Kotimaa Rikos

Ravintolassa alaikäisiä puukolla uhannut mies kiinni Turun keskustassa

Kuva: Tik Tok

Poliisi sai lauantaina 23. heinäkuuta kello 21.25 tehtävän Turun Aurakadulle, missä mies uhkaili ravintolassa puukolla asiakkaita. Poliisipartio oli nopeasti kohteessa, jossa juoksi useita ihmisiä ravintolasta hätääntyneenä, ja ihmisten perässä juoksi mies puukko kädessä.

Poliisi oli varautunut voimakeinoihin ja käskytti aseella uhaten miestä luopumaan puukosta. Rikoksesta epäilty luopui puukosta, ja hänet otettiin kiinni ilman fyysistä vastarintaa.

Lounais-Suomen poliisi tutkii asiaa tapon yrityksenä sekä laittomana uhkauksena

Poliisi on aloittanut esitutkinnan tapon yrityksestä, sillä ensitietojen mukaan mies olisi yrittänyt lyödä ainakin yhtä ihmistä puukolla. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut fyysisesti tapahtumassa.

– Esitutkinnassa on useita asianomistajia, joista osa on ala-ikäisiä. Epäilty on nyt pidätettynä ja puukko on takavarikoitu rikoksen tekovälineenä, kertoo rikoskomisario Tommi Kosunen.

Poliisi on tietoinen asiasta sosiaaliseen mediaan ladatuista videoista. Poliisi suorittaa asiassa esitutkinnan eikä tiedota asiasta yksityiskohtaisemmin.

22 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Suusexin herttua

Marakatit välittävät suomalaislapsille ja neitosille alkoholia ja huumeita, jotka maksavat päihteet seksillä.

unto

Olin pitkän ajan jälkeen Turun keskustassa ko. viikonloppuna. Torirakentamisen ikuisuusprojektin sekoittama alue ynnä useimmat ihmiset matuja. Aivan kuin Mogadishussa tai Bagdadissa. Ehkä karmeassa kunnossa oleva torialue tuntuu näistä matuista (TurPaHa) kotoisalta.

Rudi

Ennenvanhaan saattoi puukkohippasten uutisoinnissa olla melko varma että asialla oli teryleeniväki, mutta ajat on muuttuneet.

KIKKA MOKKELI

ULE fake news vasta tänään klo 16 uutisoi pienellä tapahtuneesta ja tietenkään ei kuvia eikä mitään mainintaa matu-taustasta. Housusta ja pikee-paidasta huomasivat mainita, että tummia (ihan kun tällä tiedolla olisi mitään arvoa)

ike

Nk. tasa-arvosta kiinni pitävät poliitikot eivät ymmärrä että tasa-arvoa ei maailmassa ole. On jonkin verran tasa-arvoa kulttuureiden sisällä, myös epätasa-arvoa. Jos yritetään tehdä maailmasta tasa-arvoisempi täytyy ensin tehdä kulttuurit sisäisesti tasa-arvoiseksi ennenkuin ne edes voivat uneksia liittyvänsä yhteistyöhön kehittyneempien kulttuureiden kanssa. Kannettu vesi ei kaivossa pysy, joten kannatan epätasa-arvoa kunnes maat itse ovat sisäisesti saavuttaneet edes jonkinlaisen tasa-arvon ja rauhan tason.Siksi en pidä näiden kaikenmaailman veijarien rahtaamista suomeen mitenkään hyvänä ideana. Mitä tulee työvoiman tarpeeseen niin on paljon vähälukuisempiakin maita jossa tuo asia on jonkinlaisessa tasapainossa. Kannattaisi kenties pyrkiä siihen että esim sairaanhoitajat pysyisivät töissä suomessa, eivätkä pyrkisi vaihtamaan alaa tai peräti maata.

Ei i loinen

Eniten tässä harmittaa, ettei poliisin konepistooli nakuttanut sarjallista.. 😞

Niin, niin...

Kommenttini taisi juuttua sensuuriin. No muotoilen sitten itseni toisin. Tuota hymyä katsoessani tulee vain sellainen olo, että meitä turvallisessa Suomessa varttuneita pidetään pilkkanaan. Näitä ja vastaavia tapahtuu ensin harvemmin ja sitten maahanmuuttajien vallatessa esikaupungit tiheämmin. Me suomalaiset olemme kuin se kuuluisa sammakko kattilassa. Mihin loikkaamme kun vesi kattilassa kiehuu.

murre riepunen

Ulkomaalaisen näköinen, tätä nukkekatras haluaa, ja sitä saa.

Niin, niin...

Miten minulle tulee tuosta hymystä tunne, että meidän turvallisessa Suomessa varttuneiden naamaan hierotaan p..kaa. Taikka sitten en vain ymmärrä jakamatonta ihmisarvoa ja etuoikeutettua asemaani.

Eka Kettunen

Suomen turvallisuuspolitiikka on täysin retuperällä.

otto suni

Kyseessä oli ilmiselvästi aivokirurgi joka oli häiriintynyt Burger Kingin tarjotessa ”ei halal” burgereita. Veitsi oli vain koriste-esine ja sisäministeri Mikkonen on töpinöissään!

Hyytelömeduusa

Juu, pikkupöksyt jo hyytelöissä, edelliset pöksyt jo korppuna.

Ilkka Forsten

Ja ” Virtanen ” on taas päässyt kuvaan.

John Quiman

Varmaan asunut jossain niistä väärin suunnitelluista lähiöistä. Eihän tuota muutoin voi selittää, ainakaan hallituksen edustajien mielestä. Nyt on mitä pikimmin saatava vastuuseen mokoman lähiön suunnitelleet, rakentaneet ja hyväksyneet.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Juha

Näitä kurkunleikkaajia voitaisiin sijoittaa punaisille vasemmistoalueille kuten Hirvensaloon, Uittamoon, Telakanrantaan, Runosmäkeen, Portsaan ja muille vauraille kommunistiselle kokoomus uskollisille alueille. Yksityisomistus on jo historiaa.. joten luovuttakaa marxilaisen kokoomus-ideologianne mukaisesti talonne ja asuntonne ym omaisuutenne laittomille maahanmuuttajille ja muuttakaa itse vuokralle punavihreään betonikoppiin Varissuolle ääliöt.

Juha

Kommunistinen kokoomus ja punavihreä keskusta ja muut vasemmistopuolueet sekä näitä äänestäneet, jotka Turussa ovat luoneet tämän marxilaisen ihanuuden, ovat ansainneet maskottinsa. Kannattaa opetella juoksemaan nopeammin kuin siiderivalaat ja terassitynnyrit niin ei lähde pää irti ruumiista.

Turku on menetetty kaupunki. Järkevät ihmiset ovat muuttaneet jo pois. Kehyskunnista ei myydä taloja punavirheille. Nauttikaa luomastanne ghettosta ääliöt.

erkkielukka

”Yksittäistapaus” hajaantukaa …….

GLGL

Pitää kuitenkin muistaa, että Suomi ei pärjää ilman maahanmuuttoa. Tämä tapaus toimikoon muistutuksena siitä.
Joku voisi ystävällisesti kertoa tuolle avaruuskirurgille, että ihmisarvo on jakamaton.

Kata

Rinssiä vaan naurattaa koska ei se mitään tuomiota saa!On hällä paljousalennus ja siitä seuraa vain kantiksen lompsan kavennus!

”#%¤&/&&%¤”?

Ja KEENERI !

Ullatuus! Ja suvakkiakat antaa näille mielellään berberiä…

ro1

Ei kait se nuille musuelikoille ihan kaikki suvakkivosut kelpoo ,neet jotka muistutaa sikkoo.siis akan märännöt.mus kelpoo lammas,aasi, alpakka. linnuista kalukkuna . sikkoo ei sua syyvä,eikä panna kuoliaaksi.On niillä poijilla omat siännöt!

Ilkka Forsten

Kirjoitetan oikeaoppisesti ” Burberry.”

Uusimmat uutiset