiset ja jopa yksi Saksalainenkin. EI KOSKAAN mitään ongelmia, mutta sitten on Irakilaiset, Syyrialaiset, ( väittävät olevansa niitä ) Iranilaiset ja Turkkilaiset, joiden kanssa en halua olla missään tekemisissä. Ihanko tämä vaan kumpuaa siitä että olisin rasisti, en suvaitsisi vierasta kulttuuria periaatteesta, vai voisiko se syy olla vähän syvemmällä ? En puhu rakenteellisesta rasismista koska sellaista ei ole olemassakaan. Kumma kyllä, niissä ei juuri istu edes heidän oman kansansa edustajia, josta teen hätäisen päätelmän että he ovat valmiita syrjimään jopa omiaan. Eihän siitä tietenkään tule mitään kun Sunnalainen kääntää kebablettuja Shiian naapurina, mutta huom. Tämä EI OLE toiseuttavaa, se EI leimaa ketään muita vähempiarvoiseksi, Se ylläpitää eri kulttuurien ja uskonnollisten suuntausten tasa-arvoa, vai pitääkö sittenkään. Vaikka tilanne on tämä, MINÄ olen kuulemma se suurin syyllinen vähäiseen myyntiin, koska en muka suvaitse erilaisuutta.. 🤔

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Pera

Akat pois päättämästä tärkeistä asioista, ne ei kertakaikiaan osaa ajatella normaalisti, aina on joku sukupuoliasia tai muka epätasa-arvo mukana kuvioissa.

Jari

Klaus Schvab WEF ei ole akka bilderberg Sanna tekee vain se mitä häntä käsketään tehdä

Nikke

Sehän se Sanna Marinista juuri tekee akkamaisen, että se tottelee sokeasti tätä Kalusia, taitaa oikein palvoa?Tottelee se kyllä sitä EU-Ursulaakin, taitaa olla kaksineuvoinen.

Nukkepresidentti

Salesta tuli akkamainen silloin kun pani hynttyyt yhteen Jennin kanssa, feministi Jenni määrä kaapin paikan ja päättää mitä mieltä Sale saa olla. Naiset tykkää nykyisestä Salesta ja äänestää häntä, koska tajuavat tämän.

Ilkka Forsten

Olet tehnyt saman havainnon kuin minä. Nykyään joka paikassa, oli virka mikä tahansa, nillittää akkalauma jostain olemattomasta ja kun sitten katsotaan mitä puoluetta edustetaan, niin punavihreää pukkaa. He puhuvat henkevästi tasa-arvosta, mutta jos joku ehdottaa että myöskin mies voisi hoitaa virastoa tai jotain typerää hyyssärilooshia, se ei tule kyseeseen, talonmieheksi kyllä kelpaa kaikki äijät. AINA, siis AINA kun joku muija haluaa itselleen tasa-arvoa, hän pyrkii valtaan ja korkeaan tuloluokkaan. Eikö olekin outoa, etenkin kun muistetaan vuosia kestänyt nillitys siitä että miehet eivät halua muuta kuin rahaa ja valtaa. Nytko siis ollaan kultivoituneempia ja valmiita tekemään muutakin kuin paistattelemaan titteleillä, ja saamaan etuuksia joihin ei lahjat kuitenkaan riitä. En vihaa naisia, mutta noita pyrkyreitä vihaan, ja jos ne pyrkyrit ovat naisia syyttäköön itseään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Juha

99.9 %a äänestäjistä kannatti edellisissä eduskuntavaaleissa EUn myötä lisääntyvää maahanmuuttoa. Ei tule muuttumaan vaan kommunistisen EUn voittokulku jatkuu. Matuinvaasiolle ei näy loppua.

Jukka

Ei näy loppua, Tuntuu, että miten vai äänestämme tunku ei lopu, koska EU-valta on päättänyt tukehuttaa Euroopan tulijoillla. Tarvitaan vallankumous!

Jegros

Miksi et ole lähtenyt vapaaehtoisesti sinne venäjän joukkoihin?

John Quiman

”Suurin ongelma on rakenteellinen rasismi”

Noille rasismia on se, että lukutaidotonta polkupyöränkorjaajaa, joka on mielestään insinööri, ei oteta insinööriksi mihinkään.

Kyllä töitä löytyy, jos on kykyjä, osaamista ja osaa sopeutua suomalaisiin tapoihin.

Totuus

Ei tarvitse varastaa, sosiaalitoimistosta saa uuden ”harkinnanvaraisen, ehkä jopa sähköpyörän.”Kotimaiset huumehörhöt varastaa pöriä, matujen ei tarvitse, jos ei sitten halua pitää hauskaa jonkun alaikäisen pyöräilijän kustannuksella.

kotoutuskotkotus

Rasismi syntyy joka päivä uudelleen siellä missä maallistunut ihminen törmää johonkin kemuhölmöilyyn,

Siitä syystä rasismia on mahdotonta mitenkään ”kitkeä”-.

Jukka

Meidänkö pitäisi sopeutua tulijoille? Ei koskaan! Tulijat sopeutukoon meihin ja tapoihimme. Ei siinä ole mitään rasismia, se on realismia.

John Quiman

Se on paitsi realismia, myös tervettä. Olisihan mutterit löysällä, jos suomalaiset alistuisivat tulijoiden komentoon. Valloittajat, miehittäjät ovat aina pyrkineet siihen, mutta suomalaiset eivät ole satojen vuosienkaan aikana taipuneet ja siksi on vielä suomalaisuus olemassa.

Hallinto, joka vaatii suomalaisia alistumaan vieraan kulttuurin tulijoiden tavoille ja sopeutumaan heihin, on miehittäjän asialla, ei oman kansan asialla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Ehdotan että hallitus siirretään Seinäjoelle. Ensin seinää vasten ja sitten jokeen.

Oku

Minä en ikinä sopeudu suvakkien enkä matujen tapoihin. Jos olen sen takia rasisti niin olkoon sitten niin.

John Quiman

Jos tuo tekisi sinusta rasistin, sitten kaikki ne matut olisivat rasisteja sillä perusteella, että ne eivät sopudu suomalaisten tapoihin.

Kata

Tämäpä tämä mutta jos joku suv-akka lukee niin tarvitsee heti alpakan rauhoittuakseen.Ehkä poninkin…kirkumista riittää.
Kurkuma vois auttaa!

Jegros

No eihän noi ”suomalaiset” Juhat, juha kakkoset otto sunitkaan ole sopeutunut vaan vieläkin hoilaavat sitä ryssän uskontoa niillä on vielä varmaan joillain suomen passi miten sen saisi pois?

John Quiman

Haluvat tuoda ulkomaalaista työvoimaa, mutta kokevat ongelmaksi sen, että suomalaiset eivät ole samaa mieltä. Ja on kuulemma pakko ottaa vastaan.

Hallitus on siis sitä mieltä, että hallituksen mielipide ajaa kansan mielipiteen yli. Nyt kertovat sen avoimesti. Että sellaista demokratiaa, kuin suoraan edesmenneestä Itä-Saksasta.

juu

Miten olisi sellainen maahanmuutto jossa tulijat ei tarvitse mitään kotouttamista? Mikäli nyt oletetaan että Suomi tarvitsee maahanmuuttoa.
Koko maailma mukaan lukien niin vain lähi-idän ja afrikan tulijat tarvitsee ”kotouttamista” ja miljoonia toisensa perään vuosikymmenestä toiseen.
Muualta tulevat kotoutuu ihan itse ilman mitään ”kotouttamisia”

John Quiman

Sikäli kuin joku on aidosti halukas maahanmuuttaja, hän elättää itsensä perheineen, hän sopeutuu omin avuin ja hän opettelee kielen tullakseen osaksi yhteiskuntaa, johon hän halusi tulla.

Näin on maahanmuutto toiminut aina. Suvakkien ajatus, että pitää kotouttaa ja maahanmuutajiin tulee kanta-asukaiden sopeutua on täydellisen virheellinen ajatustapa.

Ketään ei voi sopeuttaa, ellei hän itse sitä tahdo. Jos hän tahtoo, hän sopeutuu ihan omin avuin, eikä vaadi kanta-asukkaita sopeutumaan häneen. Hän tekee kaikkensa ansaitakseen aseman yhteiskunnassa sopeutumalla siihen ja tullakseen osaksi sitä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Hh1488

pitkää jo olen ollut sitä mieltä ,että vain kolmas maailmansota voi meidät pelastaa.

Jukka

Se muuten tulee. Sitten loppuu kaikki hulluus maan päältä!

Juha

Luulenpa että olet oikeassa. Myös pieni jääkausi olisi kiva.
Mutta hölmöläiskansa ei tule muuttumaan. Suomessa kommunistisen EUn ja sen myötä aiheutuvan maahanmuuton vastustajia on vain kourallinen.. alle 5000. Mahtuisivat Porin jäähalliin.

Jukka

Minä en koskaan mahu Porin jäähalliin!

John Quiman

Tiedä onko tuollainen sota tarpeen, mutta jotain järisyttävää täytyy tulla vastaan, jotta euroopalaiset heräisivät tajuamaan suvakkivalheen ja mitätöidäkseen sen vaikutuksen.

Jäitä hattuun

Joidenkin mukaan kolmas maailmansota on itse asiassa jo alkanutkin. Ovat pystyneet aika hyvin perustelemaankin tämän näkemyksensä.

John Quiman

Juu, riippuu siitä, että miten määritellään sota. Valtakamppailuahan on aina ollut, eikä se ole koskaan levännyt. Missä vaiheessa sitä joku haluaa kutsua sodaksi, saattaa olla makuasia.

Piikkilampaat

”Pakko ottaa vastaan” mikä helkkarin pakko? Ei mikään, kaikki on valkoisen rodun hävittämistä maapallolta, siihen tähtää suomen ritsahallitus täysillä.

John Quiman

Hallitusta myöten ajatellaan, että kansan tulee toimia, kuten hallitus haluaa. Se on sitä suvakkien demokratiaa, joka on puhtaasti diktaturiaa.

Jukka

Vihervasemmiston järjetön suvakkius mukaan lukien kokkarit, rottalaiset, kepulaiset on täysin meidät tuhoava.

Jegros

Ne tekee juuri venäjän tahdon mukaan ja sitä tahtovat nämä jotka täällä maanpetturiperusuja huutelee, eikös ole kumma, että venäjän valtion valheiden levittelijät on myös kaikkein kovimpia pienpuoluiden kannattajia ja persujen haukkujia…

Hh1488

v–tu mitä p—aa

Puolueeton

Käännös Mattias Dedmetin toukokuussa 2022 ilmestyneestä kirjasta The Psychology of Totalitarianism: ”Totalitarismin psykologinen probleema liittyy tieteen maailmassa v. 2005 puhjenneeseen kriisiin, teemaan jota tutkin perusteellisesti väitöskirjassani. Huolimattomuus, virheet, ohjatut päätelmät ja jopa suoranainen petos olivat tulleet yleisiksi tieteellisessä tutkimuksessa niin, että hätkähdyttävän suuri prosenttiosuus tutkimuksista (85%) joillakin tieteen alueilla julkaistuista papereista päätyi radikaalisen vääriin johtopäätöksiin.”
Onko siis kummallista, että artikkelissa mainitun suomalaisen kulttuurin piirteitä pidetään poliittisesti ohjatussa ”tutkimuksessa” kelvottomina ja sopimattomina. Suomalainen kulttuuri on tukenut suomalaisia elämäntapoja niin voimakkaasti, että pieni väestö on säilyttänyt kulttuurinsa muiden valtioiden alistamana 700 vuotta ja itsenäisenä 100 vuotta maailman ankarimmissa ilmastollisissa oloissa. Nyt tutkimuksen mukaan ”viallinen” itsenäisyyden saavuttanut kulttuuri on muutettava, koska se on erilainen kuin kymmenien tuhansien maahan pakolaisina vastaanotettujen kulttuuri.

John Quiman

Jos katsotaan eri kulttuurien onnistumiseen, on suomalainen kulttuuri pärjännyt oikein hyvin muuhun ihmiskuntaan verrattuna. Maahan on rahdattu ihmisiä kulttuureista, jotka eivät ole onnistuneet juuri mainittavasti tai eivät lainkaan. Nyt näiden ihmisten kulttuurien katsotaan olevan jotain parempaa.

Eikä suvakki huomaa mitään ristiriitaa.

Puolueeton

Kirjan tekijän nimeen tuli väärä kirjain, kysymyksessä on Mattias Desmet
Suomalaisuuden geenit ovat erikoisia. Suomalaisissa on hyvin vähän neroja, suomalaiset ovat tasaista väkeä. Suomalaisten nerot ovatkin etupäässä bättrefolk eli ruotsinkielisiä, joilla älyllinen jakautuma on laajempi, mutta joukossa on myös enemmän typeryksiä. Suomalainen kulttuuri on ollut sävyisää ja auttavaista, joten emme ole pärjänneen kovin hyvin. Juuri siksi olemme olleet satoja vuosia muiden alistamia ja nyt samanlainen käyttäytyminen näyttää jatkuvan ja tehostuvan. Emme enää ole itsenäisiä juuri missään asiassa. Ehkä kuitenkin selviämme pysyvänä kulttuurina vallitsevistakin ikävyyksistä. Uuteen nousuun tulee kyllä löytyä harvinainen Kekkosen tapainen polittinen nero, jonka aikana suomalainen koulutus kukoisti esikuvana maailmassa ja Suomeen syntyi huipputeollisuutta. On siis mahdolista edelleen kehittyä, jos vain löytyy nero, joka osaa ja ottaa ohjat käsiinsä.

John Quiman

Mistä päätellen suomalaisten joukossa on ”hyvin vähän neroja”?

Ei ainakaan ole yhtään sen vähempää kuin muissa kansoissa.

Että suomalaiset nerot olisivat etupäässä ruotsinkielisiä, ei todellakaan pidä paikkaansa. Ruotsinkieliset saivat aikoinaan etua siitä, että varallisuus oli keskittynyt pitkälti heille, mutta ei se tee nerokkaammaksi, se ainoastaan helpottaa esiin nousemista. Et varmaan osannut ottaa huomioon sitäkään, että ns. ruotsinkielisistä suvuista suurin osa on alkujaan suomalaisia sukuja, jotka vain vaihtoivat kielen päästäkseen parempiin virkoihin. Eli samoja geenejä suurimmalla osalla heistäkin.

Esität suomalaiset jotenkin heikompina kuin muut, mutta unohdat kokonaan, että juuri suomalaiset ovat nostaneet Suomen nykytilaan, nykyiseen vaurauteen jne. Niinä aikoina, kun Suomi oli kokolailla köyhä, ei ollut kyvykyyksillä mahdollisuuksia yhtä paljon kuin myöhemmin. Kun tulee mahdollisuuksia, tekevät kyvykkyydet näkyvämpiä tekoja. Näistä on aika pitkä lista viimeisen sadan vuoden ajalta, jos vaan sattuu tietämään.

ike

Aikoinaan jos ruotsinkielisellä perheellä oli poika joka ei päässyt esim. teknilliseen koulutukseen, positiivisesta syrjinnästä huolimatta, heidät lähetettiin ruotsiin koulutukseen. Noin tasapuolisesti. Olivat sitten ruotalaisina insinööreinä käytössä Suomen työmarkkinoilla. Eiköhän tuokin jonkinverran vääristänyt noita työmarkkinoita ja luonut kaikenlaisia luuloja. Ruotsalaisuus on ollut jonkinlainen etu Suomessa, ainakin menneinä aikoina, ei sillä ole mitään tekemistä lahjakkuuden kanssa. Mahdollisuudet ovat aika selkeästi kytkettävissä varallisuuteen.

Jegros

Sussa on venäjä(kutsutaan myös P”¤#”si) geenejä ja sun tietous on täsmälleen sieltä ja kekkosen palvonta myös.. Ja suomi ei todellakaan ole teikäläisten takia olemassa ja jos teitä olisi enemmän tämä olisi kehitysmaa tai puolet kansasta olisi mielisairaanhoitajia joiden työaika kuluisi teidän kanssa.

takapuolta tuollaisilla pyyhitään

Jaaha. Sellaista mädätys p…aa tällä kertaa. Niinpä niin, suomalaisen syytä kaikki. Jep jep. Onko nuo ns ” raportin ” tekijät, bättrefolk kansaa?

Eka Kettunen

Pöljääkin pöljempi raportti, en minä ole tietämättäni mitä jutussa väitetään, vaan aivan tietoisesti kuten monet muutkin ja sekös näitä liberaaleja ajatushautaamoja näköjään harmittaa niin maan vietävästi.

Poliisimestari Sössö

Voin paljastaa, että Jauhojengin laatukama-teemaisissa sisäpiiribileissä johon osallistuin Ingrid ja Jeanette kertoivat että
he olivat yhdessä tuumin löytäneet hyvät perustelut raporttiinsa jottei valmiiksi kirjoitettua loppupäätelmää tarvitsisi kirjoittaa uudelleen. Eli laatukamaa.
Fiksuja tyttöjä jotka osasivat kiemurrella lattioilla yhtä hyvin kuin Marinin Sannakin. Kolehmaisen Seppo ja Paavolan Jannekin olivat haltioissaan.

Jukka

Manna Sariinimme kiemurteli seksikkäästi suuhuulensa törtöllään jauhojenginsä taputtaessa. Ja kas kummaa taas yllättäen ja pyytämättä Jeanette Autio tuli kameroineen eteen kuvaamaan tuota ihmettä.

kotoutuskotkotus

”Helsingissä meneillään valtava nuorison ryöstöaalto Poliisin mukaan koronavuosien jälkeen nousseelle ilmiölle on vaikea löytää yksittäistä syytä.”
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3ccb7408-0663-47c7-add3-1b6d606476e6

No, autetaanpa sitten poliisia kertomalla että marakatit käyttäytyvät yhä röyhkeämmin siksi koska tietävät ettei poliisi lyö heitä edes kiinniottotilanteessa ja mahdolliset tuomiot saavat heidät nauramaan. Siinä on sitä ”yksittäistä syytä” ihan tarpeeksi.
Jonkin koronan mainitseminen tuossa yhteydessä herättää lähinnä myötähäpeää.

Matupatjojako..

Onko polpo tosiaan noin tyhmä, ettei tajua ongelman juuri syytä. Pitäs taposkat suvakki-kumppaneineen laittaa kilometritehtaalle.

kotoutuskotkotus

Poliisit varmasti ymmärtää, mutta YK:n kabineteista asti valuva poliittinen ohjaus pistää puhumaan moista mokupötyä.

John Quiman

Ei erilaiset taposkat ymmärrä. Siksi juuri niitä nostetaan arvoasteikossa. Vähemmän näkyvät poliisit kyllä ymmärtävät.

juu

Surkeeta tämä poliisien ”poliittisesti korrekti” selittäminen.
Joo se ryöstöaalto ja jengiytyminen johtuu koronasta, eihän se nyt mistään muusta voi johtua.
Ruotsissa, Ranskassa ym on ollut jo vuosikymmenet koronaa 😀

Jegros

Tulisiko poliisilla olla oikeus piestä myös ”kansallismielisiä” kun ryssiä tai niiden agenttejahan nuo pääasiassa ovat?

Letunviuhake

Öö jos nyt kuitenkin Sanna ROTTA Marin painuisi huitsin H. lvettiin mädättämästä tätä meille muille rakasta Suomea!! Meidän ei missään tapauksessa tule sopeutua mihinkään muiden maiden ylijäämä ainekseen nyt eikä koskaan!!! Tämä on meidän Suomalaisten maa ja sellaisena se tulee pysymään oli meidän ROTTA P”ÄMMÄ MITÄ MIELTÄ ASIASTA TAHANSA!!!

Peter Kreisler

Tämä vaikuttaa aivan parodialta ja sellaisena se olisi korkeatasoista komiikkaa, valitettavasti kuitenkin kaikki on todellista totta.
Kysymys on siitä, että suomalaiset eivät puolusta itseään ja omaa maataan, vaan alistuvat kun heitä sopivasti manipuloidaan. Myös kritiikki ns. ” asiantuntijoiden” lausuntoihin puuttuu täysin.

Matupatjojako..

Jälleen kerran tyypillistä tuubaa suvakki-naisoletetuilta. Yksinkertaista porukkaa ja toivottavasti näitä niin väitettyjä ”raportteja” ei rahoiteta meidän veronmaksajien rahoilla, eihän?

Pera

Kyllä näitä nimenomaan rahoitetaan verorahoista. Ei kukaan suostuisi maksamaan tällaisesta humpuukista, mutta velalla ja verorahoilla voi mukavasti toteuttaa itseään.

John Quiman

Totta kai sinunkin lompakosta lähtee osa tuollaisiin tutkimuksiin, koska sinun tulee rahoittaa diktaturia, joka alistaa sinut suvakkivallalle.

Nationalisti

Ai suomalaisten pitäisi vielä alkaa luottamaankin ulkomaalaisiin?
Minä, tai juuri kukaan tuntemani henkilö ei luota ja siihen on hyvät perustelut.

” Suomalaisten pitäisi ”oppia ymmärtämään paremmin” ihmisiä, jotka heidän on pakko ottaa vastaan”

Pakko ottaa vastaan? Mitä v*ttua?
Ei, näitä ei ole mikään pakko ottaa vastaan, vaan suomalaiset kansanpetturipoliitikot aktiivisesti ajavat väestönvaihtoa.

John Quiman

Luottamus tulee ansaita käytännössä. Kyllä suomalaiset luottavat ja hyväksyvät, mikäli on siihen on aito syy. Hallitus haluaa, että pitää luotta, vaikka ei missään nimessä ole mitään aihetta luottaa.

Jegros

Niin kuinkas siellä duumassa muuten nykyään? Milloin näistä kommenttipalstojen ryssistä päästään eroon..

Kata

”– Me kaikki olemme rasisteja tietämättämme. Yhteiskuntamme on rakennettu rasistiselle perustalle, ja vaikka tarkoitamme hyvää, emme aina ymmärrä rakenteita.”

Kuule Biese älä ota enää bisseä!Puhut itse juurikin kuin rätsisti pahimmillaan!Rakenteiden lässytys on jo niin last season!
Kuinkahan korkea se ”korkeakoulututkijan” korkeakoulu olikaan?Taas noita täysin turhanaikaisia tutkijoita!
Justhan hessari kehoitti miehiä Suomessa hankkimaan vasektomian…menepä sanomaan se Afriikkaan!Tai ahmateille!Mutta se liikakansoitusongelma on niissä maisemissa!
Ja siirtyy aina sinne minne milloinkin ”siirtyvät”.Väkiluku kasvaa,ihqua.Verotulot ei…

Voihan surseenpeti taas!

Tuumailija

Mitäpä voi libtardeilta odottaa ”hautomossa”, siellä aromipesät pöhisee uusia konnuuksia kehitelessä.

Kata

Juu ja kuvassa on niin ihquja tyttösia,nuo vanhemmatkin ja tuo on se hautomon unelma …suu säkkiä myöten!
Ei tietty eliitille.

ike

Juuri näin ja sopisi mennä katsomaan vierastyöntekijöiden asemaa vaikka Qatarissa tai muissa arabimaissa. Orjan asemassa ovat. Passit pois joten lähteminenkin on vaikeaa. Näitä tarinoita on monta mutta tuossa yksi ulkomaisen ammattimiehen tarina, ajatelkaa mitä se on naisilla https://www.youtube.com/watch?v=MNtmBGJG6lE. Joten suu suppuun vaan tuollaiset ajatushautomot kun ette asioista mitään tiedä. Qatar on vielä oma lukunsa mutta sinnekkin kisat saatiin. Rahalla on kumma voima ja kukaan ei ole vastuussa. No nämä meidän tumpelot täytyy laittaa vastuuseen, viimeistään ensi vaaleissa jos ei käy kuin jenkeissä että tuloksen väärentäminen on enemmän sääntö kuin poikkeus.

Kata

Tuo täytyy katsoa.Ihmettelen myös että kohta kaikki urheiluikisat on Qatarissa..no rahaa on vaikka talvikisoihin mutta mitä ajattelee urheilijat?Että ihan sama?
Siellä sitten suksilla helemat paukkuu kuin ennenvanhaan mainoksessa kun jafvat tuli jouluksi…Ja voittaja on se kelle se sopii parhaiten…(Näin kuvan huippumallivoittajasta…)
Mihin me ollaan menossa?

Toivottavasti USAnkin ”vaalikujeilu” loppuu jossain vaiheessa tai huonosti käy tavisamerikkalaisen joka on tehnyt 3 työtä ja saa silti pashaa niskaan jos on väärinajattelija…

John Quiman

Nuo ovat sellaista sakkia, että jos vain voivat väärentää vaalit, tekevät sen epäröimättä ja ovat aivan ihastuksissaan omaan nerokkuuteensa. Ei noille ole millään muulla väliä kuin heidän vallanhimonsa toteutumisella.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Tuli tuosta mieleen elokuva, jossa eräs insinööri joutui pakenemaan aika dramaattisin keinoin Saudi-Arabiasta puulaatikossa.

Elokuva on 90-luvulta, mutta eiköhän se kuvaa aika hyvin arabimaailman ajatustapoja. Tiedä onko yhtään pehmentynyt, mutta tuskin olennaisen paljon.

Kuuklaillen ”escape human cargo full movie” löytää videoista muutaman kokonaisena elokuvana.

Löytyy kokonaisena mm. täältä: https://vimeo.com/187928848

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

No voihan tupernaakkeli miksi hitossa nuo ei ota omia vaeltajiaan vaikkapa orjiksi hohohooooo jooo mutta ei, niiden pitää olla alempaa sorttia!
Mutta vain valakonen on syyllinen..kaikkeen.Kautta canceloijien aikojen saaton.
Kun tuonkin katsoo niin kyllä meänki ”liiterien” ja muidenkin polvet notkuu koska nuo on multimultirikkaita…ja Eurooppa senkun lahoaa pikkuhiljaa.Nyt taas vitautas.
En menisi tuonne mistään hinnasta!

John Quiman

Ainoa korkeatasoinen noiden joukossa taitaa olla pilvipöllyn tuottama ideologinen lennokkuus.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
otto suni

Maassa maan tavalla tai maasta pois! Tyhminkin suomalainen ehkä ymmärtää, että valtaväestöä vaihdetaan kiivasta vauhtia. Menkää mihin tahansa Afrikan tai arabien hallinnoimaan maahan niin huomaatte joutuvanne elämään heidän maansa ehdoilla!

Ja niitä on liikaa

Tyhmät eivät sitä ymmärrä. Toinen ryhmä on vinksahtaneet

John Quiman

Joko presidentti on pyytänyt anteeksi sitä, että tuli sanoneeksi maahanmuuttajista puhuttaessa, että maassa maan tavalla?

Tuumailija

Oikaisee kuitenkin, että tarkoitti maassa heidän maansa tavalla.
Eli ensin tulevat ”pakoon” maansa tapoja kuten esim. oikeuslaitosta ja sitten toimittavat sitä samaa ”paettua” tapaa turvapaikan antaneessa maassa. O_o

Jegros

Ja teikäläiset venäjälle takaisin samalla kyydillä. Ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin putinin valheiden levitys eikä stalinin aikaisten juttujen totena kertominen. Jos kerätään sulle kolehti niin lähdetkö?