Muu maailma Rikos Uutiset

Riitaa guacamolen määrästä – musta ampui ravintolatyöntekijää Amerikassa

Kuva: Wikimedia Commons.

Aiempaa rikosrekisteriä omaamaton musta mies ampui työntekijää polveen riitaannuttuaan ”liian pienestä” guacamole-annoksesta.

Musta mies Yhdysvaltojen Michiganissa ampui ravintolatyöntekijää polveen riitaannuttuaan guacamole-annoksensa määrästä meksikolaista ruokaa tarjoilevassa Chipotle-ravintolassa.

Southfieldin poliisin mukaan musta mies nimeltä Aaron Brown, oli mennyt ravintolaan vaimonsa kanssa ja maksanut ruoka-annoksensa normaalisti. Hän oli tämän jälkeen pyytänyt ylimääräistä annosta guacamolea, jolloin naispuolinen työntekijä olikin antanut sitä. Brown oli ollut tyytymätön hänelle annettuun määrään ja haukkunut naista nartuksi, joka oli pahoittanut mielensä tästä ja mennyt keittiön perälle rauhoittumaan.

Tässä kohtaa Brown oli mennyt tiskin taakse ja ottanut omatoimisesti itselleen ”soveliaan” annoksen guacamolea astiaan. Työntekijä oli nähnyt tämän ja napannut astian Brownin käsistä, joka oli vastannut nappaamalla tätä kurkusta kiinni ja paiskaamalla hänet jääkaappia päin.

Muu henkilökunta tuli paikalle poistamaan Brownia ravintolasta, jolloin musta oli vetänyt aseen esiin ja ampunut yhtä työntekijää polveen. Brown oli sitten kaikessa rauhassa kerännyt itselleen ruokaa ja poistunut paikalta autollaan. Poliisit ottivat hänet kiinni vähän matkan päästä.

Aiempaa rikosrekisteriä omaamaton Brown on asetettu useampaan rikossyytteeseen ja vangittu 20 000 dollarin takuita vastaan.

Lähde: Fox2detroit

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Mad CatMan

Ei ylitä uutiskynnystä, vaan vaihdas värit päinvastaisiksi…

Toni Lajos

Mustille on peritynyt ja lapsesta saakka, mulle pitää antaa kaikki mitä pyydän, muuten tussahtaa. Samalla mittarilla murjaanit myös täällä toimivat, joskin Ylen tiukassa kontorollissa valtamedia on, siis hipihiljaa..hys..hys